Revendică-ți Bonus de recomandare

Aprovizionarea clienților este una dintre sarcinile provocatoare cu care se confruntă site-urile de pariuri sportive astăzi. Cu toate acestea, ei nu trebuie să încerce acest lucru singuri atunci când au o echipă de jucători care pot accesa un grup de candidați grozavi din rețelele lor personale și profesionale. Clienții existenți au nevoie pur și simplu de un mic stimulent pentru a obține recomandări de pariuri pentru a se înscrie pe site. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este prin bonusuri de recomandare.

Un bonus de recomandare pentru pariuri sportive este o ofertă care îi motivează pe pariorii existenți să aducă prietenii în acțiune cu ei. De obicei face parte dintr-un program de recomandare. Bonusul se acordă odată ce candidatul recomandat își deschide un cont și efectuează o depunere.

Revendică-ți Bonus de recomandare

Site-urile de pariuri cu bonus de recomandare nu iau în considerare pe cei care au deja conturi la companie sau s-au înscris anterior. Acest lucru împiedică jucătorii existenți să folosească abuziv oferta pentru câștiguri personale.

Bonusul de recomandare pentru pariuri sportive este un câștig pentru jucători și prietenii lor. Ambii primesc pariuri gratuite sau credit, chiar dacă termenii și condițiile pot diferi. Este una dintre cele mai simple moduri de a adăuga bani la bankroll. În cazuri speciale, bonusul de recomandare a unui prieten îndulcește afacerea cu o ofertă suplimentară de bun venit pentru noul client.

Section icon
Cum se utilizează bonusul de recomandare

Cum se utilizează bonusul de recomandare

The bonus pentru pariuri sportive lucrează pe prietenii invitați care se înregistrează cu un link unic. După ce le-au fost verificate conturile, ei revendică bonusul pariând cu o anumită sumă de bani. În majoritatea cazurilor este necesară o sumă relativ mică, de obicei între 10 și 100 USD.

Unele case de pariuri limitează numărul de bonusuri de recomandare care pot fi câștigate. Alții permit jucătorilor să recomande cât mai mulți prieteni. Dar unele state au limitări legale, așa că este bine să verificați regulile relevante privind jocurile de noroc.

Pariurile sportive care plătesc bani reali și oferă bonusuri de recomandare nu ar trebui privite cu dispreț. Companii de jocuri de noroc care permit jucătorilor să revendice ambele bonusuri de bun venit și ofertele bonus pentru recomandarea unui prieten sunt foarte de dorit.

Un lucru important de reținut este că unele site-uri de pariuri sportive permit jucătorilor noi să aleagă fie un bonus promoțional de recomandare, fie un pachet de bun venit. Adesea, un bonus de bun venit este mai mare decât un bonus de recomandare. Dacă noul client alege un pachet de bun venit, jucătorul existent va fi în continuare recompensat pentru recomandare.

Cum se utilizează bonusul de recomandare
Lucruri de urmărit într-un bonus de recomandare

Lucruri de urmărit într-un bonus de recomandare

Transformarea unui bonus de recomandare în bani reali necesită puțin efort. Atâta timp cât un jucător existent îndeplinește cerințele de eligibilitate de bază, acesta poate trimite un link de invitație către cercul său de prieteni și cunoștințe. Linkul de invitație se găsește în contul lor de pariuri sportive și poate avea o dată de expirare. Exemple de cerințe de eligibilitate de la cele mai bune site-uri de pariuri cu bonus de recomandare includ:

  • Jucătorul ar trebui să aibă un istoric de pariuri cu casa de pariuri.
  • Soldul contului ar trebui să fie pozitiv.
  • Unele site-uri necesită ca contul jucătorului să fi fost activ de ceva timp sau să fi pariat o anumită sumă.

De exemplu, casa de pariuri sportive poate solicita clientului care se referă să fi mizat cel puțin 1.500 USD și să-și păstreze conturile timp de cel puțin 30 de zile. Noii pariori vor considera că aceste cerințe sunt restrictive. Pariorii obișnuiți, însă, pot îndeplini cu ușurință condițiile.

Lucruri de urmărit într-un bonus de recomandare
Cum să trimiteți un prieten la o casa de pariuri sportive

Cum să trimiteți un prieten la o casa de pariuri sportive

Un număr mai mare de prieteni care iubesc jocurile de noroc vor face pariurile sportive mai distractive. A trimite pe cineva este ușor și funcționează în același mod ca orice alt program de recomandare online. Paritorii care și-au invitat prietenii și familia să folosească servicii de partajare, închirieri de vacanță sau magazine online vor găsi programe de recomandare pentru pariuri sportive.

Iată un proces general pentru un program de recomandare de pariuri sportive.

  1. Găsiți linkul de recomandare pe pagina de start a casei de pariuri
  2. Apăsați butonul de bonus de recomandare pentru a-l partaja prietenilor
  3. Jucătorul recomandat se înscrie și își verifică contul de pariuri sportive
  4. Noul client plasează depozitul minim necesar și începe să parieze
  5. Atât jucătorul vechi, cât și cel nou primesc un credit de pariu gratuit atunci când toate cerințele de pariere au fost îndeplinite

Este esențial să reamintiți unui prieten perioada de valabilitate a bonusului de recomandare, astfel încât să nu o rateze din ignoranță. În cazuri foarte rare, bonusul poate fi retras imediat, fără a fi îndeplinite cerințe de pariere. Dacă banii sunt adăugați la fondul existent depinde în întregime de site-ul de pariuri sportive.

Cum să trimiteți un prieten la o casa de pariuri sportive
Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de recomandare

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de recomandare

De obicei, este imposibil să ai încredere în ceva care pare prea frumos pentru a fi adevărat și este același lucru cu bonusurile de pariuri sportive, în special cu cele mai generoase. Când au fost introduse pentru prima dată casele de pariuri online, acestea au fost mai puțin stricte. Bonusul era disponibil pentru a fi folosit în orice mod doreau jucătorii.

Astăzi, programele de recomandare pentru pariuri sportive vin cu reguli specifice cunoscute sub numele de cerințe de pariere sau rollover. Pariurile gratuite sau în numerar trebuie jucate de un anumit număr de ori înainte de a deveni retrasă. Dacă casa de pariuri cere jucătorului să parieze banii bonus de 30 de ori înainte de a încasa, atunci cerința de pariere va fi indicată ca x30.

Cerințele de pariere se găsesc pe fiecare site de pariuri sportive cu un bonus de recomandare. Bonusurile, precum și eventualele câștiguri rezultate din acestea, vor fi pierdute dacă noul jucător nu îndeplinește cerințele și/sau încearcă să retragă fondurile înainte ca condițiile să fie eliminate. De aceea, este esențial să înțelegeți literele mici pentru a vedea dacă sunt atașate șiruri. Un prieten care folosește linkul pentru a se înscrie este, de asemenea, responsabil pentru respectarea regulilor.

Cei care doresc să elimine rapid bonusul de recomandare ar trebui să aleagă să parieze pe site-uri care fac distincție între ofertele de returnare a banilor și fondurile depuse. O cerință de pariere de x20 pe banii bonus este mai ușor de realizat decât x10 pe suma fondurilor depuse + bonus.

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de recomandare
Sporturi populare cu bonus de recomandare

Sporturi populare cu bonus de recomandare

Numărul statelor care legalizează pariurile sportive crește pe zi ce trece. Odată cu adăugarea bonusului de recomandare pentru pariuri sportive, această formă de jocuri de noroc devine din ce în ce mai ușoară. Piețele de pariuri sportive sunt diverse, cu oferte unice pentru jucători noi și existenți.

Uneori, este descurajant să selectezi exact evenimentul sportiv pe care să pariezi, dar această secțiune atinge câteva opțiuni interesante. Site de pariuri sportive onlinelansează ocazional coduri bonus. Acest site actualizează în mod regulat jucătorii cu oferte nobile de la cele mai bune site-uri de pariuri cu bonusuri de recomandare. Este recomandabil să le verificați des.

Fotbal: Cupa Mondială

Cupa Mondială este cel mai mare și cel mai urmărit eveniment sportiv al anului când vine vorba. În 2018, peste 3,5 miliarde de oameni au urmărit toate cele 64 de meciuri. După cum a raportat FIFA și Sportradar, fanii fotbalului au pariat în jur de 155 de miliarde de dolari (136 de miliarde de euro) pe tot parcursul turneului. Numai ultimul meci a generat pariuri de 8,2 miliarde de dolari (7,2 miliarde de euro). Pentru prima dată, americanii vor paria legal pe Cupa Mondială din 2022, care urmează să fie programată în noiembrie.

Sporturi populare cu bonus de recomandare
Baschet

Baschet

1. Martie Nebunie

Divizia NCAA pentru bărbați Baschet Turneul este probabil cel mai mare eveniment de baschet universitar, cu 67 de meciuri. Milioane de americani au pariat pe March Madness împreună cu prietenii lor. După cum era de așteptat, multe case de pariuri oferă bonusuri de recomandare în timpul evenimentului.

2. Finala NBA

Campionatele NBA sunt unele dintre cele mai pariate pe evenimente din lume, deoarece baschetul este printre sporturile cu cea mai rapidă creștere din lume. Având în vedere că majoritatea pariurilor sunt plasate la cărți offshore ilegale, este greu de estimat cât de mult se pariază în finala NBA. Cu peste 20 de milioane de fani care urmăresc meciurile, este evident că atâția bani merg la pariurile NBA.

Cel mai simplu mod de a urmări bonusurile de recomandare NBA este prin link-uri de recomandare care pot fi partajate cu oricine. Fiecare link este unic și atunci când un prieten dă clic pe el, este direcționat către site-ul de pariuri pentru a se înscrie. Între timp, jucătorul existent este recompensat. Cel mai bun mod de a trimite linkul este să-l direcționați către căsuța de e-mail a cuiva. De asemenea, postarea pe rețelele sociale ajută.

Baschet
Cursa de cai

Cursa de cai

1. Kentucky Derby

Majoritatea oamenilor nu se gândesc la pariuri cu cai când vine vorba de pariuri pe mari evenimente sportive. Cu toate acestea, Kentucky Derby este unul dintre cele mai subestimate evenimente. Pariori din întreaga lume își pun la miză banii câștigați cu greu pentru a alege un câștigător.

Fiecare site de pariuri are un mod diferit de procesare a bonusurilor de recomandare pentru evenimentul March Madness. Jucătorii trebuie să verifice termenii înainte de a recomanda site-uri prietenilor lor. Dar important este să convingi un prieten să se înregistreze și, în schimb, să obțină un bonus.

2. Marele National

Cursa de cai Grand National are loc în Marea Britanie și la care participă de obicei familia regală din Marea Britanie. Este una dintre cele mai dure competiții din lume. În timp ce majoritatea americanilor se concentrează mai mult pe Kentucky Derby, ei urmăresc și pariază și pe evenimentul Grand National, care este un eveniment de top la nivel mondial.

Cursa de cai
Box

Box

Chiar dacă boxul și-a pierdut o mare parte din hype-ul său în ultimii ani, luptele mari cu Manny Pacquiao, Floyd Mayweather, Conor McGregor și alte lupte cu bani mari rămân atrăgătoare. Jocul este deosebit de popular în Nevada și atrage peste 1 milion de dolari de pariuri. Revenirea lui Floyd Mayweather pe ring va aduce probabil mai mult la fel.

Box
Baseball: Seria Mondială

Baseball: Seria Mondială

Sporturile majore, cum ar fi NFL, pot avea un număr mai mare de urmăritori decât baseball in Statele Unite ale Americii. Chiar și așa, World Series continuă să se claseze printre cele mai urmărite evenimente sportive din America. Casele de pariuri sportive câștigă mai multe venituri cu cât seria durează mai mult. Unele case de pariuri emit coduri de recomandare pentru a încuraja clienții existenți să-și invite prietenii să parieze pe baseball. Aici, nu este nevoie de linkuri de recomandare. Jucătorii le spun doar cunoscuților să introducă codul de recomandare atunci când se înregistrează. Apoi ambele conturi sunt creditate cu un bonus special.

Baseball: Seria Mondială
Cupa Mondială de rugby

Cupa Mondială de rugby

Rugby este popular nu numai în SUA, ci și în întreaga lume, cu meciuri palpitante. Cupa Mondială de Rugby din 2019 a devenit cel mai urmărit turneu din istorie, atrasând peste 850 de milioane de telespectatori din întreaga lume. Există o mulțime de case de pariuri reputate care oferă bonusuri de recomandare pentru pariuri pe Rugby. Atunci când recomandă case de pariuri sportive, pariorii ar trebui să caute site-uri sigure.

Cupa Mondială de rugby
Cupa Mondială de Cricket

Cupa Mondială de Cricket

Cricket este mai popular în India, prin urmare, cei mai mulți pariori provin din această țară. Anglia oferă, de asemenea, platforme legale de pariuri sportive, cu cricketul ca unul dintre jocurile principale. Indiana Premier League reunește echipe de renume mondial din Australia, Anglia și India.

Cele mai bune site-uri de pariuri cu bonus de recomandare aduc aceste piețe de pariuri în lumina reflectoarelor. Pariorii inteligenți primesc recomandări la nivel personal fără a trimite link-uri spam pe rețelele sociale sau pe conturile personale ale altor persoane. Spam-ul nu este recomandat, dar discuția cu persoane cunoscute este cea mai bună.

Cupa Mondială de Cricket
Joc responsabil

Joc responsabil

Jocurile de noroc responsabil implică pariuri numai pentru divertisment. Jocurile de noroc pot deveni problematice dacă cineva îl folosește ca o modalitate de a câștiga bani. Această abordare determină pe cineva să cheltuiască resurse pe care nu își permit să le piardă.

Practicile de jocuri de noroc responsabile au ca scop prevenirea jocurilor de noroc problematice. Mulți pariori sportivi ignoră cele mai bune sfaturi pentru că nu recunosc niciodată că sunt dependenți. Site-urile de pariuri trebuie să poziționeze ajutorul pentru jocuri de noroc într-un mod care să pară relevant în mintea unui jucător obișnuit.

A juca responsabil înseamnă, de asemenea, să faci pauze, să stabilești limite pentru timp și bani. Din fericire, multe site-uri de pariuri cu un bonus de recomandare oferă instrumente integrale pentru a ajuta jucătorii să-și stabilească limitele chiar pe site-uri web. O pariuri sportive poate oferi clienților opțiunea de a conveni asupra numărului de ore pe care doresc să parieze pe zi.

Odată ce limita este stabilită, site-ul va anunța pariorul că timpul zilnic de pariere sa încheiat. De multe ori, casele de pariuri online au o perioadă de relaxare, de obicei de 24 de ore sau mai mult, prin care jucătorii își blochează temporar conturile.

Operatorii de pariuri sportive înțeleg că mulți jucători apelează la pariuri din cauza plictiselii, șomajului și stresului. Acești factori duc la probleme legate de jocurile de noroc. Dar conștientizarea este fundamentală pentru a paria în mod responsabil.

Oricine este expus riscului de comportament negativ ar trebui să sune imediat linia de asistență. Ajutorul este disponibil non-stop și este păstrat confidențial. Această formă de asistență nu este doar pentru jucătorii dependenți. Poate fi extins și la familiile și prietenii persoanei afectate.

Joc responsabil