Bonusuri pariere online de top

Există 1001 de motive pentru a te alătura lumii în plină dezvoltare a pariurilor sportive online. Pe lângă confortul de neegalat, site-urile de pariuri online vin cu o mulțime de bonusuri. În mod obișnuit, casele de pariuri sportive oferă jucătorilor noi un bonus de pariuri sau pariuri fără riscuri. Pentru jucătorii fideli, nu există niciodată o cantitate mică de pariuri bonus și promoții cashback.

Dar, indiferent dacă sunteți un parior nou sau unul loial, găsirea celor mai bune oferte de pariuri online vă poate îmbunătăți cu adevărat jocul. Așadar, această pagină pune bazele aventurii tale bonus de pariuri sportive online și cum să te bucuri de ele la maximum.

Bonusuri pariere online de top
888 Casino:100% până la 1.500 lei + 300 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Sportingbet.ro
Sportingbet.ro:100% până la 500 de lei

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Bonus la cashback

Pariurile sportive oferă multe forme de bonusuri la pariuri sportive. Unele case de pariuri sportive online oferă frecvent reduceri jucătorilor lor în speranța de a-i atrage să continue să joace cu ei sau să le mulțumească pentru loialitate. Aceste rambursări sunt numite după o varietate de nume, dintre care cel mai important este bonusul cashback pentru pariuri sportive.

Afișează mai multe
Coduri de bonus

În lumea jocurilor de noroc online, codurile promoționale, cunoscute și sub numele de coduri bonus, sunt extrem de esențiale. Acestea oferă posibilitatea de a revendica o ofertă specială de pariuri gratuite sau un bonus care nu ar fi accesibil dacă ați accesa direct site-ul de pariuri sportive.

Afișează mai multe
Bonus la depunere

Iată câteva dintre motivele pentru care site-urile de pariuri oferă acest bonus de pariuri:

Afișează mai multe
Bonus de bun venit

Casele de pariuri sportive online oferă adesea stimulente pentru a fascina jucătorii noi și a-și păstra jucătorii existenți. Unul dintre aceste avantaje este bonusul de bun venit pentru pariurile sportive. În acest fel, un client nou poate obține mai multe fonduri în plus față de bankroll și alte beneficii menționate în termeni și condiții. Un bonus de bun venit poate fi 100% din depozitul inițial sau mai mult.

Afișează mai multe
No Deposit Bonus

Multe bonusuri care îi așteaptă pe pariori noi-nouț la majoritatea site-urilor de pariuri vin într-o pungă mixtă de orice formă și dimensiune. Tot ce trebuie să se uite pariorii este pagina în care site-ul de pariuri listează fiecare bonus de pariuri online pe care îl oferă.

Afișează mai multe
Bonus de recomandare

Aprovizionarea clienților este una dintre sarcinile provocatoare cu care se confruntă site-urile de pariuri sportive astăzi. Cu toate acestea, ei nu trebuie să încerce acest lucru singuri atunci când au o echipă de jucători care pot accesa un grup de candidați grozavi din rețelele lor personale și profesionale. Clienții existenți au nevoie pur și simplu de un mic stimulent pentru a obține recomandări de pariuri pentru a se înscrie pe site. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este prin bonusuri de recomandare.

Afișează mai multe
Bonus de loialitate

Bonusurile de loialitate există de mult timp în industria jocurilor de noroc. Atât cazinourile de pe teren, cât și cazinourile online au folosit aceste stimulente pentru a atrage jucătorii, în principal prin promisiunea de kickback-uri, joc gratuit, camere cu reduceri și o mulțime de alte stimulente, cu condiția să facă un lucru; faceți pariuri cu ei în mod constant.

Afișează mai multe
Pariuri gratuite

Ar putea fi dificil să găsești site-uri de pariuri online care nu oferă un fel de pariuri gratuite. În același timp, un pariu gratuit se poate referi la multe alte promoții, așa că uneori poate fi confuz, mai ales dacă pariorul este un începător. Pariurile gratuite sunt o promoție importantă de căutat în site-urile de pariuri online. Desigur, aceste promoții vin cu termeni și condiții, dar prinderea lor este o modalitate excelentă de a spori portofelul oricărui parior.

Afișează mai multe

"Sport-Specific" Bonuses

Bonusuri și promoții pentru pariuri sportive online

Bonusuri și promoții pentru pariuri sportive online

Practic, un bonus de pariuri sportive este doar un instrument de marketing. Acestea sunt oferite noilor parori pentru a îndulci afacerea după un proces de înscriere cu succes. Dar premiile nu sunt oferite doar jucătorilor noi. Pariorii existenți primesc și o recompensă pentru loialitatea lor de neclintit față de marca caselor de pariuri online. Premiul poate fi pariuri gratuite, cashback, bonus de bun venit, recomandări de jucători și așa mai departe.

Dar de ce casele de pariuri sportive oferă promoții? În primul rând, competiția taietă nu permite niciunei case de pariuri să stea pe loc și să aștepte ca jucătorii să se înscrie. Prin urmare, majoritatea lansează o acțiune de marketing ofensivă pentru a atrage și păstra jucătorii.

Pe de altă parte, pariorii se vor descurca întotdeauna cu pariuri gratuite suplimentare sau banii depuși în conturile lor de pariuri. Acest lucru este valabil mai ales pentru începătorii care au nevoie de puțin spațiu de mișcare pentru a se pricepe la casa de pariuri.

Mai jos sunt principalele avantaje ale bonusurilor de pariuri:

  • Ele îi ajută pe jucători să se instaleze rapid într-un pariuri sportive.
  • Bonusurile ajută la reducerea riscului, permițând pariorilor să mizeze gratuit.
  • Sunt ușor de declanșat.
  • Bonusurile ajută casele de pariuri să atragă și să rețină jucătorii
Bonusuri și promoții pentru pariuri sportive online
Cum funcționează ofertele de pariuri online

Cum funcționează ofertele de pariuri online

Paritorii trebuie să creeze mai întâi un cont de casa de pariuri și să obțină codul promoțional de pariuri sportive pentru a revendica bonusul fără depunere la pariuri sportive online. Codul bonus este un set de numere/litere pentru declanșarea unei promoții bonus. În majoritatea cazurilor, pariorii trebuie să facă o depunere minimă înainte ca recompensa să se activeze.

După îndeplinirea condițiilor, recompensa se va reflecta automat pe contul de pariuri lângă soldul real.

Este vital să rețineți că pariorii nu pot retrage banii bonus instantaneu. Asta pentru că există o cerință de joc de îndeplinit. Denumite uneori cerințe de rulare sau cerințe de pariere, acestea sunt numărul stabilit de ori pentru a juca folosind bonusul înainte de retragere.

Așadar, să presupunem că o casă de pariuri sportive online este suficient de generoasă pentru a oferi noii parori un bonus de bun venit de 100% până la 100 USD. Multumesc foarte mult! Dar apoi, există o cerință de pariere de 10 ori. Deci, aici, dacă un jucător depune 50 USD, primește un bonus de 50 USD. Pentru a colecta această recompensă, jucătorul trebuie să parieze 500 USD (50 USD x 10). Din fericire, pariorii nu trebuie să parieze suma totală într-un singur pariu.

Pe lângă cerințele de pariere, aruncați o privire și asupra următoarelor lucruri:

  • Data de expirare a bonusului (de obicei, 30 până la 60 de zile).
  • Suma maximă a mizei.
  • Metoda de depunere eligibilă, deși neobișnuită.
Cum funcționează ofertele de pariuri online
Cum se utilizează bonusurile de pariuri?

Cum se utilizează bonusurile de pariuri?

Deci, cum plasează pariorii o miză cu banii sau pariurile gratuite? Din fericire, nu este atât de diferit de realizarea de pariuri sportive tradiţionale. Începeți prin adăugarea selecției meciului la biletul de pariuri. După ce ați făcut acest lucru, treceți la plasarea unei mize.

Veți vedea opțiunea de a utiliza bonusul disponibil, dacă există. Rețineți că, dacă valoarea mizei este mai mare decât suma totală a bonusului, soldul va fi dedus din portofelul principal. Informațiile sunt vizibile clar în fișa de confirmare. Mult noroc!

Cum se utilizează bonusurile de pariuri?
Sfaturi și trucuri pentru bonusuri

Sfaturi și trucuri pentru bonusuri

Există într-adevăr vreo strategie pentru a profita la maximum de bonusurile de pariuri? Mai jos sunt câteva dintre ele:

Cunoașteți opțiunile disponibile: Merită să înveți câteva lucruri despre tipurile de bonusuri la pariuri. Cel mai obișnuit tip de bonus este fără depunere, unde casa de pariuri se potrivește cu un procent din depozit. În schimb, unele case de pariuri oferă pariuri gratuite fără depunere. În acest caz, jucătorii primesc recompense în bani fără a depune nimic. În afară de acestea două, casele de pariuri oferă și reduceri, pariuri gratuite, bonusuri de reîncărcare și recomandări. Așadar, alege-l pe cel care implică riscuri minime.

Cerință redusă de rulare: Luați acest exemplu; o case de pariuri online oferă o recompensă de bun venit de 1.000 USD. Imediat, vă înscrieți și vă dați cont și îl revendicați doar pentru a realiza că bonusul are o cerință de rulare de 10 ori. Și mai rău, această condiție trebuie îndeplinită într-o săptămână. Cu excepția cazului în care cineva este un jucător de noroc puternic, să pariezi 10.000 de dolari într-o săptămână este un miraj. În lumea pariurilor sportive, o afacere care pare prea bună pentru a fi adevărată probabil este.

Alegeți mize minime mai mari: Interesant este că casele de pariuri sportive nu permit jucătorilor să mizeze orice sumă cu banii bonus. Dacă acesta ar fi cazul, atunci majoritatea jucătorilor ar îndeplini rapid cerința de transfer. Așadar, pentru a evita acest scenariu, ei plasează un plafon la miza maximă în timpul perioadei de bonus. Prin urmare, a alege mize minime mai mari înseamnă îndeplinirea cerințelor de transfer mult mai devreme.

Evadând: Unii jucători aleg să parieze pe cote lungi. Acum, asta înseamnă că dacă pariurile lor câștigă, ei rămân cu mai puține cerințe de joc. În pariurile sportive, acest lucru se numește busting out. Dar, oricât de bine sună, acest proces poate avea nevoie de un bankroll considerabil. Cu toate acestea, cerințele de rulare a caselor de pariuri sportive încă merită îndeplinite.

Folosiți pariuri inverse și lay: Să presupunem că pariezi 10 USD pe Calul A pentru a câștiga o cursă cu cote de 5,0. Dacă calul câștigă, înseamnă că primești 50 USD. Aceasta se numește pariuri înapoi. Pe de altă parte, pariurile laice implică mizați bani pentru ca calul să nu câștige. Aceste două pariuri vă asigură că maximizați profiturile păstrând în același timp bonusul casei de pariuri. Amintiți-vă, obiectivul este să câștigați și să vă retrageți.

Sfaturi și trucuri pentru bonusuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Sunteți gata să revendicați bonusul acum? Ei bine, ține-ți mai întâi caii! Este esențial să ne amintim că pariurile sportive nu sunt o chestiune de tip „do-or-die”. Ca atare, nu exagerați încercând să îndepliniți cerințele de rulare.

Pariurile cu emoții, mai degrabă decât cu strategie, pot duce doar la un singur rezultat - mai multe pierderi. Deci, creați un bankroll și evitați urmărirea pierderilor.

Joc responsabil

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close