Pariuri Rugby

Rugby-ul este unul dintre cele mai populare sporturi pe care să pariezi. Scopul principal în rugby este ca o echipă să marcheze mai multe puncte decât adversarul. Există o serie de moduri diferite prin care pariorii pot plasa pariuri și trebuie să înțeleagă ce înseamnă fiecare tip de pariu înainte de a plasa banii.

Această postare prezintă câteva dintre elementele de bază despre pariurile la rugby pentru cei care nu sunt la fel de familiarizați cu sportul și cu aspectele legate de jocurile de noroc. Nu este prea târziu ca cineva să se implice în pariuri la rugby și să vadă dacă se poate bucura de experiență.

Pariuri Rugby
Cele mai bune site-uri de pariuri la rugbyCum să pariezi pe rugbyTipuri de pariuri la rugbyÎnțelegerea cotelor de pariuri la rugby
Cele mai bune site-uri de pariuri la rugby

Cele mai bune site-uri de pariuri la rugby

Pariurile la rugby sunt o formă de pariuri sportive care implică prezicerea rezultatului unui meci de rugby. Pentru a câștiga, pariorii trebuie să aleagă corect care parte va fi învingătoare sau dacă va exista un egal între oricare echipă.

Pariurile pe rugby au început când sportul a atras atenția în întreaga lume. În 1997, casele de pariuri au câștigat o mulțime de bani pariând pe Liga de Rugby. Atunci și-au dat seama cât de potențial are sportul în atragerea de pariori, la fel ca fotbalul.

Casele de pariuri sportive veterane, cum ar fi BetWays și Unibet, ar începe apoi să parieze pe rugby și, după cum se spune, restul este istorie. Astăzi, fiecare minut al unui meci de rugby este de mare valoare pentru pariori.

Cât de populare sunt pariurile la rugby?

În timp ce pariurile online la rugby ar putea să nu fie la fel de populare ca pariuri pe fotbal, este încă o formă foarte populară de jocuri de noroc. Acest lucru se datorează în principal faptului că rugby-ul este un sport global cu multe turnee diferite de-a lungul anului. Parierii pot găsi o mulțime de oportunități de pariere atunci când vine vorba de rugby, care este unul dintre principalele motive pentru care industria continuă să crească.

Turnee, inclusiv Cupa Mondială de rugby este extrem de popular printre pariorii sportivi. Așa că urmăriți în continuare evenimentele sportive importante pentru a vă plasa pariurile!

Cele mai bune site-uri de pariuri la rugby
Cum să pariezi pe rugby

Cum să pariezi pe rugby

Pentru a paria pe rugby, trebuie să:

 • Conectați-vă la contul lor de pariuri și
 • Alegeți rugby-ul ca sport pe care doresc să parieze.
 • Selectați un meci de rugby și tipul de pariu pe care doresc să îl plaseze
 • Alegeți/introduceți suma de bani pe care doresc să o mizeze
 • Trimiteți pariul și așteptați rezultatul
Cum să pariezi pe rugby
Tipuri de pariuri la rugby

Tipuri de pariuri la rugby

Oferte de pariuri la rugby multe tipuri de pariuri. Aici sunt cateva exemple:

 • Câștigătorul meciului: Acest tip de pariu presupune prezicerea câștigătorului unui meci de rugby.
 • Pariuri cu handicap: Acesta este momentul în care unei echipe i se oferă un avantaj pentru a face cotele mai egale.
 • Punct Spread Pariuri: Acest tip de pariu este similar cu pariurile cu handicap, dar implică prezicerea cu câte puncte va câștiga sau pierde o echipă.
 • Câștigătorul turneului: Acesta este un pariu pe cine va câștiga un anumit turneu de rugby.

Peste/Sub: Acesta este momentul în care pariorii prezic dacă scorurile combinate ale unui meci de rugby vor fi peste sau sub un anumit număr.

Multe alte tipuri de pariuri sunt, de asemenea, disponibile, iar pariorii ar trebui să-și facă cercetări înainte de a plasa orice pariu.

Tipuri de pariuri la rugby
Înțelegerea cotelor de pariuri la rugby

Înțelegerea cotelor de pariuri la rugby

Cotele de rugby sunt calculate diferit față de alte sporturi. Acest lucru se datorează faptului că meciurile de rugby durează doar 80 de minute, în timp ce jocurile de fotbal, de exemplu, durează 90 sau 120 de minute. Casele de pariuri își câștigă banii asigurându-se că au un avantaj față de pariori pe orice piață dată. Acest lucru le permite să obțină profit și să rămână în afaceri, ceea ce ar trebui să fie reținut atunci când pariază.

Ce afectează cotele la rugby?

Cotele la rugby sunt afectate de mulți factori diferiți. Unele dintre cele mai importante sunt:

 • Forma ambelor echipe: Acesta este probabil cel mai important factor în pariurile la rugby. Echipele aflate în formă bună sunt de obicei recompensate cu cote mai mici, în timp ce echipele care se luptă vor avea cote mai mari.
 • Rezultate anterioare cap la cap: Dacă două echipe au un istoric de a juca strâns una împotriva celeilalte, șansele de egalitate vor fi mai mari.
 • Conditiile meteo: Acesta poate fi un factor semnificativ, mai ales dacă plouă sau este un vânt puternic.
 • Ce jucători sunt indisponibili pentru nicio parte: Acesta este un alt factor major. Dacă o echipă trebuie să joace fără jucătorii săi de top, cotele vor reflecta acest lucru, iar pariorii ar trebui să își ajusteze pariurile în consecință.
 • Locul meciului: Unele locații sunt considerate mai dificil de jucat decât altele, ceea ce se reflectă în șanse.
Înțelegerea cotelor de pariuri la rugby