Tot ce trebuie să știți despre: Cum să Pariezi

Pariurile sportive sunt simple, plăcute și oferă persoanelor fizice posibilitatea de a câștiga bani. Începătorii, pe de altă parte, nu ar trebui să se grăbească să pună pariuri. Oricât de simplu este pariurile sportive, nu este ușor să faci totul corect de la început.

Este îndoielnic că jucătorii se vor bucura de pariurile sportive dacă le abordează incorect, deoarece cel mai probabil nu vor fi pe drumul cel bun pentru a câștiga.

Acest lucru nu este menit să descurajeze pe cineva să parieze pe sport. Scopul acestui articol este ca jucătorii să știe cum să parieze și să ofere pariorilor baze solide pe care să se bazeze dacă doresc să câștige bani în mod regulat.

Tot ce trebuie să știți despre: Cum să Pariezi
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ghidul tău de pariuri sportive

Ghidul tău de pariuri sportive

Iată o scurtă privire de ansamblu asupra a ceea ce pariorii ar trebui să știe și să facă nu numai pentru a-și crește șansele de câștig, ci și pentru a-i ajuta să joace în mod responsabil și să se distreze făcând asta. Industria pariurilor sportive, precum Wall Street, este volatilă. Casele de pariuri modifică cote de pariuri pe tot parcursul zilei, în funcție de activitatea pe care o desfășoară și de alte știri, cum ar fi rănile și vremea.

De exemplu, dacă echipa A începe ca favorită cu 7 puncte și marea majoritate a pariurilor sunt pe acestea, linia lor ar putea crește de la -7 la -7,5. Este posibil ca linia să se deplaseze mult mai departe până la -8 sau să fie „recumpărată” la -7.

În timp ce vorbim despre rânduri, este o idee bună să comparați linii din mai multe case de pariuri sportive. Liniile pot diferi în funcție de casa de pariuri, deoarece diverse case de pariuri se adresează diferitelor tipuri de clienți.

Când vine vorba de cât de mult să pariezi, o regulă de bază rezonabilă este să riști doar ceea ce un jucător își permite să piardă. Amintiți-vă că pariurile sportive sunt un maraton, nu un sprint. Vor fi zile bune și zile rele. De aceea există o strategie grozavă numită pariuri plate.

Pariurile fixe implică pariarea aceleiași sume pe fiecare joc și riscul doar de 1% până la 5% din bankroll-ul unui jucător la fiecare pariu (bankroll-ul este suma de pornire pe care jucătorii o au la dispoziție pentru a paria). Dacă pariorii au un bankroll de 100 USD, de exemplu, nu ar trebui să riște mai mult de 5 USD pe joc.

Ghidul tău de pariuri sportive
Tipuri de pariuri sportive

Tipuri de pariuri sportive

Un singur sport poate fi pariat într-o varietate de moduri și există numeroase moduri de a face acest lucru pariază pe diferite sporturi.

Când vine vorba de pariuri sportive, cel mai bun lucru pe care îl pot face jucătorii este să învețe regulamentele fiecărei forme de pariu și recompensa aferentă, începând cu aceste tipuri de pariuri sportive cele mai comune.

 • Pariuri pe linia de bani: Una dintre cele mai simple metode de a paria pe sport este prin intermediul unui pariu pe linie de bani. Jucătorii vor decide cine va câștiga un joc sau un meci, iar câștigurile sunt determinate de cote.
 • Pariuri drepte: Un pariu direct este, de asemenea, cunoscut ca un pariu cu împrăștiere de puncte în Statele Unite. Distribuția de puncte indică cine este probabil să câștige și cu ce marjă.
 • Total pariuri pe linie: Aici, pariul depinde de numărul total de puncte marcate de ambele echipe. Paritorii trebuie să aleagă dacă cred că scorul final va fi mai mare sau mai mic decât numărul specificat de casa de pariuri sportive.
 • Pariuri Parlay: Un pariu parlay este plasarea a numeroase pariuri care trebuie să câștige toate pentru ca un jucător să câștige. Paritorii ar putea miza Echipa A pentru a câștiga World Series și Echipa X în Super Bowl în același an, de exemplu.
 • Pariuri teaser: Deoarece au două sau mai multe alegeri, pariurile teaser sunt comparabile cu parlays. Diferența este că, în schimbul unei plăți globale mai mici, jucătorii obțin un spread de puncte mai favorabil.
 • Pariuri head-to-head: Când un parior alege câștigătorul dintre doi participanți, se numește pariu head-to-head
Tipuri de pariuri sportive
Pariuri la fotbal

Pariuri la fotbal

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru pariuri.

Este un sport binecunoscut în majoritatea țărilor din lume și are mai multe echipe celebre. Un alt motiv pentru care atât de mulți oameni le place să parieze pe jocuri de fotbal este că există atât de multe turnee din care să aleagă.

Aceste turnee sunt alcătuite din zeci de meciuri diferite care implică multe echipe diferite, oferind fanilor sportului o mulțime de oportunități de a paria pe jocuri.

Singurele țări în care fotbalul nu este cel mai popular sport sunt Statele Unite, unde NFL domnește suprem, Australia și Noua Zeelandă, unde rugby-ul domină și Canada, unde hocheiul este favoritul național.

Pariuri la fotbal
Ghid de pariuri la fotbal

Ghid de pariuri la fotbal

Pentru a începe să învețe cum să pariezi pe fotbal, selectați o casă de pariuri cu un palmares excelent. Site-ul de pariuri ar trebui să aibă toate licențele necesare și să ofere servicii excepționale pentru clienți.

Site-ul ar trebui să aibă o gamă largă de opțiuni de plată, precum și o mare securitate. Înainte de a selecta o casă de pariuri sportive, discutați cu alți jucători și efectuați câteva cercetări online pentru sfaturi.

Cele mai populare tipuri de pariuri în fotbal sunt primul marcator, repriză/final, parlay și ambele echipe să marcheze.

Pariuri cu primul marcator sunt cea mai populară metodă de pariuri pe fotbal de până acum. Aceasta implică un jucător care pariază pe o echipă despre care crede că va fi prima care va înscrie într-un meci. The cote de fotbal pentru primul marcator, pariurile sunt de obicei mai bune, deoarece sunt posibile multe rezultate.

Jumătate/Timp unde pariorii pot miza dacă:

 • O parte conduce la pauză, iar cealaltă echipă la pauză, sau invers,
 • O echipă va fi înainte la pauză și la sfârșitul jocului,
 • Va fi o remiză la pauză și una dintre echipe va câștiga la pauză,
 • Jocul se va încheia la egalitate atât la jumătatea, cât și la final.

pariuri Parlay sporește rentabilitatea posibilă a mizei lor, pariând pe multe echipe care să câștige, să piardă sau să egaleze, reducându-le șansele cu fiecare joc, dar crescându-le șansele de a câștiga mare.

Pariuri pentru ambele echipe pentru a înscrie se explică de la sine prin faptul că unui parior i se oferă o selecție de meciuri și i se instruiește să aleagă jocuri în care ambele echipe vor înscrie. Schimbarea este că, în loc de victorie, pierdere sau egalitate în pariurile parlay, acum există doar două rezultate posibile: „va înscrie/nu va înscrie”

Ligile de sport fantezie există de mult, dar pariurile pe ele pentru a câștiga bani au devenit recent mai populare.

Pariuri pe fotbal fantastic

Conceptul principal din spatele pariurilor sportive fantasy este că adunați o echipă de jucători pe baza unor criterii speciale, iar acei jucători câștigă apoi puncte pentru echipa dvs. în funcție de performanța lor în jocuri.

Apoi poți concura pentru bani reali cu alți oameni care au adunat echipe fantastice, câștigătorul fiind cel a cărui echipă are cele mai bune performanțe. Pariurile pot fi făcute într-o varietate de moduri, inclusiv participarea la ligi care durează un sezon întreg.

Ghid de pariuri la fotbal
Pariuri pe curse de cai

Pariuri pe curse de cai

Cursele de cai au o istorie lungă și bogată, fiind practicate de milenii în întreaga lume. Cursele de care a fost o activitate proeminentă în vremurile străvechi, cursele având loc în toată Grecia și Roma.

Cursele de cai sunt doar pe locul doi după fotbal, ca cel mai popular sport pentru spectatori din Regatul Unit. Potrivit studiilor din industrie, peste șase milioane de oameni participă la cursele din Regatul Unit în fiecare an, femeile reprezentând 40% dintre cei care merg.

Acest sport este popular în Franța, Australia, Statele Unite, Canada, Hong Kong și Malaezia, iar suporterii din Japonia sunt cunoscuți că dorm în așteptarea evenimentelor majore.

Pariuri pe curse de cai
Ghid de pariuri pe curse de cai

Ghid de pariuri pe curse de cai

A incepe pariază pe curse de cai, pariorii trebuie mai întâi să se înregistreze pe un site de pariuri corespunzător și apoi să-și depună fondurile acolo.

Apoi, pur și simplu găsesc cursa pe care doresc să parieze. Majoritatea site-urilor web includ o listă de piste de curse care găzduiesc curse în acea zi, permițându-vă să alegeți una și să vedeți toate cursele programate.

Cum să alegi un câștigător

Iată cei șase factori majori pe care pariorii trebuie să ia în considerare atunci când încearcă să prezică câștigătorul unei curse de cai - mersul, distanța pe pistă, pedigree-ul cailor, conexiunile, forma cursului și marca de handicap.

 • merge: Mersul (numit și starea pistei sau evaluarea pistei) este suprafața pistei a unei piste de curse de cai înainte de o cursă sau o întâlnire de cursă. Mersul este determinat de cantitatea de umiditate din sol și este evaluat de un steward oficial în ziua cursei
 • Distanţă: Majoritatea cailor pot alerga doar pe o anumită distanță înainte de a obosi. Alegerea unui cal cu un istoric de anduranță poate plăti bine.
 • Origine: Aceasta se referă la strămoșii calului. Pariorii cu experiență ar examina adesea pedigree-ul unui cal pentru a vedea dacă are o preferință să alerge pe pământ sau pe gazon, să se descurce în afara pistei (adică mai lent) sau să parcurgă o nouă distanță.
 • Conexiuni: Anumite combinații de antrenor, jocheu și proprietar au avut mult succes, iar forma acelor două și trei poate aduce mulți bani.
 • Formular de curs: Caii aleargă diferit pe diferite piste de curse, așa că este o idee bună să verifici cărțile de curse pentru câștigătorii cursurilor anterioare.
 • Marca de handicap: Odată ce un cal a atins vârful handicapului, este dificil pentru ei să concureze împotriva cailor mai bine ponderați. În cursele cu handicap, compararea ratingului unui cal cu ultimul câștigător al acestuia este esențială.
Ghid de pariuri pe curse de cai
Pariuri pe cricket

Pariuri pe cricket

Cricketul este unul dintre cele mai vechi jocuri, cu rădăcini încă din secolul al XVIII-lea în Anglia. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare sporturi din lume, cu mulți pasionați de pariuri sportive care pariază pe meciuri de cricket din confortul propriei case.

În realitate, pariurile pe evenimente sportive de cricket reprezintă o parte profitabilă a industriei jocurilor de noroc online. Deși este cel mai popular în Marea Britanie, India, Australia și Africa de Sud, este în creștere în popularitate în rândul americanilor care devin din ce în ce mai familiarizați cu jocul.

Deși majoritatea pariorilor din Statele Unite nu sunt încă familiarizați cu jocul, unii pariori sportivi americani consideră că pariurile pe cricket sunt interesante datorită numeroaselor opțiuni de pariere oferite de joc.

Pariuri pe cricket
Ghid de pariuri la cricket

Ghid de pariuri la cricket

În primul rând, pariorii trebuie să găsească cea mai bună casă de pariuri care este bine versată în cricket și oferă cote competitive. Mai mult, unii site-urile caselor de pariuri oferiți clienților statisticile de care au nevoie pentru a fi pariori de succes.

Este mult mai ușor să plasezi pariuri bazate pe instinctele instinctive decât să concepi și să analizezi o strategie. Cu toate acestea, dacă pariorii folosesc unele dintre sfaturile experimentate și adevărate de pariuri pe cricket ale veteranilor, nu vor trebui să efectueze analize statistice extinse pentru a vă crește șansele de a paria să câștige.

Fii mereu la curent cu prognoza meteo

Cunoașterea vremii vă poate oferi o perspectivă ascunsă într-un joc care se bazează în principal pe vânt și pe gradul de instabilitate a aerului. De exemplu, dacă se prognozează ploi, jocurile programate în acele zile pot fi scurtate, favorizând echipa care bate pe locul doi.

Așteptând rezultatele tragerii la sorți

Decizia cu privire la cine bate primul are un impact semnificativ asupra rezultatului jocului. Acest lucru se datorează faptului că prima parte care va bate se va confrunta cu un dezavantaj mai mic pe măsură ce jocul continuă din cauza uzurii wicket-ului.

Importanța formei

Formularul va determina cât de bine sau de prost performează o echipă sau un jucător individual. Asigurați-vă că examinați echipele și jucătorii din timp pentru a obține cele mai actualizate informații despre statisticile lor de performanță.

Evaluarea condițiilor solului

Deși calitățile diferitelor terenuri de joc ar putea să nu fie un punct de interes pentru majoritatea celor mai buni, ele contează. Unele wickets, de exemplu, nu par să se întoarcă deloc, în timp ce altele răspund minunat la rotire. Există piste lente și unele care au o flotabilitate care favorizează bowler-ul rapid.

Cricket-ul este în fruntea listei când vine vorba de sporturi cu handicap. Acest lucru se datorează numărului mare de piețe din care puteți alege. Sunt disponibile atât opțiuni de pariere ante-post, cât și live în joc.

Cu atât de multe alternative de pariere, există un risc considerabil de a plasa mai multe pariuri speculative. Ca rezultat, este important să înveți unele dintre cele mai bune tactici pe care pariorii le pot folosi pentru a câștiga un avantaj și, eventual, a învinge sistemul.

Ghid de pariuri la cricket
Pariuri UFC

Pariuri UFC

În ultimul deceniu, Ultimate Fighting Championship (UFC) a crescut în popularitate, la fel ca pariurile pe evenimentele care au loc. Pe măsură ce tot mai mulți oameni pariază, casele de pariuri online sunt determinate să-și îmbunătățească serviciile oferind opțiuni de pariere suplimentare, promoții și cote competitive.

Pariorii pot câștiga mulți bani pariând pe UFC. La fel ca majoritatea pariurilor sportive, există și încercate strategii testate care îi poate ajuta pe pariori să reducă riscul în timp ce măresc randamentele. Veteranii iau în considerare întotdeauna tactica, dar este și mai important pentru pariorii începători în arte marțiale mixte.

Există câteva lucruri de luat în considerare care îi vor ajuta pe pariori complet noi să înceapă cu pariurile UFC pe piciorul drept.

Pariuri UFC
Ghid de pariuri UFC

Ghid de pariuri UFC

Găsirea unei case de pariuri sportive este primul lucru de făcut pentru a paria în UFC. Este o decizie mare de luat, dar este mult mai ușor acum decât era acum câțiva ani. Motivul pentru aceasta este că, datorită extinderii Pariuri UFC, majoritatea caselor de pariuri oferă acum opțiuni substanțiale de pariuri UFC.

Sunt disponibile recenzii pentru a ajuta pariorii să decidă dacă aveți nevoie de asistență, iar jucătorii ar trebui, de asemenea, să ceară sfaturi de la comunitatea de pariuri.

Ceea ce jucătorii ar trebui să caute este o interfață de bază cu care sunt familiarizați și care le permite să navigheze cu ușurință pe piețele de pariuri. Căutați orice oferte de pariuri de care pot profita pariorii, fie că este vorba de pariuri gratuite, oferte de bani înapoi sau altceva; toți îi vor ajuta pe pariori la început.

Pariuri UFC: termeni cheie pentru pariuri de știut

 • Favorit: Luptătorul despre care se prevede că va câștiga - și aproape întotdeauna cu cote ridicol de mici. Cu luptele undercard, pariurile pe favorite sunt întotdeauna mai profitabile.
 • Underdog: Pe de altă parte, acesta este combatantul care este puțin probabil să câștige. Poate fi mai profitabil decât să pariezi pe favorit pentru că îți vei primi miza înapoi plus un profit.
 • Apăsaţi: Un pariu care are ca rezultat o egalitate nu este nici un bilet învins, nici un bilet câștigător. Pariul dvs. este pur și simplu returnat.
 • Cretă: Câștigătorul favorit sau proiectat al luptei și, de obicei, persoana cu cele mai bune cote; aproape întotdeauna cote negative.
 • Decizie: Rezultatul luptei conform fișei de punctaj a arbitrilor. Aceasta poate fi fie divizată, unanimă, majoritară sau o decizie tehnică.
 • TKO: Aceasta înseamnă demolare tehnică. Luptătorii sunt doborâți de trei ori sau arbitrul intervine și oprește meciul după ce a stabilit că luptătorul nu poate continua. Cu excepția cazului în care arbitrii determină lupta pe cartonașele de punctaj sau proclamă un No Contest, retragerile din corner sunt, de asemenea, TKO.
Ghid de pariuri UFC
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Ghidul final de pariuri sportive pentru box
2023-11-17

Ghidul final de pariuri sportive pentru box

Pariurile la box au avut întotdeauna o bază de fani devotați. În ultimii ani, tot mai mulți fani ai luptei au început să caute în mod activ oportunități de pariuri pe evenimente semnificative. Vestea bună este că acum este mai simplu ca niciodată să pariezi pe box. Dacă sunteți interesat de pariuri sportive, este important să cunoașteți diferitele piețe de box, formatele tipice de cote și sfaturi utile pentru pariuri înainte de a plasa orice pariu. De asemenea, ar trebui să înveți cum să alegi case de pariuri online de încredere. Acest ghid cuprinzător pentru pariurile online la box acoperă toate bazele.

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR
2023-03-22

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR

Cu o bază uriașă de fani în America de Nord și multe curse care au loc practic săptămânal pe diferite piste de curse din februarie până la începutul lunii noiembrie, pariurile NASCAR sunt una dintre cele mai atractive alegeri de pariuri pentru pasionații de sporturi cu motor.

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti
2023-03-08

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Vor fi o mulțime de bani de pariat legal la Super Bowl din 2023, după ce jocul din 2022 va doborî toate recordurile anterioare. Ultima dată, în Super Bowl LVI, Los Angeles Rams s-au impus împotriva Cincinnati Bengals cu 23-20.

Cele mai tari sporturi de iarnă pe care să pariezi
2022-03-02

Cele mai tari sporturi de iarnă pe care să pariezi

Sporturile practicate pe zăpadă sau gheață sunt denumite sporturi de iarnă. Spre deosebire de sporturile de vară, sporturile de iarnă au un sezon mai scurt, din noiembrie până în februarie. Unele evenimente, cum ar fi Jocurile Olimpice de iarnă, sunt programate la fiecare patru ani. Jocurile olimpice de iarnă prezintă cele mai interesante oportunități de pariuri sportive online. Cu toate acestea, mai multe sporturi de iarnă anuale și bianuale sunt disponibile pentru pariuri.