Revendică-ți Bonus la înscriere

Este sigur să spunem că bonusurile pentru pariuri sportive atrag o gamă largă de pariori. În zilele noastre, majoritatea caselor de pariuri sportive și-au îmbunătățit jocul, ceea ce înseamnă că pariorii se pot aștepta la o varietate de bonusuri la pariuri sportive. Site-urile de jocuri de noroc online sunt renumite pentru acordarea de bonusuri masive. De obicei, aceste bonusuri implică în mod necesar o depunere, ceea ce este în regulă pentru că, în primul rând, cauți acțiune online pe bani reali.

Există o mulțime de bonusuri de înscriere care zboară în aceste zile, iar mania bonusurilor nu pare să dispară prea curând. Dar de ce este asta? Mai simplu spus, bonusurile de înscriere sunt cea mai eficientă modalitate prin care cazinourile online și casele de pariuri sportive pot concura pentru patronajul tău. Dar, până la urmă, ești singurul care iese în frunte.

Revendică-ți Bonus la înscriere
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Cu o valoare aproximativă în 2020 de 59,6 miliarde de dolari, industria jocurilor de noroc online a luat internetul cu asalt. Concurența este acerbă, iar cazinourile online trebuie să fie inovatoare în strategiile lor de achiziție de clienți.

Și ce modalitate mai bună de a atrage noii veniți decât de a oferi bani reali? În funcție de cazinou, puteți fi eligibil pentru un bonus de 2.000 USD la înregistrarea la cazinoul online.

Section icon
Cum se utilizează bonusul de înscriere

Cum se utilizează bonusul de înscriere

Pentru a spune simplu, este o ofertă unică făcută clienților noi atunci când se înscriu cu un site de pariuri sportive online. Bonusul de înscriere este cunoscut și sub denumirea de bonus de bun venit și, după cum sugerează și numele, îl puteți obține o singură dată când deschideți un cont la o nouă casă de pariuri sportive.

Această ofertă poate fi o potrivire cu depunerea dumneavoastră inițială, cu sau fără alte suplimente, pe baza site-ului de pariuri sportive. De obicei, bonusul de înscriere este un procent din depozitul dvs. cu o sumă maximă.

Cum se utilizează bonusul de înscriere
Transformă înregistrarea în bani reali

Transformă înregistrarea în bani reali

După cum sa menționat anterior, bonusurile de bun venit variază în funcție de casa de pariuri sportive online pe care o alegeți. Aceasta înseamnă, de asemenea, că modul în care câștigați bani reali din aceste bonusuri va varia. Cel mai popular și căutat tip este bonus fără depunere, dar sunt și altele care merită timpul tău. Cele mai comune tipuri de oferte pe care le puteți revendica sunt următoarele:

Bonusuri fără depunere

Într-adevăr, unul dintre cele mai căutate bonusuri pentru pariorii online este bonusul fără depunere. Trebuie doar să vă înscrieți la site-ul de pariuri sportive participant pentru a colecta aceste tipuri de bonusuri de bun venit. Durează doar câteva minute pentru ca bonusul să fie creditat în contul dvs. după ce ați finalizat procesul de înregistrare. Rețineți că fiecare pariuri sportive online va avea propriul set de reguli și reglementări.

Bonus de depozit

Acesta este un tip comun de bonus de bun venit care poate fi găsit pe aproape toate site-urile de pariuri sportive online. După ce faceți prima depunere, o puteți activa. Deși respectă aproape aceleași reguli, suma acordată variază în funcție de casa de pariuri pe care o folosești. Multe site-uri de pariuri sportive oferă premii în bani, în timp ce altele te pot recompensa cu alte tipuri de stimulente.

Bonus pentru metoda de plata

Patronii pot depune și retrage fonduri din conturile lor folosind o varietate de metode de plată la casele de pariuri sportive online. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să puteți utiliza Visa, Mastercard, Skrill, PayPal, Neteller și alte metode de plată. În unele cazuri, casele de pariuri sportive online pot lua în considerare oferind diferite bonusuri clienților care folosesc anumite metode de plată.

Transformă înregistrarea în bani reali
Lucruri de urmărit într-un bonus de înscriere

Lucruri de urmărit într-un bonus de înscriere

Luați în considerare termenii și condițiile unui bonus. Aproape fiecare termen și condiții ale site-urilor de pariuri conțin câteva elemente ascunse. Experții recomandă cel puțin să scanați punctele critice care vă vor influența decizia. Există, de asemenea, diverse cerințe de pariere pe care casele de pariuri sportive le vor percepe pentru a plasa pariuri înainte de a putea accesa bonusul. Cerința de pariere determină de obicei de câte ori trebuie să jucați înainte de a vă putea converti bonusul în bani reali pe care îi puteți retrage.

Luați în considerare durata de valabilitate a bonusului dvs. Perioadele scurte de valabilitate a bonusului vă vor presa să vă măriți pariurile și să depășiți bugetul pentru pariuri, crescând riscul de a pierde. Cel mai important, gândiți-vă întotdeauna la legalitatea casei de pariuri sportive online la care doriți să jucați. Factorul principal care determină eligibilitatea unei pariuri sportive online este licențierea acesteia. Site-urile de pariuri sportive de renume sunt autorizate fie de autorități guvernamentale, fie de autorități independente sau de ambele.

Lucruri de urmărit într-un bonus de înscriere
Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului

Pe lângă punctele importante cu privire la ce să căutați într-un bonus de înscriere menționate mai sus, există informații suplimentare care sunt uneori îngropate în Termenii și condițiile despre care ar trebui să le cunoașteți. Înainte de a selecta orice ofertă promoțională, citiți cu atenție Regula Max Cashout, deoarece vă spune cât de mult din premiul dvs. puteți retrage. Această regulă simplă este folosită de casele de pariuri sportive pentru a evita pierderea a mii de dolari în fața jucătorilor norocoși.

Să presupunem că ați câștigat 1000 USD în bani bonus; dacă limita maximă de retragere pentru acea ofertă a fost de 300 USD, nu veți vedea niciodată 700 USD reziduali. Site-ul de pariuri sportive online poate anula legal acest lucru și vă poate oferi totuși cei 300 USD asigurați.

Unele bonusuri necesită prima depunere. În timp ce unele bonusuri la pariuri sportive sunt anunțate ca „100% gratuit” sau „nu este necesară nicio depunere”, aceasta spune doar adevăruri parțiale. Da, puteți primi bonusul fără a face o depunere. Dacă câștigați bani și doriți să încasați, casa de pariuri sportive va necesita întotdeauna un depozit.

Serviciile de retragere de la site-urile de pariuri sportive online, pe de altă parte, nu sunt gratuite – și sunt disponibile doar clienților plătitori. Pentru a obține dreptul de retragere în contul dvs. bancar, trebuie să depuneți o sumă micăt, cum ar fi 10 USD-25 USD și completați-vă KYC. Pot exista și restricții de pariere. Deoarece unele sporturi sunt ponderate diferit față de altele, pariurile sportive ar putea să nu dorească să riște bani reali pe un bonus gratuit pentru un sport foarte ponderat. Înainte de a paria, verificați din nou această regulă.

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului
Ce sporturi oferă un bonus de înscriere?

Ce sporturi oferă un bonus de înscriere?

Disponibilitatea unui bonus de înscriere nu va depinde neapărat de un sport, ci de site-ul de pariuri sportive ales și preferat. Cu toate acestea, există strategii pe care le puteți folosi în majoritatea sporturilor pentru a maximiza modul în care ați putea folosi un bonus de înscriere sau de bun venit.

diversificarea pariurilor

Bonusurile de înscriere le permit pariorilor sportivi să parieze pe diverse echipe sau jucători fără teama de a-și pierde banii. Deși există mai multe tipuri de bonusuri de bun venit, majoritatea oferă oamenilor bani suplimentari pe care îi pot folosi atunci când pariuri pe sport.

Pentru a spune altfel, ai putea paria pe o echipă pe care nu ai paria în mod normal. Chiar dacă pierdeți, suma va fi dedusă din fondurile dvs. bonus, mai degrabă decât din depozitul în bani reali. Din păcate, există multe excepții de la această regulă, deoarece unii operatori de jocuri de noroc vă vor cere să utilizați depozitul real înainte de a putea accesa fondurile bonus.

Ce sporturi oferă un bonus de înscriere?
Pariază pe cei defavorizați

Pariază pe cei defavorizați

În timp ce cei defavorizați ar putea obține cote mai bune la cel mai bun site de pariuri sportive online, înseamnă, de asemenea, că au și o probabilitate mai mare de a pierde. Cu toate acestea, fiorul pariului și posibilitatea unui câștig mai mare este suficient pentru ca majoritatea pariorilor să ia în considerare pariurile pe ei. Acest lucru va însemna, de asemenea, că pariorii vor pierde mulți bani dacă lucrurile merg prost.

Cu un bonus bun de înscriere, pariorii pot plasa un pariu de pornire pe cei defavorizați și pot merge împotriva favoriților fără riscul de a pierde bani reali. Dacă pierd, atunci deducerea se face din fondurile lor bonus. Dacă pariul câștigă, atunci aceștia vor câștiga toți banii reali la pariul lor.

Din păcate, există multe excluderi, deoarece unele site-uri de jocuri de noroc vă vor solicita să faceți o depunere reală înainte de a putea accesa fondurile bonus. O limită de retragere dintr-un pariu câștigător făcut cu un bonus de înscriere poate fi impusă și de casele de pariuri sportive.

Pariază pe cei defavorizați
Profitați la maximum de ambele piețe

Profitați la maximum de ambele piețe

Ambele părți ale unei metode de piață implică un parior care folosește un pariu bonus pentru a paria împotriva lor, plasând bonusul pe rezultatul opus celui pe care a pariat deja. Această metodă asigură în mod eficient profit.

De exemplu, un parior NFL își poate folosi propriii bani pentru a lua Tennessee Titans la -2,5 într-un joc. Pe măsură ce jocul se apropie, ei plasează un pariu bonus de aceeași dimensiune ca pariul lor inițial pentru a sprijini adversarul Titanilor la +2,5. În acest fel, indiferent de ce s-ar întâmpla, niște bani vor fi returnați.

Profitați la maximum de ambele piețe
Avantaje la unele pariuri

Avantaje la unele pariuri

Există diferite tipuri de promoții de bun venit. Unele sunt accesibile pe tot parcursul anului, în timp ce altele sunt disponibile doar pentru câteva zile.

Dacă aveți norocul să găsiți o casă de pariuri care oferă astfel de bonusuri, este posibil să puteți obține beneficii speciale dacă pariați pe o anumită echipă sau jucător. Unele case de pariuri oferă bonusuri cashback de 100%, ceea ce înseamnă că îți vor returna miza dacă nu o prezici corect.

Propunerile respective sunt fantastice și au o mulțime de urmăritori, dar ar trebui să le citiți cu atenție, deoarece aproape sigur vor include o serie de restricții.

Avantaje la unele pariuri
Permiteți mai mulți pariori să înceapă cu pariurile sportive

Permiteți mai mulți pariori să înceapă cu pariurile sportive

Există diverse tipuri de bun venit promotii. Unele sunt accesibile pe tot parcursul anului, în timp ce altele sunt disponibile doar pentru câteva zile. Dacă aveți norocul să găsiți o casă de pariuri care oferă astfel de bonusuri, este posibil să puteți obține beneficii speciale dacă pariați pe o anumită echipă sau jucător. Unele case de pariuri oferă bonusuri cashback de 100%, ceea ce înseamnă că îți vor returna miza dacă nu o prezici corect.

Propunerile respective sunt fantastice și au o mulțime de urmăritori, dar ar trebui să le citiți cu atenție, deoarece aproape sigur vor include o serie de restricții.

Permiteți mai mulți pariori să înceapă cu pariurile sportive
Cumpărături pentru opțiuni

Cumpărături pentru opțiuni

Când vine vorba de pariuri sportive, ar trebui să vă înscrieți întotdeauna cu mai multe cărți, astfel încât să puteți face cumpărături. Ca bonus, veți putea selecta promoții dintr-o varietate de cărți diferite. Nu este nimic în neregulă în a te scufunda de la carte la carte în căutarea promoțiilor. Mai mulți pariori online profesioniști fac acest lucru într-o anumită măsură.

Dacă un alt site oferă o promoție grozavă care vă atrage, transferați o parte din banii dvs. și profitați din plin de ea. Când promoția se termină, sunteți liber să rămâneți sau să vă transferați fondurile înapoi pe site-ul dvs. de acasă. Să presupunem că îți place să pariezi pe baschetul universitar, iar un alt pariu sportiv online oferă un bonus de înscriere în perioada March Madness. Ai fi nebun să nu mergi acolo și să profiti de asta, cel puțin pentru martie.

Bineînțeles, doriți să vă asigurați că înțelegeți pe deplin toate limitele pentru fiecare bonus, astfel încât banii dvs. să nu rămână blocați unde nu le aparțin. De asemenea, rețineți că liniile mai bune vor depăși întotdeauna orice promovare. Nu vă lăsați distras de bonusuri și pierdeți din vedere obiectivul dvs. principal de a face alegeri de mare valoare și de a câștiga pariuri.

Acestea fiind spuse, dacă aveți ocazia să câștigați în plus plasând aceleași pariuri în altă parte, profitați de ea. Este, în esență, cumpărături în linie, dar cu bonusuri.

Cumpărături pentru opțiuni
Joc responsabil

Joc responsabil

Jocurile de noroc sunt o sursă plăcută de divertisment, dar este vital să le considerați ca cumpărarea unui bilet de cinema. Este palpitant de-a lungul experienței, iar dacă reușești să câștigi ceva în plus, asta e și mai bine. Ideea este însă să te bucuri de experiență.

Este esențial să creați și să respectați un buget pentru jocuri de noroc care vă permite să vă acoperiți cheltuielile obișnuite, permițându-vă totodată să pariați. Stabiliți o limită de timp pentru pariurile dvs. sportive și fă-ți timp pentru alte activități. Trebuie să evitați să plasați mai multe pariuri în speranța de a recupera fondurile pierdute. Aceasta este urmărirea pierderilor și poate duce la probleme legate de jocurile de noroc. Amintiți-vă că totul este despre șansă și noroc și că nicio superstiție nu poate schimba rezultatul.

Atunci când jocurile de noroc încetează să fie plăcute și nu mai sunt sub controlul tău, este timpul să acționezi pentru a opri. Recunoașterea faptului că ai o problemă este primul pas către depășirea dependenței tale. Trebuie să vă încredeți cu cineva cu care vă simțiți confortabil să vorbiți și care vă poate oferi sprijin emoțional. Ștergeți orice aplicație de jocuri de noroc, blocați orice site web de jocuri de noroc și lăsați orice forum de sfaturi unde credeți că ați putea recidiva.

Joc responsabil