Pariuri Tennis

Tenisul a fost un sport popular pentru jucători, spectatori și pariori sportivi din întreaga lume încă de la sfârșitul anilor 1800. Jocul de acțiune rapid este potrivit pentru un antrenament cardio, distractiv de vizionat și un sport palpitant pe care să pariezi atât live, cât și înainte de joc. Este un joc popular atât printre pariori, cât și printre casele de pariuri sportive. Există atât de multe turnee de tenis pe care să pariezi, ceea ce îl face și mai bun.

Acest articol conține câteva informații interesante despre pariurile pe tenis, atât pentru începători, cât și pentru pariorii experimentați.

Pariuri Tennis
Cele mai bune pariuri pe tenisCum să pariezi pe tenisCote de pariuri pe tenis
Cele mai bune pariuri pe tenis

Cele mai bune pariuri pe tenis

Tenisul există de mulți ani, forma modernă având loc în jurul anului 1859. De atunci, au existat pariuri informale asupra rezultatelor jocurilor. Când pariurile sportive oficiale au devenit o activitate de masă, tenisul a fost printre primele sporturi care au fost adoptate de casele de pariuri, pe lângă pariurile obișnuite pe atunci.

Popularitatea pariurilor pe tenis a crescut constant de când au început. Astăzi, există turnee mari și jucători vedete care atrag pariori în mulțime pentru a paria pe rezultatele jocului. Nume precum Maria Sharapova, Roger Federer și Serena Williams sunt adesea „pariuri sigure” pentru mulți pariori. Turnee mari precum Opens (Wimbledon, australian și francez) și Jocurile Olimpice sunt întotdeauna populare în rândul pariorilor.

Azi, pariuri sportive online a făcut pariurile pe tenis și mai populare. Oamenii pot participa la companii de pariuri din străinătate și își pot primi câștigurile instantaneu. Companiile de pariuri și-au extins, de asemenea, piețele prin introducerea de pariuri live în joc, încasări și jocuri și ligi virtuale de tenis.

Cele mai bune pariuri pe tenis
Cum să pariezi pe tenis

Cum să pariezi pe tenis

Jocurile de tenis se joacă ca meciuri de simplu sau dublu. Primul pas este să alegeți un site de pariuri care oferă piețe mari (multe lucruri pe care să pariați), să fie ușor de utilizat, să aibă un suport bun și să fie eficient în plăți. Odată făcut acest lucru, oricine poate paria pe tenis cu ușurință. Pariurile populare includ:

  • Money Line: Câștigătorul absolut al unui meci de tenis.
  • Game Spread: pariuri pe jucătorul/echipa care va câștiga mai multe meciuri într-o anumită perioadă, de exemplu, un turneu sau o serie.
  • Spread set: pariază pe modul în care vor fi câștigate seturile într-un meci. De exemplu, un jucător va câștiga două seturi consecutive, va câștiga primul și va pierde celelalte două și așa mai departe.
  • Alte pariuri includ peste/sub, futures și recuzită.

Plasarea acestor pariuri necesită ca un parior să depună o miză în contul său de pariuri. Pe site-ul de pariuri, sunt date cotele pentru fiecare rezultat. (Șansele sunt discutate în următoarea secțiune a acestui articol).

Jucătorul verifică rezultatul estimat, introduce o sumă de mizat, apoi dă clic pe „confirmare”. Miza este apoi dedusă din contul de pariuri al jucătorului în timp ce acesta așteaptă rezultatele. Pariurile câștigătoare sunt de obicei plătite instantaneu printr-o metodă la alegerea jucătorului.

Cum să pariezi pe tenis
Cote de pariuri pe tenis

Cote de pariuri pe tenis

Cotele sunt dimensiunea provocării pe care un jucător trebuie să o depășească pentru a câștiga un joc. Dacă un jucător are cote de una (favorit), jocul este mai ușor pentru el decât pentru un jucător cu cotă de 10.

Prin urmare, pentru pariori, cota mai mare înseamnă că vor câștiga mai mult, adică pariul pe un underdog este un pariu cu risc ridicat, dar are randamente mai bune. Acestea sunt adesea explicate în articole generale despre cum să pariezi pe sport și cele care oferă sfaturi pentru pariuri sportive.

Pariurile pe tenis sunt similare cu cele ale altor sporturi. Cu toate acestea, aceleași pariuri sunt exprimate diferit în diferite părți ale lumii. Există cote fracționale/britanice, cote europene/zecimale și cote americane/moneyline.

În cote fracționale, primul număr este câștigul pe care îl obțineți din plasarea unui pariu notat cu al doilea număr. Cota 5/1 înseamnă că sunt câștigați cinci dolari pentru un dolar pariat. Cotele zecimale indică numărul cu care se înmulțește miza pentru a obține câștigul final. O cotă de 2,5 înseamnă că o persoană care pariază 10 USD va primi 25 USD dacă câștigă, inclusiv miza.

Cotele Moneyline au semnul + sau - înaintea numerelor. Favoritele au cote -ve, în timp ce persoanele defavorizate au cote +ve. Un câștigător primește pariul plus suma indicată pe linia de bani.

Cote de pariuri pe tenis