Athletics

Pariurile pe atletism cuprind o varietate de evenimente sportive. Aceste activități se concentrează în jurul sprintului, săriturii și aruncării, iar multe dintre aceste sporturi sunt combinate într-un singur eveniment. Majoritatea pariorilor sunt probabil conștienți de faptul că majoritatea acestor evenimente sunt de la Jocurile Olimpice de vară, dar așa cum vom discuta în ghidul nostru de pariuri pe atletism, există competiții găzduite de-a lungul anului pe care se pot paria și ele.

Cel mai răspândit tip de pariu este pe care concurent va câștiga o cursă sau care atlet va lua acasă o medalie de aur. De asemenea, va fi posibil să se parieze dacă un atlet va termina pe podium sau va doborî un record mondial.

Athletics
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Cum să pariezi pe atletism

Cum să pariezi pe atletism

Pentru a pune un pariu, trebuie mai întâi să vă înregistrați la o casă de pariuri sportive de renume. Pentru a minimiza riscurile, trebuie mai întâi să revizuiți liniile directoare ale casei de pariuri pentru pariuri pe atletism. Din păcate, nu există multe opțiuni de pariere pentru acest sport. Puteți, totuși, să pariați pe unul dintre cele două rezultate cheie. Amintiți-vă că nu trebuie să vă angajați doar pentru o singură pariuri sportive. Nu toate casele de pariuri sunt egale atunci când vine vorba de pariuri pe atletism. Unele ar putea oferi doar câteva piețe, în timp ce altele pot oferi o varietate mai mare.

Cel mai important, nu toate casele de pariuri sunt la fel de meticuloși sau la fel de pricepuți în stabilirea prețurilor piețelor lor ca și alții. Deci, înainte de a pune un pariu, luați în considerare fiecare opțiune. S-ar putea să descoperi că în curând vei avea o idee cu care casele de pariuri sunt cele mai pline de satisfacții pentru a paria.

Cum să pariezi pe atletism
Sunt legale pariurile pe atletism online?

Sunt legale pariurile pe atletism online?

Pariurile pe atletism sunt legale în jurisdicțiile în care casele de pariuri sportive sunt legale. Pariorii individuali pot folosi site-uri de pariuri offshore pentru curse cu barca în jurisdicții în care jocurile de noroc online nu sunt interzise.

Chiar dacă teoretic este ilegal să accesezi site-uri de pariuri pentru atletism offshore, există puține sau deloc reguli care îți interzic acest lucru. Singurele restricții ale jocurilor de noroc care vă pot afecta pariurile sunt cele care împiedică instituțiile financiare să tranzacționeze cu furnizorii de jocuri de noroc. Acest lucru este ușor de prevenit prin utilizarea alternativelor modalități de plată.

Sunt legale pariurile pe atletism online?
Totul despre cotele de pariuri pe atletism

Totul despre cotele de pariuri pe atletism

Există numeroase piețe de pariuri disponibile în Atletism. S-ar putea să credeți că singura opțiune disponibilă pentru majoritatea este să parieze pe câștigătorul general al unei curse sau al unui eveniment. Cu toate acestea, există și alte piețe de pariuri sportive oferite pariorilor, iar această varietate va crește doar pe măsură ce evenimentul devine mai proeminent.

Pentru a califica pariuri

Există diverse evenimente în care un atlet trebuie să concureze în mai multe evenimente de calificare înainte de a fi eligibil să concureze în proba finală. De exemplu, un atlet nu se regăsește pur și simplu în finala la 100 de metri; trebuie mai întâi să se califice în concursurile care îl preced. Acest lucru poate fi realizat prin plasarea în primii trei într-o cursă sau prin stabilirea unuia dintre cei mai rapizi timpi. Unele case de pariuri vor permite pariorilor să parieze pe ce sportivi se vor califica.

A castiga

Acesta este cel mai elementar tip de pariuri pe atletism. Puteți plasa un pariu pe cine va câștiga cursa sau evenimentul în cauză. Puteți, de exemplu, să pariați pe Atletul A pentru a câștiga medalia de aur la suliță. Cursele individuale pot avea loc și fără medalie pe linie. Puteți, de exemplu, să pariați pe Runner B pentru a câștiga cursa.

Pentru a fi pe podium pariuri

Dacă un atlet termină în primii trei într-o cursă, acesta va fi pe podium. Pentru unele competiții, acesta este doar un gest, dar pentru multe competiții de atletism de nivel înalt, asta înseamnă că un atlet a câștigat o medalie. Medaliile de la jocurile Olimpice, de exemplu, va fi aranjat în binecunoscuta secvență de aur, argint și bronz. În acest caz, visul majorității sportivilor este să urce pe podium.

Pentru a stabili un nou record

Unele case de pariuri vă vor permite să pariați dacă un sportiv va stabili sau nu un nou record. La Jocurile Olimpice, stabilirea recordurilor mondiale este o mare problemă, iar multe dintre ele vin cu multă faimă. Cei mai buni sportivi din lume nu sunt doar presați să câștige medalii de aur, dar sunt și provocați dacă pot doborî anumite recorduri. Recordul mondial de 100 m este, fără îndoială, cel mai râvnit din atletism. Usain Bolt deține în prezent recordul cu un timp de 9,58 secunde.

Pentru a fi descalificat

Deoarece este una dintre cele mai ușor de manipulat piețe, nu orice eveniment sau casă de pariuri va prezenta aceasta ca o opțiune în bine. În ciuda acestui fapt, descalificarea apare frecvent în atletism, iar pentru evenimentele majore, astfel de dificultăți sunt mult mai puțin îngrijorătoare, prin urmare casele de pariuri pot oferi această alegere clientelei lor. Rezultatul acestui pariu este simplu: pentru ca tu să câștigi, sportivul pe care l-ai ales trebuie să fie descalificat din proba în care concurează.

Totul despre cotele de pariuri pe atletism
Sfaturi de pariuri la atletism

Sfaturi de pariuri la atletism

Este esențial, pentru început, un atletism puternic strategie de pariuri dacă vrei să ai succes la pariuri.

Deoarece atletismul cuprinde numeroase sporturi, poate fi atrăgător să pariezi pe toate pentru a face experiența de pariere mai plăcută. Cu toate acestea, aceasta nu este o metodă care va avea ca rezultat un profit consistent. Cele mai bune metode de pariere se bazează pe efectuarea aceluiași proces din nou și din nou, iar cel mai simplu mod de a realiza acest lucru rapid este să pariezi pe un eveniment cu care ești cel mai familiarizat.

Tindem să credem că, pentru că urmărim/parim pe atletism doar o dată la câțiva ani, cei mai populari sportivi sunt încă cei mai mari din lume, dar există mult timp între olimpiade, de exemplu, și multe se pot schimba în acest sens. timp. Ar fi mai bine să verifici dacă un astfel de atlet și-a menținut forma de atunci sau dacă există cineva nou pe scenă care este probabil să-și ia tot meritul.

Rănile, unul, se pot întâmpla brusc. În atletism, chiar și cea mai mică accidentare poate reduce șansele unui atlet de a câștiga evenimentul. În evenimentele de curse, fracțiunile de secundă pot însemna diferența dintre primul și al doilea loc, în timp ce centimetrii pot însemna diferența dintre primul și al doilea loc în probele de aruncare și sărituri.

Sfaturi de pariuri la atletism
Joc responsabil

Joc responsabil

Pentru a preveni pierderea unei sume uriașe de bani dintr-o dată, ar trebui să vă gestionați cu atenție finanțele.

Rețineți că nu ar trebui să pariați niciodată mai multe fonduri decât sunteți gata să pierdeți. Împărțiți-vă resursele pentru a evita să vă cheltuiți toți banii simultan. Dacă suferiți o serie de pierderi, nu încercați să compensați prin creșterea mărimii pariului. Trebuie fie să restricționați suma de bani pe care o puteți depune în fiecare lună, fie suma de bani pe care o puteți pierde într-un singur joc.

Trebuie să fii capabil să-ți gestionezi emoțiile și să înțelegi când este timpul să renunți. Când ești supărat, este mai probabil să faci judecăți grăbite, ceea ce poate duce la dezastru atunci când vine vorba de pariuri. Păstrați capul limpede tot timpul și evaluați cu atenție următorul curs de acțiune.

Încercați să vă autoexcludeți dacă lucrurile scapă de sub control și vă temeți că dobândiți o dependență. Autoexcluderea le permite celor care sunt dependenți de jocurile de noroc să ia o pauză și să-și concentreze viața și banii în altă parte. Vă poate conecta cu alte programe comunitare pentru a vă ajuta să faceți față problemei dvs. legate de jocurile de noroc, precum și să vă ofere ajutorul de care aveți nevoie dacă nu sunteți sigur cum să gestionați următorii pași în sobrietatea dvs.

Joc responsabil
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu