Pariuri Volleyball

Meciurile se joacă în seturi, care la rândul lor au un anumit număr de puncte. Prima echipă care ajunge la 21 de puncte este câștigătoarea la volei în sală. În cazul voleiului pe plajă, această cifră este de 25. Punctele pot fi câștigate dacă mingea sare în zona echipei adverse sau este lovită o minge în afara terenului.

De asemenea, dacă un membru al echipei adverse atinge plasa centrală sau mingea nu este returnată peste fileu sau prinsă de un membru al echipei adverse. În sfârșit, dacă există o încălcare a liniei de delimitare de către echipa adversă în timp ce servește mingea.

Pariuri Volleyball
Cele mai bune pariuri la voleiCum să pariezi pe voleiCote la pariuri la volei
Cele mai bune pariuri la volei

Cele mai bune pariuri la volei

Pariurile sportive la volei sunt o formă de jocuri de noroc care există de mulți ani. La începutul anilor 1900, oamenii au putut să parieze pe tot felul de evenimente sportive, inclusiv pe volei. Majoritatea oamenilor care ar fi putut face pariuri pe atunci erau aristocrați sau politicieni bogați. Cu toate acestea, nu există înregistrări ale vreunui joc jucat pentru bani.

Acest lucru se poate datora naturii de intensitate mai scăzută a voleiului în comparație cu alte sporturi, sau poate fi pentru că devine din ce în ce mai popular printre tineri. Este ușor să găsești diferite site-uri care oferă acest tip de pariuri.

Pariurile pe volei au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani din cauza naturii de intensitate mai scăzută a voleiului în comparație cu alte sporturi, sau poate fi pentru că devine din ce în ce mai popular în rândul tinerilor. Este ușor să găsești diferite site-uri care oferă acest tip de pariuri.

În plus, este o formă mai accesibilă de jocuri de noroc, spre deosebire de sporturi mai scumpe, cum ar fi fotbalul și fotbal.

Cele mai bune pariuri la volei
Cum să pariezi pe volei

Cum să pariezi pe volei

Cum să pariezi pe pariuri sportive în ceea ce privește volei?

Pariurile în ceea ce privește voleiul de interior și pe plajă sunt foarte asemănătoare. Câțiva sfaturi pentru pariuri sportive referitoare la diferite tipuri de pariuri sunt următoarele:

  1. Cel mai simplu tip de pariere este cel în care pariezi pe ce echipă va câștiga meciul. Există două echipe, acasă și în deplasare, marcate ca 1 și 2. Puteți plasa pariul introducând miza după selectarea cotelor.
  2. Un pariu mai interesant este cel în care există un handicap, care este folosit pentru a crește cotele într-un joc care este unilateral față de favoriți.
  3. Un al treilea tip este cel în care poți paria pe punctele înscrise pe întreaga durată a jocului. O altă variantă a acesteia este în cazul în care casa de pariuri oferă o anumită cifră și trebuie să preziceți dacă numărul total de seturi îl va depăși sau va fi mai mic.
Cum să pariezi pe volei
Cote la pariuri la volei

Cote la pariuri la volei

  • Cote zecimale: Odată ce ați plasat un pariu, randamentul așteptat se reflectă în cote zecimale. Acest lucru vă va arăta miza, precum și profitul.
  • Cote fracționale: Suma pe care o puteți câștiga este afișată ca o fracție, care, la rândul său, depinde de cât de mult pariați.
  • Cote americane: Numărul va fi fie pozitiv, arătând profitul așteptat pe un pariu, fie negativ, arătând cât de mult ar trebui să pariezi pentru a câștiga o anumită sumă.

Jocul este afectat de probabilități. Acestea sunt exprimate ca cifre procentuale, ceea ce înseamnă că o probabilitate de 50% este 0,5. Dacă este dat 4/6 ca probabilitate, înseamnă 60% șanse de câștig, adică 6 împărțit la suma de 4 și 6.

Cote la pariuri la volei