Site-uri pariere sportivă de top

Doriți să vă alăturați lumii distractive a pariurilor sportive? Dacă aveți întrebări despre ce sunt pariurile sportive, cum să pariați sau doriți doar să aflați noi sfaturi și trucuri, acest ghid simplu pentru începători vă va fi util. Dacă îți place sportul sau pur și simplu te bucuri de bucuria surprizei, aruncă o privire pe paginile de top pariuri sportive pe care le-am selectat pentru tine. Această pagină discută toate elementele de bază ale pariurilor sportive, de la plasarea unui pariu până la jocul pe un site web de încredere. Desigur, există și câteva sfaturi de încredere pentru a vă crește șansele de câștig pe termen lung.

Site-uri pariere sportivă de top
Fotbal

Este adesea numit „jocul frumos”, iar pentru pariorii sportivi, nu există o vedere mai frumoasă decât o tablă plină de meciuri pe care să pariezi. Ori de câte ori vine vorba de sport, care este primul joc care îți vine în minte? Probabil ar fi fotbal, sau fotbal. Fotbalul este cel mai popular sport din lume și se joacă pe fiecare continent pe tot parcursul anului.

Afișează mai multe
Baschet

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și poate fi văzut în mod rezonabil ca fiind al doilea după fotbal. În comparație cu alte sporturi, baschetul este destul de nou, fiind inventat încă din 1891. Baschetul are cu adevărat o flacără internațională, așa cum se poate observa prin natura sa competitivă în timpul Jocurilor Olimpice de vară, precum și prin numărul diferitelor țări reprezentate de jucători. în NBA.

Afișează mai multe
Baseball

Baseballul este cunoscut drept distracția Americii și este printre cele mai populare sporturi din Statele Unite. Are o lungă istorie de tradiție în America, deoarece Major League Baseball a fost înființată în 1903. De atunci, baseball-ul și-a făcut drum în întreaga lume, cu urmăritori foarte loiali în Asia, precum și în America Latină.

Afișează mai multe
Curse de cai

Pariurile cu cai au fost o distracție populară încă din anii 1600, jucătorii de la curtea regelui James I plasau pariuri cu nerăbdare. Popularitatea pariurilor la cursele de cai a crescut în anii 1800, pariurile trecând de la pariuri simple pe viteza și rezistența unui cal la predicții cu privire la rezultate mai sofisticate.

Afișează mai multe
Formula 1

Formula 1 este o serie de curse de top la nivel mondial. Deci, nu este de mirare că pariurile pe acest sport sunt o distracție răspândită pentru mulți observatori. Fanii sportului de conducere pot aprecia o acțiune palpitantă în timp ce își observă șoferii favoriți mergând cap în cap pe pistă. Cu toate acestea, pariurile pe Formula 1 au devenit o afacere și mai mare cu internetul.

Afișează mai multe
Tennis

Tenisul a fost un sport popular pentru jucători, spectatori și pariori sportivi din întreaga lume încă de la sfârșitul anilor 1800. Jocul de acțiune rapid este potrivit pentru un antrenament cardio, distractiv de vizionat și un sport palpitant pe care să pariezi atât live, cât și înainte de joc. Este un joc popular atât printre pariori, cât și printre casele de pariuri sportive. Există atât de multe turnee de tenis pe care să pariezi, ceea ce îl face și mai bun.

Afișează mai multe
American Football

Fotbalul american este unul dintre cele mai populare sporturi din Statele Unite. Și, ca orice alt sport, are propria sa cultură de pariuri. Există multe moduri diferite de a paria pe jocurile de fotbal american. Cel mai simplu și cel mai comun mod este să pariezi pe cine va câștiga jocul. Cu multe case de pariuri sportive online din care să alegeți, pariurile la fotbal american sunt o modalitate distractivă și incitantă de a petrece timpul.

Afișează mai multe
Ice Hockey

Hocheiul pe gheață aduce căldură în timpul iernii jucătorilor și fanilor de aproape 130 de ani. De când primul joc a fost jucat în Canada în 1895, hocheiul pe gheață și-a consolidat locul ca sport național în țară și s-a răspândit în multe alte părți ale lumii. Și, astăzi, atrage și un alt grup de populație; pariori la hochei pe gheață.

Afișează mai multe

Archery

Ce sunt pariurile sportive?

Ce sunt pariurile sportive?

Pariurile sportive sunt o activitate în care pariorii plasează pariuri pe cote pentru evenimente sportive majore. Pariurile sportive pregătesc cotele pentru fotbal, netball, tenis, baschet și alte evenimente sportive legale din întreaga lume.

Un parior trebuie doar să aleagă o victorie, egalitate sau înfrângere ca rezultat al meciului. Pe lângă aceste piețe, ei pot prezice și numărul de goluri marcate, numărul de cărți, durata unei dezbateri politice și așa mai departe.

Istoria pariurilor sportive

Când au început pariurile sportive și care a fost motivația din spatele lor? De asemenea, cine a inventat-o? Jocurile de noroc sportive au fost o distracție larg răspândită de când există civilizație.

Cu toate acestea, cele mai vechi înregistrări arată că totul a început în Grecia cu mai bine de 2.000 de ani în urmă, după introducerea olimpiade. Apoi, evenimentul s-a răspândit la Roma, unde a fost legalizat și a venit ulterior în Anglia. Coloniștii englezi au răspândit apoi activitatea în America și în alte părți ale lumii.

Deși riscul de a pierde bani este evident, pariurile pe sport au devenit atât de populare în aceste zile. De fapt, începând cu 2019, piața caselor de pariuri a fost evaluată la 85 de miliarde de dolari SUA.

De asemenea, era de așteptat ca industria să crească cu 7% pe an din 2018 până în 2022. Dar, așa cum stau lucrurile, acestea sunt doar proiecții, mulțumită anului 2020, lovit de COVID.

Ce sunt pariurile sportive?
De ce să pariezi pe sport?

De ce să pariezi pe sport?

Deși cifrele de mai sus sunt impresionante, ele lasă în urmă o întrebare importantă la care să reflectăm; de ce sunt atât de răspândite pariurile sportive?

Deși există mai multe răspunsuri la această întrebare, principalul constă în simplitate. Plasarea unui pariu sportiv este relativ simplă, indiferent dacă ești un jucător nou sau experimentat. După cum s-a spus mai înainte, pariorii trebuie doar să aleagă un rezultat al evenimentului, să pună o miză și să se roage pentru ce este mai bun.

Cu toate acestea, aceste piețe merg mai adânc decât prezicerea câștigurilor, remizelor și pierderilor. Acesta este chiar un alt motiv pentru care pariurile sportive se bucură de o popularitate imensă. În plus față de câștiguri și pariuri pe linie monetară, pariorii se bucură și de piețe precum peste/sub, handicapuri asiatice, șansă dublă și pariuri la jumătate de normă/full-time.

Fără a uita pariuri live sau pariuri în joc, care le permit pariorilor să parieze pe meciuri live.

De asemenea, este de la sine înțeles că pariurile pe sport sunt o activitate de distracție prietenoasă cu buzunar. Astăzi, mii de case de pariuri legitime permit pariorilor să mizeze cu doar 0,50 USD sau până la 50.000 USD. Aceasta înseamnă că atât cei care au, cât și cei care nu au pot participa confortabil la activitate, fără a-și sparge conturile bancare. Una peste alta, industria pariurilor sportive este doar la început.

De ce să pariezi pe sport?
Cum să pariezi pe sport?

Cum să pariezi pe sport?

Presupunând că acum ești gata să pariezi pe sport, ce urmează? Primul, găsește cea mai bună casă de pariuri și creează un cont. Casa de pariuri poate avea nevoie de informații vitale, cum ar fi numele reale, adresa de reședință, numărul de telefon, numărul de identificare și multe altele înainte ca contul să devină activ. Apoi, procedați la revendicarea bonusului de bun venit. La unele case de pariuri, poate fi necesar un cod promoțional pentru a declanșa recompensa.

Dar înainte de a te scufunda în apele de pariuri, este esențial să înveți diferitele tipuri de cote și cum să le calculezi. Cotele sunt cele care determină suma pe care pariorii o pot câștiga la un anumit pariu. De obicei, cotele vin în formate zecimale, fracționale sau americane. Așadar, aflați cum funcționează aceste cote.

Mai mult, aflați diferitele tipuri de pariuri și înțelegeți-le. De exemplu, cunoașteți diferența dintre pariurile cu spread de puncte și pariuri pe linie monetară. De asemenea, aflați ceva despre totaluri și parlays, precum și despre teasers și plăcere. Rețineți că unele pariuri ar putea fi puțin complicate de înțeles.

Cum să pariezi pe sport?
Sunt legale pariurile sportive online?

Sunt legale pariurile sportive online?

Buna intrebare! Da, plasarea pariurilor sportive este absolut legală, în funcție de țară. Cu alte cuvinte, pariurile pot fi legale, ilegale sau nereglementate.

O piață legală a pariurilor sportive este un mediu în care guvernul reglementează pariurile. Un bun exemplu este Marea Britanie, unde Comisia pentru jocuri de noroc supraveghează toate activitățile de pariuri. Operatorii internaționali pot solicita licențe pe astfel de piețe, cu condiția să respecte regulile stabilite.

După cum sugerează și numele, o piață ilegală de pariuri este locul în care statul sau autoritatea interzice orice formă de pariuri online. În Singapore, de exemplu, este interzisă plasarea de pariuri sportive la casele de pariuri pe teren sau online. O altă țară este Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite), unde așteaptă o pedeapsă dură pe oricine este găsit vinovat de participarea la orice formă de jocuri de noroc.

În cele din urmă, piețele de pariuri nereglementate sunt țări care lasă pariurile sportive online într-o zonă gri. De exemplu, Japonia și India au legi stricte privind jocurile de noroc, dar nu se referă nicăieri la sport. Astfel de țări sunt de obicei un refugiu pentru majoritatea site-urilor de pariuri offshore sau internaționale de top.

Este chiar mai bine să joci pe aceste piețe din cauza numărului mare de case de pariuri online de top din care să alegi.

Sunt legale pariurile sportive online?
Pariuri sportive online legale

Pariuri sportive online legale

Este important să pariezi la un pariu sportiv licențiat, fie că pariezi într-un mediu reglementat sau nereglementat. Dar de unde știi că o pariuri sportive este de încredere? Mai jos sunt câteva bife:

  • Informații de licențiere: Aceasta este, fără îndoială, cea mai simplă cale de a obține o casă de pariuri de încredere. Un organism legal local sau internațional aprobă cele mai bune site-uri de jocuri de noroc. Pentru o casă de pariuri offshore, ar trebui să fie autorizată de UKGC, MGA, Autoritatea suedeză pentru jocuri de noroc și așa mai departe. Informațiile ar trebui să fie disponibile în partea de jos a paginii de pornire.
  • Protocol de securitate: Siguranța online presupune mai mult decât doar jocul la o casă de pariuri autorizată. Asta pentru că escrocii online lucrează mereu non-stop pentru a extrage date personale și financiare. Prin urmare, cele mai bune platforme de pariuri trebuie să fie criptate SSL (Secure Socket Layer). Pentru a confirma acest lucru, vezi dacă linkul URL al site-ului de pariuri are un semn de lacăt.
  • Metode de plata: Nu are rost să te mulțumești cu o casă de pariuri cu o mână de metode bancare. Astăzi, există zeci de opțiuni de internet banking și chiar criptomonede pe care le poate oferi o casă de pariuri. Dar nu toate metodele bancare sunt la fel. Joacă doar pe un site care oferă opțiuni de încredere precum PayPal, Neteller, Skrill, Visa, MasterCard etc.
  • Relații Clienți: Site-urile de pariuri legale au de obicei puține de ascuns. Ca atare, echipa lor de asistență este întotdeauna disponibilă 24/7 și pe mai multe canale. Oferă asistență prin chat live, rețele sociale, e-mail și telefon. Dacă este posibil, asistența ar trebui să fie disponibilă în majoritatea limbilor internaționale pentru a răspunde jucătorilor offshore.
  • Analizele utilizatorului: O casă de pariuri sportivă poate bifa toate căsuțele de mai sus, dar eșuează într-una; reputația jucătorului. De aceea, este important să obțineți informații de primă mână de la oameni care au mai folosit casele de pariuri sportive. Atunci veți cunoaște caracteristici esențiale, cum ar fi cotele disponibile, piețele, durata tranzacției, calitatea serviciilor și multe altele.
Pariuri sportive online legale
Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive

Învățarea șanselor iar alegerea unei pariuri sportive reglementate este un început bun. Dar pentru a fi un parior sportiv de succes, există câteva lucruri de făcut.

În primul rând, abilitățile de cercetare profunde sunt necesare într-o industrie în care casele de pariuri analizează mulți factori înainte de a stabili cotele. Presupunând că sunteți un fan de golf, uitați-vă la factori precum aspectul terenului, vremea, forma jucătorului și alte statistici. Vezi, pariurile nu sunt doar despre noroc.

Între timp, evitați orice părtinire personală atunci când cercetați. Este de înțeles să ai legături personale cu un anumit jucător sau cu o echipă. Dar pentru că pariurile online sunt despre câștigarea banilor, nu băgați pe emoții. De exemplu, care sunt șansele ca un Lewis Hamilton din formă să termine primul într-un Grand Prix de F1? Evident, niciuna, deși orice este posibil.

Cel mai important, creați un buget funcțional pentru jocuri de noroc. De ce? Efectuarea unui bankroll asigură că pariurile sunt în limitele tale. Luați, de exemplu, un parior care câștigă 3.000 USD pe lună.

În acest caz, ei pot rezerva 10% din această sumă pentru activități de jocuri de noroc. Acum treceți la împărțirea celor 300 USD în unități mai mici pentru utilizare zilnică sau săptămânală. Amintiți-vă, este o idee proastă să riscați întregul bankroll pe un singur pariu.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive
Joc responsabil

Joc responsabil

Pentru a rezuma, este vital să înveți ceva despre jocul responsabil. După cum s-a spus, crearea unui bankroll pentru jocuri va contribui în mare măsură la protejarea pariorilor de o mizerie financiară. Este întotdeauna o idee proastă să pariezi cu bani destinați pentru chiria casei, taxele școlare, facturile casei și alte lucruri esențiale. Deci, pariază doar cu bani pe care ești bine să pierzi.

În plus, învață să cronometrezi jocul și să ieși când este momentul potrivit. Pariurile pot fi uneori distractive, pariorii trecând ore întregi la casa de pariuri. De asemenea, urmărirea pierderilor este destul de comună, mai ales pentru jucătorii cu așteptări mari. Prin urmare, setați un cronometru și ieșiți de îndată ce câștigați o sumă decentă sau experimentați o alergare pierdută pentru a evita aceste scenarii.

În cele din urmă, căutați rapid ajutor în cazul oricăror semne de dependență de pariuri. Pariurile pot crea dependență într-o măsură cât unii jucători nu reușesc să petreacă timpul cu familiile lor. Alții chiar și-au părăsit slujba cu totul. Din fericire, pariorii se pot bucura în continuare de pariuri și de alte aspecte ale vieții lor, tratând jocurile de noroc ca pe o activitate de distracție. Amintiți-vă, câștigurile pot fi departe. Astfel, pariază pentru distracție.

Joc responsabil

Cele mai recente știri

Lucruri de luat în considerare atunci când pariezi pe MMA
2023-03-15

Lucruri de luat în considerare atunci când pariezi pe MMA

Când majoritatea oamenilor se gândesc la pariurile sportive, se gândesc la sporturile mai proeminente, cum ar fi fotbalul, tenisul, baschetul etc. Cu toate acestea, artele marțiale mixte (MMA) au crescut rapid în popularitate recent.

Pariurile te pot face bogat?
2023-01-18

Pariurile te pot face bogat?

Oamenilor din întreaga lume le place să parieze la evenimente sportive exclusiv în scopuri recreative. Distracția este în fiorul unei potențiale victorii. Jucătorii cu experiență vor recunoaște că pierderile monetare sunt foarte probabile. Pe de altă parte, există unii oameni care reușesc să obțină în mod regulat un profit decent prin plasarea de pariuri prudente.

Pariuri vs Jocuri de noroc
2023-01-11

Pariuri vs Jocuri de noroc

A spune că jocurile de noroc au atras masele din timpuri imemoriale este adevărat. Asta din cauza aspectului rezultatelor incerte. De-a lungul istoriei umanității, cunoașterea rezultatelor viitoare a fost întotdeauna de interes, indiferent dacă ține de viața cuiva sau de sport. În general, jocurile de noroc sunt pariuri pe rezultatul unui eveniment.

Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 - Argentina vs Croația
2022-12-12

Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 - Argentina vs Croația

Ultima săptămână a Cupei Mondiale FIFA 2022 este aproape și au mai rămas doar 4 echipe!