Pariuri Volleyball

Voleiul a fost popular în întreaga lume printre jucători, spectatori și pariori sportivi. Jocul cu ritm rapid este potrivit pentru exerciții cardio, amuzant de observat și un sport captivant pe care să-l pariezi în direct și înainte de joc.

În acest sport, pariurile sunt în general plasate pe rezultatul unui joc, nu pe performanța unui singur jucător. Acest lucru acordă o importanță predicției echipei câștigătoare, deoarece scorurile, în general, nu afectează majoritatea aparițiilor.

Există două tipuri diferite de volei: volei pe plajă și volei de interior. Pentru a juca jocul, fiecare echipă ia o parte diferită a fileului, iar jucătorii trebuie să lovească mingea peste fileu, fără să o lase niciodată să atingă pământul. O echipă câștigă un punct atunci când cealaltă face o greșeală sau prin propriul joc.

Cunoștințe solide despre joc și a strategie de pariere de încredere sunt doar două elemente care pot contribui la nivelul tău de succes atunci când vine vorba de obținerea unei plăți. Succesul pe termen lung nu este ușor, dar este, fără îndoială, realizabil dacă te aplici corect.

Pe parcursul acestui ghid, vom sublinia ce presupune pariurile pe volei. Va fi, de asemenea oferă sfaturi și strategii, care ar trebui să vă ajute să vă modelați jocul de pariuri.

Pariuri Volleyball
Ce este pariul la volei?

Ce este pariul la volei?

Meciurile se joacă în seturi care au un anumit număr de puncte. Prima echipă care a obținut 21 de puncte este campioana la volei în sală. Pentru voleiul de plajă, o echipă trebuie să obțină 25. Puncte pot fi obținute dacă mingea sare pe terenul zonei echipei adverse sau dacă o minge este lovită în afara limitelor.

Dacă un membru al grupului opus lovește plasa centrală, voleiul nu este trimis înapoi peste fileu, sau dacă un membru al echipei adverse prinde mingea, se câștigă puncte. În plus, dacă există o încălcare a liniei de delimitare de către echipa adversă în timp ce servește mingea, aceasta va înscrie un punct.

Pariurile la volei au continuat să crească în popularitate, remarcată de numărul de turnee internaționale și de creșterea pariurilor. Acum este un sport extrem de popular în întreaga lume, cu site-uri web de pariuri sporite la volei disponibile pentru ca oamenii să parieze.

Oamenii sunt, de asemenea, mai familiarizați cu jocul, ceea ce a dus la jocurile de noroc pe el mai des. Popularitatea pariurilor pe volei este în creștere datorită disponibilității mai multor cazinouri online, transmisiuni TV și alte acoperiri media ale acestui sport.

În prezent, pariurile sportive online au făcut ca jocurile de noroc pe volei să fie și mai răspândite. Persoanele fizice pot risca în afacerile de pariuri din străinătate și își pot obține imediat câștigurile. Companiile de pariuri au extins și piețele prin oferta pariuri live în joc, încasări și jocuri și ligi virtuale de volei.

Ce este pariul la volei?
Cum să pariezi pe volei

Cum să pariezi pe volei

Jocurile de noroc pe volei au fost încă de la începutul anilor 1900, când pariorii puteau paria pe evenimente sportive, inclusiv pe volei. Majoritatea pariorilor care au făcut pariuri pe atunci erau aristocrați sau politicieni înstăriți; cu toate acestea, nu există înregistrări ale vreunui joc jucat pentru bani.

De ce este acesta cazul? Ei bine, poate fi pentru că nu este chiar la fel de intens ca sporturile precum baschetul sau baseballul. Cu toate acestea, în zilele noastre, ea continuă să crească în popularitate, mai ales în rândul tinerilor. Este ușor de găsit diferite site-uri web care oferă pariuri pe volei.

În plus, este o formă de jocuri de noroc mai ieftină decât sporturile mai costisitoare, inclusiv fotbalul și fotbalul.

Iată defalcarea pariurilor:

 1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe volei și faceți o depunere.
 2. Alegeți evenimentul de volei pe care doriți să pariați.
 3. Alege echipa pe care vrei să pariezi.
 4. Selectați o sumă de miză.
 5. Pune un pariu.

Pariurile pentru volei de sală sau de plajă sunt foarte asemănătoare. Câțiva sfaturi pentru pariuri sportive pentru diferite tipuri de pariuri include:

 • Cel mai simplu tip de pariere este în cazul în care un jucător pariază pe echipa despre care crede că va câștiga meciul. Există două echipe per joc: acasă și în deplasare, marcate ca 1 și 2. După selectarea cotelor, un parior poate plasa un pariu alăturându-se mizei.
 • Un pariu mai interesant este cel în care există un handicap, care este folosit pentru a crește cotele într-un meci care favorizează o echipă.
 • Un al treilea tip este în cazul în care un parior poate miza pe punctele marcate pe parcursul întregului joc. O altă variantă este cazul în care casa de pariuri de volei dă un anumit număr, iar un jucător trebuie să anticipeze dacă numărul de seturi complete va depăși sau va fi mai mic.
Cum să pariezi pe volei
Calcularea cotelor de pariuri la volei

Calcularea cotelor de pariuri la volei

Pariuri Moneyline sunt pentru jucătorii care doresc să parieze pe ce echipă va câștiga jocul. Poate avea trei formate diferite: plus/minus, zecimal și fracție.

Când vine vorba de jucători mai noi, cotele plus/minus pot fi mai greu de înțeles. Cu toate acestea, ei devin rapid favoriții majorității pariorilor. Un număr pozitiv indică cel defavorizat, iar un număr negativ este pentru favorit.

Pentru cei defavorizați, numărul este cât de mult poate câștiga un jucător la un pariu de 100 USD. Favorit este cât de mult trebuie să riște un jucător pentru a câștiga 100$. De exemplu, să presupunem că un jucător urmărește un meci dintre Chicago Icemen și Phoenix Ascension, iar Chicago este -150 și Phoenix este +140.

Chicago este calculat pentru a câștiga, așa că un jucător ar trebui să parieze 150 USD pentru a câștiga 100 USD. Phoenix este cel defavorizat, așa că un jucător care pariază 100 de dolari ar primi 140 de dolari.

Cotele zecimale sunt exprimate printr-un număr zecimal, cum ar fi 2,55. Aceasta înseamnă că orice pariază un jucător este înmulțit cu 2,55, ceea ce va primi dacă pariul său câștigă.

Cotele de fracțiuni sunt confuze și arată ca 11/1 sau 21/38. Numărul din stânga reprezintă suma pe care un jucător o poate câștiga, iar numărul din dreapta reprezintă cota pe care trebuie să o riscă un jucător. De exemplu, 10/1 cote ar plăti 100 USD pentru un pariu de 10 USD. Acest format este de obicei folosit doar pentru pariuri mai considerabile, dar un jucător îl poate vedea din când în când în linia monetară.

Pentru o simplă defalcare, cote de pariuri sunt numerele unui procent al unui challenger. De exemplu, dacă un jucător are cote de unul (favorit), jocul este mai ușor pentru el decât pentru un jucător cu cotă de 10.

Aceasta înseamnă că, pentru parori, cu cât cote sunt mai mari, cu atât vor câștiga mai mult. Deci, pariarea pe un underdog este un risc ridicat; prin urmare, randamentele sunt mai bune.

Cotele Moneyline au semnul „+” sau „-” înaintea numerelor. Favoritele au cote „-”, în timp ce persoanele defavorizate au cote „+”. Un învingător își obține miza plus cantitatea indicată pe linia monetară.

Calcularea cotelor de pariuri la volei
Tipuri de pariuri la volei

Tipuri de pariuri la volei

Există mai multe pariuri diferite pe care un jucător poate paria la volei. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ele.

Pariul de meci

Un pariu pe meci este un pariu pe care echipă credeți că va câștiga meciul. Mai întâi trebuie să vă îndreptați către o carte de sport și să identificați competiția de volei pe care doriți să pariați pentru a plasa un pariu pe meci. Apoi, localizați jocul pe care doriți să îl urmăriți. Aici, puteți vedea echipa „de acasă” în stânga și echipa „deplasare” în dreapta.

Voleiul nu are remize, așa că poți paria doar pe o echipă. Când sunteți gata, faceți clic pe cote, introduceți miza pe care doriți să pariați, apoi faceți clic pe „Place bet”. Dacă echipa ta câștigă, tu câștigi!

Pariuri cu handicap

Un handicap este un pariu în cadrul meciului, contribuind la a face jocul mai antrenant. Handicapul este folosit în pariurile sportive pentru a crește cotele la un joc unilateral. Deci, un sportbook va crea un handicap în care o echipă va trebui să câștige cu un deficit select. Puteți paria pe Icemen pentru a câștiga cu un handicap de -2,5, ceea ce înseamnă că trebuie să câștige jocul cu 3-0 la seturi pentru ca pariul dvs. să câștige!

Puncte totale

De asemenea, puteți paria pe totalul de puncte în volei de sală și pe plajă, unde ghiciți câte puncte vor fi înscrise pe parcursul jocului. Amintiți-vă că meciurile de volei de sală se desfășoară în cinci seturi, în timp ce se desfășoară doar trei seturi la volei pe plajă.

Există și aceste tipuri de pariuri:

 • Scorul total
 • Setați pariuri
 • Pariuri la turneu
Tipuri de pariuri la volei
Înțelegerea cotelor de pariuri la volei

Înțelegerea cotelor de pariuri la volei

 • Cote zecimale: Odată ce ați plasat un pariu, randamentul așteptat se reflectă în cote zecimale. Acest lucru vă va arăta miza, precum și profitul.
 • Cote fracționale: Suma pe care o puteți câștiga este afișată ca o fracție, care, la rândul său, depinde de cât de mult pariați.
 • Cote americane: Numărul va fi fie pozitiv, arătând profitul așteptat pe un pariu, fie negativ, arătând cât de mult ar trebui să pariezi pentru a câștiga o anumită sumă.

Jocul este afectat de probabilități. Acestea sunt exprimate ca cifre procentuale, ceea ce înseamnă că o probabilitate de 50% este 0,5. Dacă este dat 4/6 ca probabilitate, înseamnă 60% șanse de câștig, adică 6 împărțit la suma de 4 și 6.

Înțelegerea cotelor de pariuri la volei
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece voleiul este un sport de pariuri foarte popular, este ușor pentru un parior să se apropie de pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

De asemenea, este important să recunoaștem că, deși statisticile și stilurile de joc sunt importante, fiecare echipă are propriile puncte forte și puncte slabe. Aceasta înseamnă că, deși o echipă poate să fi câștigat ultimele 10 meciuri, dacă se confruntă cu o altă echipă cu un stil de joc diferit de cel pe care îl are, aceasta poate pierde.

Când pariorii se uită la cotele lor, trebuie să ia în considerare stiluri de joc diferite și dacă două echipe s-au confruntat în trecut.

Recomandări cheie

 • Perfecționați echipele de volei și statisticile acestora
 • Asigurați-vă că cunoașteți diferitele cote de pariere
 • Luați în considerare atât meciurile de volei de sală, cât și cele de plajă pe care să pariați
Nu pariați pe Hype