Ghidul Tău de Pariere Online

Pariurile sportive au fost una dintre distracțiile preferate ale oamenilor de secole. Totul a început în urmă cu peste 2.000 de ani în limba greacă, când Jocurile Olimpice au fost introduse și s-au răspândit rapid la Roma, unde pariurile sportive au fost legalizate. Astăzi, pariurile sportive au lovit aproape fiecare colț al lumii, datorită creșterii pariurilor sportive.

Având în vedere asta, este cunoscut faptul că pierderile pot fi mai frecvente decât câștigurile la pariurile sportive. Și fără îndrumarea adecvată ca începător, renunțarea este inevitabil. Așadar, această pagină perspicace vă oferă o perspectivă a la ce să vă așteptați în vasta lume a pariurilor sportive. Citiți mai departe!

Ghidul Tău de Pariere Online
Cele mai populare articole de pariuriExplorați ghidurile noastre de pariere de topGlosar de pariuri
888 Casino:100% până la 1.500 lei + 300 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Sportingbet.ro
Sportingbet.ro:100% până la 500 de lei

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Aplicații pariuri

Cu doar câțiva ani în urmă, pariurile sportive erau o afacere costisitoare și consumatoare de timp. Asta pentru că pariorii au trebuit să ia în considerare timpul și bugetul pentru a paria într-un magazin fizic de pariuri. Dar asta este acum în trecut, datorită celor mai bune aplicații de pariuri.

Afișează mai multe
Strategia de pariere

Adevărul este că majoritatea începătorilor de pariuri sportive nu dau doi bani pe strategii. Deși acest lucru este de iertare, având în vedere că un începător are multe de învățat, este o greșeală să ignori complet o strategie de pariere. Cu abordarea corectă, pariorii iau decizii sănătoase care duc la câștiguri frecvente. Rețineți, totuși, că niciunul dintre aceste sisteme de pariuri nu garantează succesul instantaneu. Dar totuși, merită să înțelegi și să folosești unul sau două sisteme de pariere pentru a înclina cotele. Continuați să citiți pentru a învăța!

Afișează mai multe
Cum să Pariezi

Pariurile sportive sunt simple, plăcute și oferă persoanelor fizice posibilitatea de a câștiga bani. Începătorii, pe de altă parte, nu ar trebui să se grăbească să pună pariuri. Oricât de simplu este pariurile sportive, nu este ușor să faci totul corect de la început.

Afișează mai multe
Parierea Explicată

Pariurile pot fi complicate pentru cei neexperimentați. Uneori poate părea chiar că lumea pariurilor are propriul ei limbaj! Nu vă faceți griji. Pe această pagină, vom explica dezavantajele condițiilor de pariuri și modul în care funcționează pariurile în general. Sportul a devenit o parte importantă a vieții oamenilor, unii cărora le place să joace jocul și alții care se mulțumesc să-și încurajeze echipele preferate. Sunt unii, însă, care aleg să-și arate pasiunea pentru un sport sau o echipă, pariând pe ele.

Afișează mai multe
Matched Betting

Casele de pariuri sportive și site-urile de pariuri online oferă pariuri egale, care este o strategie care îi ajută pe pariorii individuali să obțină profit din stimulentele oferite de casele de pariuri. Un parior poate depune într-un cont de pariuri, pe care acesta îl potrivește pentru a permite pariuri fără riscuri. Un titular de cont poate, de asemenea, să parieze cu două sau mai multe case de pariuri și să accepte un pariu gratuit de la unul.

Afișează mai multe
Arbitrage Betting

Pariurile de arbitraj implică un jucător care plasează un pariu pe un pariu pentru un anumit rezultat cu o casă de pariuri și, simultan, plasează un pariu pe rezultatul opus în altă parte. Aceste pariuri sigure garantează că pariorul face profit, indiferent de rezultat. În condițiile adecvate, arbitrajul acoperă din punct de vedere matematic toate rezultatele pariurilor ale unui anumit meci sau competiție. Acei pariori care plasează frecvent pariuri de arbitraj sunt etichetați arbers. Pentru a profita, arbers pariază sume importante de bani.

Afișează mai multe
Betting Lines

Linia de pariuri este punctul care separă echipa favorizată de nefavorabil în competițiile sportive. Casele de pariuri obțin cote la meciurile sportive dintr-un model matematic complex sau un algoritm computerizat. Pe baza statisticilor, cei care fac cote determină marja probabilă de victorie între două echipe, care se bazează pe puterea performanțelor anterioare.

Afișează mai multe
Live Betting

Cu puțin timp în urmă, pariorii nu aveau altă opțiune decât să plaseze un pariu și să țină evidența scorului până la terminarea jocului pentru a afla dacă pariul a câștigat sau nu. Cu toate acestea, pariurile sportive tradiționale se simt acum complet depășite pentru mulți jucători.

Afișează mai multe

Betting Picks

Ghidul suprem pentru gestionarea bankroll-ului pentru pariuri sportive
2023-05-17

Ghidul suprem pentru gestionarea bankroll-ului pentru pariuri sportive

Pentru a obține succesul financiar pe termen lung în calitate de parior sportiv, aveți nevoie de mai mult decât un talent pentru a alege câștigători; de asemenea, aveți nevoie de o înțelegere solidă a gestionării banilor în timp ce pariați pe sport.

Elementele de bază ale cumpărăturilor în linie pentru pariuri sportive mai bune
2023-05-03

Elementele de bază ale cumpărăturilor în linie pentru pariuri sportive mai bune

Atunci când pariezi pe sport, este important să iei în considerare mai mulți factori, inclusiv cotele și liniile, înainte de a face un pariu. Cumpărături în linie înseamnă căutarea celor mai avantajoase linii de pariuri înainte de a plasa un pariu.

Cum să alegi boxerul potrivit pe care să pariezi
2023-04-19

Cum să alegi boxerul potrivit pe care să pariezi

Campionii de box au împărtășit mai multe puncte comune care i-au ajutat să se ridice din obscuritate în vârf. Trebuie să fii dur ca unghiile pentru a fi un boxer profesionist. Nu este o exagerare să spunem că boxul este unul dintre sporturile tăioase ale lumii. Luptători uriași și cunoscuți se antrenează adesea mult timp.

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR
2023-03-22

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR

Cu o bază uriașă de fani în America de Nord și multe curse care au loc practic săptămânal pe diferite piste de curse din februarie până la începutul lunii noiembrie, pariurile NASCAR sunt una dintre cele mai atractive alegeri de pariuri pentru pasionații de sporturi cu motor.

Cele mai populare articole de pariuri

Cele mai populare articole de pariuri

În funcție de cine întrebi, pariurile sportive pot fi dificile sau destul de ușoare. Pentru începători, totul implică doar alegerea unui eveniment sportiv, selectând o echipă, mizând o sumă și sperând la ce este mai bun. Și mai bine, cei mai mulți pariori sportivi noi pariază pe echipe sau evenimente pe care le urmăresc deja. Această simplitate pură este, fără îndoială, motivul pentru care pariurile sportive sunt renumite în întreaga lume.

Dar pentru pariorii experimentați, simplitatea și rentabilitatea nu trebuie confundate. Deși oricine poate plasa un pariu sportiv, nu oricine poate câștiga un pariu. Asta pentru că un parior sportiv de succes trebuie să investească mult timp și efort în cercetare și strategie. Pe scurt, este nevoie de ceva angajament și muncă grea pentru a-și crea o nișă în această industrie.

De exemplu, pariorii aspiranți ar trebui să știe despre piețele și cotele populare de pariuri. De acolo, continuați să cercetați statistici critice, cum ar fi forma recentă, acasă/deplasare, față în față, vreme, jucători dispăruți și multe altele. În general, cunoașterea celor mai multe dintre aceste statistici poate dezvălui mai multe despre capacitatea echipei de a câștiga.

De asemenea, este vital să ne amintim că site-ul de pariuri sportive ia în considerare o mulțime de factori înainte de a stabili cotele. Ca atare, sarcina este a pariorului să ia în considerare tot ceea ce poate afecta rezultatul meciului. Deci, aduna cât mai multe informații posibil.

Cele mai populare articole de pariuri
Explorați ghidurile noastre de pariere de top

Explorați ghidurile noastre de pariere de top

Din fericire, experții de aici de la BettingRanker sunt dedicați înarmarea pariorilor cu toate informațiile vitale pentru a avea succes. Iată câteva ghiduri de top de citit:

 • Cum se face – În lumea pariurilor sportive, unele lucruri pot părea simple, dar dificil de stăpânit. Însă, cu un conținut explicativ perspicace, să te înțelegi cu pariurile sportive este rapid și ușor. Ghidurile de aici îi învață pe pariori cum să facă un pariu, să aleagă piețele potrivite, cum sunt calculate cotele la pariuri și să rezolve majoritatea problemelor legate de pariurile sportive.
 • Strategie – Când este vorba despre selectarea sistemului perfect de pariuri sportive, opiniile diferă. În orice caz, ghidurile de aici prezintă cele mai bune strategii câștigătoare pentru creșterea profiturilor în cel mai scurt timp. Strategiile de pariere se aplică piețelor populare precum fotbalul, golful și baseballul.
 • Explicații – De înțeles, începerea unei noi călătorii la pariuri poate fi copleșitoare. Din fericire, aceste ghiduri de pariere de top vă vor ține de mână pe parcursul procesului. Veți înțelege clar tipurile de pariuri, mecanismele pariurilor sportive, sfaturi pentru jocurile de noroc responsabile, pariurile pe sporturi și multe altele.
 • Cote – Este nesăbuit să te gândești la pariuri pe evenimente sportive fără a prinde bine cotele de pariuri. Așadar, păstrați-l aici pentru a afla care sunt principalele tipuri de cote de pariuri și cum plătesc acestea.
Explorați ghidurile noastre de pariere de top
Glosar de pariuri

Glosar de pariuri

Ca în orice altă lume a jocurilor de noroc, pariurile sportive sunt pline de termeni confuzi. De fapt, nu puneți acel pariu fără a învăța unii dintre acești termeni. Deci, mai jos este un tabel cu toți termenii tradiționali pentru pariuri sportive de înțeles:

 • Acțiune - Un pariu sau un pariu.
 • AET - Prelungiri adăugate sau pur și simplu prelungiri
 • Împotriva spread-ului - Rezultatul jocului, care include spread-ul de puncte
 • American Odds - Cote de pariere bazate pe 100 de unități. Acestea sunt alternative la cotele zecimale sau fracționale și prezintă un plus (-) și minus (+) pentru a arăta favoriții și, respectiv, cei defavorizați.
 • Bankroll - Suma totală de fonduri pentru jocuri de noroc
 • Bonus - stimulente sau recompense oferite de casele de pariuri sportive atât jucătorilor noi, cât și celor fideli
 • Case de pariuri - Forma scurtă a casei de pariuri, casei de pariuri sau casei de linie. Casele de pariuri stabilesc cotele pieței la un pariu sportiv
 • Chalk - O echipă sau un jucător care este favoritul fierbinte pentru eveniment
 • Linia de închidere - Unde distribuirea punctelor este la începutul jocului
 • Scor corect - Pariuri pentru prezicerea corectă a scorului final al jocului
 • Cote zecimale - Uneori numite cote europene, acestea sunt tipuri impare în principal pe piețele europene. Ele sunt reprezentate prin zecimale
 • Dime - Se referă la pariuri în valoare de 1.000 USD, 100 USD sau 10 USD
 • Câine - Forma scurtă a defavorabilului sau a echipei mai puțin probabil să câștige
 • Șansă dublă - Aveți două opțiuni pentru a câștiga pariul. De exemplu, pariarea pe o înfrângere sau egalitate într-un singur meci
 • Edge - Avantajul pariorului față de casa de pariuri sportive și invers
 • Bani chiar - Un pariu de 100 USD pentru a câștiga 100 USD
 • Cote fixe - Cote care nu se schimbă după plasarea unui pariu
 • Cote fracționale - Cote listate sub formă de fracție. De exemplu, 1/3 în loc de -300 în cota americană
 • Găsire - Suma totală miză pe un joc
 • Handicap/Handicapper - Un parior care analizează un pariu înainte de a plasa un pariu
 • Pariuri în joc - Un alt nume pentru pariuri live
 • Juice - Comisionul casei de pariuri din pariurile câștigătoare
 • Lock - Favoritul fierbinte pentru a câștiga jocul
 • Longshot - Favorizarea celor defavorizați într-un pariu
 • Moneyline - O victorie sau o pierdere totală, fără marje de puncte
 • No Action - Un joc care nu mai acceptă pariuri
 • Cote la Favorit - O echipă sau o piesă care probabil va câștiga
 • Oddsmaker - Un alt nume pentru casa de pariuri sau linia de linie
 • Pariere peste/sub - Scorul combinat al ambelor echipe sau al jucătorilor să fie mai mare sau mai mic decât cel stabilit de casa de pariuri
 • Player Props - Pariați pe acțiunile individuale ale jucătorului în timpul jocului. De exemplu, primul jucător care înscrie sau primește un cartonaș galben
 • Punct Spread - Cifra pe care linemaker-ul decide să reprezinte diferența dintre echipele pierzătoare și cele câștigătoare
 • Sharp - Un parior sportiv profesionist înțelept
 • Steam - O schimbare bruscă de linie din cauza multor pariuri
 • TKO - Knockout tehnic
 • Totaluri - Un număr combinat de puncte pe care un parior alege să fie punctat de jucători sau echipe
 • Wire-to-Wire - Pariez că o echipă va conduce în fiecare sfert sau jumătate de joc
 • Underdog - O echipă sau un jucător cu cote lungi sau mai puțin probabil să câștige
 • Pari - Un pariu plasat la o casa de pariuri sportive
Glosar de pariuri

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close