Tennis

Tenisul a fost un sport popular pentru jucători, spectatori și pariori sportivi din întreaga lume încă de la sfârșitul anilor 1800. Jocul de acțiune rapid este potrivit pentru un antrenament cardio, distractiv de vizionat și un sport palpitant pe care să pariezi atât live, cât și înainte de joc. Este un joc popular atât printre pariori, cât și printre casele de pariuri sportive. Există atât de multe turnee de tenis pe care să pariezi, ceea ce îl face și mai bun.

Acest articol conține câteva informații interesante despre pariurile pe tenis, atât pentru începători, cât și pentru pariorii experimentați.

Tennis
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Bazele pariurilor pe tenis

Bazele pariurilor pe tenis

Tenisul a fost popular în întreaga lume printre jucători, spectatori și pariori sportivi încă din anii 1800. Jocul cu ritm rapid este potrivit pentru exerciții cardio, amuzant de observat și un sport captivant pe care să-l pariezi în direct și înainte de joc.

Este un joc favorit printre pariori și case de pariuri sportive și există meciuri considerabile de tenis pe care să pariezi.

Pariurile pe tenis pot fi foarte avantajoase din punct de vedere monetar, deoarece este una dintre cele cele mai populare discipline de pariuri sportive. Cunoașterea solidă a jocului și o strategie de pariere de încredere sunt doar două elemente care pot contribui la nivelul tău de succes atunci când vine vorba de obținerea unei plăți.

Succesul pe termen lung nu este ușor, dar este, fără îndoială, realizabil dacă te aplici corect.

Pe parcursul acestui ghid, vom sublinia ce presupune pariurile pe tenis. De asemenea, va oferi sfaturi și strategii, care ar trebui să vă ajute să vă modelați jocul de pariuri.

Bazele pariurilor pe tenis
Ce este pariurile pe tenis?

Ce este pariurile pe tenis?

Tenisul există de mult timp, structura actuală începând în jurul anului 1859. În prezent, există pariuri informale pe rezultatele meciurilor. Când pariurile sportive oficiale au devenit curente, tenisul a fost printre sporturile principale care au fost acceptate de casele de pariuri.

Tenisul are un ritm excepțional de rapid și conține o parte din cele mai mari vedete ale sportului din lume. Deoarece este un joc cu scoruri mari, este răspândit în pariurile online.

Pariurile pe tenis au continuat să crească în popularitate, remarcată de numărul de turnee internaționale și de creșterea pariurilor. Acum este un sport extrem de popular în întreaga lume, cu site-uri web de pariuri sporite pe tenis disponibile pentru ca oamenii să parieze.

Oamenii sunt, de asemenea, mai familiarizați cu jocul, ceea ce a dus la jocurile de noroc pe el mai des. Popularitatea pariurilor pe tenis este în creștere datorită disponibilității mai multor cazinouri online, emisiuni TV și alte acoperiri media ale acestui sport.

Ce este pariurile pe tenis?
Turnee de tenis de top și cei mai buni jucători

Turnee de tenis de top și cei mai buni jucători

Furia pentru pariurile pe tenis a crescut constant de când a început. Astăzi, turneele mari și jucătorii vedete atrag pariori în mulțime pentru a miza pe rezultatele meciurilor. Pentru mulți pariori, nume precum Maria Sharapova, Roger Federer, Venus Williams și Serena Williams sunt adesea pariuri infailibile.

Turnee majore precum Opens (Wimbledon, Australia și franceză) și jocuri Olimpice sunt întotdeauna predominante în rândul pariorilor.

Alte competiții virale de tenis includ Cupa Davis și turul ATP.

În prezent, pariurile sportive online au făcut ca jocurile de noroc pe tenis să fie și mai răspândite. Persoanele fizice pot risca în afacerile de pariuri din străinătate și își pot obține imediat câștigurile. Companiile de pariuri și-au extins, de asemenea, piețele, oferind pariuri live în joc, încasări și jocuri și ligi virtuale de tenis.

Turnee de tenis de top și cei mai buni jucători
Cum să pariezi pe tenis

Cum să pariezi pe tenis

Meciurile de tenis se joacă ca simplu sau dublu. Pasul principal este să alegeți un site de pariuri care să permită pariorilor să participe pe piețe mari (de exemplu, multe jocuri pe care să parieze), să fie ușor de utilizat, să aibă suport acceptabil și să plătească rapid.

Odată făcut acest lucru, oricine poate juca tenis rapid și, sperăm, cu succes. Pariurile populare includ moneyline, game spread, set spread, over/under, futures și props.

Iată defalcarea:

Linia banilor

Cel mai simplu tip de pariere este în cazul în care un parior pariază pe ce echipă va câștiga. De asemenea, ei pot paria pe ce echipă cred că va câștiga fiecare repriză a meciului.

Răspândirea jocului

Acesta este momentul în care un parior poate paria pe un jucător/echipă care va câștiga mai multe meciuri într-o anumită perioadă (de exemplu, un turneu sau o serie).

Setați Spread

Acesta este momentul în care un parior va miza pe câte seturi vor fi câștigate într-un singur meci. Va câștiga un jucător două seturi consecutive? Îl vor câștiga pe primul și îl vor pierde pe al doilea?

Pariu peste/sub

Pariând pe over înseamnă că un jucător crede că o echipă/jucător va înscrie mai multe goluri, puncte sau puncte decât totalul afișat. Dimpotrivă, un sub pariu este atunci când un parior crede că echipa/jucătorul va înscrie mai puțin decât totalul afișat.

Viitoarele

Un pariu futures este foarte simplu: este atunci când un jucător dorește să parieze pe ceva ce se va întâmpla în viitor. Ei pot paria că Serena va câștiga Wimbledon sau că Maria va câștiga Opens.

Pariuri de prop la tenis

Acesta este puțin mai puțin simplu, deoarece există multe pariuri prop pe care un parior poate paria!

Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

 1. Câștigătorul primului set: așa sună și este un pariu ușor pentru cineva care tocmai își udă degetele de la picioare în lumea pariurilor.
 2. Pariuri la set: Când un parior pariază pe un pariu la set, pariază pe numărul exact de seturi pe care fiecare jucător/echipă le va câștiga sau pierde în timpul unui meci.
 3. Total de ași: mai proeminent în tenisul masculin față de cel feminin, totalul de ași este atunci când un parior pariază dacă totalul de ași va fi peste sau sub o sumă trimisă de casa de pariuri.

Setarea acestor pariuri necesită ca pariorul să depună o miză în contul său de pariuri. Apoi, site-ul de pariuri oferă cotele pentru fiecare rezultat.

Iată defalcarea pariurilor:

 1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe tenis și faceți un depozit.
 2. Alegeți evenimentul de tenis pe care doriți să pariați.
 3. Alege echipa pe care vrei să pariezi.
 4. Selectați o sumă de miză.
 5. Pune un pariu.
Cum să pariezi pe tenis
Calcularea cotelor de pariuri pe tenis

Calcularea cotelor de pariuri pe tenis

Pentru o simplă defalcare, cote de pariuri pe tenis sunt numerele unui procent al unui challenger. De exemplu, dacă un jucător are cote de unul (favorit), jocul este mai ușor pentru el decât pentru un jucător cu cotă de 10.

Aceasta înseamnă că, pentru parori, cu cât cote sunt mai mari, cu atât vor câștiga mai mult. Deci, pariarea pe un underdog este un risc ridicat; prin urmare, randamentele sunt mai bune.

Pariurile pe tenis sunt echivalente cu alte sporturi, dar pariurile sunt identificate diferit în diferite părți ale lumii. Există cote britanice/fracționare, cote europene/zecimale și cote americane/linie monetară.

Pentru cote fracționale, primul număr reprezintă câștigurile pe care le obține un parior din pariuri, notate cu al doilea număr. De exemplu, 7/1 cote înseamnă că un parior câștigă șapte dolari pentru fiecare dolar pariat.

Cotele zecimale indică numărul de înmulțit miza pentru a obține câștigul final. De exemplu, o cotă de 3,0 înseamnă că o persoană care pariază 10 USD va primi 30 USD dacă câștigă, inclusiv miza.

Cotele Moneyline au semnul „+” sau „-” înaintea numerelor. Favoritele au „-: cote în timp ce cei defavorizați au cote „+”. Un învingător își obține miza plus cantitatea indicată pe linia banilor.

Calcularea cotelor de pariuri pe tenis
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece tenisul este un sport de pariuri foarte popular, este ușor pentru un parior să se apropie de pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

De asemenea, este important să recunoaștem că, deși statisticile și stilurile de joc sunt importante, fiecare jucător are propriile puncte forte și puncte slabe. Aceasta înseamnă că, deși un jucător poate să fi câștigat ultimele 10 meciuri, dacă se confruntă cu un alt jucător care are un stil de joc diferit de el, poate pierde.

Când pariorii se uită la cotele lor, trebuie să ia în considerare stiluri de joc diferite și dacă doi jucători s-au confruntat în trecut.

Nu pariați pe Hype
Statistici de tenis de luat în considerare

Statistici de tenis de luat în considerare

Când vine vorba de pariuri pe tenis, există patru factori specifici de luat în considerare.

Conversație Breakpoint

Tenisul se bazează foarte mult pe momentele mari; în teorie, fiecare punct contează la fel, dar unele pot avea un impact semnificativ asupra meciului, în timp ce unele sunt în primul rând neimportante.

Cel mai semnificativ indicator al unei probleme mari vine de la punctele de întrerupere, în care serverele sunt pe punctul de a pierde un joc pe care aproape întotdeauna se așteaptă să îl câștige.

Acest aspect este variabil bazat pe contextul jocului și pe ce jucător se află acolo, dar recunoașterea jucătorilor care execută bine în aceste puncte poate îndrepta către câștiguri mai semnificative. De exemplu, un parior se poate întreba de ce un jucător de tenis are recorduri câștigătoare împotriva altuia.

Un element critic este să predomine mai multe puncte de întrerupere, să le salveze pe propriul serviciu și să le transforme la întoarcere.

Oboseală/Călătorii

Meciurile au loc în întreaga lume, ceea ce înseamnă că cei mai buni dintre cei mai buni zboară din ţară în ţară. Deși poate fi foarte interesant să vezi un favorit american în Anglia, un parior trebuie să ia în considerare diferențele de fus orar și modul în care acestea pot afecta performanța unui jucător.

În plus, dacă un jucător joacă în meciuri consecutive săptămâni consecutive, în cele din urmă se va epuiza. Ei pot performa incredibil în săptămâna întâi, iar apoi în săptămâna a doua ar putea fi în vârful jocului lor. Dar când ajung la săptămâna a patra, vor începe să încetinească fizic și mental.

Suprafaţă

Ceva pe care nu mulți pariori noi îl înțeleg este că unii jucători au rezultate mai bune pe unele suprafețe față de altele. De exemplu, unii jucători performează cel mai bine pe iarbă, cum ar fi la Wimbledon, dar s-ar putea să nu performeze la fel de bine la Roland-Garros, care are o suprafață de lut. Fiecare suprafață are tracțiuni, impacturi, avantaje și dezavantaje diferite.

Recomandări cheie

 • Luați în considerare tipul de pariuri care funcționează cel mai bine pentru dvs
 • Asigurați-vă că călătoriile, performanța și suprafața joacă un rol în pariurile dvs
 • Consultați diferite pariuri de prop pentru fiecare meci
Statistici de tenis de luat în considerare
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu