Skiing

În timpul Jocurilor Olimpice, pariurile online la schi sunt în permanență în centrul atenției, dar turnee mari au loc tot anul. În timpul sezonului de iarnă, există întotdeauna pariuri pe schi de așteptat cu nerăbdare, cu Cupa Mondială de schi, Jocurile X de iarnă și Jocurile Olimpice. Tot ce trebuie să faceți acum este să găsiți cele mai bune site-uri de pariuri la schi și să plasați pariurile.

Schiul este acoperit de majoritatea caselor de pariuri online la un anumit nivel, cu toate acestea, există o mare varietate în ceea ce privește piețele totale de pariuri și calitatea generală. Asigurându-vă că alegeți un site bun de pariuri la schi, vă veți beneficia pe termen lung.

Skiing
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe schi

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe schi

Unul dintre motivele pentru care schiatul este destul de popular pentru a paria este că, în ciuda ideii că acest eveniment se întâmplă cu greu, acesta nu este întotdeauna cazul.

Pe baza unui an normal de acoperire de presă, cei mai buni schiori ai lumii sunt mult mai ocupați decât ați presupune. Noua competiție de schi este rareori la mai mult de o săptămână sau două distanță oricând (și oriunde) este suficient de frig încât să ningă. Există multe evenimente în calendarul de schi, dar acestea sunt unele dintre cele mai notabile evenimente de pariuri la schi.

Pentru pariorii la schi, Jocurile Olimpice sunt o ocazie palpitantă. La olimpiade, sportivii de top din întreaga lume se luptă pentru a vedea cine va câștiga medalia de aur și va fi încoronat cel mai bun la disciplina lor. Pentru că competițiile primesc atât de multă atenție mediatică, popularitatea pariurilor la schi crește. Jocurile Olimpice sunt uneori o locație excelentă pentru a paria pe cei defavorizați. Acest lucru se datorează faptului că unii concurenți ar fi sub așteptări. Acest lucru se poate datora stresului, presiunii din timpul jocurilor sau chiar accidentării.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe schi
Cum să pariezi pe schi

Cum să pariezi pe schi

Modul în care sunt organizate evenimentele mari de schi are un impact asupra modului în care sunt gestionate pariurile. Campionatele de schi se desfășoară adesea pe bază de turneu, fiecare atlet concurând individual pentru cel mai scurt timp sau cel mai mare punctaj al juriului. Drept urmare, marea majoritate a pariurilor la schi sunt plasate ca futures. În acestea, casa de pariuri sportive de schi afișează toți concurenții și vă permite să alegeți câștigătorul.

Unele site-uri de pariuri la schi organizează meciuri prin împerecherea a doi schiori și permițându-vă să alegeți care dintre cei doi va termina primul. Fiecare schior este repartizat cote de pariuri, iar sarcina dvs. este să determinați care dintre cele două va funcționa cel mai bine.

Cum să pariezi pe schi
Sunt legale pariurile pe schi online?

Sunt legale pariurile pe schi online?

Un aspect fascinant al pariurilor sportive online la evenimentele de schi este că este posibil să o faci atât prin cazinourile online, cât și prin intermediul cazinourilor mobile. Cu toate acestea, fie că este vorba de un cazinou online sau de un cazinou mobil, ar trebui folosite numai cazinourile cu licență.

Casa de pariuri stabilește dacă acțiunea este legală sau nu. Deși nu există reguli specifice care să interzică consumatorilor pariuri pe sporturi de iarnă, ei trebuie să parieze doar pe evenimentele de schi în locuri în care pariurile sportive online sunt legale.

Sunt legale pariurile pe schi online?
Cele mai bune cote de pariuri la schi

Cele mai bune cote de pariuri la schi

Pariuri la schi, care anterior nu erau un sport popular printre casele de pariuri sportive, devine din ce în ce mai popular ca urmare a parteneriatelor de difuzare, cum ar fi cele cu Eurosport. Cu 6-8 ore de schi live transmise în fiecare weekend, pariurile online la schi oferă acum câteva opțiuni unice pentru pariorul priceput.

Când vine vorba de un eveniment viitor cu mai mulți participanți, șansele vor arăta de obicei cam așa cu cote în stil american, cum ar fi:

  • Schior 1+100
  • Schior 2 +300
  • Schior 3+700

Online la casa de pariuri sportive, simbolul plus (+) din cotele americane poate fi ușor schimbat în formă fracțională sau zecimală (5.3). De asemenea, este ușor de reținut deoarece +200 = 2/1, +700 este egal cu 7/1, +2000 este egal cu 20/1 și așa mai departe.

Cu cât numărul este mai mare, cu atât șansele sunt mai slabe și rezultatul este mai puțin probabil. Drept urmare, Smith este favoritul pentru a câștiga competiția, urmat de Jones și Brown. Un pariu de 100 USD pe Smith aduce 100 USD, un pariu de 300 USD pe Jones aduce 300 USD, un pariu de 700 USD pe Brown aduce 700 USD și așa mai departe.

Când doar două persoane concurează într-un eveniment, unul dintre ele va fi de obicei favorizat în felul următor:

  • Schior 1 -200
  • Schior 2 +900

Cel defavorizat este notat cu simbolul plus (+) în fața cotelor, în timp ce favoritul este marcat cu semnul negativ (-). Acest lucru implică faptul că dacă puneți 900 USD pe Skier 2, veți câștiga 900 USD, dar dacă jucați 200 USD pe Skier 1, veți câștiga 100 USD și pariul inițial vi se va rambursa dacă câștigați.

Alte tipuri de pariuri includ pariurile pe rezultatele în față ale anumitor schiori, pariurile pe cronometrarea unui schior, pariurile pe un schior față de restul competiției și prezicerea dacă schiorul tău se va plasa în primele 3, 5 sau 10. într-un eveniment.

Cele mai bune cote de pariuri la schi
Pe ce sporturi de iarnă poți paria

Pe ce sporturi de iarnă poți paria

În funcție de structură, majoritatea pariurilor sportive se vor concentra pe identificarea unui câștigător definitiv pentru un anumit eveniment sau etapă a unui eveniment.

ski alpin

Slalomul gigant, slalomul, Super G, coborârea de mare viteză și cursele combinate se numără printre numeroasele evenimente de schi alpin.

Biatlon

Pariurile la schi fond și tirul cu pușca fac, în general, parte din biatlonul de iarnă. Stafete individuale, start în masă, urmărire, sprint și echipe sunt câteva dintre numeroasele soiuri.

Cross country

Atât bărbații, cât și femeile concurează în competiții de schi fond. Sunt curse de diferite lungimi. Cursele unu-la-unu sau ștafetele pe echipe sunt exemple de competiții.

Sărituri cu schiurile

Săriturile cu schiurile sunt un sport palpitant pe care să pariezi. Este adesea favoritul fanilor la Jocurile Olimpice de iarnă. Momentan, doar bărbații au voie să participe. Pentru femei, este considerat prea riscant.

Pe ce sporturi de iarnă poți paria
Sfaturi de pariuri la schi

Sfaturi de pariuri la schi

Înțelegerea sportului și a modului în care funcționează este unul dintre cele mai comune sfaturi de pe lista de verificare. Nu puteți face pariuri sau continua în acest proces până când nu obțineți o înțelegere fundamentală a subiectului. Chiar dacă acest exercițiu este extrem de diferit de celelalte, va dura puțin timp pentru a înțelege, deoarece este destul de simplu.

Diferitele căi și cursuri urmate de aceste evenimente ar trebui să fie următoarea ta linie de lucru, deoarece ies în evidență. Învățarea acestor distincții și a modului în care toate se îmbină vă poate ajuta să obțineți o imagine completă a jocului. În plus, aceste categorii specifică gradul de rezultat dorit, precum și ceea ce este necesar pentru realizarea acestuia.

Forma, ca orice alt sport, ar trebui luată în considerare, deoarece evidențiază variabile importante care trebuie luate în considerare pentru a vă extinde perspectiva asupra sportului. Tacticile individuale și modul în care ajung la linia de sosire sunt informații esențiale care vor fi utilizate la plasarea pariurilor.

O altă tehnică excelentă este să te uiți la istoria fiecărui schior, inclusiv la triumfurile și înfrângerile, precum și la palmaresul său în anumite competiții, apoi compara rezultatele. Un schior este de obicei considerat un pariu puternic dacă se descurcă bine într-un anumit sport și are un palmares bun de câștig/înfrângere. Consultați site-urile sportive pentru a afla mai multe despre schiorii actuali, precum și despre care schiori vor fi favorizați sezonul viitor și mergeți de acolo.

Sfaturi de pariuri la schi
Joc responsabil

Joc responsabil

Pentru a evita pierderea bruscă a unei sume uriașe de bani, ar trebui să vă gestionați corect finanțele.

Înțelegeți întotdeauna că nu ar trebui să puneți niciodată mai mulți bani în joc decât sunteți dispus să pierdeți. Pentru a evita să vă aruncați toți banii deodată, separați-vă finanțele. Dacă suferiți o serie de pierderi, nu încercați să compensați prin creșterea mărimii pariului. Stabiliți o restricție cu privire la cât de mult puteți depune în fiecare lună sau cât de mult puteți risca într-un singur joc.

Dacă lucrurile se înrăutățesc și bănuiești că dobândești o dependență, încearcă auto-excluderea. Autoexcluderea le permite oamenilor care sunt dependenți de jocurile de noroc să ia o pauză de la acestea și să își reorienteze viața și banii pe altceva. Vă poate ajuta să vă conectați cu alte programe comunitare pentru a vă ajuta să vă descurcați cu obiceiul dvs. de jocuri de noroc, precum și să vă ofere asistența de care aveți nevoie dacă nu sunteți clar cum să faceți pașii următori în recuperare.

Joc responsabil
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu