Tot ce trebuie să știți despre: Prop Pariuri

Au trecut vremurile în care pariurile sportive erau doar despre rezultatul final. În loc să se concentreze pe rezultat sau pe cine câștigă, astăzi, pariorii au luxul de a juca de noroc pe evenimente care au loc în timpul jocului. Despre aceasta este vorba de Prop Betting. Deși această formă de pariuri poate fi foarte distractivă, pot exista curbe de învățare dacă ești nou în ea. Deci, cum funcționează? Care este cel mai bun mod de a aborda Prop Bets? Cum se poate asigura succesul? Mai jos am expus tot ce trebuie să știți despre pariurile cu prop. Pe lângă aceasta, am adunat și cele mai bune site-uri de pariuri cu prop pentru tine. Să aruncăm o privire.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Pariurile de prop explicate

Pariurile de prop explicate

Prop Pariurile, cunoscute și sub numele de Proposition Betting, adaugă un alt strat de complexitate și entuziasm la pariurile sportive. Premisa Prop Betting este că pariurile nu au nicio influență asupra rezultatelor pariurilor tipice. Prop Bets oferă pariorilor posibilitatea de a plasa pariuri pe momente din joc, mai degrabă decât pe rezultatul jocului. Unul dintre numeroasele motive pentru care Prop Betting este atât de popular este că operatorii de pariuri sportive vă permit să încorporați mai multe elemente de recuzită, ceea ce crește posibilul câștig. Din acest motiv, pariorii pot găsi plăți potențiale mult mai mari cu un pariu de tip Prop decât munca generală de pariuri sportive.

Cum să știi dacă un furnizor de jocuri de noroc poate fi de încredere

Experiența unui parior va depinde de selecția de case de pariuri sportive online. Selectarea site-urilor de încredere Prop Bets este esențială pentru a vă asigura că jucătorii reduc riscurile și au o experiență pozitivă în timp ce jocul de noroc online. Neutilizarea unui site de încredere poate duce la înșelătorie, la neplata în timp util sau la întâlnirea unor termeni și condiții incorecte pentru pariuri sportive. Din fericire, majoritatea site-urilor de pariuri sportive online sunt sigure. Iată caracteristicile pe care trebuie să le căutați pe un site de pariuri sportive care vă pot ajuta să determinați dacă este legitim și de încredere:

 • Licențiat ca site de pariuri de către Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit sau Autoritatea suedeză pentru jocuri de noroc
 • Etichete de calitate de la organizații precum Certified Fair Gambling și eCOGRA
 • Urmând reglementări stricte adoptate de stat sau țară
 • Site-uri web criptate prin certificate de securitate precum SSL
Pariurile de prop explicate
Tipuri de cote de pariuri prop

Tipuri de cote de pariuri prop

Cotele la pariurile de prop sunt similare cu cotele de pariuri oamenii găsesc pe alte pariuri sportive. Pariurile sportive selectate vă vor permite să vizualizați pariurile de prop în formate de cote Fracționale, Decimale sau Americane. Există multe tipuri de Pariuri Prop, deschizând posibilități pentru unele pariuri sportive foarte interesante și neconvenționale. Cu toate acestea, Pariurile cu prop pot fi restrânse în trei categorii principale: recuzită pentru joc, recuzită pentru jucător și recuzită pentru noutăți. Să aruncăm o privire mai profundă în fiecare dintre aceste tipuri:

Recuzită de joc

Elementele de recuzită ale jocului se concentrează pe modul în care un individ se desfășoară și este legată de performanțele echipei. Poate fi ceva la fel de simplu ca să selectați ce echipă MLB va lovi prima un home run și să alegeți care echipă obține cu 10 puncte mai repede. Acest tip de suport tinde să se concentreze pe situații de supra sau sub, exemple de linii monetare și poate include situații da sau nu.

Recuzită pentru jucători

O recuzită a jucătorului este atât de la obiect așa cum sună. Acesta este un tip de pariu de prop care se bazează pe performanța, statisticile sau rezultatul unui anumit jucător. Poate varia de la câte touchdown-uri va arunca un fundaș până la numărul de asistențe cu care va termina un punct de plecare. De cele mai multe ori, recuzita jucătorilor încorporează un total cu un peste și un sub.

Recuzită de noutate

Elementele de recuzită de noutate sunt populare în timpul evenimentelor sportive mari, cum ar fi Super Bowl, și sunt cunoscute a fi cel mai interesant tip de propunere în pariurile sportive. De cele mai multe ori, aceste pariuri de prop nu au nimic de-a face cu jocul în sine. În schimb, se concentrează mai mult pe momente unice, inclusiv aruncări de monede, spectacole la pauză și tot ce se află între ele. Un exemplu în acest sens este prezicerea culorii băuturii energizante care va fi aruncată pe antrenorul câștigător. Un alt pariu popular de prop de noutate implică pariul pe cât timp va dura Imnul Național înainte de joc. Cu toate acestea, majoritatea caselor de pariuri sportive au, de obicei, limite mai mici pentru recuzita noutăți în comparație cu alte pariuri de prop.

Alte opțiuni de Pariuri Prop

Recuzită pentru echipă

Recuzita de echipă este cunoscută a fi foarte asemănătoare cu recuzita jocului. Cu toate acestea, punctul focal al primului este doar o echipă, mai degrabă decât ambele. Un exemplu de recuzită pentru echipă include alegerea unei echipe care va conduce la pauză în timpul Super Bowl-ului.

Tipuri de cote de pariuri prop
Cum să promovați pariul pe sport online

Cum să promovați pariul pe sport online

 1. Conectați-vă la contul dvs. de operator de pariuri sportive.
 2. Selectați categoria potrivită din meniul derulant. Aceasta include .
 3. Când vă pregătiți să faceți un pariu, unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le faceți este să cercetați opțiunile. Vrei un pariu despre care știi ceva sau despre care ai făcut cercetări.
 4. Fă-ți timp să-ți faci temele. Ar trebui să cercetați fiecare aspect al pariului de prop pentru a face cele mai potrivite alegeri.
 5. Limitați-vă pariurile. Dacă pariați pe mulți jucători, handicaparea alternativelor vă va ajuta să alegeți cea mai bună.
 6. Adăugați pariul la lista dvs. de pariuri. Înainte de a vă putea plasa pariul, majoritatea site-urilor au nevoie să adăugați acel pariu specific pe lista dvs. Cu toate acestea, unele vă vor permite să mergeți mai departe și să pariați imediat.
 7. Apoi, alegeți o sumă de pariere.
 8. În cele din urmă, plasați pariul și trimiteți-l!

Caracteristici unice ale software-ului popular de pariuri Prop

Așa cum există o mulțime de sporturi și jucători din care să alegeți atunci când doriți să plasați un pariu, există și multe site-uri populare diferite din care puteți alege, care au oferte unice. Iată câteva dintre caracteristicile unice care pot fi oferite unui parior:

Oferte bonus

Ofertele de bonus de pe software-ul popular de pariuri Prop sunt adesea mai puțin restrictive și au mai puține reglementări decât casele de pariuri sportive alternative. Aceste site-uri pot oferi, de asemenea, bonusuri mai frecvent.

Un aspect mai bun

Casele de pariuri sportive populare cu Pariuri Prop au aspecte mai moderne și sunt mai ușor de navigat. Acestea pot conține cea mai recentă tehnologie - făcând experiența utilizatorului mult mai plăcută.

Varietate larga

Software-ul popular pentru pariuri cu prop are adesea mai multe sporturi și evenimente suplimentare pe care pariorii își pot plasa pariurile.

Cum să promovați pariul pe sport online
Cum să alegeți cel mai bun site de pariuri de prop online

Cum să alegeți cel mai bun site de pariuri de prop online

După cum s-a menționat anterior, experiența unui parior va depinde de alegerea unei pariuri sportive online. Selectarea cele mai bune site-uri online de pariuri cu prop este esențial pentru a se asigura că jucătorii reduc riscurile și au o experiență pozitivă în timpul jocurilor de noroc. Iată șase lucruri cheie la care trebuie să țineți cont atunci când faceți selecția:

Bonusuri

Doriți să vă asigurați că site-ul Prop Bet pe care îl selectați are cele mai bune oferte de bonus. Tipul și numărul de bonusuri diferă de la un cazinou de pariuri sportive la altul.

Experiență UX

Pariotorii doresc să se asigure că site-ul ales Prop Bet are aspecte moderne, cea mai recentă tehnologie disponibilă și este ușor de navigat. Acest lucru va face experiența utilizatorului mai pozitivă și plăcută.

Varietate larga

Mai multe sporturi pe care să pariezi înseamnă mai multă distracție! Doriți să căutați site-uri online de pariuri prop care oferă o mare varietate de sporturi și evenimente suplimentare pe care pariorii își pot plasa pariurile.

Licențiat de organism de încredere

Doriți să vă asigurați că site-ul online Prop Bet poate fi de încredere și va respecta reglementările. Acest lucru poate fi stabilit prin acordarea unei licențe de către organisme de încredere, cum ar fi Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit sau Autoritatea suedeză pentru jocuri de noroc.

Cum să alegeți cel mai bun site de pariuri de prop online
Diferite sporturi pe care să pariezi

Diferite sporturi pe care să pariezi

În general, pariurile cu prop este una dintre cele mai populare forme de pariuri sportive. Cu toate acestea, nu toate elementele de recuzită pentru sport sunt la fel. Să aruncăm o privire la variațiile sporturilor pe care să pariezi:

fotbal american

Acesta este unul dintre cele mai căutate sporturi când vine vorba de jocurile de noroc. Se știe că NFL atrage mai multe pariuri decât orice altă ligă profesionistă. Pot exista mai multe variante ale unui singur pariu de prop NFL. Totuși, acest lucru depinde de site-ul de pariuri sportive. Pariurile NFL prop pot fi:

 • Aterizări
 • Încercări de trecere sau completări
 • Curți de trecere sau de primire
 • Recepții totale
 • Curți grăbite

Baseball

Pariuri de recuzită în baseball sunt puțin mai limitate, dar totuși populare în rândul pariorilor. Cele mai populare elemente de recuzită sunt totalurile de lovituri de lance și piețele da sau nu pentru baterii individuali pentru a obține un home run. Exemple de pariuri de prop MLB includ:

 • Câte lovituri va arunca un anumit jucător?
 • Va fura un anumit jucător o bază?
 • Câte lovituri va avea un anumit jucător?
 • Care echipă va înscrie prima două runde?

Baschet

După NBL, NBA este cunoscută pentru că are al doilea cel mai mare număr de elemente de recuzită. Există nenumărate oportunități de a pariază pe baschet recuzită. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că există numeroase jocuri jucate. Iată cele mai populare pariuri la baschet:

 • Puncte
 • Rebounds
 • Asistență
 • Fură
 • Blocuri
 • Primul marcator de baschet
 • Trei puncte
 • Dublu-dublu
 • Triple-duble
 • Marja de câștig

Fotbal

Fotbalul sau fotbalul este un alt sport popular cu ligi mari care oferă oportunități interesante de pariuri cu prop. Multe case de pariuri sportive oferă pariuri pentru fotbal. Iată exemple populare de pariuri de recuzită la fotbal, inclusiv:

 • Prima echipă care a marcat
 • Jucătorul care marchează cele mai multe goluri în meci
 • Jucătorul să facă asistență
 • Cartonașe galbene sau roșii

Hochei

Pariurile NHL prop sunt, de asemenea, disponibile pe diverse case de pariuri sportive, dar pot fi greu de găsit. Când o persoană poate găsi o casa de pariuri sportive care are Recuzită NHL disponibilă, iată câteva pariuri populare pe care le pot plasa:

 • Jucătorul va fi creditat cu +1 asistență totală
 • Jucătorul va fi creditat cu +1 puncte totale
 • Ambele echipe marchează
 • Metoda victoriei
 • Minute de penalizare
 • Salvează portarul
Diferite sporturi pe care să pariezi
Prop Sfaturi și trucuri pentru pariuri pentru succes

Prop Sfaturi și trucuri pentru pariuri pentru succes

În timp ce această formă de pariuri poate fi foarte distractiv, pot exista curbe de învățare dacă ești nou în ea. Dacă vrei să ai succes cu Pariurile Prop, este imperativ să fii bine pregătit. Iată trei sfaturi și trucuri pentru o experiență de succes la pariuri sportive:

Fă-ți tema

Este esențial să vă faceți timp pentru a vă cerceta diferitele echipe în care veți juca. Acest lucru vă va ajuta să determinați ce elemente de recuzită sunt cele mai probabile să influențeze aceste rezultate. Practic, trebuie să învățați ce face echipele să funcționeze și cum să aplicați aceste informații la cotele prop. Internetul este un puț de date practic infinit. Numărul de bloggeri, vloggeri, site-uri web, jurnalişti, analize de date etc. este mare. Dar, nu orice sursă are informații valoroase. Acesta este motivul pentru care este important să vă răspândiți punctul de vedere, să fiți critici în mod obiectiv și să vă urmăriți sursele.

Gestionează-ți banii

Pariurile cu prop pot fi foarte atractive. Cu atât de multe elemente de recuzită disponibile, jucătorii ar putea deveni entuziasmați de numărul de pariuri care pot fi plasate. În timpul evenimentelor sportive majore, ați putea fi tentat să o luați cu un pas mai sus. Cu toate acestea, este recomandabil ca jucătorii să nu parieze pe baza emoțiilor. Modul corect de a proceda la pariurile cu prop este să rezervi o parte din banii tăi cheltuiți special pentru pariuri și să împarți recuzita.

Cu cât mai multe pariuri sportive, cu atât mai bine

Nu este niciodată o idee rea să aveți numeroase site-uri de pariuri la îndemână. Acesta este mai ales cazul când vine vorba de pariuri cu prop. Pariorii vor descoperi că cotele vor fi comparabile de la o casa de pariuri sportivă la alta, în timp ce cotele prop vor varia foarte mult. Recomandăm jucătorilor să caute elemente de recuzită care să le susțină punctul de vedere.

Prop Sfaturi și trucuri pentru pariuri pentru succes
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este un pariu de prop?

Pariurile prop, sau pariurile propoziționale, permit jucătorilor să parieze pe evenimente care au loc în timpul jocului, în loc să parieze pe rezultatul final.

Este popular pariurile cu prop?

Da. Prop Pariurile sunt unul dintre cele mai căutate tipuri de pariuri sportive până în prezent.

Pe care sport este cel mai ușor de pariat?

Fotbalul american este cel mai ușor sport pe care să pariezi, deoarece există elemente de recuzită multiple și distractive pe care să pariezi. Acest sport este cunoscut pentru a atrage mai multe pariuri decât orice alt sport.

Care sunt principalele tipuri de Pariuri Prop acolo?

Elementele de recuzită pentru jocuri, recuzita pentru jucători și elementele de recuzită pentru noutăți sunt cele mai populare tipuri de pariuri de pe piață.

Unde pot găsi mai multe informații despre evenimente sportive pentru a face pariuri de succes?

Internetul este prietenul tău. Există un număr mare de bloggeri, vloggeri, site-uri web, jurnaliști, analiști de date disponibile care vă vor asigura că luați decizii de pariuri bine informate.