Water Polo

Polo pe apă a fost jucat pentru prima dată în ţări din Europa Centrală la începutul secolului, și a fost inclus în programul Jocurilor Olimpice în 1900. Echipele europene masculine din Ungaria, Spania, Rusia, Italia și fosta Iugoslavie au fost de obicei puternice la extragerile masculine de la Campionatele Mondiale și Olimpice. Jocuri, în timp ce echipa feminină a SUA este cea mai mare.

Un total de 260 de sportivi din 20 de țări au concurat la Jocurile Olimpice din 2016. Serbia a câștigat medalia de aur la turneul masculin după ce a învins Croația în finală. Polo pe apă, la fel ca multe alte sporturi subapreciate, oferă oportunități fantastice de pariuri pentru pariorii experimentați.

Water Polo
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Cum să pariezi pe polo pe apă

Cum să pariezi pe polo pe apă

Mențineți conturi la cel puțin două case de pariuri diferite de polo pe apă pentru a vă menține opțiunile deschise. Acest lucru vă va face mai ușor să obțineți cote pentru orice meci specific de care sunteți interesat. Chiar și la cea mai bună casă de pariuri online, poloul pe apă este o problemă, așa că este o idee bună să ai câteva site-uri pe care să verifici și să pariezi.

Acest sfat se bazează pe faptul că nicio casă de pariuri nu oferă tot timpul pariuri complete și cuprinzătoare la polo pe apă. Pentru a descoperi piețele active de pariuri, va trebui să vizitați câteva site-uri de pariuri diferite.

Cum să pariezi pe polo pe apă
Pariurile online la polo pe apă sunt legale?

Pariurile online la polo pe apă sunt legale?

Oricine poate paria pe polo pe apă la orice turnee și evenimente online licențiate de pariuri sportive. Cu toate acestea, se aplică restricții specifice fiecărei țări, motiv pentru care ar trebui să evitați pariurile în țările care interzic pariurile sportive online - dacă ceva nu merge bine, țara dvs. nu vă va putea ajuta.

Cele mai bune pariuri la polo pe apă

Cel mai tipuri comune de pariuri pe piețele de pariuri la polo pe apă sunt cine va câștiga meciul, care va fi scorul total și marja de victorie a echipei câștigătoare. Când vine vorba de polo pe apă, casele de pariuri simplifică lucrurile, deoarece nu este cel mai popular sport în ceea ce privește mânerul general de pariuri.

Pariurile online la polo pe apă sunt legale?
Înțelegerea cotelor de pariuri la polo pe apă

Înțelegerea cotelor de pariuri la polo pe apă

Cote de linie monetară

Într-o linie monetară de polo pe apă, scopul tău este să alegi echipa câștigătoare.

Aici, cotele afișate lângă fiecare echipă indică cât de mult vi se va cere să riști în raport cu cât de mult ai de câștigat. Cotele sunt ajustate de casele de pariuri pentru a reflecta diferența de talent percepută între echipe.

Cotele sunt stabilite astfel încât pariorii să fie interesați de ambele părți ale pariului. Echipa mai slabă primește cote mai bune, în timp ce echipa mai puternică primește cote mai mici. Casa de pariuri speră să atragă bani de ambele părți ale pariului în acest fel, astfel încât învinșii să poată fi folosiți pentru a plăti câștigătorii în timp ce casa de pariuri păstrează un mic profit.

Cote de handicap

Un handicap de pariuri la polo pe apă online funcționează similar cu un pariu pe linie monetară, pentru a prezice corect partea câștigătoare. Diferența este că pariurile cu handicap oferă un dezavantaj artificial de puncte unei echipe sau celeilalte pentru a explica puterea superioară a unei părți.

Iată un exemplu: Serbia: -6,5 (2,10) față de Slovacia: +6,5 (1,76).

Acest scenariu demonstrează că Serbia are un handicap de 6,5 puncte și este foarte favorizată pentru a câștiga meciul. Dacă pariezi pe Serbia, trebuie să câștige cu cel puțin șapte puncte pentru a fi considerați câștigători. Miza dvs. este pierdută dacă Serbia pierde sau câștigă doar cu 5 puncte, de exemplu.

Dacă pariezi pe Slovacia, vei primi un handicap de 6,5 puncte în favoarea ta. Acest lucru înseamnă că Slovacia ar putea pierde cu până la 6 puncte și ar putea câștiga pariul. Cotele incluse în paranteze indică, de asemenea, cât de mult poți câștiga pariând pe fiecare echipă.

Pariază pe totaluri

Obiectivul unui pariu cu totalul de puncte nu este cine va câștiga jocul. Scopul este de a ghici dacă numărul total de puncte marcate în meci va fi mai mare sau mai mic decât un număr stabilit de casa de pariuri.

Următorul este un exemplu de pariu total de puncte:

  • Peste 18,5: 1,90
  • Sub 18,5: 1,90

În acest caz, totalul a fost stabilit la 18,5 puncte de casa de pariuri. La sfârșitul jocului, acesta este scorul total total al ambelor echipe. Ați alege peste la cotă de 1,90 dacă credeți că ambele echipe vor ajunge cu un scor combinat de 19 sau mai multe puncte. Ar trebui să alegeți sub dacă credeți că scorul total va fi de 18 puncte sau mai puțin.

Înțelegerea cotelor de pariuri la polo pe apă
Sfaturi de pariuri la polo pe apă

Sfaturi de pariuri la polo pe apă

Polo pe apă este un joc în care favoriții pot câștiga 20-30 de jocuri la rând, chiar și în meciurile internaționale, ceea ce face dificilă măsurarea exactă a formei unei echipe, mai ales când calitatea concurenților pentru jucătorii de polo pe apă este constant variată. Urmărește cât de rapid trece echipele de la apărare la atac. În comparație cu o echipă cu o linie defensivă slabă, o echipă care execută acest bine va avea un avantaj în joc.

La polo pe apă, portarul joacă un rol critic. Atunci când un portar se accidentează, șansele de victorie ale echipei sunt mult diminuate, la care reacționează casele de pariuri, deși uneori întârzie în ajustarea cotațiilor. Fiecare echipă de polo pe apă are jucători esențiali suplimentari a căror accidentare ar putea cauza perturbarea jocului echipei.

Echipele individuale au jucători care sunt ținuți în joc doar pentru a-i ține afară pe cei mai buni jucători ai adversarului (pe baza prototipurilor de jucători de hochei în hochei). Dacă echipa are un jucător cheie, absența acestuia va avea un impact semnificativ asupra jocului. Ar trebui să evitați să pariați pe jocuri amicale, deoarece echipele ar putea identifica cu ușurință formația experimentală și ar putea juca de dragul de a stăpâni noi tehnici, mai degrabă decât de dragul câștigului.

Sfaturi de pariuri la polo pe apă
Joc responsabil

Joc responsabil

Ar trebui să vă gestionați fondurile cu atenție pentru a evita pierderea unei sume mari de bani în mod neașteptat. Amintiți-vă întotdeauna că nu ar trebui să riscați mai mulți bani decât sunteți dispus să pierdeți la un pariu. Ar trebui să vă împărțiți finanțele pentru a preveni irosirea toți banii deodată.

Dacă aveți o serie negativă de noroc, nu încercați să compensați mărind dimensiunea pariului. Fie setați o limită pentru suma pe care o puteți depune în fiecare lună, fie o limită pentru suma pe care o puteți pierde într-un singur joc.

Trebuie să fii capabil să-ți controlezi emoțiile și să știi când să renunți. Ești mai înclinat să iei decizii impulsive atunci când ești agitat, ceea ce este rău când vine vorba de jocuri de noroc. Aveți întotdeauna capul limpede și gândiți-vă complet la următoarea opțiune.

Încercați să vă autoexcludeți dacă lucrurile se înrăutățesc și începeți să simțiți că dezvoltați o dependență. Autoexcluderea îi ajută pe persoanele care se luptă cu dependența de jocuri de noroc să ia o pauză și să își concentreze viața și banii pe altceva.

Vă poate ajuta să vă conectați cu programe comunitare suplimentare pentru a vă ajuta să faceți față problemei dvs. legate de jocurile de noroc, precum și să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie dacă nu sunteți sigur cum să gestionați următorii pași în recuperare.

Joc responsabil
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu