Introducere în pariurile la baschet universitar

Pariurile la baschet universitar sunt o alegere interesantă pentru iubitorii de baschet și jucătorii de noroc. Un turneu anual precum March Madness oferă meciuri pline de acțiune între 300 de școli care concurează pentru a câștiga locuri foarte căutate în campionat.

Spre deosebire de un joc de baschet profesionist, fiecare școală are resurse diferite și echipe foarte diferite. În plus, punctele și cotele se schimbă de-a lungul unui turneu, permițând ca pariurile pe baschetul universitar să ofere o experiență distractivă și palpitantă ca nimeni altul.

Și, în funcție de pariuri, pariorii pot pleca cu recompense mari sau pot pierde la pariuri care se preconizează că vor câștiga cu siguranță. Continuați să citiți pentru un ghid al pariurilor la baschet în liga universitară.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Pariurile la baschet universitar explicate

Pariurile la baschet universitar explicate

Baschetul universitar este similar cu pariurile la baschet profesional, deoarece jocurile profesionale, cum ar fi Asociația Națională de Baschet (NBA), oferă aceleași tipuri de pariuri. Cea mai mare diferență între baschetul profesionist și baschetul universitar este nivelurile mixte de abilități dintre echipele mai mari și cele mai mici, ceea ce are impact cotele de pariuri.

Pentru Asociația Națională de Atletism Colegial (NCAA), 300 de școli au șansa de a câștiga un loc în turneu. Echipele de baschet din colegiul din Divizia 1 se confruntă într-o singură categorie de eliminare timp de trei săptămâni în martie și aprilie în fiecare an.

Există patru runde între echipele conducătoare, cunoscute sub numele de „Primele Patru”, care decid primele 64 de echipe de baschet din colegiu. După 32 de playoff regionale, echipele „Final Four” se mută la Campionatul Național pentru a juca pentru a deveni campioni NCAA.

Pariotorii pot miza pe șansele oricărei echipe de câștig, marjele de victorie pe tot parcursul turneului NCAA și cine va câștiga în campionat.

Pariurile la baschet universitar explicate
Cum să verificați dacă un furnizor de pariuri la baschet universitar este de încredere

Cum să verificați dacă un furnizor de pariuri la baschet universitar este de încredere

Cu atât de multe jocuri de baschet la colegiu jucate într-o perioadă scurtă cu cote diferite, pariorii trebuie să selecteze cu atenție furnizorii de pariuri sportive pentru a se proteja și a banilor puși pe pariuri.

O persoană care pariază pe jucători de baschet colegiu sau o echipă ar trebui să verifice dacă casele de pariuri sportive online sau cazinourile au licențe și sunt furnizori înregistrați.

Licențele de jocuri de noroc de la autorități de renume, cum ar fi Kahnawake Gaming Commission, Malta Gaming Authority (MGA) și Curacao, de exemplu, asigură reglementarea și confidențialitatea utilizatorilor. Aceste licențe asigură, de asemenea, corectitudinea, câștigătorii primesc plăți și împiedică manipularea pariurilor sau a cotelor.

Cum să verificați dacă un furnizor de pariuri la baschet universitar este de încredere
Tipuri de cote la baschet universitar

Tipuri de cote la baschet universitar

Cele mai populare două pariuri sportive pentru baschetul universitar sunt pariurile Moneyline și Point spread.

Pariuri Moneyline:

Pariurile pe linie monetară implică pariarea pe cotele ca o echipă să câștige un joc. În fiecare meci de baschet de la colegiu, se așteaptă să câștige un „favorit” și un „underdog” care este cel mai probabil să piardă.

Pariorii pot deosebi „favoriții” și „persoanele defavorizate”, deoarece tabelele de cote afișează un minus (-) lângă „favoriți” și un plus (+) lângă „persecuții”. Un exemplu despre cum funcționează cotele unui pariu de linie monetară este următorul:

 • Un pariu de +150 Moneyline este o cotă de +150, așa că pariorii riscă 100 USD pentru a câștiga 150 USD dacă pariază pe cei „defavorizați” pentru a câștiga.
 • Un pariu Moneyline -150 arată cote -150, ceea ce înseamnă că pariorii pariază 150 USD pentru a câștiga 100 USD dacă selectează „favoriți”

Pariuri cu punct spread:

În pariurile cu diferențe de puncte, pariorii pariază împotriva unei pariuri sportive și pariază pe câte puncte va câștiga sau pierde o echipă. Un exemplu al modului în care funcționează un pariu cu distribuire de puncte este:

 • Echipa A:
  -2.5
  -110
 • Echipa B:
  +2,5
  -110

Dacă A este „favoritul” și B este „defavorizatul”, casele de pariuri vor prezice victoriile A cu 3 sau 4 puncte.

Primul număr este pariul, iar al doilea este cota (cunoscută și sub numele de juice sau vig), care este costul pariului.

În exemplul de mai sus, cota este -110, adică pentru a câștiga 100 USD, pariorii trebuie să riscă 110 USD. Dacă numărul ar avea un plus (+), pariorii ar câștiga 110 USD din 100 USD.

Pentru a câștiga, „underdog” trebuie să câștige definitiv sau să piardă cu mai puțin decât spread-ul, deci B trebuie să câștige sau să piardă cu două puncte sau mai puțin, iar pariorul câștigă.

În cazul pariurilor cu repartizarea de puncte, pariorii ar trebui să consulte întotdeauna media punctelor fiecărei echipe pe meci pe parcursul unui sezon pentru a forma predicții precise.

Alte opțiuni de pariere la baschetul universitar pentru anumite evenimente:

 • Peste sub
 • Recuzită
 • Parlays
 • Viitoarele
Tipuri de cote la baschet universitar
Cum să pariezi online pe baschetul universitar?

Cum să pariezi online pe baschetul universitar?

Software-ul de pariuri la baschet universitar le permite pariorilor să plaseze pariuri pe echipa și jucătorii lor preferati online și să ofere informații pertinente pentru a ajuta la pariuri informate și pentru a îmbunătăți șansele de câștig.

Majoritatea software-ului de pariuri sportive online se conectează direct cu companii de date de renume pentru a oferi soluții de pariuri bazate pe inteligență artificială (AI).

Cel mai bun software de pariuri folosește formule matematice numite algoritmi care colectează, procesează și analizează informațiile istorice despre baschetul universitar de la echipele școlare, jucătorii și jocurile. Datele din diferite sezoane permit software-ului de pariuri online să prezică posibile cote precise pentru anumite evenimente.

Site-urile care acceptă pariuri online la baschet universitar facilitează plasarea pariurilor cu doar câteva clicuri, oferind în același timp beneficiul unei securități totale. Aceste sisteme online stochează informațiile personale și financiare ale utilizatorilor în spatele unor straturi cuprinzătoare de securitate criptată.

Software-ul de baschet de vârf oferă acces la opțiuni de plată și sisteme de încasare recunoscute și sigure. Aceste platforme permit, de asemenea, utilizatorilor să aleagă limbile și monedele preferate, astfel încât utilizatorii să poată plasa pariuri în limbile familiare pentru ei și să parieze pe monedele lor regionale sau preferate.

Cum să pariezi online pe baschetul universitar?
Caracteristici unice ale software-ului de pariuri de top

Caracteristici unice ale software-ului de pariuri de top

 • Licențe de jocuri de noroc recunoscute internațional
 • Îndeplinește criteriile și reglementările globale privind pariurile online
 • Găzduiește un număr mare de utilizatori în același timp, fără a afecta performanța site-ului
 • Se conectează la parteneri de date și resurse de date de încredere și renumiți
 • Oferă utilizatorilor resurse utile de date despre echipele școlii, jucătorii și jocurile
 • Utilizează resursele algoritmului și datele pentru a calcula cote și statistici
 • Sisteme bazate pe inteligență artificială pentru a calcula rezultatele și plățile potențiale ale meciurilor de baschet la facultate
 • Integrari de realitate augmentată (AR) pentru a crea experiențe interactive și captivante pentru utilizatori
 • Sisteme de protecție antifraudă
 • Resurse de securitate și criptare pentru a proteja confidențialitatea și datele personale și financiare
 • Înregistrarea fără probleme a clienților, configurarea contului, autentificarea utilizatorilor și verificarea vârstei
 • Personalizare simplă a tabloului de bord al utilizatorului
 • Asistență clienți 24/7 și accesibilitate platformei
 • PRIETENOS pentru mobil sau acces la resursele aplicației mobile
 • Calcule potențiale de plată pentru alegerile de pariuri ale utilizatorului
 • Recomandări și îndrumări pentru pariuri adaptate preferințelor utilizatorului
 • Actualizări în timp real despre jocuri, echipe și jucători
 • Acces la resursele de cote înainte de meci și live
 • Suport pentru diferite tipuri de pariuri sportive, inclusiv linii monetare, parlay, marje de puncte și totaluri sub/peste
 • Creare ușoară de pariuri în câteva clicuri
 • Opțiuni de pariuri bazate pe vorbire
 • Le permite utilizatorilor să parieze pe alte sporturi îndrăgite, cum ar fi cursele de cai și cricket.
 • Generare rapidă a biletului de pariu digital și a biletelor
 • Ajustări de cote în timpul meciurilor live
 • Permite pariuri în mai multe limbi
 • Suport pentru mai multe valute
 • Opțiuni de plată credibile și sigure
 • Sisteme de încasare fiabile
 • Integrare terță parte pentru a permite partajarea rețelelor sociale
Caracteristici unice ale software-ului de pariuri de top
Cum să alegi cel mai bun site de pariuri online pentru baschetul universitar

Cum să alegi cel mai bun site de pariuri online pentru baschetul universitar

Cele mai bune site-uri de pariuri la baschet universitar oferiți utilizatorilor diverse bonusuri, acordând prioritate confidențialității și securității. Pariorii noi se pot distra pariând la turneul NCAA online și bucurați-vă de beneficiile bonusurilor suplimentare printr-un bonus de bun venit sau un bonus de înscriere. Ambele bonusuri recompensează utilizatorii noi pentru înscriere și pentru prima lor depunere.

Cele mai bune site-uri oferă adesea un bonus de recomandare, care recompensează utilizatorii verificați care recomandă site-ul prietenilor și familiei. Bonusurile de recomandare stimulează utilizatorii să aducă pe cei dragi în acțiunea NCAA și oferă o anumită sumă de credit, de obicei între 10 USD și 100 USD, în funcție de site.

Un alt factor de luat în considerare atunci când alegeți un site de pariuri sunt resursele site-ului pentru utilizatori. Ghidurile pentru citirea cotelor și clasamentele actualizate frecvent oferă utilizatorilor un avantaj atunci când fac alegeri la pariuri. În timp ce articolele și informațiile despre alte lucruri, cum ar fi statisticile jucătorilor și istoricul echipei, îi ajută pe pariori să rămână informați cu privire la diferiți factori care pot influența rezultatele.

Accesul la resurse de jocuri de noroc responsabile și licențe de pariuri online sunt, de asemenea, o necesitate atunci când selectați cele mai bune site-uri de jocuri de noroc oriunde în lume. Resursele pentru dependența de jocuri de noroc și permisele obligatorii arată că un site respectă reglementările globale privind pariurile și va asigura corectitudinea.

Cum să alegi cel mai bun site de pariuri online pentru baschetul universitar
Diferite sporturi populare pe care să pariezi

Diferite sporturi populare pe care să pariezi

Unele dintre sporturi de top pe care să pariezi în industria globală de pariuri sunt fotbalul, cunoscut și sub numele de fotbal, tenis și box.

Ce sunt pariurile pe fotbal?

Cu turnee mari precum Cupa Mondială FIFA, Campionii UEFA și Premier League engleză, fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi la nivel mondial în care să pariezi si priveste.

Pariurile pe fotbal oferă unele dintre cele mai bune cote și promoții, deoarece numeroși furnizori din întreaga lume concurează pentru a atrage pariori.

O persoană poate alege diferite tipuri de pariuri, inclusiv pariurile pe două din trei rezultate posibile (cunoscute ca pariuri cu dublă șansă), scorul final și rezultatele la pauză.

Iubitorii de fotbal pot plasa, de asemenea, pariuri pe rezultate la pauză/finală, marcatori primul și ultimul gol, distribuții de scor, ambele echipe care vor marca (BTTS) și distribuiri de puncte.

Ce sunt pariurile pe tenis?

Mulți consideră că datorită turneelor pline de acțiune precum Wimbledon și Cupa Davis tenisul este unul dintre cele mai bune pentru pariuri sportive și privind.

În timpul meciurilor, pariorii pot plasa pariuri live pe jocurile în desfășurare. Dar jucătorii trebuie să ia în considerare diverși factori care pot influența rezultatul unui meci, cum ar fi suprafețele de joc, oboseala, conversiile punctelor de pauză și nișele jucătorilor.

De asemenea, sportul oferă pariorilor șansa de a plasa pariuri Moneyline, Game Spread, Set Spread, Over/Unders, Futures și Prop.

Ce sunt pariurile pe box?

Acest pariu este totul despre lupte cu bani mari, cum ar fi Super seria mondială de box (WBSS), care reunește boxeri profesioniști din întreaga lume.

Pasionații de pariuri pot paria pe diferite aspecte ale unor lupte și rezultate specifice sau metode de victorie, inclusiv KO, descalificări, decizii ale judecătorilor și decizii tehnice.

Tipurile de pariuri pe care oamenii le pot plasa în lupte mari includ runde de tip Moneyline, Over/Under și Stoppage/Knockout. Jucătorii de noroc au, de asemenea, opțiunea de a plasa pariuri asupra modului în care se vor încheia luptele majore, cunoscut sub numele de pariuri rotunde.

Diferite sporturi populare pe care să pariezi
Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive pentru succes cu banii cheltuiți

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive pentru succes cu banii cheltuiți

Sfaturile și trucurile îi ajută pe pariori să plaseze pariuri de succes. Mai jos sunt câteva dintre ele:

Cercetați înainte de a paria

Cercetați înainte de a vă decide asupra pariurilor. De obicei, furnizorii de pariuri stabilesc cote în favoarea lor, dar cercetarea vă oferă un avantaj.

Dinamica grupului și evoluțiile pe parcursul unui joc sau antrenament, cum ar fi accidentările, vă vor ajuta să selectați pariuri cu cote mai bune.

Urmăriți pariurile puternice și slabe

Încrederea în intestinul tău merge doar atât de departe. Preia controlul asupra șanselor tale urmărind pariurile mai puternice și mai slabe.

Urmărirea pariurilor dezvăluie ce tipuri probabil vor pierde sau câștiga și acționează ca un ghid pe care îl puteți adresa înainte de a paria.

Urmăriți știrile

Indiferent dacă resursele pe care le alegeți includ un articol de baschet de încredere sau rețele de știri sportive, colectarea cât mai multor informații va garanta pariuri mai inteligente.

Știrile vor oferi informații valoroase despre tendințe, echipe care pun puncte pe tablă și piste valoroase pentru pariuri de succes.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive pentru succes cu banii cheltuiți
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Pe care joc de baschet la colegiu este cel mai ușor de pariat?

Turneele de baschet universitare, cum ar fi Charleston Classic și Myrtle Beach Invitational, cu teren neutru peste/sub, sunt cele mai ușor de pariat.

Din 2005, terenurile neutre oferă 53,6% sub, față de 49,9% în alte meciuri. Terenurile neutre au cote mai bune la unders, deoarece echipele joacă în medii necunoscute, iar terenurile diferă.

Este legal să pariezi pe baschetul universitar?

Da, pariurile la baschet la colegiu sunt legale. Cu toate acestea, unele state au reguli stricte care împiedică anumite tipuri de pariuri.

Indiana nu va permite pariuri pe echipa sa universitară. Iowa nu permite pariuri de prop pe jucători, iar New York nu permite pariuri de recuzită în colegiu din stat, linie sau pariuri viitoare la nicio echipă sau eveniment.

Pot paria pe jocurile NCAA după ce au început deja?

da! Pariul după începerea unui meci de baschet la colegiu este un pariu în joc, iar pariorii pot paria pe jocul sau rezultatele viitoare.

Casele de pariuri sportive acceptă și configurează linii noi pe baza procedurilor unui joc și vor accepta pariuri până când rămân 5 minute de joc sau un rezultat determinat.

Poți câștiga bani pentru o echipă de baschet din colegiu care pierde?

Da, dar totul depinde de tipul de pariu ales. Distribuțiile de puncte vor avea succes și vor câștiga chiar dacă o echipă de baschet pierde un meci.

Punctele se pariază pe câte puncte o echipă va învinge pe alta sau va pierde, deci dacă o predicție este corectă, pariul câștigă.

Care sunt diferențele dintre pariurile pe NBA și baschetul universitar?

Diferențele care afectează pariurile la baschet la NBA și la colegiu sunt discrepanțele de calificare, structura jocului și numărul de echipe.

NCAA are niveluri de calificare mixte, în timp ce echipele NBA sunt profesioniste. Anual, 30 de echipe NBA concurează în 82 de meciuri împărțite în sferturi. NCAA are peste 300 de echipe care concurează în 30 de meciuri împărțite în jumătate.