Tot ce trebuie să știți despre: Strategia de pariere

Adevărul este că majoritatea începătorilor de pariuri sportive nu dau doi bani pe strategii. Deși acest lucru este de iertare, având în vedere că un începător are multe de învățat, este o greșeală să ignori complet o strategie de pariere. Cu abordarea corectă, pariorii iau decizii sănătoase care duc la câștiguri frecvente. Rețineți, totuși, că niciunul dintre aceste sisteme de pariuri nu garantează succesul instantaneu. Dar totuși, merită să înțelegi și să folosești unul sau două sisteme de pariere pentru a înclina cotele. Continuați să citiți pentru a învăța!

Tot ce trebuie să știți despre: Strategia de pariere
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Tot ce trebuie să știi despre strategiile de pariuri sportive

Tot ce trebuie să știi despre strategiile de pariuri sportive

O strategie de pariuri sportive este un set de sisteme sau sfaturi cercetate pentru a crea un scenariu profitabil. Cu alte cuvinte, un sistem de pariuri conceput corespunzător transferă jucătorului avantajul de care se bucură casa de pariuri. Acest lucru este posibil deoarece pariurile sportive implică activități umane reale, așa că nu există niciun avantaj pentru casa care să se asigure că casa de pariuri câștigă întotdeauna.

După cum era de așteptat, casele de pariuri online au luat în considerare o mulțime de statistici înainte creându-le șansele. În timp ce acest lucru face în mod evident o provocare să preziceți rezultatele, pariurile devin mai profitabile cu o analiză statistică adecvată. Într-un limbaj simplu, strategiile sporesc șansele de câștig ale jucătorului, pe lângă minimizarea greșelilor de bază.

Luați managementul banilor, de exemplu. Chestia este că majoritatea începătorilor eșuează la pariurile sportive pentru că nu știu cum să-și protejeze capitalul. Este întotdeauna o strategie excelentă să știi cu cât să pariezi și pe ce jocuri anume.

Gestionarea banilor ajută, de asemenea, mâinile verzi să minimizeze orice pierderi suplimentare prin gestionarea timpului lor de joc. Deci, una peste alta, învață sistemele principale de pariuri sportive și adaptează-le în consecință pentru a crește eficiența.

Tot ce trebuie să știi despre strategiile de pariuri sportive
Strategia de pariuri la fotbal

Strategia de pariuri la fotbal

O strategie de pariuri pe fotbal nu este orice altă strategie de pariuri sportive. Asta pentru că câștigarea banilor din pariurile pe fotbal poate fi o provocare, în ciuda faptului că este cea mai favorizată piață de pariuri. Într-o strategie de fotbal, pariorii trebuie să fie dispuși să sacrifice o cantitate semnificativă de timp, abilități și angajament pentru a avea succes.

Ei trebuie să evalueze jocurile din toate unghiurile posibile, inclusiv statisticile individuale ale jucătorilor, rezultatele în față, forma recentă, jucătorii lipsă, avantajul acasă și multe altele. Mai jos este cum să vină cu o strategie câștigătoare de pariuri pe fotbal.

Strategia de pariuri la fotbal
Cum să creezi o strategie de pariuri pe fotbal?

Cum să creezi o strategie de pariuri pe fotbal?

În primul rând, pentru a obține profituri pe termen lung din pariurile pe fotbal, purtați pălărie de antreprenor. După cum am spus mai devreme, pentru a paria pe fotbal necesită o cantitate enormă de efort și timp de cercetare. Prin urmare, este esențial să rămâneți organizați și să întocmiți o foaie de parcurs clară pentru a avea succes. Amintiți-vă că casa de pariuri analizează zeci de factori de echipă înainte de a veni cu cotele.

Acum că sunteți plin de energie și vă pregătiți pentru a pleca, este timpul să vă așezați și să perfecționați o strategie. În acest caz, evaluați toate rezultatele posibile ale unui anumit meci de fotbal și adunați cât mai multe informații posibil.

Începeți întotdeauna cu numere pure și statistici detaliate ale jocului, cum ar fi media golurilor primite și marcate pentru fiecare echipă. De asemenea, uitați-vă la statisticile tehnice, cum ar fi jucătorul cel mai probabil să înscrie sau să primească cartonaș și avantajul pe teren propriu. Nu este niciodată un lucru rău să favorizezi o echipă de fotbal în formă care joacă acasă.

Pentru a încheia o strategie de fotbal câștigătoare, luați în considerare ce spun pariorii profesioniști despre jocul respectiv. Aceasta este probabil singura modalitate de a obține informații brute și directe despre joc. Există sute de bloguri și emisiuni TV dedicate zilei de meci pentru a discuta despre statisticile meciurilor și predicții. Rețineți, totuși, că nu toate opiniile contează în acest caz.

Cum să creezi o strategie de pariuri pe fotbal?
Top sfaturi de pariuri la fotbal

Top sfaturi de pariuri la fotbal

Să-ți faci temele singur nu te va ajuta în situația alunecoasă pariuri pe fotbal lume. Asta pentru că există câteva indicații evidente, dar vitale de care trebuie să ții cont atunci când pariezi pe fotbal. Mai jos sunt cele mai evidente:

  • Bankroll/gestionarea banilor: Indiferent dacă pariezi pe fotbal, golf, baseball, tenis sau orice alt joc, punerea deoparte banilor pentru jocuri de noroc este esențială. Ar trebui să fii confortabil să trăiești fără acești bani dacă ești pierdut. Strategia optimă de gestionare a bankroll-ului în pariurile sportive este de a utiliza doar 1% până la 5% din totalul bankroll-ului pentru un singur pariu.
  • Alegeți o casă de pariuri bună: Iată un alt punct vital, dar adesea trecut cu vederea în pariurile pe sport. În timp ce sunt multe site-uri de jocuri de noroc acolo, toate nu sunt la fel. Cele mai bune case de pariuri sportive vor oferi de obicei jucătorilor cote mai bune, mai multe piețe și o experiență completă sigură. Așadar, faceți suficiente cercetări în acest sens.
  • Piețele de pariuri: Înțelegerea piețelor disponibile de pariuri pe fotbal este la fel de importantă ca și crearea unei strategii optime. Fotbalul constă în piețe de pariuri cum ar fi șansa dublă, peste/sub, rezultatul final, repriza/timpul complet, prima echipă care înscrie și multe altele. Prin urmare, cercetați pentru a afla care piață de pariuri este potrivită pentru eveniment.
  • Revendicați bonusul: Toți paritorii sunt câștigători născuți. Și pentru că casele de pariuri sportive cunosc destul de bine acest fapt, adesea atrag jucătorii cu multiple bonusuri și promoții. În calitate de inteligent, revendica bonusul și folosește-l pentru a crește bankroll-ul. Doar nu ignora termenii și condițiile bonusului.
Top sfaturi de pariuri la fotbal
Strategia de pariuri pe baseball

Strategia de pariuri pe baseball

Nu există o mare diferență între o strategie de pariuri pe fotbal și baseball pentru un începător. Dar, în realitate, diferența este ca ziua și noaptea. Spre deosebire de fotbal, unde domnește răspândirea punctelor, baseballul este în mare parte despre linia banilor. Pe scurt, pariorii trebuie doar să prezică echipa câștigătoare și nu cine acoperă.

Deși neobișnuit, jucătorii pot paria și pe „spreads” și pe piețe precum over/under. Oricum ar fi, a fi un parior de succes pe baseball are nevoie de un plan clar.

Strategia de pariuri pe baseball
Cum să creezi o strategie de pariuri pe baseball

Cum să creezi o strategie de pariuri pe baseball

În primul rând, uită-te la programul echipei. Adesea, echipele de baseball joacă aproximativ 162 de jocuri în aproximativ șase luni în fiecare vară. Acum, asta înseamnă că majoritatea echipelor au meciuri zilnice, unele parcurgând distanțe lungi pentru a juca. Evident, o echipă vizitatoare va suferi de picioare obosite. De asemenea, o echipă care joacă după o zi liberă se bucură de picioare mai proaspete.

În al doilea rând, cercetarea despre statisticile individuale ale jucătorilor. Până acum, ar trebui să știți că baseball-ul este un duel între lovitori și ulciori. De exemplu, dacă o echipă cu lovitori dreptaci exemplari se confruntă cu o echipă cu aruncători dreptaci „medii”, prima va avea probabil cea mai scundă cote de baseball. Deci, luați în considerare aceste statistici.

În sfârșit, care este starea vremii în ziua meciului? De obicei, jocurile jucate pe vreme rece au mai puține puncte decât cele jucate pe vreme caldă. Acest lucru se datorează faptului că aerul rece înseamnă mai multă densitate a aerului, ceea ce duce la mai puțină frecare și deplasare a mingii. Prin urmare, o minge mai puțin bătută va parcurge distanțe mai scurte. În plus, vânturile puternice vor face viața mai dificilă pentru lovitori.

Cum să creezi o strategie de pariuri pe baseball
Top sfaturi pentru pariuri pe baseball

Top sfaturi pentru pariuri pe baseball

Acum că o strategie ucigașă de baseball este la îndemână, este timpul să o îmbunătățim cu aceste încercate și testate pariuri pe baseball sfaturi:

Evitați preferatele fierbinți: Cele mai bune case de pariuri online știu că „Joeții medii” iubesc cotele scurte. Dar după cum probabil știți deja, șansele pot fi înșelătoare. Luați EPL, de exemplu, unde Chelsea în formă este întotdeauna sigur că va învinge Brighton. Dar în MLB, cele mai bune echipe precum Yankees, Dodgers și Cubs câștigă doar 65% din totalul jocurilor în timpul sezonului. Așadar, profitați de cei defavorizați.

Urmăriți mișcarea inversă a liniei (RLM): Pariurile pe baseball nu se referă doar la favorizarea celor defavorizați. Pariorii sportivi trebuie să urmeze RLM-ul casei de pariuri pentru a ști cum se mișcă linia de pariuri. De exemplu, Yankees pot avea -150 împotriva Cubs la +120. Apoi, cotele respective se ajustează la -135 și, respectiv, +110. În acest caz, linia s-a mutat în favoarea Cubs. Amintiți-vă, nu există favorite clare în baseball.

Concentrează-te pe unders: Când pariază pe totaluri, jucătorii de baseball preferă întotdeauna overs. În general, jocurile cu scoruri mari sunt mai atrăgătoare decât amânarea plictisitoare. Dar dacă sunteți printre cei ascuțiți, jocurile pline cu jocuri duble, lovituri și 1-2-3 reprize sunt delicioase. Pe scurt, casele de pariuri știu că majoritatea vor opta pentru overs. Așadar, înțelepții pricepuți oferă mai mulți bani pe sub.

Nu urmăriți parlay-uri și teasers-uri: Ideea de a transforma 10$ în 100$ cu un singur pariu poate fi irezistibilă. Cu toate acestea, parlay-urile și teaser-urile oferă cote nedrepte, în ciuda faptului că sunt deghizate cu cote mari. Așadar, rămâneți la pariurile individuale pe jocuri și aplicați gestionarea bankroll-ului în orice moment.

Top sfaturi pentru pariuri pe baseball
Strategia de pariuri pe golf

Strategia de pariuri pe golf

Pariuri pe golf poate fi un pic mai complex pentru începători decât pariurile pe fotbal sau baseball. Asta pentru că golful este în mare parte despre a prezice câștigătorul întregului turneu. De asemenea, alegerea numelor mari în pariurile pe golf poate fi un pariu „rau”, deoarece campionatele și turneele majore sunt de obicei câștigate de jucători despre care nu vorbește presa.

Pe lângă pariurile pe eventualul câștigător al turneului, pariorii de golf pot paria și pe performanța unui jucător de golf individual. În plus, există piețe pentru a paria pe liderul din prima rundă, meciuri de grup, naționalitate, head-to-head și multe altele. Cu toate acestea, pariând pe câștigători definitivi ai turneelor precum Masters, US Open și Campionatul PGA este cea mai convenabilă cale.

Strategia de pariuri pe golf
Cum să creezi o strategie de pariuri pe golf

Cum să creezi o strategie de pariuri pe golf

Când puneți bazele unui sistem de pariuri de top pe golf, cunoașterea piețelor disponibile este esențială. Pur și simplu, pariază pe finalul sau câștigătorul turneului, deși acest lucru poate fi o problemă dificilă.

Deci, pentru a fi în siguranță, așteptați până când turneul a început pentru a plasa un pariu mai precis, în funcție de statistici. De asemenea, luați în considerare piețe precum Top 5 Finish, Top 10 Finish, First Round Leader și alte piețe populare.

Între timp, ar fi de ajutor să știi ceva sau șase despre terenul de golf. Prin aceasta, nu este nevoie să cunoaștem fiecare cupă din curs, ci doar aspectul și locația cursului. De exemplu, terenurile de golf West Coast Swing sunt în mod tradițional accidentate, ceea ce înseamnă că jucătorii din sud-est se pot lupta. În general, uită-te la cât de confortabil poate fi un jucător pe o suprafață de joc înainte de a-l sprijini.

În cele din urmă, uită-te la prognoza meteo, la fel ca în baseball. După cum sa spus inițial, aerul rece este mult mai dens decât aerul cald. Așadar, atunci când un club rece lovește o minge de golf rece, dragul este un lucru sigur. Mai simplu spus, energia rece scade distanța de călătorie cu 1 sau 2 metri la fiecare 100 de metri. Alți factori meteorologici de luat în considerare includ ploaia, vântul și zăpada.

Cum să creezi o strategie de pariuri pe golf
Top sfaturi de pariuri pe golf

Top sfaturi de pariuri pe golf

Mai jos sunt câteva sfaturi utile pentru a ajuta la maximizarea strategiei de pariuri pe golf:

Nu întotdeauna înapoi favoriții: Golful nu este lipsit de șocuri ca în alte evenimente sportive. Uneori, cei defavorizați se pot supăra pentru a revendica trofeul. Un exemplu este Tiger Woods, care are întotdeauna cote scurte pentru a câștiga un turneu atunci când este în formă maximă. Cu toate acestea, susținerea lui în locul unui jucător în formă de casă cu cote lungi poate fi o greșeală costisitoare. Factorul de cote este întotdeauna bucuros să ofere cote mai lungi unui jucător de golf nedovedit.

Nu ignora jucătorul de golf în formă: Pariul pe un jucător de golf în formă este, fără îndoială, cel mai bun mod de a câștiga ceva aici. De exemplu, o casă de pariuri poate oferi +200 pentru ca Abraham Ancer să termine în top 10. Să presupunem că jucătorul a terminat în cinci top 20 consecutiv, atunci șansele sunt prea bune pentru a trece. Nu stii niciodata; Avraam poate ajunge chiar să termine printre cei mai buni 10.

Cei mai buni jucători pentru turnee majore: Cele mai recente campionate majore au fost dominate de nume renumite dacă statisticile nu sunt greșite. De exemplu, Koepka s-a clasat pe locul patru la nivel mondial când a câștigat PGA 2018. Pe de altă parte, Patrick Reed, câștigătorul Masters 2018, s-a clasat pe locul 24 înaintea turneului. Acum, asta înseamnă că șansele unui jucător de golf de talie mondială (Top 25) de a câștiga un eveniment major sunt mari.

Istoricul cursului: Este nesăbuit să plasezi bani pe capul unui anumit jucător de golf fără a lua în considerare recordul acestuia pe terenul respectiv. Cu cuvinte simple, uitați-vă întotdeauna la modul în care un jucător de golf se desfășoară pe un anumit teren. În plus, familiaritatea regională nu trebuie trecută niciodată cu vederea, deoarece un jucător de golf de origine este probabil să aibă rezultate bune pe un teren de golf local.

Top sfaturi de pariuri pe golf
About the author
Ethan Moore
Ethan Moore

Ethan „BetMaster” Moore, născut în mijlocul energiei pulsatoare a Londrei, combină o minte analitică ascuțită cu entuziasmul sportului. În calitate de scriitor-șef pentru BettingRanker, el oferă un amestec unic de statistici, strategii și povești, făcând lumea pariurilor sportive atât accesibilă, cât și palpitantă.

Send email
More posts by Ethan Moore

Cele mai recente știri

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti
2023-03-08

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Vor fi o mulțime de bani de pariat legal la Super Bowl din 2023, după ce jocul din 2022 va doborî toate recordurile anterioare. Ultima dată, în Super Bowl LVI, Los Angeles Rams s-au impus împotriva Cincinnati Bengals cu 23-20.

Diferite tipuri de cote de pariuri explicate
2023-03-01

Diferite tipuri de cote de pariuri explicate

Trebuie să înțelegeți cotele înainte de a începe să pariați la orice nivel. Înțelegerea celor mai obișnuite cote de pariuri și a modului de a citi și înțelege diferitele lor formate este esențială pentru a plasa pariuri educate.

Pariurile te pot face bogat?
2023-01-18

Pariurile te pot face bogat?

Oamenilor din întreaga lume le place să parieze la evenimente sportive exclusiv în scopuri recreative. Distracția este în fiorul unei potențiale victorii. Jucătorii cu experiență vor recunoaște că pierderile monetare sunt foarte probabile. Pe de altă parte, există unii oameni care reușesc să obțină în mod regulat un profit decent prin plasarea de pariuri prudente.

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 - Olanda vs Argentina
2022-12-09

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 - Olanda vs Argentina

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 sunt în sfârșit la noi! Cu doar 8 echipe rămase, lucrurile încep să se încălzească cu adevărat după o mulțime de performanțe arzătoare și o supărare istorică în optimile de finală.