Pariuri Sporturi

Doriți să vă alăturați lumii distractive a pariurilor sportive? Dacă aveți întrebări despre ce sunt pariurile sportive, cum să pariați sau doriți doar să aflați noi sfaturi și trucuri, acest ghid simplu pentru începători vă va fi util.

Dacă îți place sportul sau pur și simplu te bucuri de bucuria surprizei, aruncă o privire pe paginile de top pariuri sportive pe care le-am selectat pentru tine.

Această pagină discută toate elementele de bază ale pariurilor sportive, de la plasarea unui pariu până la jocul pe un site web de încredere. Desigur, există și câteva sfaturi de încredere pentru a vă crește șansele de câștig pe termen lung.

Pariuri Sporturi
Ce sunt pariurile sportive?Cum să pariezi pe sportSfaturi pentru pariuri sportiveJoc responsabil
Baschet

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și poate fi văzut în mod rezonabil ca fiind al doilea după fotbal. În comparație cu alte sporturi, baschetul este destul de nou, fiind inventat chiar în 1891.

Afișează mai multe...
Baseball

Baseballul este cunoscut drept distracția Americii și este printre cele mai populare sporturi din Statele Unite. Are o lungă istorie de tradiție în America, deoarece Major League Baseball a fost înființată în 1903. De atunci, baseball-ul și-a făcut drum în întreaga lume, cu urmăritori foarte loiali în Asia, precum și în America Latină.

Afișează mai multe...
Biathlon

Uneori, este înțelept să te îndepărtezi de sporturile obișnuite și să pariezi pe sporturi cu care cineva este mai puțin familiarizat. Logica din spatele acestui lucru este să nu pariezi orbește, nu. Mai degrabă invers. Pariând pe un sport despre care se știe doar suficient, se evită părtinirile care vin cu sporturile familiare, de exemplu, pariând pe echipa pe care o susține.

Afișează mai multe...
Box

Boxul este una dintre cele mai vechi forme de competiție, datând încă din secolul al III-lea î.Hr. La un moment dat, boxul a fost cel mai popular sport pe care să pariezi din lume și era binecunoscut pentru că a văzut unele dintre cele mai mari pariuri plasate în industria pariurilor sportive.

Afișează mai multe...
Cricket

Se credea că jocul a fost inventat în Anglia secolului al XVI-lea și este un joc de bâtă și minge care are elemente ale altor jocuri precum golf, squash, baseball și tenis. Sportul este deosebit de popular în Regatul Unit, India și Australia, dar se știe și că este iubit în majoritatea națiunilor din Commonwealth care erau sub dominație britanică.

Afișează mai multe...
Curse de cai

Cursele de cai sunt adesea numite sportul regilor. Este unul dintre cele mai populare sporturi din lume pe care să pariezi și datează de-a lungul istoriei în aproape fiecare civilizație. Eleganța acestor animale uriașe și puternice bate inima fiecărui om.

Afișează mai multe...
Darts

În timp ce aruncarea săgeților a devenit un joc popular de jucat atunci când vă bucurați de o halbă cu prietenii la un pub, jocul are o mulțime de urmăritori, mai ales la niveluri ridicate de competiție. Jocul Darts are origini care datează din Anglia secolului al XIX-lea, unde plăcile de săgeți originale erau inelele unui segment de trunchi de copac.

Afișează mai multe...
Fotbal

Este adesea numit „jocul frumos”, iar pentru pariorii sportivi, nu există o vedere mai frumoasă decât o tablă plină de meciuri pe care să pariezi. Ori de câte ori vine vorba de sport, care este primul joc care îți vine în minte? Probabil ar fi fotbal, sau fotbal.

Afișează mai multe...

Golf

Top cazinouri

us Country FlagCheckmark

BetVictor

us Country FlagCheckmark
BonusPână la 300 USD

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Get your bonus
 • Jackpoturile zilnice
 • Suport live disponibil 24/7
 • Peste 1000 de jocuri slot
 • Jackpoturile zilnice
 • Suport live disponibil 24/7
 • Peste 1000 de jocuri slot
Ce sunt pariurile sportive?

Ce sunt pariurile sportive?

Pariurile sportive sunt o activitate în care parierii plasează pariuri pe cotele pentru evenimente sportive majore. Casa de pariuri pregătește cotele pentru fotbal, netball, tenis, baschet și alte evenimente sportive legale din întreaga lume.

Un parior trebuie doar să aleagă o victorie, egalitate sau înfrângere ca rezultat al meciului. Pe lângă aceste piețe, ei pot prezice și numărul de goluri marcate, numărul de cărți, durata unei dezbateri politice și așa mai departe.

Pariuri sportive mondiale

Când au început pariurile sportive și care a fost motivația din spatele lor? De asemenea, cine a inventat-o? Jocurile de noroc sportive au fost o distracție larg răspândită de când există civilizație.

Cu toate acestea, primele înregistrări arată că totul a început în Grecia cu mai bine de 2.000 de ani în urmă, după introducerea Jocurilor Olimpice. Apoi, evenimentul s-a răspândit la Roma, unde a fost legalizat și a venit ulterior în Anglia. Coloniștii englezi au răspândit apoi activitatea în America și în alte părți ale lumii.

Deși riscul de a pierde bani este evident, pariurile pe sport au devenit atât de populare în aceste zile. De fapt, începând cu 2019, piața pariurilor sportive a fost evaluată la 85 de miliarde de dolari SUA. De asemenea, era de așteptat ca industria să crească cu 7% pe an din 2018 până în 2022. Dar, așa cum stau lucrurile, acestea sunt doar proiecții, mulțumită anului 2020, lovit de COVID.

De ce să pariezi pe sport?

Deși cifrele de mai sus sunt impresionante, ele lasă în urmă o întrebare importantă la care să reflectăm; de ce pariurile sportive sunt atât de răspândite?

Deși există mai multe răspunsuri la această întrebare, principalul constă în simplitate. Plasarea unui pariu sportiv este relativ simplă, indiferent dacă ești un jucător nou sau experimentat. După cum sa spus mai devreme, pariorii trebuie doar să aleagă un rezultat al evenimentului, să pună o miză și să se roage pentru ce este mai bun.

Cu toate acestea, aceste piețe merg mai adânc decât prezicerea câștigurilor, remizelor și pierderilor. Acesta este chiar un alt motiv pentru care pariurile sportive se bucură de o popularitate imensă. În plus față de câștiguri și pariuri pe linie monetară, pariorii se bucură și de piețe precum peste/sub, handicapuri asiatice, șansă dublă și pariuri la jumătate de normă/full-time. Fără a uita pariurile live sau pariurile în joc, care permit pariorilor să parieze pe meciuri live.

De asemenea, este de la sine înțeles că pariurile sportive sunt o activitate de distracție prietenoasă cu buzunar. Astăzi, mii de case de pariuri legitime permit pariorilor să mizeze cu doar 0,50 USD sau până la 50.000 USD. Aceasta înseamnă că atât cei care au, cât și cei care nu au pot participa confortabil la activitate, fără a-și sparge conturile bancare. Una peste alta, industria pariurilor sportive este doar la început.

Ce sunt pariurile sportive?
Cum să pariezi pe sport

Cum să pariezi pe sport

Presupunând că acum ești gata să pariezi pe sport, ce urmează? Primul, găsește cea mai bună casă de pariuri și creează un cont. Casa de pariuri poate avea nevoie de informații vitale, cum ar fi numele reale, adresa de reședință, numărul de telefon, numărul de identificare și multe altele înainte ca contul să devină activ. Apoi, procedați la revendicarea bonusului de bun venit. În unele case de pariuri, poate fi necesar un cod promoțional pentru a declanșa recompensa.

Dar înainte de a te scufunda în apele pariurilor sportive, este esențial să înveți diferitele tipuri de cote și cum să le calculezi. Cotele sunt cele care determină suma pe care pariorii o pot câștiga la un anumit pariu. De obicei, cotele vin în formate zecimale, fracționale sau americane. Așadar, aflați cum funcționează aceste cote.

Mai mult, aflați diferitele tipuri de pariuri și înțelegeți-le. De exemplu, cunoașteți diferența dintre pariurile cu spread de puncte și pariurile pe linia monetară. De asemenea, aflați ceva despre totaluri și parlay, precum și despre teasers și plăcere. Doar rețineți că unele pariuri ar putea fi puțin complicate de înțeles.

Sunt legale pariurile sportive online?

Buna intrebare! Da, plasarea pariurilor sportive este absolut legală, în funcție de țară. Cu alte cuvinte, pariurile pot fi legale, ilegale sau nereglementate.

O piață legală a pariurilor sportive este un mediu în care guvernul reglementează pariurile. Un bun exemplu este Marea Britanie, unde Comisia pentru jocuri de noroc supraveghează toate activitățile de pariuri. Operatorii internaționali pot solicita licențe pe astfel de piețe, cu condiția să respecte regulile stabilite.

După cum sugerează și numele, o piață ilegală de pariuri este locul în care statul sau autoritatea interzice orice formă de pariuri. În Singapore, de exemplu, este interzisă plasarea de pariuri sportive la casele de pariuri pe teren sau online. O altă țară este Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite), unde așteaptă o pedeapsă dură pe oricine este găsit vinovat de participarea la orice formă de jocuri de noroc.

În cele din urmă, piețele de pariuri nereglementate sunt țări care lasă pariurile sportive online într-o zonă gri. De exemplu, Japonia și India au legi stricte privind jocurile de noroc, dar nu se referă nicăieri la sport. Astfel de țări sunt de obicei un refugiu pentru majoritatea site-urilor de pariuri offshore sau internaționale. Este chiar mai bine să joci pe aceste piețe din cauza numărului mare de case de pariuri de top din care să alegi.

Pariuri sportive online legale

Este important să pariezi la un pariu sportiv licențiat, fie că pariezi într-un mediu reglementat sau nereglementat. Dar de unde știi că o pariuri sportive este de încredere? Mai jos sunt câteva bife:

 • Informații de licențiere: Aceasta este, fără îndoială, cea mai simplă cale de a obține o casă de pariuri de încredere. Un organism legal local sau internațional aprobă cele mai bune site-uri de jocuri de noroc. Pentru o casă de pariuri offshore, ar trebui să fie autorizată de UKGC, MGA, Autoritatea suedeză pentru jocuri de noroc și așa mai departe. Informațiile ar trebui să fie disponibile în partea de jos a paginii de pornire.

 • Protocol de securitate: Siguranța online presupune mai mult decât doar jocul la o casă de pariuri licențiată. Asta pentru că escrocii online lucrează mereu non-stop pentru a extrage date personale și financiare. Prin urmare, cele mai bune case de pariuri trebuie să fie criptate SSL (Secure Socket Layer). Pentru a confirma acest lucru, vezi dacă linkul URL al casei de pariuri are un semn de lacăt.

 • Metode de plata: Nu are rost să te mulțumești cu o casă de pariuri cu o mână de metode bancare. Astăzi, există zeci de opțiuni de internet banking și chiar criptomonede pe care le poate oferi o casă de pariuri. Dar nu toate metodele bancare sunt la fel. Joacă doar pe un site care oferă opțiuni de încredere precum PayPal, Neteller, Skrill, Visa, MasterCard etc.

 • Relații Clienți: Pariurile sportive legale au de obicei puțin de ascuns. Ca atare, echipa lor de asistență este întotdeauna disponibilă 24/7 și pe mai multe canale. Oferă asistență prin chat live, rețele sociale, e-mail și telefon. Dacă este posibil, asistența ar trebui să fie disponibilă în majoritatea limbilor internaționale pentru a răspunde jucătorilor offshore.

 • Analizele utilizatorului: O casă de pariuri poate bifa toate căsuțele de mai sus, dar nu poate să eșueze într-una; reputația jucătorului. De aceea este important să obțineți informații de primă mână de la oameni care au folosit casa de pariuri înainte. Atunci veți cunoaște caracteristici esențiale, cum ar fi cotele disponibile, piețele, durata tranzacției, calitatea serviciilor și multe altele.

Cum să pariezi pe sport
Sfaturi pentru pariuri sportive

Sfaturi pentru pariuri sportive

Învățarea cotelor și alegerea unei pariuri sportive reglementate este un început bun. Dar pentru a fi un parior sportiv de succes, există câteva lucruri de făcut.

În primul rând, abilitățile de cercetare profunde sunt necesare într-o industrie în care casele de pariuri analizează mulți factori înainte de a stabili cotele. Presupunând că ești un fan de golf, analizează factori precum aspectul terenului, vremea, forma jucătorului și alte statistici. Vezi, pariurile nu sunt doar despre noroc.

Între timp, evitați orice părtinire personală atunci când cercetați. Este de înțeles să ai legături personale cu un anumit jucător sau echipă. Dar pentru că pariurile sunt despre câștigarea banilor, nu mizați pe emoții. De exemplu, care sunt șansele ca un Lewis Hamilton din formă să termine primul într-un Grand Prix de F1? Evident, niciuna, deși orice este posibil.

Cel mai important, creați un buget funcțional pentru jocuri de noroc. De ce? Efectuarea unui bankroll asigură că pariurile sunt în limitele tale. Luați, de exemplu, un parior care câștigă 3.000 USD pe lună.

În acest caz, ei pot rezerva 10% din această sumă pentru activități de jocuri de noroc. Acum treceți la împărțirea celor 300 USD în unități mai mici pentru utilizare zilnică sau săptămânală. Amintiți-vă, este o idee proastă să riscați întregul bankroll pe un singur pariu.

Sfaturi pentru pariuri sportive
Joc responsabil

Joc responsabil

Pentru a rezuma, este vital să înveți ceva despre jocul responsabil. După cum s-a spus, crearea unui bankroll pentru jocuri va contribui în mare măsură la protejarea pariorilor de o încurcătură financiară. Este întotdeauna o idee proastă să pariezi cu bani destinați pentru chiria casei, taxele școlare, facturile casei și alte lucruri esențiale. Deci, pariază doar cu bani pe care ești bine să pierzi.

În plus, învață să-ți cronometrezi jocul și să ieși când este momentul potrivit. Pariurile pot fi uneori distractive, pariorii trecând ore întregi la casa de pariuri. De asemenea, urmărirea pierderilor este destul de comună, mai ales pentru jucătorii cu așteptări mari. Prin urmare, setați un cronometru și ieșiți de îndată ce câștigați o sumă decentă sau experimentați o alergare pierdută pentru a evita aceste scenarii.

În cele din urmă, căutați rapid ajutor în cazul oricăror semne de dependență de pariuri. Pariurile pot crea dependență într-o măsură cât unii jucători nu reușesc să petreacă timpul cu familiile lor. Alții chiar și-au părăsit slujba cu totul. Din fericire, pariorii se pot bucura în continuare de pariuri și de alte aspecte ale vieții lor, tratând jocurile de noroc ca pe o activitate de distracție. Amintiți-vă, câștigurile pot fi departe. Astfel, pariază pentru distracție.

Joc responsabil

Cele mai recente știri

Pasionații de pariuri sportive online nu vor risca
2022-01-05

Pasionații de pariuri sportive online nu vor risca

Sezonul 2020-21 și-a adunat deja avânt, iar United, cel mai de succes club din istoria ligii, este deja de vorbă în oraș. Cine nu știe că Old Trafford a fost un iad pe vremea lui Sir Alex Ferguson? Cu toate acestea, odată cu sosirea lui Ole Gunnar Solskjær ca manager al clubului după plecarea lui José Mourinho în decembrie 2018, lucrurile au mers din rău în mai rău.

Cele mai bune curse de cai de Anul Nou
2021-12-22

Cele mai bune curse de cai de Anul Nou

2022 va fi, sperăm, primul început normal de an după mult timp. Ei bine, lumea a ratat doar 2021, dar chiar se simte ca vârste, nu-i așa? Cu activitățile normale reluând aproape peste tot în lume, cursa de cai este una dintre activitățile pe care fanii le așteptau cu nerăbdare. Va fi o mulțime de acțiune oferită peste tot; niciun ventilator nu ar trebui să rateze. 

Top cazinouri

PozițieCasinoBonusRating
1BetVictorPână la 300 USD8.2

Nu ratați aceste oferte bonus

BetVictor
BetVictor
300 USD
Metode de depunere
NetellerVisaMasterCardSkrillPaysafe Card
Cereți-vă bonusulBetVictor recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close
ȘtiriCollapseExpand
RecenziiCollapseExpand
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© pariurirank.ro 2022