Mobile Betting

În termeni generali, pariurile sportive sunt activitatea de a pune pariuri pe rezultatul estimat al unui eveniment sportiv. Regularitatea pariurilor sportive diferă de la cultură la cultură, dar fotbalul pare să fie cel mai popular sport pe care oamenii pariază.

Operatorii mari de cazinouri din jocurile de noroc oferă astăzi o platformă mobilă și pentru jucătorii lor. Pentru a spune simplu, pariurile sportive mobile înseamnă pariuri pe evenimentul sportiv ales de dvs. folosind dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete.

Acum, din ce în ce mai mulți jucători în fiecare zi se pot bucura de confortul de a paria pe sport prin dispozitivele lor mobile Android sau iOS, deoarece majoritatea site-urilor de pariuri sportive sunt compatibile cu dispozitivele mobile.

Diferența dintre pariurile sportive mobile și obișnuite

Diferența dintre pariurile sportive mobile și obișnuite

Veți recunoaște diferite diferențe de fiecare dată când treceți de la forma desktop a unui site de pariuri la forma mobilă a unui site de pariuri site de pariuri sportive. Acest lucru cu siguranță nu ar trebui să vă facă să credeți că site-urile de pariuri mobile sunt secundare în vreun fel. De fapt, fiecare tip de site este optimizat pentru dispozitivul pe care îl vei folosi pentru a te juca.

Următoarele zone sunt unde probabil veți observa cele mai mari diferențe:

  • Interfață cu utilizatorul: Deoarece versiunea desktop a unui site de pariuri sportive este creată pentru un ecran de computer, va include mai multe funcții și va fi mai ușor de navigat.
  • Caracteristici speciale: este posibil ca funcțiile speciale oferite în versiunea desktop a unui site de pariuri sportive să nu fie disponibile pentru versiunea mobilă, deoarece dispozitivele mobile nu au o procesare la fel de puternică precum cele desktop.
  • Dimensiunea butonului/textului: de așteptat, dimensiunea butonului și a textului de pe mobil vor fi mult mai mici decât în versiunea desktop a unui site de pariuri sportive.
Diferența dintre pariurile sportive mobile și obișnuite
Cele mai bune jocuri sportive pentru a paria pe mobil

Cele mai bune jocuri sportive pentru a paria pe mobil

Cu siguranță nu va fi prea dificil pentru tine să găsești un joc sportiv mobil pe care să pariezi în 2022. Astăzi, aproape fiecare site de pariuri sportive se străduiește să ofere jucătorilor o versiune mobilă a site-ului lor. Mai jos, am enumerat cel mai bun mobil jocuri sportive pe care să pariezi.

Pariuri pe fotbal

Când vine vorba de pariuri sportive, primul sport la care te vei gândi va fi cel mai probabil fotbalul, cunoscut și sub numele de fotbal. Fotbalul este cu siguranță cel mai cunoscut sport din întreaga lume și se joacă în toate cele patru sezoane.

Așadar, nu ar trebui să vă surprindă că pariurile pe meciurile de fotbal sunt la fel de atractive ca întotdeauna în acest moment, având în vedere că avem noua Eurocupă terminată și sezoanele continue pentru Premier League engleză, UEFA Liga Campionilor, și Bundesliga printre multe.

Pariuri la baschet

Am plasat baschetul pe locul doi pe lista noastră, deoarece poate fi considerat al doilea cel mai popular sport jucat și pariat la scară internațională. Deși este un sport relativ nou, fiind inventat în 1891, și-a câștigat rapid locul printre sporturile de top pe care să pariezi.

Din câte știm, miliarde de dolari sunt pariați pe NBA numai în fiecare an. Numărul crește drastic atunci când numărăm unele evenimente de baschet mai mari, cum ar fi Nebunia de martie pentru baschetul NCAA.

Pariuri pe baseball

Baseballul este numit în mod obișnuit „Distracția Americii” și este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi din Statele Unite. A fost inventat în jurul anilor 1840 și se joacă de atunci. Acum, cea mai prestigioasă ligă de baseball din lume este Major League Baseball (MLB), care include 30 de echipe în total - 29 în SUA și 1 în Canada.

Veți găsi o mulțime de jocuri pe care să pariați în Major League Baseball, deoarece fiecare echipă este de așteptat să joace 162 de jocuri în timpul unui sezon obișnuit.

Pariuri pe curse de cai

Cursa de cai este considerat a fi sportul regilor în multe culturi. Include doi sau mai mulți cai călăriți de jochei pe o distanță predeterminată pentru concurs. Deși au existat multe alte tipuri de curse care implică animale care concurează, cum ar fi cursele de porci și cursele de câini, caii preiau conducerea atunci când vine vorba de industria pariurilor.

În zilele noastre, este aproape imposibil de gestionat să întâlnești o casă de pariuri sportive mobilă care nu are cursele de cai ca sport pe care să pariezi.

Cele mai bune jocuri sportive pentru a paria pe mobil
Tot ce trebuie să știți despre cotele mobile pentru pariuri sportive

Tot ce trebuie să știți despre cotele mobile pentru pariuri sportive

Nu putem pune suficient accent pe importanța de a ști să citim cotele de pariuri. Este un pas esențial de făcut dacă vrei să pariezi într-un mod inteligent. Vă permite să aflați care este probabilitatea ca un rezultat să se întâmple și care este posibilul premiu pe care îl puteți primi.

S-ar putea să credeți că este dificil să înțelegeți cum funcționează cotele la pariuri la început, dar sfaturile și trucurile pe care le-am enumerat mai jos ar trebui să vă ușureze procesul și să vă ajute să obțineți un avantaj.

Amintiți-vă că numerele reprezintă lucruri complet diferite în funcție de sistemul pe care îl adoptă site-ul de pariuri. Pentru început, vei întâlni trei moduri principale prin care cote de pariuri sunt prezentate: cote de linie monetară, cote fracționale și cote zecimale.

Cote Moneyline

Această versiune a cotelor este comună în Statele Unite. Pentru a spune simplu, un pariu pe linie monetară implică alegerea uneia dintre echipele care să câștige jocul.

Numărul urmat de semnul minus (-) indică suma pe care trebuie să o pariați pentru a câștiga 100 USD, în timp ce numărul însoțit de semnul plus (+) indică suma pe care o veți câștiga dacă mizați 100 USD.

Cote fracționale

Aceste tipuri de cote sunt cunoscute în mod obișnuit ca cote britanice. Ele sunt prezentate ca fracții, de unde și numele - cote fracționale. Exemplele ar putea fi 3-1 sau 7-4.

Îți poți număra profitul înmulțind suma pariată cu fracția. De exemplu, dacă pariezi 10 USD cu cote 3-1, vei primi un profit de 30 USD plus pariul tău inițial, 10 USD în acest caz.

Cote zecimale

Aceste cote sunt afișate ca un număr, care este suma pe care o vei primi dacă pariezi 1 USD. Să presupunem că pariezi 1 USD pe o cotă listată ca 6, vei primi profit de 5 USD și pariul tău inițial de 1 USD.

Tot ce trebuie să știți despre cotele mobile pentru pariuri sportive
Cele mai bune case de pariuri mobile

Cele mai bune case de pariuri mobile

În 2022, este foarte rar să găsești o casă de pariuri care să nu ofere un fel de alternativă prietenoasă cu dispozitivele mobile. Deși multe case de pariuri nu oferă jucătorilor aplicații dedicate de pariuri sportive, aproape toate casele de pariuri mobile online se asigură că au un site web compatibil mobil.

Mai jos, am enumerat cele mai bune site-uri de pariuri mobile care oferă jucătorilor o gamă largă de oferte promoționale și bonusuri:

  1. 22 pariu: Utilizatorii de telefonie mobilă pot avea acces la forma optimizată pentru mobil a site-ului de pariuri sportive online al 22Bet sau pot descărca aplicația 22Bet pe Apple iOS sau Android, care include funcționalitatea completă a site-ului.
  2. Betsson: Betsson oferă o experiență perfectă de pariuri pe mobil, care este un înlocuitor excelent pentru site-ul lor pentru computere desktop. De asemenea, vă puteți bucura de imagini uimitoare și de funcționalități sofisticate dacă descărcați aplicația.
  3. Casumo: Casumo este una dintre cele mai bune opțiuni dacă doriți să plasați pariuri sportive din mers. Este ușor să pariezi pe sport prin intermediul telefonului tău mobil sau al tabletei, datorită site-ului web excelent Casumo, prietenos cu dispozitivele mobile. Aveți și posibilitatea de a descărca aplicația din App Store sau Google Play.
  4. Haide: Nu aveți o aplicație descărcabilă oferită de ComeOn, dar, deoarece site-ul web este complet optimizat pentru mobil, găsiți toate funcțiile pe care site-ul principal pentru desktop le include.
  5. Betsafe: Betsafe oferă atât un site web prietenos cu dispozitivele mobile, cât și o aplicație mobilă care funcționează impecabil. Pe aplicația mobilă, veți găsi aceleași opțiuni și instrumente de pariere ca și pe versiunea desktop.
Cele mai bune case de pariuri mobile
De ce sunt populare pariurile sportive pe mobil?

De ce sunt populare pariurile sportive pe mobil?

Astăzi, folosim smartphone-uri pentru practic orice. Divertismentul mobil a ajuns la punctul în care servicii precum Netflix și Spotify sunt disponibile sub formă de aplicații pe telefoanele mobile.

Industria iGaming a observat, de asemenea, importanța producerii de site-uri și aplicații care sunt prietenoase cu dispozitivele mobile. Acest lucru înseamnă că acum pariorii pot accesa site-ul lor favorit de pariuri sportive din mers, tot ce trebuie să facă este să-și ia telefonul și să viziteze site-ul.

Un alt motiv pentru care pariurile sportive mobile sunt atât de populare astăzi este faptul că jucătorii noi se simt confortabil și bineveniți.

Cazinourile terestre sunt considerate în mod obișnuit a fi opulente. Așadar, este dificil să intri lejer și să ai șansa de a găsi o masă. Cu toate acestea, societatea de jocuri de noroc pe mobil a redus acest decalaj prin producerea de aplicații și site-uri compatibile cu dispozitivele mobile care permit oamenilor să parieze oricând, oriunde.

De ce sunt populare pariurile sportive pe mobil?
Cele mai bune site-uri mobile de pariuri sportive

Cele mai bune site-uri mobile de pariuri sportive

Pariurile sportive folosind telefonul mobil sunt de obicei destul de simple și directe. Pentru început, trebuie să căutați case de pariuri sportive online care sunt compatibile cu dispozitivele mobile sau au versiunea aplicației. Apoi, ar trebui să vă asigurați că sunt sigure și de încredere. Puteți continua și consulta recenziile noastre pentru cele mai bune case de pariuri mobile enumerate mai sus.

După ce găsiți cea mai bună aplicație de pariuri sportive, puteți continua să descărcați aplicația și să vă înscrieți la casa de pariuri. După înregistrare, trebuie să depuneți niște bani folosind metode de depunere oferit de casa de pariuri.

Apoi, tot ce trebuie să faci este să găsești un eveniment sportiv pe care îl preferi și să pariezi pe un rezultat folosind depunerea pe care tocmai ai făcut-o. Nu uitați să verificați cotele înainte de a finaliza un pariu.

Pariurile pe sport cu mobilul tău sunt adesea o experiență simplă, deoarece casele de pariuri sunt foarte precise în dezvoltarea de aplicații ușor de utilizat în zilele noastre. Unii jucători cred chiar că calitatea aplicațiilor dezvoltate astăzi este mai mare decât majoritatea site-urilor web de pariuri sportive pentru desktop.

De asemenea, este incredibil de confortabil să pariezi folosind un telefon mobil, având în vedere că o poți face chiar și în pat. Până la urmă, este încă o chestiune de preferință personală.

Cele mai bune site-uri mobile de pariuri sportive