Baschet

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și poate fi văzut în mod rezonabil ca fiind al doilea după fotbal. În comparație cu alte sporturi, baschetul este destul de nou, fiind inventat încă din 1891. Baschetul are cu adevărat o flacără internațională, așa cum se poate observa prin natura sa competitivă în timpul Jocurilor Olimpice de vară, precum și prin numărul diferitelor țări reprezentate de jucători. în NBA.

Considerați baschetul drept unul dintre sporturile de top pe care să pariați. Există literalmente miliarde de dolari pariați doar pe NBA în fiecare sezon, iar asta nu include unele evenimente de baschet mai mari, cum ar fi March Madness pentru baschetul NCAA.

Baschet
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Elementele de bază ale pariurilor la baschet

Elementele de bază ale pariurilor la baschet

Ca unul dintre cele mai populare sporturi la nivel mondial, baschetul este pe locul doi după fotbal. National Basketball Association (NBA) a fost fondată în America în doar 1946, inițial sub numele de Basketball Association of America, făcându-l unul dintre cele mai recente sporturi din istoria SUA. Sportul a produs unele dintre cele mai notabile vedete sportive ale națiunii, inclusiv Kareem Abdul-Jabbar, LeBron James și Michael Jordon.

În fiecare sezon, există miliarde de dolari pentru pariuri doar pentru sezonul regulat al NBA - fără a include March Madness. Este o sumă fără precedent pentru un joc care durează aproximativ 2 ore pentru un total de 82 de jocuri.

Elementele de bază ale pariurilor la baschet
Cum să pariezi pe baschet?

Cum să pariezi pe baschet?

Ca sport nou, originea pariurilor pe baschet a început probabil atunci când sportul s-a concretizat. Și deși nu există o dată stabilită pentru când au început pariurile, acestea au câștigat totuși notorietate la nivel mondial, făcând parte din casele de pariuri sportive de baschet de pretutindeni. Pe măsură ce pariurile sportive continuă să fie legalizate în întreaga țară, popularitatea pariurilor online la baschet va crește doar.

La fel ca Superbowl-ul este cea mai așteptată zi din fotbal, Martie Nebunie este unul dintre cele mai așteptate evenimente din baschet. Acest lucru aduce o nouă rundă de oportunități de pariere pentru jucători să-și depună banii pentru câștigătorul fiecărui joc și apoi pentru care echipă câștigătoare va lua totul.

Din cauza cât de mare sunt pariurile pe baschet, NBA a fost una dintre primele ligi care a folosit sponsori corporativi în parteneriatul lor cu DraftKings. În plus, NBA a declarat, de asemenea, că și-ar dori să colaboreze cu toate casele de pariuri sportive din SUA, făcându-l atât de incluziv pentru pariori.

Cum să pariezi pe baschet?
Cum să pariezi pe baschet

Cum să pariezi pe baschet

Ceea ce face baschetul atât de grozav pentru pariori este că există o multitudine de moduri de a paria pe joc. Și ce îl face universal printre pariuri sportive online este că bazele pariurilor sunt universale. Pentru a paria direct, puteți utiliza un pariu Moneyline pentru a stabili un pariu pe echipa despre care credeți că va câștiga jocul.

În pariuri pe linie monetară, răspândirea punctului este destul de simplă. Pariorii vor stabili un pariu pe câte puncte cred că va câștiga echipa triumfătoare sau pot miza pe câte puncte va rămâne în urmă echipa care pierde la sfârșitul jocului.

Toate statisticile meciului sunt, de asemenea, un joc corect pentru pariuri în orice pariuri sportive, inclusiv recuperări, blocări și câte trei puncte sunt făcute. Pariorii pot, de asemenea, să parieze pentru câștigurile totale ale unei echipe și premiile individuale, inclusiv MVP sau Rookie of the Year. Oferă pariorilor multe șanse să învețe cum performează echipa colectiv și individual, adăugând mai multe straturi la oportunitățile lor de a câștiga mare.

Cum să pariezi pe baschet
Înțelegerea șanselor de pariuri la baschet

Înțelegerea șanselor de pariuri la baschet

Ca în orice joc, șansele unui meci de baschet se bazează pe multe aspecte, dar și piața de pariuri le influențează. Recordul și performanța fiecărei echipe joacă cele mai importante roluri, dar programele și accidentările vor avea, de asemenea, un impact drastic. Cele mai mari echipe, inclusiv Los Angeles Lakers și New York Knicks, vor avea, de asemenea, un bazin mare din cauza urmăririi lor substanțiale.

Confruntarea individuală a jucătorului cu fundașul echipei adverse și performanța statistică recentă a jucătorului poate determina cotele pentru pariurile de prop de jucător. Cotele totale ale jocului sunt decise de performanța, ritmul și puterea defensivă a fiecărei echipe. Cotele ca un jucător să devină MVP pot depinde de o accidentare și de o echipă care își câștigă divizia sau campionat se poate baza pe o serie de victorii.

Înțelegerea șanselor de pariuri la baschet
Ce este un pariu la baschet parlay/teaser?

Ce este un pariu la baschet parlay/teaser?

Cel mai obișnuit tip de pariu online la baschet este un „pariu drept”, care este atunci când pariurile sunt pe o echipă împotriva repartizării punctelor. În plus, pariorii pot chiar adăuga mai multe echipe la un pariu, cunoscut sub numele de parlay. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să combinați mai multe echipe într-un singur pariu. Puteți adăuga oriunde de la două până la opt echipe într-un singur parlay, unde toate echipele și totalurile trebuie să acopere repartizarea punctelor.

Acestea sunt cotele:

 • 2 echipe: 13/5
 • 3 echipe: 6/1
 • 4 echipe: 11/1
 • 5 echipe: 22/1
 • 6 echipe: 40/1
 • 7 echipe: 80/1
 • 8 echipe: 150/1

Câștigurile și pariul dvs. vă vor fi rambursate în mod liber. La ce fel de bani te poti astepta? Ei bine, pentru un schimb de 50 de dolari a două echipe, ați câștiga 130 de dolari, ceea ce face ca profitul dvs. brut să fie de 180 de dolari. Pentru un schimb de 100 de dolari de cinci echipe, ai aduce acasă 2200 de dolari.

Ceva de remarcat este că, dacă există o „împingere” sau o egalitate, diferența de puncte va scădea cu o crestătură. Ce este o împingere? Este atunci când pariezi pe o echipă și numărul câștigător este exact numărul pe care îl pariezi. Deci, spuneți că pariați că Miami Heat îi va învinge pe Cleveland Cavaliers cu peste 10 puncte, dar apoi câștigă cu exact 10 puncte. Nu ai câștigat sau pierdut. Este pur și simplu o împingere.

Ce înseamnă toate acestea? Practic, dacă participi la un parlay cu patru echipe și există trei câștigători și o singură împingere, se reduce la un parlay cu trei echipe. În mod similar, dacă pariezi pe un pariu cu opt echipe și există o singură apăsare, acesta devine un parlay cu șapte echipe. Cu toate acestea, parlay-urile over-the-counter se pot desfășura puțin diferit pentru plățile și regulile cu cardul parlay.

Dacă există o egalitate de pariere, un teaser cu două echipe va deveni „Fără acțiune”, iar banii îți vor fi rambursați. Dacă există o egalitate pentru un teaser cu trei echipe, acesta va deveni un teaser cu două echipe. În mod similar, pentru un teaser cu patru echipe, se va transforma într-un teaser cu trei echipe.

Ce este un pariu la baschet parlay/teaser?
Pariuri pe linii de sfert/prima repriză

Pariuri pe linii de sfert/prima repriză

Defalcarea de bază a unui joc NBA de 48 de minute este că este împărțit în patru sferturi de 12 minute. Pariorii pot plasa pariuri pe primul trimestru și prima repriză înainte de începerea jocului pentru un joc dintr-un element de pariuri.

Puteți decide ce echipă credeți că va acoperi spread-ul la sfârșitul trimestrului pe linia sferturilor. Liniile din prima jumătate funcționează la fel, singura diferență este că încorporează mai mult timp.

Sunt multe de luat în considerare în aceste pariuri, inclusiv faptul că o echipă poate începe cu un avans timpuriu, dar poate rămâne în urmă în a doua repriză. Alternativ, o echipă poate fi, de asemenea, predispusă la un start lent, dar apoi să preia conducerea în al patrulea sfert, altfel cunoscut sub numele de „echipe din trimestrul al patrulea”

Astfel, cunoașterea performanțelor din trecut este crucială, dar nu doar modul în care echipa performanță în cele din urmă. Mai degrabă, acest stil de pariere este modul în care vor performa ei la început.

Pariuri pe linii de sfert/prima repriză
Ce este pariul pe viitor la baschet?

Ce este pariul pe viitor la baschet?

Pariezi pe un viitor înseamnă că crezi că o echipă se va descurca atât de bine încât va lua totul. Deși, desigur, puteți paria pe o bănuială, aceasta se poate baza și pe performanța trecută și pe statisticile actuale. Să zicem că cei de la Philadelphia 76-uri sunt eliminate în primele trei jocuri din teren, poți să pariezi că își vor câștiga conferința sau un campionat din ligă. Aceste cote de pariuri pot fi afișate pe panouri de pariuri sau pe foi de rafturi.

Dacă nu vezi pe ce vrei să pariezi, vorbește întotdeauna cu un scriitor de bilete pentru asistență adecvată. Cotele se pot schimba, de asemenea, fără notificare, dar fiți siguri că plata dvs. se va baza pe cotele care erau prezente atunci când ați stabilit pariul.

Ce este pariul pe viitor la baschet?
Cum să pariezi pe recuzita de baschet?

Cum să pariezi pe recuzita de baschet?

Cunoscute și sub denumirea de pariuri exotice, pariurile cu recuzita la baschet se bazează pe statistici și pot fi disponibile la pariuri marcate. Practic pariezi pe un jucător și cât de bine - sau slab - vor performa în timpul jocului. Puteți paria că vor nota peste 110 de puncte sau, alternativ, că nu vor nota peste 60 de puncte.

Pariurile cu propuneri disponibile pot fi văzute pe o tablă de pariuri sau pe un suport de foaie, dar depinde de disponibilitatea spațiului.

Cum să pariezi pe recuzita de baschet?
Sfaturi și trucuri pentru pariuri la baschet

Sfaturi și trucuri pentru pariuri la baschet

Când vine vorba de pariuri sportive, trebuie să faci o mulțime de cercetări pentru a te asigura că măcar ai echitabil pentru a-ți economisi pariul. Desigur, vrei să câștigi mare, așa că nu poți să te uiți doar la performanța actuală sau trecută pentru a-ți depune banii și să te aștepți să primești o sumă substanțială în schimb.

Când vine vorba de casele de pariuri de baschet, precum și de toate celelalte pariuri sportive, sunt multe de luat în considerare. În primul rând, trebuie să luați în considerare cât de bine se descurcă echipa în sezonul curent. Scot din apă alte echipe? Există un trăgător care a marcat în mod constant cel puțin 120 de puncte?

Pe lângă statisticile actuale, trebuie să luați în considerare și performanța trecută a echipei. Au reușit să ajungă la jumătatea sezonului câștigând fiecare meci, apoi au început să se sufoce când miza devine mai intensă?

De asemenea, trebuie să vă uitați la performanța jucătorilor individuali. Să spunem că apărătorul este doborât și este eliminat pentru restul sezonului din cauza unei accidentări. Cum arată jucătorii care au fost anterior pe bancă acum că ar putea ajunge pe teren? Statisticile lor par promițătoare pentru a vă ajuta să câștigați pariul pe viitor?

Trebuie să te uiți și la programarea echipei. Cu 82 de jocuri într-un sezon condensat, ei pot zbura în jurul națiunii la fiecare două zile pentru a ajunge la următorul teren, care este cunoscut sub numele de „călătoria rutieră a circului”. Oboseala indusă de programele agitate le poate afecta performanța. Echipa pe care pariezi are jocuri consecutive de-a lungul tarii.

Recomandări cheie

 • Pariați pe Moneyline pe baza performanței anterioare și a statisticilor actuale
 • Când vine vorba de pariuri Parlay, luați în considerare șansele unui push.
 • Pentru pariurile din sfert sau prima repriză, uitați-vă dacă o echipă începe în general puternic sau își renunță mai târziu.
 • Pentru pariuri pe viitor, luați în considerare accidentele anterioare, statisticile actuale și performanța trecută.
Sfaturi și trucuri pentru pariuri la baschet
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu