Best online betting bonuses

Există 1001 de motive pentru a te alătura lumii în plină dezvoltare a pariurilor sportive online. Pe lângă confortul de neegalat, site-urile de pariuri online vin cu o mulțime de bonusuri. În mod obișnuit, casele de pariuri sportive oferă jucătorilor noi un bonus de pariuri sau pariuri fără riscuri. Pentru jucătorii fideli, nu există niciodată o cantitate mică de pariuri bonus și promoții cashback.

Dar, indiferent dacă sunteți un parior nou sau unul loial, găsirea celor mai bune oferte de pariuri online vă poate îmbunătăți cu adevărat jocul. Așadar, această pagină pune bazele aventurii tale bonus de pariuri sportive online și cum să te bucuri de ele la maximum.

Best online betting bonuses
Ce sunt bonusurile la pariuri?Cum funcționează ofertele de pariuri onlineCum se utilizează bonusurile de pariuriJoc responsabil
BetVictorPână la 300 USD
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Pariuri gratuite

Ar putea fi dificil să găsești site-uri de pariuri online care nu oferă un fel de pariuri gratuite. În același timp, un pariu gratuit se poate referi la multe alte promoții, așa că uneori poate fi confuz, mai ales dacă pariorul este un începător.

Afișează mai multe...
No Deposit Bonus

Multe bonusuri care îi așteaptă pe pariori noi-nouț la majoritatea site-urilor de pariuri vin într-o pungă mixtă de orice formă și dimensiune. Tot ce trebuie să se uite pariorii este pagina în care site-ul de pariuri listează fiecare bonus de pariuri online pe care îl oferă.

Afișează mai multe...
Ce sunt bonusurile la pariuri?

Ce sunt bonusurile la pariuri?

Practic, un bonus de pariuri sportive este doar un instrument de marketing. Acestea sunt oferite noilor parori pentru a îndulci afacerea după un proces de înscriere cu succes. Dar premiile nu sunt oferite doar jucătorilor noi. Pariorii existenți primesc și o recompensă pentru loialitatea lor de neclintit față de marca de pariuri sportive. Premiul poate fi pariuri gratuite, cashback, bonus de bun venit, recomandări de jucători și așa mai departe.

Dar de ce casele de pariuri oferă bonusuri? În primul rând, competiția taietă nu permite niciunei case de pariuri să stea pe loc și să aștepte ca jucătorii să se înscrie. Prin urmare, majoritatea lansează o acțiune de marketing ofensivă pentru a atrage și păstra jucătorii.

Pe de altă parte, pariorii se vor descurca întotdeauna cu pariuri gratuite suplimentare sau banii depuși în conturile lor de pariuri. Acest lucru este valabil mai ales pentru începătorii care au nevoie de puțin spațiu de mișcare pentru a se pricepe la casa de pariuri.

Mai jos sunt principalele avantaje ale bonusurilor de pariuri:

 • Ele îi ajută pe jucători să se instaleze rapid într-un pariuri sportive.
 • Bonusurile ajută la reducerea riscului, permițând pariorilor să mizeze gratuit.
 • Sunt ușor de declanșat.
 • Bonusurile ajută casele de pariuri să atragă și să rețină jucătorii
Ce sunt bonusurile la pariuri?
Cum funcționează ofertele de pariuri online

Cum funcționează ofertele de pariuri online

Paritorii trebuie mai întâi să creeze un cont de pariuri sportive și să obțină codul promoțional pentru a revendica bonusul fără depunere la pariuri sportive. Codul bonus este un set de numere/litere pentru declanșarea unei promoții bonus. În cele mai multe cazuri, pariorii trebuie să facă o depunere minimă înainte ca bonusul să se activeze.

După îndeplinirea condițiilor, recompensa se va reflecta automat pe contul de pariuri lângă soldul real.

Este vital să rețineți că pariorii nu pot retrage banii bonus instantaneu. Asta pentru că există o cerință de joc de îndeplinit. Denumite uneori cerințe de rulare sau cerințe de pariere, acestea sunt numărul stabilit de ori pentru a juca folosind bonusul înainte de retragere.

Așadar, să presupunem că o casă de pariuri sportive este suficient de generoasă pentru a oferi noii parori un bonus de bun venit de 100% până la 100 USD. Multumesc foarte mult! Dar apoi, există o cerință de pariere de 10 ori. Deci, aici, dacă un jucător depune 50 USD, primește un bonus de 50 USD. Pentru a colecta acest bonus, jucătorul trebuie să parieze 500 USD (50 USD x 10). Din fericire, pariorii nu trebuie să parieze suma totală într-un singur pariu.

Pe lângă cerințele de pariere, aruncați o privire și asupra următoarelor lucruri:

 • Data de expirare a bonusului (de obicei, 30 până la 60 de zile).
 • Suma maximă a mizei.
 • Metoda de depunere eligibilă, deși neobișnuită.
Cum funcționează ofertele de pariuri online
Cum se utilizează bonusurile de pariuri

Cum se utilizează bonusurile de pariuri

Deci, cum plasează pariorii o miză cu banii sau pariurile gratuite? Din fericire, nu este atât de diferit de a face pariuri sportive tradiționale. Începeți prin adăugarea selecției meciului la biletul de pariuri. După ce ați făcut acest lucru, treceți la plasarea unei mize.

Veți vedea opțiunea de a utiliza bonusul disponibil, dacă există. Rețineți că, dacă valoarea mizei este mai mare decât suma totală a bonusului, soldul va fi dedus din portofelul principal. Informațiile sunt vizibile clar în fișa de confirmare. Noroc!

Sfaturi și trucuri pentru bonusuri

Există într-adevăr vreo strategie pentru a profita la maximum de bonusurile de pariuri? Mai jos sunt câteva dintre ele:

 • Cunoașteți opțiunile disponibile: merită să aflați câteva lucruri despre tipurile de bonusuri de pariuri. Cel mai obișnuit tip de bonus este fără depunere, unde casa de pariuri se potrivește cu un procent din depozit. În schimb, unele case de pariuri oferă pariuri gratuite fără depunere. În acest caz, jucătorii primesc bani bonus fără a depune nimic. În afară de acestea două, casele de pariuri oferă și reduceri, pariuri gratuite, bonusuri de reîncărcare și recomandări. Așadar, alege-l pe cel care implică riscuri minime.

 • Cerință redusă de rulare: luați acest exemplu; o casă de pariuri sportive oferă o recompensă de bun venit de 1.000 USD. Imediat, vă înscrieți și vă dați cont și îl revendicați doar pentru a realiza că bonusul are o cerință de rulare de 10 ori. Și mai rău, această condiție trebuie îndeplinită într-o săptămână. Cu excepția cazului în care cineva este un jucător de noroc serios, să pariezi 10.000 de dolari într-o săptămână este un miraj. În lumea pariurilor sportive, o afacere care pare prea bună pentru a fi adevărată probabil este.

 • Alegeți mize minime mai mari: în mod interesant, casele de pariuri sportive nu permit jucătorilor să mizeze orice sumă cu banii lor bonus. Dacă acesta ar fi cazul, atunci majoritatea jucătorilor ar îndeplini rapid cerința de transfer. Așadar, pentru a evita acest scenariu, ei plasează un plafon la miza maximă în timpul perioadei de bonus. Prin urmare, a alege mize minime mai mari înseamnă îndeplinirea cerințelor de transfer mult mai devreme.

 • Scăpare: Unii jucători aleg să parieze pe cote lungi. Acum, asta înseamnă că dacă pariurile lor câștigă, ei rămân cu mai puține cerințe de joc. În pariurile sportive, acest lucru se numește busting out. Dar, oricât de bine sună, acest proces poate avea nevoie de un bankroll considerabil. Cu toate acestea, cerințele de rulare a pariurilor sportive merită încă îndeplinite.

 • Folosiți pariuri inverse și lay: Să presupunem că plasați un pariu de 10 USD pe Calul A pentru a câștiga o cursă cu cote de 5,0. Dacă calul câștigă, înseamnă că primești 50 USD. Aceasta se numește pariuri înapoi. Pe de altă parte, pariurile laice implică mizați bani pentru ca calul să nu câștige. Aceste două pariuri vă asigură că maximizați profiturile păstrând în același timp bonusul casei de pariuri. Amintiți-vă, obiectivul este să câștigați și să vă retrageți.

Cum se utilizează bonusurile de pariuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Sunteți gata să revendicați bonusul acum? Ei bine, ține-ți mai întâi caii! Este esențial să ne amintim că pariurile sportive nu sunt o chestiune de tip „do-or-die”. Ca atare, nu exagerați încercând să îndepliniți cerințele de rulare.

Pariurile cu emoții, mai degrabă decât cu strategie, pot duce doar la un singur rezultat - mai multe pierderi. Deci, creați un bankroll și evitați urmărirea pierderilor.

Joc responsabil

Nu ratați aceste oferte bonus

BetVictor
BetVictor
300 USD
Metode de depunere
NetellerVisaMasterCardSkrillPaysafe Card
Cereți-vă bonusulBetVictor recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close
ȘtiriCollapseExpand
RecenziiCollapseExpand
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© pariurirank.ro 2022