Pariază online pe AFL Europe: Aussie Rules

Scopul acestui ghid este de a ajuta pariorii să înțeleagă toate aspectele pariurilor pe turneele cu reguli australiane, de la istoria jocului până la modul de plasare a celor mai populare tipuri de pariuri pe o casa de pariuri online. AFL Europe, după cum sugerează și numele, este aripa europeană a Ligii de fotbal australiene însărcinată să guverneze sportul, precum și să organizeze competiții și să-l promoveze în general.

În timp ce ei supraveghează o listă de turnee sportive AFL, cele două evenimente majore sunt Cupa Euro și Campionatele Europene, care au loc în țările membre în mod rotativ. Toate jocurile cu regulile Aussie europene sunt jucate la nivel de amatori, deci nu sunt implicate fonduri de premiere.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știți despre AFL Europe: Aussie Rules

Tot ce trebuie să știți despre AFL Europe: Aussie Rules

Prima dintre majore regulile australian turneele sunt Campionatele Europene care au loc la fiecare trei ani pentru a determina care echipă națională este cea mai bună. Au participat echipe naționale din 23 de țări, cu echipe a câte 18 jucători fiecare. Este unul dintre cele mai bune campionate australiane cu reguli și este o competiție dură de trei zile.

Al doilea dintre cele mai mari evenimente cu regulile Aussie este Euro Cup, o competiție anuală de 9 care include de fapt echipe non-europene. Ambele campionate australiane au, de asemenea, meciuri feminine și oferă și mai multe oportunități pentru pariori de a plasa pariuri pe site-uri de pariuri online.

Tot ce trebuie să știți despre AFL Europe: Aussie Rules
Tot ce trebuie să știți despre fotbalul australian cu reguli

Tot ce trebuie să știți despre fotbalul australian cu reguli

Deși are fotbal în titlu, este de fapt un joc care combină elemente de rugby, fotbal american, baschet și fotbal britanic pentru a face un joc incitant, unic. Este un sport de contact cu două echipe de jucători de 9 jucate pe un teren oval cu o minge ovală.

Scopul este de a marca cât mai multe goluri prin cele mai înalte două stâlpi de la fiecare capăt al terenului. Jocul durează 80 de minute și este format din patru sferturi a câte 20 de minute fiecare. Este un joc rapid, cu o varietate de moduri de a trece mingea.

Tot ce trebuie să știți despre fotbalul australian cu reguli
Cum să pariezi pe AFL

Cum să pariezi pe AFL

În primul rând, jucătorii trebuie să găsească cea mai bună casă de pariuri online care oferă piețe de pariuri AFL. Selectarea unui site de încredere cu o licență de încredere este esențială pentru a asigura siguranța și securitatea detaliilor personale și financiare.

Alți factori de luat în considerare ar putea include bonusuri de bun venit, cote bune și o metodă de plată care se potrivește jucătorului. Jucătorul trebuie pur și simplu să se înregistreze pe site, să deschidă un cont și apoi să finanțeze contul. Pentru a începe să joace, pariorii trebuie să meargă la AFL pe site, să aleagă un meci, să selecteze un pariu și apoi să confirme pariul.

Jucătorii pot face multe pentru a-și ajuta șansele de câștig prin dezvoltarea cunoștințelor. Aceasta include cercetarea statisticilor despre echipe și jucători și ținerea la curent cu cele mai recente știri despre acestea. Cunoașterea accidentărilor jucătorilor și a nivelului de fitness este o informație esențială atunci când plasați, de exemplu, pariuri cu propuneri.

De asemenea, cunoașterea modului în care echipele performează în diferitele etape ale jocului, împreună cu tipul de vreme și performanțe acasă și în deplasare, ar putea fi toate cruciale pentru o mai mare succes a pariurilor pe derivate.

Cum să pariezi pe AFL
Cele mai bune site-uri de pariuri AFL în 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri AFL în 2024

Bettingranker a făcut ușoară alegerea celor mai bune site-uri de pariuri AFL în 2022 cu recenziile detaliate ale site-urilor. Există multe site-uri bune pe care să pariezi, dar 1xBet (9.2), Melbet (9,0) și Malina (8,9) au obținut scoruri foarte bune, la fel ca și alte site-uri online.

Cel mai bun câștigător absolut este Casumo, care a marcat un zece perfect. După cum ar fi de așteptat, toate aceste site-uri sunt sigure, licențiate corespunzător și protejate de tehnologia SSL. Multe dintre ele oferă bonusuri grozave; de exemplu, până la 500 USD pe site-ul Casumo.

Acestea pot fi accesate dintr-un număr incredibil de țări din întreaga lume și oferă multe valute, limbi și metode de depunere și retragere pentru a se potrivi unei game largi de oameni. Aplicațiile mobile sunt disponibile și pentru pariorii cărora le place să parieze din mers. Aceste site-uri de pariuri sportive online oferă o mulțime de piețe diferite pe care să pariezi, inclusiv Moneyline, marjă, derivate, propuneri, futures și pariuri live.

Pariurile live sunt o experiență captivantă care permite pariurile în joc și îl face pe parior să urmărească jocul foarte îndeaproape pentru a plasa pariurile potrivite. Având în vedere că șansele se schimbă constant în timpul meciului, acest lucru îl face entuziasmant pentru pariori care trebuie să își cronometreze pariurile în consecință.

Cele mai bune site-uri de pariuri AFL în 2024
Alte evenimente și turnee organizate de AFL Europe

Alte evenimente și turnee organizate de AFL Europe

În anul următor Campionatelor Europene, AFL Europe organizează Cupa Internațională AFL, unde echipe din întreaga lume concurează pentru supremație. Deoarece aceasta este o competiție de amatori, nicio echipă sau jucători din Australia nu au voie să concureze, deoarece sunt profesioniști.

AFL Europe are, de asemenea, o listă de turnee sportive pe care le organizează, inclusiv Cupa Fitzpatrick, care este o competiție anuală de 9 jucată între studenți și studenți din întreaga Europă.

Ei organizează, de asemenea, Liga Campionilor Europei AFL, unde în fiecare an, ligile australiene din toată Europa concurează pentru a găsi campionul european al cluburilor. Ca și în toate celelalte jocuri AFL Europa, toate echipele concurente sunt amatoare. Un alt eveniment anual este Cupa Anzac, care are loc din 2012 și comemorează eliberarea Anzacului de către forțele australiene în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Jucători din Australia cu legături cu Anzac joacă împotriva echipei naționale Franței în cadrul evenimentelor anuale de comemorare. AFL Europe este, de asemenea, implicată în meciurile de testare disputate între Anglia și Irlanda, două dintre puterile acestui sport.

Alte evenimente și turnee organizate de AFL Europe
Istoria AFL Europei

Istoria AFL Europei

Fotbalul australian se joacă în Australia de peste 150 de ani, iar popularitatea sa a fost adusă în Europa la sfârșitul anilor 80 de către expatriați, începând inițial în Marea Britanie și Danemarca. Așa că a început cu doar două ligi care au ajuns acum la 15, cu echipe naționale în 23 de țări și încă în expansiune.

Anul 2005 a fost înființat primul organism central care în cele din urmă a devenit AFL Europa în 2010. Acesta este organismul care organizează toate evenimentele și turneele AFL din Europa, prima Euro Cup fiind jucată în 2005. Campionatele Europene se joacă din 2010.

Istoria AFL Europei
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu