Pariază online pe Wimbledon

Acest ghid de pariuri la Wimbledon este resursa supremă pentru fanii tenisului care doresc să se angajeze în pariuri pe tenis. Are tot ce trebuie să știe pariorii despre pariurile pe tenis și, mai important, despre cum să parieze pe cel mai prestigios turneu de tenis, Wimbledon. Cunoscut și sub denumirea de The Championships Wimbledon sau The Championships, Wimbledon este un campionat sportiv de tenis care se numără printre cele patru turnee de tenis de Grand Slam împreună cu French Open, Australian Open și US Open.

Ceea ce face ca Wimbledon să fie unic este faptul că se joacă pe iarbă. Acest campionat sportiv este cel mai vechi turneu de tenis și se numără printre cele mai mari evenimente sportive din întreaga lume.

Pariază online pe Wimbledon
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Cum să pariezi pe Wimbledon?

Cum să pariezi pe Wimbledon?

Pariul pe Wimbledon poate să nu fie o plimbare în parc, mai ales pentru începători. Dar, din fericire, acest segment împărtășește câteva dintre sfaturile esențiale care îi pot ajuta pe pariori să intre în joc. Deci, cum fac pariorii să parieze pe Campionate?

  1. Ei bine, primul pas este să găsești un site de pariuri cu piețele de pariuri Wimbledon. Nu toate casele de pariuri sportive au piețe de pariuri pe tenis, lasă-l în pace pe Wimbledon. După ce ați găsit un site de pariuri cu piețele Wimbledon, verificați dacă are o licență valabilă și bonusuri la pariuri sportive, de asemenea.
  2. Următorul pas este evaluarea piețelor de pariuri disponibile la Wimbledon. Există case de pariuri cu toate meciurile, în timp ce unele acoperă doar cele mai bine cotate meciuri din acest turneu. De asemenea, este vital să evaluăm numărul de piețe disponibile pentru fiecare joc. Cea mai bună casă de pariuri are o mare varietate de piețe de pariuri, inclusiv pariuri în joc sau live.
  3. Acum, ultimul pas este aflarea formei actuale a diferiților jucători și echipe care participă la competiție. Consultați meciurile anterioare pentru a afla care jucător sau echipă este favorită. Pentru cei care nu sunt pasionați de tenis, soluția de aici va fi să verifice ce spun site-urile de predicții Wimbledon.

Analiza cotelor este, de asemenea, critică. Amintiți-vă, cu cât șansele sunt mai mari, cu atât șansele de câștig sunt mai mici, în timp ce cu cât șansele sunt mai mici, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga!

Cum să pariezi pe Wimbledon?
Istoria campionatelor de la Wimbledon

Istoria campionatelor de la Wimbledon

Campionatul de la Wimbledon atrage talentele de top în tenis din fiecare parte a lumii. Fiind cel mai prestigios turneu, atrage un fond uriaș de premii. Ultimul Wimbledon a plutit 35.000.000 de lire sterline.

După cum s-a menționat mai sus, Wimbledon este cel mai vechi turneu de tenis, care a început în 1877. Evenimentul inaugural disputat de 22 de jucători a fost o afacere între bărbați.

Unul dintre lucrurile interesante despre Wimbledon din 1877 este faptul că, pentru a se califica, jucătorii trebuiau să plătească o guinee, iar evenimentul a durat nouă zile în loc de cele cinci planificate, deoarece ploile au stricat spectacolul. Spencer Gore l-a devansat pe William Marshall pentru a deveni primul câștigător de la Wimbledon în finală.

După Wimbledon inaugural, turneul a câștigat teren și a devenit un succes, cu excepția perioadelor Primului și celui de-al Doilea Război Mondial, când a fost anulat. Evenimentul a fost anulat și în 2020, în apogeul pandemiei de Covid19.

Astăzi, Wimbledon este cel mai râvnit turneu de tenis. Evenimentul sportiv are loc în mod normal la All England Club din Wimbledon, Londra. Recentul Wimbledon a fost Campionatul de la Wimbledon din 2021, cea de-a 134-a ediție a turneului.

Istoria campionatelor de la Wimbledon
Cele mai de succes vedete de la Wimbledon

Cele mai de succes vedete de la Wimbledon

De-a lungul anilor, au existat sportivi dominanti care au lăsat o amprentă în istoria Wimbledon.

William Renshaw, Roger Federer, Laurence Doherty, Todd Woodbridge, Helen Wills, Billie Jean King, Venus Williams și Martina Navratilova au dominat Campionatele. Deocamdată, cei mari din turneu includ Novak Djokovic, Nikola Mektić, Mate Pavić, Ashleigh Barty, Hsieh Su-wei, Elise Mertens și Desirae Krawczyk. Ei au fost capul de afiș la Wimbledon 2021.

Cele mai de succes vedete de la Wimbledon
Evenimente de la Wimbledon și formate de meciuri

Evenimente de la Wimbledon și formate de meciuri

Înainte de a intra în pariurile la Wimbledon, este important să înțelegeți diferitele evenimente de la Wimbledon. În plus, pariorii trebuie să se familiarizeze cu formatele de meci ale turneului.

Evenimente la Wimbledon

Evenimentele de la Wimbledon au fost clasificate în trei. Există evenimente principale, evenimente pentru juniori și evenimente cu invitație.

  1. Evenimente principale - Există cinci evenimente principale, inclusiv simplu pentru domni, simplu pentru femei, dublu pentru domni, dublu pentru femei și dublu mixt. Simplul masculin și feminin atrag 128 de jucători fiecare, în timp ce dublu masculin și feminin au 64 de echipe fiecare. Cât despre dublu mixt, sunt 48 de echipe.
  2. Evenimente pentru juniori - Aici, există simplu pentru băieți, simplu pentru fete, dublu pentru băieți și dublu pentru fete. Simplul atrage 64 de jucători, în timp ce cel de dublu are 32 de echipe.
  3. Evenimente cu invitație - Există șapte evenimente cu invitație, inclusiv dublu cu invitație pentru domni, dublu cu invitație pentru femei și dublu cu invitație pentru seniori, care sunt toate 8 perechi de evenimente round-robin. Celelalte sunt Gentlemen's Wheelchair Single, Ladies' Wheelchair Single, Gentlemen's Wheelchair Double (4 perechi) şi Ladies' Wheelchair Doubles (4 perechi).

Formate de meci de la Wimbledon

La Wimbledon, toate meciurile de simplu și dublu pentru domni sunt cel mai bun din cinci (bo5), în timp ce toate celelalte evenimente sunt cel mai bun din trei (bo3). Evenimentele de la Wimbledon sunt meciuri cu eliminație simplă, cu excepția turneelor round-robin, adică dublu cu invitație pentru domni, dublu cu invitație pentru femei și dublu cu invitație pentru seniori.

Evenimente de la Wimbledon și formate de meciuri
Totul despre tenis

Totul despre tenis

Originar din Franța în secolul al XII-lea, tenisul este printre cele mai populare sporturi la nivel global, cu peste 1 miliard de adepți. Aproximativ 87 de milioane de oameni, echivalentul a 1,17% din populația globală, joacă acest sport cu rachetă. Tenisul este popular deoarece este jucat la nivel amator și profesionist atât de jucători de sex feminin, cât și de bărbați.

Există două variante ale sportului, simplu și dublu. Sportul olimpic se joacă folosind o rachetă și o minge, cu scopul jocului să lovească mingea într-un mod în care adversarul să nu poată retrage o retur valid.

Totul despre tenis
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu