Totul despre pariurile Cycling

Pariurile pe ciclism sunt o formă relativ nouă de pariuri online, care a câștigat popularitate în ultimii ani. Ciclismul implică multe curse diferite, dintre care unele sunt scurte de un kilometru, iar altele se întind pe zeci de mile. În pariurile pe ciclism, pariorii pot plasa pariuri pe diferite rezultate, cum ar fi câștigătorul cursei, numărul de tururi efectuate de un anumit ciclist și multe altele.

Multe site-uri de pariuri sportive oferă pariuri pe ciclism. Asta înseamnă că pariorii nu trebuie să se chinuie să găsească opțiuni de pariuri pe ciclism. Ei pot deschide un cont și pot plasa pariuri pe ciclism imediat.

Totul despre pariurile Cycling
Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe ciclismTipuri de pariuri pe ciclismÎnțelegerea cotelor de pariuri pe ciclism
Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe ciclism

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe ciclism

Pariurile pe ciclism sunt o formă de pariuri online care le permite pariorilor să parieze pe cursele de ciclism. Este o formă relativ nouă de pariuri online. Prima cursă de ciclism dintr-o pariuri sportive online a fost Turul Frantei în anii 2000. În primele zile ale pariurilor pe ciclism, cei mai mulți pariori aveau doar opțiunea de a paria pe cine va câștiga cursa. Turnee precum Campionatele Mondiale de ciclism UCI oferă pariorilor oportunități interesante de a paria pe ciclism.

Cu toate acestea, pariurile pe ciclism au devenit mai sofisticate pe măsură ce ciclismul a devenit popular. Acum, pariorii pot paria pe diferite rezultate, inclusiv numărul de ture parcurse de un anumit ciclist și câștigătorul unor anumite etape dintr-o cursă.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe ciclism
Tipuri de pariuri pe ciclism

Tipuri de pariuri pe ciclism

Parierii pot plasa diferite tipuri de pariuri pe ciclism. Iată cele mai multe tipuri de pariuri comune pe ciclism oferite de majoritatea caselor de pariuri:

 • Câștigător individual al cursei: Acest pariu pe ciclism permite pariorilor să parieze pe cine cred că va fi câștigătorul unei curse individuale.
 • Primii trei termină: Acest pariu pe ciclism permite pariorilor să plaseze un pariu pe care trei cicliști cred că vor termina pe primele trei locuri.
 • Câștigător de sprint: Paritorii pot plasa pariuri pe ciclism pe cine cred că va fi câștigătorul unui sprint de ciclism.
 • Cel mai bun alpinist: Paritorii pot plasa pariuri pe ciclism pe cine cred că va fi cel mai bun alpinist într-o cursă de ciclism.

Cum să pariezi pe ciclism?

Pentru a paria pe ciclism, pariorii ar trebui să:

 • Deschide un cont cu a casa de pariuri sportivă online de renume
 • Căutați curse de ciclism care au loc în curând
 • Citiți mai multe despre bicicliștii care vor participa la cursă
 • Alegeți tipul de pariu potrivit, cum ar fi ciclistul despre care cred că va câștiga cursa
 • Introduceți suma de bani pe care ar dori să parieze și finalizați pariul
Tipuri de pariuri pe ciclism
Înțelegerea cotelor de pariuri pe ciclism

Înțelegerea cotelor de pariuri pe ciclism

Cotele sunt de obicei exprimate sub formă de zecimale sau de fracțiuni în pariurile pe ciclism. Cotele reflectă câți bani va câștiga un parior dacă pariază 100 USD. De exemplu, dacă cotele pentru un anumit ciclist sunt listate ca 11/20, un parior care pariază 100 USD pe acel ciclist va câștiga 110 USD dacă ciclistul preferat câștigă cursa.

Paritorii ar trebui să caute cote de ciclism cât mai mari posibil și să citească despre sfaturi pentru pariuri sportive, astfel încât să își poată maximiza profiturile atunci când pariază.

Ce poate afecta cotele la pariurile pe ciclism?

Cotele de pariuri pe ciclism pot fi afectate de mai mulți factori diferiți. Acestea includ:

 • Distanța unei curse de ciclism. O cursă de ciclism care are doar un kilometru lungime va avea șanse mai mici decât o cursă de ciclism care are 100 de mile lungime, deoarece există mai multe rezultate potențiale în cursele mai lungi.
 • Experiența și istoria bicicliștilor: O cursă de ciclism care include bicicliști cunoscuți și experimentați va avea șanse mai mari decât o cursă de ciclism cu bicicliști mai puțin importanți, deoarece primul grup are mai multe șanse să câștige.
 • Conditiile meteo: Condițiile meteo pot afecta șansele unei curse de ciclism. De exemplu, dacă plouă abundent în ziua cursei de ciclism, șansele bicicliștilor care sunt buni în condiții umede vor fi mai mari decât de obicei.
Înțelegerea cotelor de pariuri pe ciclism