Baseball

Baseballul este cunoscut drept distracția Americii și este printre cele mai populare sporturi din Statele Unite. Are o lungă istorie de tradiție în America, deoarece Major League Baseball a fost înființată în 1903. De atunci, baseball-ul și-a făcut drum în întreaga lume, cu urmăritori foarte loiali în Asia, precum și în America Latină.

Major League Baseball este un deliciu al pariorilor sportivi, fiecare echipă fiind programată să joace 162 de meciuri numai pentru sezonul regulat. Aceasta înseamnă că, pe tot parcursul sezonului, există întotdeauna o mulțime de jocuri pentru parori în orice zi.

Baseball
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Cele mai bune case de pariuri pe baseball 2024

Cele mai bune case de pariuri pe baseball 2024

Unul dintre cele mai populare sporturi în SUA, baseball-ul este cel mai bine cunoscut drept distracția Americii. Fondată în 1903, Major League Baseball a produs unele dintre cele mai legendare figuri ale țării, inclusiv, dar fără a se limita la, Babe Ruth, Jackie Robinson și Lou Gehrig.

Odată cu creșterea popularității sale în SUA, a devenit de atunci un fenomen la nivel mondial, țările de pe fiecare continent înființând o ligă de baseball. Între camaraderie, piesele care țin inima și hotdog-uri, este greu să nu devii un fan al sportului.

Datorită popularității MLB, nu este de mirare că a devenit un hotspot pentru pariorii sportivi de pretutindeni. Există nenumărate oportunități pentru pariori, fiecare echipă fiind programată pentru 162 de jocuri într-un sezon regulat, și apoi chiar mai multe în timpul sezonului de primăvară. În orice zi din timpul sezonului de vârf, pariorii pot participa la multe jocuri.

Un alt turneu comun de baseball pe care să pariezi este Seria coreeană KBO League. Merită să verificați oportunitățile de a paria pe acest eveniment.

Cele mai bune case de pariuri pe baseball 2024
Cum să pariezi pe baseball?

Cum să pariezi pe baseball?

Baseballul este unic prin faptul că există nenumărate posibilități de a plasa pariuri pe fiecare joc. Deoarece jocurile sunt compuse din nouă reprize, noi oportunități de pariere sunt disponibile în fiecare repriză. Cea mai comună modalitate prin care jucătorii pot plasa pariuri este pe linia monetară. Jucătorii pot paria și pe runline dacă doresc să opteze pentru o plată mai mare.

Moneyline vs. Runline

Moneyline este un termen folosit în mod obișnuit pentru atunci când jucătorii pariază pe ce echipă va câștiga. Runline este similar cu un punct spread în care pariurile sunt plasate la incremente de -1,5. Aceasta înseamnă că pentru a câștiga mare, echipa care câștigă trebuie să facă acest lucru terminând jocul cu mai mult de o rundă împotriva adversarului său.

Un alt pariu poate avea o creștere de +1,5, ceea ce înseamnă că echipa care pierde trebuie să termine în cursă înainte de încheierea jocului. Alternativ, ei pot câștiga jocul.

Un parior important ar trebui să parieze 150 USD pentru a câștiga un profit de 100 USD pe favoritul câștigător. Persoanele defavorizate au de obicei un „+” în fața lor cote de linie monetară. De exemplu, poate fi +130, ceea ce înseamnă că un jucător ar trebui să parieze 100 USD pentru a obține un profit de 130 USD.

Pentru pariorii care preferă să-și păstreze banii la un nivel scăzut, nu trebuie să riști 100 USD pentru a obține profit. Dacă abia vă apucați de pariuri pe baseball, luați în considerare eliminarea zerourilor de la sfârșitul numerelor. De exemplu, pariați 15 USD pentru a obține un profit de 10 USD.

Cum să pariezi pe baseball?
Alte tipuri de pariuri pe baseball

Alte tipuri de pariuri pe baseball

Dacă este greu să obțineți o imagine despre cum se va termina exact jocul, puteți chiar să încercați să pariați pe numărul total de runde marcate. Acest pariu al rulajelor totale poate fluctua pentru numărul total stabilit pentru joc.

Puteți paria pe mai multe aspecte ale jocului de baseball, inclusiv prima linie de rulare de cinci reprize, curse specifice de repriză și echipa câștigătoare a unui set de reprize. Tocmai când crezi că baseball-ul nu poate deveni mai complicat, cumva pariurile o fac!

În ultimul timp, a existat o popularitate crescută a recuzitei jucătorilor. Disponibil aproape deloc case de pariuri sportive online, pariezi pe numărul de lovituri pe care le va avea un pitcher sau pe câte runde acasă vor avea.

Pariuri la prop: Pariurile la prop sunt calea de urmat dacă un parior nu este sigur de câștigătorul unui joc, dar are un sentiment bun despre un anumit jucător. Aceste pariuri pot include câte lovituri va avea un anumit pitcher și câte RBI va avea un anumit jucător.

Totaluri: Totalurile de baseball sunt pariuri bazate pe numărul de run-uri marcate. De exemplu, un jucător poate paria dacă numărul total de runde va depăși sau va scădea sub un număr stabilit de către cei care fac cote. Dacă over/under pentru New York și Boston este de 7, veți avea nevoie de un minim de 8 puncte marcate pentru a câștiga over-ul și un maxim de 6 puncte marcate pentru a câștiga under.

Cu toate acestea, să presupunem că scorul final este 3-4 pentru un titlu de 7 runde și dacă pariezi, ai câștiga. Totalurile de baseball sunt adesea stabilite la un număr precum 7,5, ceea ce înseamnă că numărul total de runde ar trebui să fie de 7 sau mai puțin pentru a câștiga under, sau 8 sau mai mult pentru a câștiga over. Această pauză ajută la evitarea problemelor în care rundele finale ies la total, ceea ce se numește „împingere”. În acest scenariu, nu este nici peste, nici sub, așa că pariul este rambursat.

Viituri: Crezi că Cleveland va câștiga World Series? Puneți un pariu pe el! Acestea se numesc futures pentru că le plasați cu mult timp înainte. Dacă cota de baseball este +750, pariezi 100$ și Cleveland câștigă, vei aduce acasă 750$. Cu cât pariezi mai devreme, cu atât mai mulți bani ai șansa să câștigi în final. Futurile sunt oferite devreme și se ajustează în consecință pe măsură ce timpul trece.

Alte tipuri de pariuri pe baseball
Tot ce trebuie să știi despre cotele la baseball

Tot ce trebuie să știi despre cotele la baseball

Probabil că nu este o surpriză faptul că fiecare joc de baseball vine cu cote diferite provenite din circumstanţe unice. Cel mai important, aruncătorii titulari pot face sau distruge modul în care se va desfășura un joc.

Diferențele vor avea un impact semnificativ asupra șanselor pentru a se asigura că o echipă are un fair play ca cealaltă. Formațiile de start sunt la fel de esențiale pentru a determina subtonul filmelor ofensive și defensive ale ambelor echipe, care afectează pariurile jucătorilor.

Un alt element notabil al jocurilor de baseball este că fiecare joc se desfășoară într-un parc diferit, iar fiecare dimensiune a terenului de minge joacă un rol semnificativ în modul în care sunt calculate totalul alergărilor. În plus, dacă parcul este în aer liber, vremea joacă un factor important atunci când vine vorba de succesul de jucabilitate. Este important să țineți cont de toate schimbările dintre jocuri atunci când vine vorba de pariuri pentru a vă păstra cote la pariuri pe baseball mare și câștigurile tale și mai mari.

Tot ce trebuie să știi despre cotele la baseball
Ce trebuie să știi înainte de a începe să pariezi pe baseball

Ce trebuie să știi înainte de a începe să pariezi pe baseball

Când vine vorba de pariuri, trebuie să fii mai mult decât familiarizat cu jocul. Pentru a câștiga mare, trebuie să cunoașteți dezavantajele, cine joacă, cine merge bine, cine merge prost și multe altele.

Trebuie să cunoașteți istoricul fiecărei echipe și jucători pe care pariați sau împotriva căruia pariați pentru a vă asigura că vă asigurați geanta. În timp ce toată lumea iubește o poveste de nefavorabil, pariurile pe jucători mai puțin experimentați nu ar putea decât să rănească portofelul tău pe termen lung.

În același timp, deși este cu adevărat grozav să susții și să-ți urmezi echipa preferată, pariurile doar pe acea echipă și pe jucătorii ei te-ar putea răni și pe tine.

Sigur, Yankees pot avea un sezon trecut incredibil, dar dacă și-au schimbat cei mai buni jucători cu începători, nu te poți uita la noul cel mai prost sezon al lor. Oricât de mult ați dori să pariați că ei vor câștiga Serie Mondială pentru că au fost incredibili în trecut, cercetează-ți mai întâi jucătorii.

Un alt excelent chiar și pentru a începe ar fi să pariezi pe echipele care nu sunt adesea favorite. Acest lucru poate menține miza scăzută - sau ridicată, în funcție de ce fel de jucător ești - dar îți oferă și mai multe șanse să înveți frânghiile și să vezi cum funcționează cu adevărat pariurile în pariurile pe baseball dintr-o experiență directă.

Un sfat care a funcționat bine pentru mulți jucători în trecut este să pariezi împotriva publicului. Adevărul este, de cele mai multe ori, publicul pierde pentru că pariază pe intestine, nu pe numere. Când pariezi împotriva publicului, tu ești cel care joacă cu cotele și cercetează cine va câștiga și în ce mod.

Ca să nu mai vorbim, dar publicul pariază adesea în moduri sentimentale, inclusiv favoriții, echipa gazdă și jucătorii vedete. De asemenea, ei sunt victime ale pariurilor bazate pe palmares. Deci, dacă echipa a câștigat ultima oară, va paria că va câștiga din nou. Profitând de aceste numere umflate artificial, te va ajuta să câștigi.

De asemenea, este esențial să cunoașteți arbitrii, apelurile lor anterioare și tendințele lor actuale. Cum poți ști asta? Toate datele privind pariurile arbitrilor din 2005 sunt publicate pe Laboratoarele de pariuri. Arbitrii sunt conștienți de tot ce se întâmplă pe teren, așa că pot simți energia mulțimii și pot fi influențați în consecință, beneficiind în cele din urmă echipa gazdă.

Cumpărați linii de pariuri

Este important să pariezi pe o platformă care funcționează pentru tine, nu doar pentru că toți prietenii tăi o folosesc. Pariul este o acțiune incredibil de individuală care ar trebui făcută în funcție de ceea ce este cel mai bun pentru stilul tău de pariere. La sfârșitul zilei, sunt banii tăi și îi vrei înapoi - și apoi ceva.

Ce trebuie să știi înainte de a începe să pariezi pe baseball
Pariuri în primele cinci reprize

Pariuri în primele cinci reprize

Echipelor le poate lua timp pentru a-și găsi ritmul în timpul sezonului regulat. Jucătorii tineri se pot alătura, noii manageri își învață echipa, iar veterinarii pot avea începuturi lente. Toți acești factori pot afecta scorul final și cum pariezi. Deci cum reușești asta? Cu un instrument numit pariuri la primele cinci reprize.

Cunoscut și ca pariuri F5, acest stil de pariere este similar cu pariul pe linia monetară, dar principala diferență este că pariezi doar pe primele cinci reprize, nu pe întregul joc. Pentru a face acest pariu, va trebui doar să-i handicapați pe pitcheri titulari și să vă uitați la modul în care aceștia performanță timp de cinci reprize. Există mai puțin risc cu pariurile F5, deoarece nu trebuie să luați în considerare întregul personal de lansare, doar titularul.

Mult noroc acolo când începi călătoria ta la pariuri online pe baseball.

Iată câteva concluzii cheie:

  1. Aflați când să plasați un pariu Moneyline sau Runline
  2. Gândiți-vă la Prop Pariurile
  3. Luați în considerare totalurile
  4. Îți strigă Futures numele?
  5. Verificați vremea
  6. Luați în considerare dimensiunea stadionului
  7. Știți statisticile arbitrului?
  8. Care sunt pariurile publice?
  9. Vrei să începi cu un pariu F5?
  10. Ce pot face diferitele linii de pariuri pentru tine?
Pariuri în primele cinci reprize
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu