Joacă politică astăzi - Câștigă bani reali

Încă de la inventarea pariurilor, acum mai bine de 2.000 de ani, practica sa extins, încorporând mai multe oportunități. Politica a fost unul dintre cele mai importante subiecte de sute de ani la care le pasă oamenilor - pentru că ne modelează pe noi, viitorul și lumea noastră.

Pe lângă sport, jucătorii pot prezice și rezultatele evenimentelor politice populare și pot câștiga bani în schimb. Deci, ce sunt pariurile politice? Este legal să pariezi pe evoluții politice? Dacă da, cum procedați în acest sens? Pentru răspunsuri la aceste întrebări și multe altele, continuați să citiți.

Joacă politică astăzi - Câștigă bani reali
Ce sunt pariurile politice?Cum să pariezi pe politicăSite-uri de pariuri politiceSfaturi pentru pariuri politiceJoc responsabil
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ce sunt pariurile politice?

Ce sunt pariurile politice?

După cum sugerează și numele, pariurile politice implică prezicerea rezultatului unor competiții politice majore, cum ar fi alegerile generale din Marea Britanie, alegerile prezidențiale din SUA și multe altele.

Dar casele de pariuri nu fac doar cote de pariuri politice pentru alegerile primare. Pariorii pot obține, de asemenea, piețe precum cine candida pentru ce birou, participanții la dezbateri, durata dezbaterii și multe altele. Pe scurt, există o multitudine de piețe de pariuri politice de exploatat.

Între timp, este înțelepciunea convențională că pariurile politice sunt o invenție relativ recentă. Dar adevărul este că pariurile politice au o istorie bogată, mai ales în țările occidentale.

Își are rădăcinile în secolul al XVI-lea în Italia și în secolul al XVIII-lea în Marea Britanie. În SUA, pariurile politice erau atât de răspândite în perioada de dinainte de 1860. Până în 1960, casele de pariuri din Nevada făceau pariuri mari pe viitoarele alegeri prezidențiale din SUA. Vezi, jocurile de noroc politice nu sunt nimic nou.

Pariurile electorale sunt legale?

Da, pariurile pe acuzațiile politice sunt 100% legale. Cu toate acestea, este vital să pariezi pe case de pariuri de renume, cum ar fi cele enumerate aici. În SUA, de exemplu, peste 20 de state au legalizat pariurile sportive, făcând pariurile politice absolut legale în aceste domenii.

Este și mai bine în Europa, unde majoritatea țărilor și-au revizuit recent legile privind pariurile pentru a include pariurile sportive online. În general, pariul pe orice oportunitate este legal, în funcție de locul de unde provine jucătorul.

Dar ce se întâmplă dacă pariurile sunt ilegale într-o țară? Nu vă faceți griji; pariorii din astfel de jurisdicții pot plasa în continuare pariuri la cele mai bune case de pariuri offshore.

Aceste case de pariuri internaționale acceptă jucători străini, cu condiția să treacă prin procesul KYC (Know Your Customer). De asemenea, cele mai bune case de pariuri internaționale sunt licențiate și reglementate de organisme respectabile precum Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit (UKGC), Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta (MGA) și Autoritatea suedeză pentru jocuri de noroc.

Ce sunt pariurile politice?
Cum să pariezi pe politică

Cum să pariezi pe politică

După ce ați citit până în acest punct, este evident că doriți să mizați pe rezultate politice precum alegerile prezidențiale din SUA din 2024. Din fericire, multe case de pariuri licențiate oferă jucătorilor cote de pariuri delicioase la alegeri. Recuzitele electorale sunt destul de asemănătoare cu cotele tradiționale disponibile la orice site de pariuri dat.

Mai jos sunt câteva elemente de recuzită politice standard la care trebuie să fiți atenți:

  • Cine va câștiga alegerile?
  • Cine va fi partenerul de alergare al lui „X”?
  • Va fi candidatul „X” la Clinton sau la Obama?
  • Cât va dura dezbaterea dintre X și Y?
  • Care partid va avea voturile populare?

Acum că știți câteva piețe comune de pariuri politice, mergeți mai departe și creați un cont la o casă de pariuri sportive legală. Pentru a face asta, creați un cont, revendicați bonusul și alegeți un eveniment politic pe care să pariați. Dar înainte de a plasa un pariu, învață cum să citești cotele. Din fericire, despre asta se va discuta în continuare această pagină.

Cum să citiți cotele de pariuri electorale

Citirea cotelor de pariuri politice este destul de simplă. Cotele sunt disponibile în format zecimal, american sau fracționat, în funcție de jurisdicția dvs.

Cotele de pariuri zecimale sunt comune în Europa și Asia, în timp ce pariurile sportive din SUA și Canada folosesc cote americane. În cele din urmă, pariorii întâlnesc adesea cote de pariuri fracționate în Marea Britanie și Irlanda.

De exemplu, un casa de pariuri din Marea Britanie poate oferi 2,51 cote pentru Partidul Conservator la guvernare pentru a câștiga alegerile parlamentare aprig contestate împotriva liberal-democraților. Acum, în acest caz, dacă un parior miză 10 USD pentru ca partidul de guvernământ să facă ceea ce este necesar, acesta ajunge cu un profit de 15,1 USD dacă câștigă (10x2,51 USD).

În ceea ce privește cotele americane, un producător de cote poate oferi -150 pentru ca Joe Biden să câștige viitoarele alegeri prezidențiale. Pe de altă parte, Kanye West are +150 de câștigat.

Dacă acesta este cazul, un parior trebuie să pună 150 de dolari pentru ca Biden să câștige pentru a obține un profit de 100 de dolari. Între timp, un pariu de 100 USD pe Kanye West poate oferi un profit de 150 USD. Amintiți-vă, cotele negative (-) reprezintă favoritele, în timp ce cele pozitive (+) sunt defavorizate.

În cele din urmă, o casă de pariuri ar putea oferi linii în cote fracționale, alias cote britanice, aka cote britanice. Rămânând cu primul exemplu de mai sus, să presupunem că șansele sunt 6/1 ca liberal-democrații să-și ia ziua. Dacă da, înseamnă că un pariu de 10 USD cu succes garantează un profit de 60 USD inclusiv miza de 10 USD. Doar înmulțiți miza cu numărătorul și apoi împărțiți cu numitorul. Apoi, adăugați miza totală pentru a vă afla potențialul de câștig.

Cum să pariezi pe politică
Site-uri de pariuri politice

Site-uri de pariuri politice

Ce face site-ul perfect de pariuri politice? Există un criteriu specific pentru căutarea și selectarea celor mai bune site-uri de pariuri politice. Iată cele mai comune:

  • Licențiere și reglementare: La fel ca atunci când alegeți un site de jocuri de noroc tradițional, acordarea de licențe ar trebui să fie prioritatea principală atunci când alegeți un site de pariuri politice. Înainte de a plasa un pariu electoral la orice pariuri sportive, asigurați-vă că site-ul are reputație ca cele promovate pe această pagină.
  • Protocoale de securitate: Acesta este un alt factor care sporește credibilitatea site-urilor de jocuri de noroc. Pe lângă deținerea unei licențe valide, un site de pariuri securizat trebuie să fie criptat SSL pentru a asigura securitatea maximă a datelor. Din nou, cele mai multe site-uri recomandate de aici bifează această casetă de selectare.
  • Piețe de pariuri și cote: Piețele politice nu sunt orice alte piețe de pariuri. Ca atare, cei mai buni case de pariuri trebuie să se străduiască din greu să ofere cât mai multe piețe posibil. De asemenea, cotele trebuie să fie prietenoase cu jucătorii. Pentru a vă asigura acest lucru, căutați și comparați cotele înainte de a vă alătura unei case de pariuri sportive.
  • Bonusuri și promoții: Având o gamă largă de opțiuni din care să alegeți, nu merită să vă alăturați unei case de pariuri care nu oferă stimulente. Cele mai bune site-uri de pariuri politice ar trebui oferă jucătorilor noi pariuri gratuite și bonusuri de depunere. De asemenea, jucătorii fideli trebuie să se bucure de stimulente precum reduceri frecvente și bonusuri la depunere.
  • Serviciu clienți: Asigurați-vă că o casa de pariuri sportive oferă un mecanism de suport de ultimă generație. Echipa de asistență ar trebui să fie accesibilă prin telefon, e-mail, chat live sau rețele sociale. De asemenea, ar trebui să fie disponibile 24/7 și în mai multe limbi. În plus, încercați-le cu o interogare sau două pentru a vedea cât de repede răspund.
Site-uri de pariuri politice
Sfaturi pentru pariuri politice

Sfaturi pentru pariuri politice

Interesant este că nu există o strategie de pariere bună sau proastă în pariurile politice. Cu toate acestea, unele sisteme s-au dovedit mai eficiente decât altele de-a lungul timpului. În primul rând, săpați adânc pentru a dezvălui situația reală de pe teren. De exemplu, știrile politice de pe CNN pot diferi de ceea ce este disponibil pe BBC. Se știe că canalele internaționale de știri au înclinații politice. Așadar, cercetați profund pe mai multe surse.

În al doilea rând, folosiți cu prudență sondajele politice. Asta pentru că aceste sondaje pot fi denaturate în funcție de sursă. Amintiți-vă că cele mai de încredere sondaje descriu situația exactă așa cum se întâmplă. Dacă este posibil, utilizați sondaje locali, dacă sunt în general mai precise. În general, cine a fost intervievat și cine a efectuat sondajul este important.

Mai presus de toate, stabiliți un buget pentru jocuri de noroc și respectați-l în orice moment. Iată chestia; plafonarea sumei de pariat într-o zi, săptămână sau lună face ca pierderile să fie mai puțin dureroase și câștigurile și mai dulce. Chestia este să vă alăturați nebuniei pariurilor politice știind că pierderile sunt mai răspândite decât câștigurile. Și, desigur, nu urmăriți pierderile, deoarece rezultatul final este previzibil.

Sfaturi pentru pariuri politice
Joc responsabil

Joc responsabil

Fie că pariezi pe politică sau pe orice alt eveniment, jocul de noroc responsabil este o necesitate. Deci, în afară de a renunța la o limită de cheltuieli, ce alte trucuri se aplică? Pentru început, setați o limită de timp, deoarece jocurile de noroc pot consuma mult timp. Este posibil să petreci ore întregi la pariuri până când bankroll-ul tău se prăbușește. În acest caz, pariorii nu doar riscă să devină dependenți de pariuri, ci și să intre în faliment.

De asemenea, evitați jocurile de noroc sub influența drogurilor sau a depresiei. Jucătorii depresivi sunt cunoscuți pentru că iau decizii de pariuri iraționale și neînțelepte. În plus, pariurile sub influența alcoolului sau a drogurilor pot afecta judecățile. Astfel, jucați-vă numai atunci când capul este liber de orice gând stresant sau influență.

În cele din urmă, nu pariați să câștigați existența din asta. Se știe că concursurile politice produc rezultate imprevizibile, la fel ca și alte forme de jocuri de noroc. Prin urmare, investirea unei averi pe o piață de pariuri vă va lăsa probabil stricat și stresat la sfârșitul tuturor. Deci, pariază mic și bucură-te de spectacol pe măsură ce vin.

Joc responsabil
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu