Găsiți cele mai bune cote de pariere în 2024

În funcție de modul în care le folosiți, cotele de pariuri pot fi necesare dacă sunteți pasionat de pariuri inteligente. Învățarea cum să citiți cotele și ce sunt cotele bune și rele este esențială în pariuri. Mai jos am creat un ghid cuprinzător despre cotele în cadrul pariurilor.

Unul dintre primele lucruri pe care noii parori ar trebui să le învețe este înțelegerea cotelor pariurilor sportive. Este un pas crucial, deoarece le permite jucătorilor să determine cât de probabil este să se producă un eveniment și care ar putea fi recompensele lor potențiale.

Rugby Odds
Afișează mai multe
Ice Hockey Odds

Hocheiul pe gheață poate să nu fie un sport popular precum fotbalul sau baschetul în întreaga lume, dar este extrem de popular în părțile de nord ale lumii, în special în Canada, SUA și Europa de Nord. De aceea, pariurile pe liga nord-americană de hochei HNL, care este considerată cea mai bună din lume, sunt de asemenea foarte populare.

Afișează mai multe
Basketball Odds

Baschetul, în special NBA, a cucerit lumea în ultimele decenii și a devenit unul dintre cele mai populare sporturi din lume. NBA este probabil cea mai de succes organizație sportivă din lume și, prin urmare, una dintre favoritele pariorilor.

Afișează mai multe
Cricket Odds

Știați că cricketul este al doilea sport ca popularitate din lume? Desigur, doar statistic, deoarece este popular în India, Pakistan și țările din Commonwealth, ceea ce nu reflectă imaginea adevărată a popularității acestui sport.

Afișează mai multe
Boxing Odds

Boxul este unul dintre cele mai atractive sporturi vreodată. Acest sport are milioane de fani din întreaga lume. Este plin de dramă, emoție și acțiune pe care puține evenimente sportive le pot oferi. Spre deosebire de alte sporturi, precum fotbalul, tenisul și baschetul, boxul nu oferă atât de multe linii de pariuri.

Afișează mai multe

American Football Odds

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR
2023-03-22

Ce trebuie să știți despre pariurile NASCAR

Cu o bază uriașă de fani în America de Nord și multe curse care au loc practic săptămânal pe diferite piste de curse din februarie până la începutul lunii noiembrie, pariurile NASCAR sunt una dintre cele mai atractive alegeri de pariuri pentru pasionații de sporturi cu motor.

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti
2023-03-08

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Vor fi o mulțime de bani de pariat legal la Super Bowl din 2023, după ce jocul din 2022 va doborî toate recordurile anterioare. Ultima dată, în Super Bowl LVI, Los Angeles Rams s-au impus împotriva Cincinnati Bengals cu 23-20.

Diferite tipuri de cote de pariuri explicate
2023-03-01

Diferite tipuri de cote de pariuri explicate

Trebuie să înțelegeți cotele înainte de a începe să pariați la orice nivel. Înțelegerea celor mai obișnuite cote de pariuri și a modului de a citi și înțelege diferitele lor formate este esențială pentru a plasa pariuri educate.

Cote de fotbal NFL pe care paritorii ar trebui să le știe
2023-01-04

Cote de fotbal NFL pe care paritorii ar trebui să le știe

Deși există cote peste/sub și împarte puncte, cotele de fotbal NFL nu se opresc doar la acestea. Există numeroase alte moduri de a paria pe NFL, inclusiv linia monetară, liniile de pariere pentru prima și a doua jumătate și futures.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Care sunt cotele la pariurile sportive?

Poate părea derutant la început, dar acest ghid de cote de pariuri ar trebui să îi ajute pe jucători să înțeleagă. De-a lungul anilor, metoda caselor de pariuri sportive generează cote și liniile de pariuri s-au schimbat dramatic.

Oddsmakers din Vegas de la vechea școală dominau anterior piața pariurilor sportive, dar multe s-au schimbat de la introducerea caselor de pariuri sportive pe internet și de la ajustarea software-ului și a algoritmilor de pariuri sportive.

Ceea ce nu s-a schimbat este obiectivul principal stabilit de casele de pariuri sportive încă de la începuturile pariurilor sportive: echilibrarea acțiunii de ambele părți ale unui pariu. Cu toate acestea, cotele nu sunt menite să reflecte probabilitatea adevărată și exactă a unui eveniment.

La urma urmei, a face un pariu atunci când crezi că există o diferență între șansa reală a unui eveniment și probabilitatea implicită obținută dintr-o linie de pariuri este una dintre cele mai bune tactici pentru a obține un avantaj față de casele de pariuri online.

Este important să recunoașteți că obiectivul principal al celor care fac cote este de a reduce riscul pariurilor dvs. sportive, nu de a prezenta o imagine exactă (sau probabilă) a realității. - cum ar fi managerii de risc și experti în prognoză sportivă.

Scopul cotelor este de a încuraja acțiunea egală de ambele părți ale unei linii sportive. În mod ideal, o casa de pariuri sportive ar primi un volum similar de pariuri de ambele părți ale unui pariu și ar profita 5-10% din sucul (sau „vig”), indiferent dacă câștigă sau pierde.

Cote la pariuri sportive explicate

Înțelegerea modului în care funcționează cotele la pariuri poate ajuta jucătorii să facă pariuri mai înțelepte, să-și mărească șansele de câștig și, astfel, amplifică plăcerea jocului.

Cotele sunt, de asemenea, importante pentru case de pariuri online deoarece echilibrează ambele părți ale unui pariu, ceea ce înseamnă că casa își primește încă valoarea.

Pentru a profita de pariurile sportive, trebuie să înțelegeți diferența dintre cote și probabilitate. Cotele nu sunt întotdeauna o reprezentare directă a șanselor ca ceva să se întâmple sau să nu se întâmple, chiar dacă cele două sunt în esență legate.

Pur și simplu spus, probabilitatea în pariurile sportive este subiectivă. Când vine vorba de prognoza rezultatului probabil al unui joc, atât pariorii, cât și casele de pariuri online vor avea puncte de vedere opuse.

Probabilitățile variază în general între 5% și 10%, unele cazuri fiind mai mici, iar altele fiind mai mari. Evaluarea corectă a probabilității unui rezultat și apoi evaluarea dacă șansele acelui rezultat oferă valoare pariurilor sunt cheia pentru pariurile sportive de succes.

Există o opțiune pentru pariuri sportive cu cote live, în care pariorul poate paria în timp ce evenimentul sportiv are loc transmis în direct.

Cum funcționează cotele la pariurile sportive?

Deci, cum funcționează cotele la pariuri europene? Suma plătită pentru pariurile câștigătoare este determinată de cotele sportsbet. Acesta este motivul pentru care sunt de obicei denumite „prețul” unui pariu

Un pariu poate avea fie o cotă pe, fie o cotă contra preț. Cotele pe înseamnă că potențialele câștiguri sunt mai mici decât cele oferite, iar cotele împotriva înseamnă că suma pe care o pot câștiga pariorii va fi mai mare decât cea pe care au câștigat-o.

Veți câștiga în continuare bani dacă câștigați o cotă la pariu, deoarece depozitul inițial este returnat, dar va trebui să riscați mai mult decât ați putea câștiga. Deoarece au mai multe șanse să câștige, marile favorite sunt deseori cote. Când un pariu are șanse mai mari de a pierde decât de a câștiga, se numește cote contra.

Chiar și șansele de bani sunt posibile. Un pariu câștigător în bani egal va plăti suma exactă pariată plus miza inițială. Drept urmare, v-ați dublat efectiv banii. Amintiți-vă că cu cât șansele sunt mai mari, cu atât este mai puțin probabil ca un pariu să câștige, dar cu atât câștigul este mai mare.

Înțelegerea tipurilor de cote la pariuri sportive

Formatul implicit al cotelor poate diferi în funcție de regiune. Site-urile de jocuri de noroc, pe de altă parte, facilitează acest lucru, găzduind cu entuziasm jucătorii care doresc o structură de cote diferită, permițându-i să ajusteze formatul de cote la formatul cu care sunt obișnuiți. Unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri oferă chiar și o varietate de tipuri de cote.

Formatele de cote pentru pariuri sportive pe care le vom parcurge sunt cele mai comune în Statele Unite ale Americii, Regatul Unit și Europa - Cote Moneyline, Decimale și Fracționale.

  • Cote de linie monetară sunt cele mai populare în America și lucrează diferit pentru favoriții mulțimii și cei defavorizați.
  • Cote fracționale sunt adesea cunoscute și sub numele de cote britanice, cote din Marea Britanie sau cote tradiționale.
  • Cote zecimale sunt considerate a fi cel mai ușor format de pariere de înțeles. Este cel mai popular în Europa, Canada și Australia, dar majoritatea caselor de pariuri sportive oferă opțiunea de a afișa cotele în formatul de cote zecimale.

Cum se citesc cotele de pariuri?

Dacă nu ești sigur de ceea ce vezi când te uiți la cotele de pariuri, atunci nu poți găsi cu exactitate valoarea pe piețele de pariuri, care este cheia succesului în pariurile sportive.

Cote americane

Cotele americane sunt destul de diferite de alte formate de pariuri, deoarece de obicei evidențiază un favorit și un defavorabil.

Cotele ca partea favorită să câștige vor fi de obicei afișate cu semnul „-”. Numărul de lângă acesta arată cât de mult ar trebui să parieze un parior pentru a câștiga 100 USD.

Cifra defavorabilului va fi afișată cu un semn „+”, care indică cât de mult va câștiga un jucător dacă miză 100$.

De exemplu, Echipa A este favorită pentru a câștiga jocul de duminică la cotă -110. Dacă pariorii plasează un pariu de 110 USD pe Echipa A, ei vor primi 100 USD și vor primi miza de 110 USD înapoi, pentru un total de 210 USD în plăți.

În cazul celor defavorizați, să spunem că un parior a pus 100 USD pe Echipa B la cote +240. Dacă echipa B câștigă jocul, va primi 240 USD plus pariul inițial de 100 USD. Aceasta oferă o plată totală de 340 USD.

Cote fracționale

Aceste cote reprezintă suma netă pe care o va primi pariorul dacă câștigă după ce a luat în considerare miza.

Pentru a exemplifica, să presupunem că jocul de vineri seara dintre Echipa A și Echipa B are 5/1 și, respectiv, 1/5. Dacă un parior plătește 5 USD în Echipa A și iese victorios, luăm cei 5 USD și înmulțim cu cinci, care este numărătorul cotelor.

Prin urmare, pariul lor pentru Echipa A vă va câștiga 25 USD plus pariul original de 5 USD - o plată totală de 30 USD.

Un pariu pe Echipa B cu cotă de 1/5, pe de altă parte, va returna doar 1 USD pentru fiecare 5 USD mizați. Aceasta corespunde unei plăți totale de 6 USD pentru o miză de 5 USD.

Cotele fracționate sunt cel mai frecvent utilizate în cursele de cai. Deci, dacă un parior pariază 50 USD pe Noble Feet la un 20/1 și Noble Feet câștigă, va primi pariul original înmulțit cu cota, care este de 50 de ori 20. Prin urmare, va câștiga 1000 USD la pariul dvs. plus pariul de 50 USD. pentru o plată totală de 1150 USD.

Cote zecimale

Cotele zecimale sunt cote de pariere mai simple decât celelalte două. Cifra indicată pentru cotele zecimale este suma exactă care va fi plătită dacă pariul este câștigător. Să presupunem că lupta de sâmbătă seara are 2,0 cote pentru Fighter A și 5,5 pentru Fighter B.

Dacă un parior pariază 100 USD pe Fighter A și câștigă, cei 100 USD vor fi înmulțiți cu cota, în acest caz, 2,0. Prin urmare, câștigurile și plata lor totale vor fi de 200 USD. Dacă pariază pe Fighter B cu aceeași sumă, câștigă o plată totală de 550 USD.

Cote diferite pentru sporturi

În teorie, cotele pot fi afișate în orice format, indiferent de joc. Cu toate acestea, în realitate, locația publicului vizat va avea un impact.

Deoarece populația de vizionare se bazează în mare parte în Statele Unite, cotele NFL vor fi aproape întotdeauna afișate (cel puțin inițial) în format american.

Cum funcționează cotele la pariuri în fotbal

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru a paria în Regatul Unit, pariorii cheltuind 40% din toți banii plasați pe jocul frumos. Deci, cum pariezi pe meciurile de fotbal?

Un număr mare de meciuri a susținut creșterea industriei, permițând pariorilor să joace pe o gamă largă de piețe, multe site-uri de pariuri care oferă promoții unice și cote competitive.

Primul lucru de înțeles este că în fotbal nu există pariuri garantate. Jucătorii pot face oricâte cercetări doresc și pot ști tot ce este de știut despre un joc, dar un rezultat surpriză este încă posibil.

Acesta este motivul pentru care pariorii ar trebui să-și folosească cunoștințele de pariuri pe fotbal pentru a alege jocul pe care doresc să parieze. Pariurile mai simple, cum ar fi Match Bet sau piețele marcatorilor, și cele cu risc mai mic, cum ar fi Draw No Bet, se vor potrivi mai bine pariorilor mai puțin experimentați.

Pariorii ar trebui să joace doar pe ligi și echipe cu care sunt familiarizați, altfel riscă să piardă bani pentru că nu pot fi siguri dacă pariul are valoare.

De exemplu, un fan de fotbal care urmărește îndeaproape Premier League ar fi mai bine să parieze pe acea ligă cu care sunt familiarizați, decât pe o ligă pe care nu o cunoaște în altă parte a lumii.

Există acum o mulțime de statistici disponibile pe site-urile gratuite pe care orice parior să le poată privi, ceea ce îl poate ajuta să înțeleagă unele dintre piețele de prop mai precise care sunt acum disponibile în numeroasele case de pariuri.

Cum funcționează șansele de cricket

Cotele la pariuri la cricket sunt în centrul a tot ceea ce are de-a face cu pariuri pe cricket, și este imposibil să ai succes la pariuri fără a înțelege ce cote funcționează la pariuri.

Meciurile limitate sunt jocuri directe directe, în timp ce meciurile de testare au potențialul de egalitate. Cotele sunt în esență o reprezentare numerică a probabilității unui anumit eveniment bazată pe pariurile anterioare.

Dacă pariorii pariază împotriva opiniei populare, șansele lor sunt mici, dar vor câștiga mulți bani dacă au dreptate,

Este o regulă generală că pariorii ar trebui să parieze doar pe echipe cu care sunt familiarizați; în caz contrar, riscă să piardă bani din moment ce nu știu dacă pariul valorează ceva.

Înțelegerea șanselor de curse de cai

Amintiți-vă că șansele unui cal de a câștiga, precum și suma de bani care ar trebui plătită dacă și când câștigă, sunt determinate de probabilitate.

Cotele tradiționale oferă pariorilor șansa de a vedea ce fel de șansă procentuală o oferă o companie de pariuri online sau industria în ansamblu unui cal, spre deosebire de sistemul pari-mutel, în care câștigurile sunt decise în esență de către jucătorii înșiși în ansamblu, în funcție de modul în care mulți bani sunt în piscină și câte pariuri pe fiecare cal sunt puse.

De exemplu, un cal de 5-1 poate să nu pară a fi o lovitură lungă la prima vedere, dar înmulțiți-l cu o miză standard de 1 USD și împărțiți 100 la acel număr. Ca rezultat, împărțirea a 100 la 6 oferă acestui cal o rată de succes mai mică de 17%.

În cursele de cai, o șansă de 17 la sută de a câștiga nu este groaznică; să recunoaștem, ar putea fi 20 de alergători în teren și fiecare ar avea doar 5% șanse de câștig dacă toți ar fi egali.

Cu toate acestea, rețineți că, dacă șansele unui cal implică o șansă de câștig de 17%, acesta are și o probabilitate de pierdere de 83%, așa că pariorii trebuie să păstreze mizele rezonabile și cifrele de partea lor.

Cum se calculează cotele UFC

Majoritatea cotelor de pariuri sportive sunt afișate în același mod. Semnul minus (-) indică favoritul, în timp ce semnul plus (+) reprezintă cel defavorizat. Jucătorii vor observa, de asemenea, că cele mai multe cote sunt calculate pe baza pariurilor de 100 USD.

Dacă pariorii văd +110 sau -110, înseamnă că vig - suma colectată de casa de pariuri - este de 10 USD. Casele de pariuri sportive trebuie să facă profit pentru a rămâne în afaceri, astfel încât sucul este de obicei între 5 și 10 USD.

De exemplu, Jucători UFC ar putea vedea cote pentru un meci între Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov la cote de +125 și, respectiv, -155.

Dacă ar paria pe favorită, ar trebui să parieze 155 USD pentru a câștiga 100 USD. Dimpotrivă, dacă pariorii pariază pe cel defavorizat (McGregor), ei trebuie doar să pună jos 100$ pentru a câștiga 125$.

Cei mai buni luptători UFC sunt diverși, dar oricât de excelent este un luptător, toți au puncte forte și defecte. Acestea sunt vizibile în stilul de luptă al luptătorului. Pariorii ar trebui să-și ia timp pentru a studia abordările diferite ale fiecărui luptător și modul în care interacționează unul cu celălalt.

În timp ce un luptător poate controla de obicei ritmul unei lupte, arătarea unui defect vulnerabil împotriva adversarului greșit poate duce la o pierdere devastatoare pentru un favorit și poate plăti un pariu frumos de underdog.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu