Tot ce trebuie să știți despre: Betting Lines

Linia de pariuri este punctul care separă echipa favorizată de nefavorabil în competițiile sportive. Casele de pariuri obțin cote la meciurile sportive dintr-un model matematic complex sau un algoritm computerizat. Pe baza statisticilor, cei care fac cote determină marja probabilă de victorie între două echipe, care se bazează pe puterea performanțelor anterioare.

În timpul analizei, casele de pariuri sportive compară echipe pentru a determina care dintre ele este favorizată să câștige și cu ce marjă. De exemplu, casele de pariuri pot prezice că o echipă favorită va câștiga cu 10 puncte. Prin urmare, echipa underdog poate primi un handicap de 10 puncte pentru pariuri.

Tot ce trebuie să știți despre: Betting Lines
Totul despre liniile de pariuriCum funcționează liniile de pariuri?Pariu MoneylineTotul despre pariuri ParlayCum să citești liniile de pariuri?
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Totul despre liniile de pariuri

Totul despre liniile de pariuri

Jucătorii de noroc pariază pe fiecare echipă în funcție de cotele pe care casele de pariuri le pun la dispoziție. Analiza ține cont și de performanța jucătorilor. Rezultatele sunt exacte aproximativ 50 la sută din timp. Cote de pariuri sunt în continuă evoluție și se bazează pe modul în care echipele performează.

Pariorii verifică cotele pentru a determina așteptările de performanță actualizate pentru echipele concurente. Cotele viitoare se schimbă constant și reflectă performanța echipei de-a lungul sezonului.

Casele de pariuri sportive tind să aibă încredere în consultanții care oferă informații despre cotele probabile pe baza experienței din industrie. La revizuirea clasamentelor generate de computer, producătorii de cote profesioniști oferă o estimare a cotelor pentru rezultatul fiecărei competiții sportive pe baza performanțelor generale ale echipei.

Factorii de cote profesioniști ajustează linia de pariuri pe baza unor criterii predeterminate, care pot include accidentări, avantajul pe terenul de acasă, vremea și programele de călătorie ale echipei. Chiar și o abatere de pasă dominantă poate juca un rol în determinarea cotelor și a liniei de pariere ulterioare.

Dacă o echipă joacă meciuri consecutive, acest program poate avea un impact asupra analizei casei de pariuri a cotelor și a liniei de pariuri.

Totul despre liniile de pariuri
Cum funcționează liniile de pariuri?

Cum funcționează liniile de pariuri?

După ce sunt stabilite cotele, the casa de pariuri online pune predicțiile la dispoziția publicului ca „deschidere” sau cote inițiale, care sunt prezise pentru fiecare meci. Pariorii decid pe ce echipă să parieze în funcție de cote.

Oddsmakers stabilesc inițial limitele de pariere la un nivel scăzut pentru a determina modul în care pariorii pariere înainte de a crește limitele de pariere.

Atunci când piața de pariuri la un anumit meci crește, casa de pariuri sportive poate ajusta cotele sau linia de pariuri în perioada anterioară jocului, în funcție de cât de multă acțiune de jocuri de noroc atrag echipele concurente.

Cele mai importante țări de jocuri de noroc includ Australia, Singapore, Irlanda și Canada. În Europa, Regatul Unit, Italia, Franța și Spania tind să aibă venituri mari din jocurile de noroc. Cu toate acestea, casele de pariuri din întreaga lume folosesc linii de pariuri atunci când oferă cote celor care pariază pe competiții sportive.

Cum funcționează liniile de pariuri?
Pariu Moneyline

Pariu Moneyline

Conform ghiduri de pariuri sportive, pariul Moneyline este un proces simplu care are două până la trei rezultate posibile. Cu două echipe sau jucători într-un pariu Moneyline, jucătorii aleg ce jucător va câștiga.

Pentru lupte de fotbal sau MMA, există o a treia opțiune de pariere, numită egalitate, când nu este declarat un câștigător sau un învins. Aplicațiile de pariuri sportive oferă adesea extragerea ca opțiune de pariu Moneyline. Alții oferă o remiză fără opțiune de pariu. În acest caz, jucătorul alege o echipă sau un concurent câștigător fără rezultatul extragerii.

Dacă un parior prezice rezultatul corect al competiției, casa de pariuri va plăti în funcție de cote. Pariul Moneyline este diferit de linia de pariuri prin faptul că există doar o opțiune de câștig, pierdere sau egalitate.

Favorit

În pariu pe linie monetară, cotele vor prezice echipa sau jucătorul favorit care va câștiga meciul. Un jucător de noroc poate miza suma indicată în cotele pentru a câștiga. De exemplu, la cota de -15, o persoană poate miza 15 USD pentru a câștiga 10 USD.

Plata este de 25 USD, care include miza de 15 USD plus suma câștigătoare de 10 USD. Cu pariul Moneyline, echipa sau jucătorul favorizat să câștige va avea întotdeauna cote cu semnul minus.

Underdog

Jucătorii de noroc preferă uneori să parieze pe cei defavorizați la o casă de pariuri online, care este concurentul mai puțin probabil să învingă adversarul. Folosind 10 USD ca exemplu de unitate, un parior care pariază pe cel defavorizat ar trebui să parieze 10 USD pentru a câștiga 15 USD și a primi o plată de 25 USD. În pariul Moneyline, cotele celor defavorizați sunt afișate cu un semn plus, adică +15.

Chiar

Dacă echipele sunt atât de apropiate ca abilități încât cotele sunt par, un parior poate paria pe cote par. În acest caz, pariorii pot primi o plată de 20 USD la un pariu de 10 USD pentru cote Par +10.

Pariu Moneyline
Totul despre pariuri Parlay

Totul despre pariuri Parlay

Pariul Parlay este un pariu singular, care leagă pariuri simple suplimentare și depinde de toate pariurile câștigate pentru ca pariorul să câștige pariul. Aceste tipuri de pariuri oferă câștiguri mari, care sunt mult mai mult decât simpla plasare a unui pariu singular.

Motivul pentru profitul mare este că șansele de a câștiga la trei pariuri sunt mai dificile decât a câștiga un pariu. Dacă pariorul pierde doar un pariu în pariurile legate, el pierde banii pariați pe întregul pariu. Dacă vreunul dintre pariurile individuale din pariul parlay este egal, pariul revine la cote reduse în funcție de rezultate pentru toate meciurile incluse în pariul parlay.

De obicei, parlay-urile corelate sunt restricționate. Pariurile Parlay corelate includ două sau mai multe pariuri pe același meci, care se bazează pe un rezultat similar. Pariurile pe rezultate similare pot duce la plăți mari, motiv pentru care casele de pariuri restricționează adesea pariurile Parlay corelate pentru a evita pierderi semnificative în cazul în care câștigă mai mulți parori.

Varianta

Un alt pariu parlay este un pariu pe doi sau mai mulți concurenți pentru a câștiga în aceeași competiție. Casele de pariuri înmulțesc plata pentru jocurile în care pariorul alege câștigătorii corecti. Dacă pariorul alege trei echipe și toate cele trei echipe câștigă, casa de pariuri plătește la cota mai mare, care este mai mult decât un singur pariu.

Parlay-urile pot varia de la două până la zece echipe într-un pariu. Deși pariorii au păreri diferite cu privire la beneficiile pariurilor, este încă o modalitate populară de a paria online.

Rentabilitatea depinde de capacitatea unui parior de a câștiga mai mult de 50% din pariurile Parlay plasate. În cele din urmă, parlays plătește mai mulți bani, deși este mai greu de câștigat. Cu toate acestea, profesioniștii cu experiență pot juca un pariu bazat pe cercetări aprofundate asupra echipelor concurente și pe capacitatea istorică a unui jucător individual de a câștiga pariuri parlay.

Totul despre pariuri Parlay
Cum să citești liniile de pariuri?

Cum să citești liniile de pariuri?

Pasionații de sport care pariază pe competiții vor ști că există multe asemănări, care includ pariurile în mod specific pe cine va câștiga un meci, diferențe de puncte, pariuri peste și sub și o varietate de opțiuni legate de pariarea pe favoriți sau defavorizați. Iată exemple despre cum să citești linii de pariuri pe diferite sporturi și pariuri.

Liniile de pariuri la fotbal

În fotbal, semnul minus indică echipa favorizată să câștige, iar semnul plus indică echipa care se așteaptă să piardă. Semnul + este întotdeauna o indicație a echipei care este defavorizată în competiție.

Dacă un număr este afișat după un semn (-) minus, echipa favorită este de așteptat să câștige cu acel număr specific în puncte. Moneyline este pur și simplu șansele concurenților de a câștiga sau de a pierde într-un meci.

Indiferent dacă este 2 la 1 sau 5 la 1, cotele exprimă rezultatul numeric al analizei matematice a victoriei sau înfrângerii prezise a unei echipe într-o competiție. Linia de pariere este punctul dintre punctele așteptate câștigate sau pierdute, adică -15 sau +15. Cu toate acestea, în fotbal, un parior poate pur și simplu să parieze pe orice echipă crede că ar putea câștiga și să nu-și facă deloc griji cu privire la distribuirea punctelor sau a cotelor.

Linii de pariuri la baschet

Pariurile sportive Dallas Mavericks oferă o varietate de opțiuni de pariere diferite pentru jocuri de baschet profesionist. În pariurile NBA, o modalitate de a paria este pariul Moneyline, în care un parior alege câștigătorul jocului. Este o metodă larg acceptată de pariere în pariurile sportive. Liniile de bani sunt, de asemenea, un aspect al spread-urilor de puncte. De exemplu, cota -55 înseamnă că un jucător câștigă pentru fiecare pariu corect împotriva cotei -55.

Pariorii pot, de asemenea, să parieze pariând pe scorul total, pariând peste sau sub suma estimată publicată de casa de pariuri. Dacă scorul total al ambelor echipe depășește suma estimată a casei de pariuri sportive până la scorul exact pe care l-a ales și pe care a pariat, pariorul câștigă.

Linii de pariuri pe baseball

Pariuri pe baseball este ca alte pariuri Moneyline. Pariorii aleg echipa favorită care investește 115 USD pe cote -115 pentru a câștiga 100 USD dacă este corect. Plata include 215 USD, care este o combinație a sumei mizate de parior de 115 USD plus suma câștigată de 100 USD.

Scala de câștiguri reprezintă suma exactă pe care pariorul o pariează pe echipa favorizată sau pe cel defavorizat. Cu toate acestea, cotele reprezintă întotdeauna linia de bază a unui câștig de 100 USD. Comisioanele de pariuri sportive apar atunci când un concurent favorit pierde.

Dacă favoritul pierde, casa de pariuri plătește celui defavorizat, obținând profit pe spread-ul favorit mai mare. Dacă favoritul câștigă, casa de pariuri nu face profit. Dacă favoritul are șanse optime de câștig, este puțin probabil ca casa de pariuri să facă profit. Cu toate acestea, casa de pariuri sportivă oferă cote pentru mii de meciuri în fiecare lună. Câștigurile și înfrângerile se uniformizează, permițând caselor de pariuri să câștige în general.

Linii de pariuri pe curse de cai

În cursa de cai, șansele sunt simplu de înțeles. Cu cât pariorii pariază mai mulți bani, cu atât cotele sunt mai mici. Cotele indică profitul așteptat față de suma investită. La cote 10-1, jucătorul se poate aștepta să câștige 10 USD pentru fiecare dolar pariat. Chiar și banii oferă unui parior 2 dolari pentru fiecare 2 dolari pariați pentru un profit total de 4 dolari.

Poate dura ceva timp pentru ca noii parori să înțeleagă cum să parieze pe sport. Chiar dacă unele sporturi oferă cote similare pentru pariuri, cum ar fi pariurile pe câștigătorul direct, peste și sub totalul de puncte sau distribuirea punctelor, există alte sporturi cu opțiuni de pariere mai simplificate sau mai provocatoare. Pentru jucătorul de noroc, înțelegerea șanselor și cercetarea concurenților vor ajuta la alegerea câștigătorului.

Cum să citești liniile de pariuri?
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR
2023-03-22

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR

Cu o bază uriașă de fani în America de Nord și multe curse care au loc practic săptămânal pe diferite piste de curse din februarie până la începutul lunii noiembrie, pariurile NASCAR sunt una dintre cele mai atractive alegeri de pariuri pentru pasionații de sporturi cu motor.

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti
2023-03-08

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Vor fi o mulțime de bani de pariat legal la Super Bowl din 2023, după ce jocul din 2022 va doborî toate recordurile anterioare. Ultima dată, în Super Bowl LVI, Los Angeles Rams s-au impus împotriva Cincinnati Bengals cu 23-20.

Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 - Argentina vs Croația
2022-12-12

Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 - Argentina vs Croația

Ultima săptămână a Cupei Mondiale FIFA 2022 este aproape și au mai rămas doar 4 echipe!