Pariuri Box

Boxul este una dintre cele mai vechi forme de competiție, datând încă din secolul al III-lea î.Hr. La un moment dat, boxul a fost cel mai popular sport pe care să pariezi din lume și a fost binecunoscut pentru că a văzut unele dintre cele mai mari pariuri plasate în industria pariurilor sportive. Boxul constă din doi luptători într-un ring pătrat, fiecare purtând mănuși de protecție pentru o perioadă de timp prestabilită.

Meciurile de box profesional durează în general până la douăsprezece runde de trei minute pentru bărbați și două minute pentru femei. După cum probabil vă puteți da seama, acest lucru deschide o lume de oportunități de a face pariuri pe meciurile de box.

Pariuri Box
Elementele de bază ale pariurilor la box

Elementele de bază ale pariurilor la box

Unul dintre cele mai vechi tipuri de competiție este boxul. Datează încă din secolul al III-lea î.Hr. A existat un punct în care boxul era cel mai popular sport la nivel global atunci când era vorba de pariuri. De asemenea, era bine cunoscut pentru unele dintre cele mai mari pariuri plasate în toate pariurile sportive.

Ce este boxul? Este un sport în care doi jucători sunt așezați într-un inel pătrat. Ei poartă mănuși căptușite pentru a se proteja în timpul unei lupte.

Defalcarea este destul de simplă. Fiecare meci de box profesionist durează de obicei până la 12 runde, iar fiecare rundă durează aproximativ 3 minute pentru bărbați. Pentru femei, aterizează în jur de 2 minute. Din cauza câte runde are fiecare meci, există multe oportunități pentru pariori de a-și plasa pariurile.

Elementele de bază ale pariurilor la box
Ce sunt pariurile pe box?

Ce sunt pariurile pe box?

Boxul datează încă din vechile civilizații, așa că nu este surprinzător faptul că oamenii au pariat pe sport încă de la început. În timp ce boxul era cel mai popular sport pentru pariuri, în ultimii ani, a fost umbrit în popularitatea jocurilor de noroc de sporturi precum Arte martiale mixte promovare.

Înainte ca pariurile sportive să fie intens urmărite, boxul și-a văzut încă partea echitabilă de pariuri. Chiar i-a atras pe unii dintre cei mai bogați bărbați să plaseze pariuri înalte. Deși s-ar putea să nu mai fie cel mai popular sport pentru pariuri, rămâne totuși destul de popular pentru pariorii din întreaga lume.

Pariul pe box este un alt animal complet, ceea ce înseamnă că nu poți alege orice stil de pariere dintr-un alt sport și să îl aplici la box. Trebuie să alegeți strategii care sunt exclusive acestui sport. Dacă încerci să furi o strategie pe care poate ai folosit-o când pariază pe baschet, pur și simplu nu va funcționa sau nu va avea sens. Pariurile pentru box tind să măsoare diferite componente în box, cum ar fi pentru runde sau victorii.

Ce sunt pariurile pe box?
Cum să pariezi pe meciuri cu box?

Cum să pariezi pe meciuri cu box?

Similar cu majoritatea sporturilor de competiție unu-la-unu, metoda standard de pariuri la box este să pariezi pe rezultatul luptei. Acest lucru este similar cu pariurile pe linia monetară pentru sporturile de echipă. Este, de asemenea, la fel ca atunci când pariorii plasează pariuri pe câștigătorul definitiv în UFC și tenis. Formatul meciului de box oferă și alte tipuri de pariuri care pot fi decise în cadrul luptei.

La fel ca cu UFC, pariorii pot paria câte runde cred că va avea lupta și pot paria pe cine cred că va câștiga.

În general, pariul poate fi făcut pe meciul care se termină cu knockout, knockout tehnic sau descalificare. Sau pariorii pot miza pe o decizie sau pe o decizie tehnică dacă lupta merge de fapt la distanță. Dacă vrei să-ți iei șansele cu adevărat, poți paria și pe un final rar, potrivit căruia meciul se termină la egalitate sau la egalitate tehnică.

În plus, puteți paria și pe depășirea numărului total de runde în care va dura lupta. De asemenea, puteți plasa un tip de pariu numit Round Group Pariuri; acest lucru vă permite să pariați pe lupta care se termină în runda 1 sau 2 sau runda 3 sau 4 sau așa mai departe.

Pentru a face un pas mai departe, puteți, de asemenea, să utilizați rezultate separate dintr-o altă luptă pe aceeași carte. Plata va fi substanțial mai mare; dar cu asta și riscul este mult mai mare.

Când vine vorba de pariuri online, este, de asemenea, important să alegeți un site de pariuri sportive care funcționează cel mai bine pentru dvs. Doar asigurați-vă că site-ul este de încredere, responsabil și că veți primi banii înapoi cu câștigurile dvs. dacă pariați corect. Există o mulțime de site-uri frauduloase acolo, așa că asigurați-vă că vă puneți banii în locul și mâinile potrivite.

Cum să pariezi pe meciuri cu box?
Înțelegerea șanselor de pariuri la box

Înțelegerea șanselor de pariuri la box

Box cote de pariuri sunt create folosind diferiți factori și scenarii probabile. Dacă primii doi luptători au fost împotriva celuilalt înainte, acest lucru joacă un rol semnificativ în stabilirea cotelor. Casele de pariuri sportive și jucătorii vor folosi aceste rezultate pentru a determina cea mai bună strategie pentru lupta iminentă și modul în care cred că se va desfășura.

Dacă nu s-au luptat unul împotriva celuilalt până acum, statisticile fiecărui jucător vor fi în continuare analizate. Cât de des câștigă? Care este stilul lor de luptă? Cum se apără și cum își atacă adversarul? O pariuri sportive va măsura, de asemenea, cine crede publicul că va câștiga în luptă și va ajusta cote de pariuri la box în consecinţă.

Similar cu UFC din nou, un boxer poate câștiga în orice moment. Este important să nu iei favoriții și să te aștepți ca ei să câștige.

Înțelegerea șanselor de pariuri la box
Concentrați-vă pe meci

Concentrați-vă pe meci

Pentru a face cele mai bune pariuri pe box, nu poți doar să știi care boxer este mai bun sau mai rău. Trebuie să cunoști fiecare puncte tari și slăbiciuni, mai ales dacă s-au potrivit cu acest adversar înainte. Analizați rezistența, recuperarea, viteza și lungimea lor.

Când vine vorba de pariuri online pe box, poate fi necesar să studiezi statisticile mai mult decât dacă pariezi pe alt sport. Nu este suficient să te uiți la înregistrări și clasamente. Trebuie să fii familiarizat cu fiecare boxer și să știi cum sta în competiție.

Acest tip de cunoștințe vă va ajuta să obțineți un avantaj și să câștigați mare. De asemenea, este foarte important să acordați atenție claselor de greutate și modului în care fiecare luptător se comporta împotriva adversarilor.

Nu paria pe hype

Sigur, mulțimea poate să-și piardă mințile din cauza unui anumit jucător, dar doar pentru că există hype nu înseamnă că va câștiga. Nu acceptați cum simt sau gândesc oamenii. Urmăriți statisticile și cercetările pe care le-ați făcut singur pentru că știți mult mai bine cum pot apărea rezultatele dacă ați făcut cercetările.

Mulți fani ai boxului tind să-și abandoneze credințele de la un alt fan. Acest lucru este adesea orb și cu bună intenție, dar când vine vorba de mai bine, poți să mergi doar cu o atmosferă. Vrei să ieși învingător sau învins? Ei bine, trebuie să vă bazați pariurile pe cine credeți că va fi câștigătorul - sau învins.

Concentrați-vă pe meci
Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live

Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live

Deși poate părea puțin înapoi, puteți paria pe meci cât timp meciul este încă în desfășurare. Este de fapt unul dintre cele mai populare mijloace de pariuri atunci când vine vorba în special de box. Din acest motiv, pariurile live sunt disponibile pentru majoritatea case de pariuri sportive online.

Există multe motive inteligente pentru a paria pe box în timp ce totul este încă în curs. Câteva exemple includ:

  1. Depuneți multă muncă la pariuri, în special pe meciuri rare și tot ceea ce se creează
  2. Observați că există mai multe cote pentru fiecare pariu
  3. Mergeți împotriva celor mai buni pariori și testați-vă inteligența
  4. Testează cum sunt afectate cotele pe măsură ce progresează fiecare meci

Dacă intenționați să pariați live online, veți avea o mulțime de opțiuni pentru a face pariuri. Vestea bună pentru tine este că aproape fiecare pariu este disponibil în casele de pariuri online pe tot parcursul jocului. Deci, indiferent de confortul sau cunoștințele dvs., puteți găsi un tip care funcționează cel mai bine pentru dvs. atunci când vine vorba de pariuri online.

Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live
Elementele de bază ale liniilor de pariuri

Elementele de bază ale liniilor de pariuri

Aveți timp suficient pentru a vă putea folosi cunoștințele și a pune un pariu. Cu toate acestea, luptele marcaj vor fi stabilite cu luni în avans, deci ulterior, la fel și liniile sale de pariuri.

Au existat chiar și cazuri în care, dacă există un zvon despre o luptă majoră (Gândiți-vă: Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor), casele de pariuri vor accepta pariuri înainte ca negocierile să fie în vigoare. În veste bună, dacă lupta nu are loc într-un anumit interval de timp, pariurile vor fi returnate.

Puteți, de asemenea, să vă handicapați pariul consultând un expert în box. Asocierea vă ajută, de asemenea, să fiți la curent cu știrile despre pariuri și despre ce se întâmplă în lumea pariurilor. Veți ști, de asemenea, unde sunt șansele - întotdeauna.

Ce trebuie să știți despre pariurile nule

Pentru orice joc, ai nevoie ca jucătorul tău să înceapă să joace pentru ca pariul tău să fie valid. Deci, dacă din orice motiv boxerul tău se retrage și este înlocuit de un alt luptător, pariul tău îți va fi returnat. Nu poți paria pe un jucător dacă nu joacă de fapt.

Elementele de bază ale liniilor de pariuri
Parlay Parlay pentru box

Parlay Parlay pentru box

Dacă doriți să obțineți o plată importantă, există o modalitate bună de a vă anula pariul: un pariu Parlay. Jucătorii pot folosi câteva rezultate de pe aceeași carte pentru a crește miza. Poti utilizați orice linie monetară, rundă sau metodă de victorie într-un eveniment de la altul. Trebuie remarcat că de fapt nu puteți folosi două evenimente împreună din același eveniment.

De exemplu: nu puteți paria pe o linie monetară McGregor (-600) și McGregor câștigând în runda a treia (+1200). Ceea ce puteți face este să plasați pariuri simple unul pentru celălalt acele apariții la aceeași casă de pariuri online - nu le puteți lega pur și simplu într-un pariu.

Pariuri pe metoda victoriei

Una dintre cele mai metode populare de plasare a pariurilor este „metoda victoriei”. Specificul modului în care se încheie lupta poate plăti și este deosebit de util pentru un meci care este mai degrabă unilateral. Deci, puteți paria că un boxer cu KO adversarul său sau invers. De asemenea, puteți paria că meciul se va încheia la egalitate. Puteți selecta fiecare boxer pentru a câștiga prin KO/TKO sau decizie în box. De asemenea, puteți paria pe apariția rară a egalității.

Recomandări cheie

  • Jucătorii s-au mai înfruntat înainte?
  • Cum a evoluat fiecare jucător?
  • Care este stilul de luptă al fiecărui jucător?
  • V-ați gândit ce tip de pariu doriți să plasați?
  • Există anumite pariuri live pe care trebuie să le urmăriți?
Parlay Parlay pentru box