Top ligi pe care merită să pariezi în 2024

Țările din întreaga lume legalizează jocurile de noroc sportive. Cadrele legale pentru participarea la pariurile pe echipele sportive preferate au dus la un boom al pariurilor online și offline. Fanii cheltuiesc miliarde în fiecare an pe pariuri sportive. Echipele sportive sunt formate din indivizi care colaborează într-o echipă în timp ce joacă un anumit sport. Numărul de jucători din fiecare echipă variază, în funcție de regulile fiecărui sport.

O echipă sportivă creează o identitate de marcă în câteva moduri. Echipele colegiale primesc adesea numele colegiului sau mascotei universitare a echipei. Echipele profesioniste se identifică de obicei cu regiunea locației în care se află echipa. În cazul echipelor sponsorizate, echipa poate purta numele corporației care plătește factura pentru toate cheltuielile echipei. Pentru fani, branding-ul și popularitatea unei echipe pot determina câte pariuri plasează jucătorii pe echipă în timpul unei competiții.

Ligue 1

Din cauza intereselor comerciale, Le Ligue din Franța se numește oficial Ligue 1 Uber Eats. Este primul campionat de fotbal al națiunii din Franța. Le Ligue este jucată de douăzeci de echipe și se desfășoară pe o structură de retrogradare și promovare către și de la Ligue 2. Liga este administrată de federația de fotbal din Franța, LFP. Înainte de campania 2023/24, planurile sunt de a reduce Le Ligue la optsprezece echipe. Majoritatea jocurilor au loc în weekend.

Afișează mai multe
Eredivisie

Eredivisie este cea mai importantă competiție de fotbal profesionist din Țările de Jos, care implică 18 cluburi. Fiecare club din ligă joacă toate celelalte de două ori în timpul campaniei. Un joc este de obicei acasă. Returul are loc pe terenul adversarului, totalizând treizeci și patru de jocuri pentru fiecare echipă în timpul unei campanii. Aceste numeroase jocuri permit site-urilor online ale caselor de pariuri Eredivisie să ofere pariorilor piețe de pariuri enorme. Sistemul ligii de fotbal din Țările de Jos constă din două divizii în întregime profesionale, care sunt disponibile și pe site-urile de pariuri sportive online.

Afișează mai multe
Serie A

Seria A este cunoscută și ca Serie A TIM datorită sponsorizării naționale. Un Scudetto este prezentat învingătorului acestui turneu de ligă de top pentru cluburile profesioniste de top din structura fotbalistică a Italiei. Din 1930, formatul ligii folosește o programare round-robin. Liga este recunoscută pe scară largă ca una dintre cele mai importante ligi de fotbal din lume și este populară printre casele de pariuri online din Serie A. De asemenea, competiția este adesea descrisă ca una dintre cele mai tactice și solide ligi de fotbal defensive din lume.

Afișează mai multe
Bundesliga

Bundesliga este prima divizie a fotbalului german. Include o rețea vastă de organizații care promovează activ sportul în toată țara europeană. Liga Federală Germană de Fotbal sau Bundesliga rețeaua complexă de asociații, echipe și membri se întinde pe toată țara și cuprinde diferite niveluri de joc și organizare.

Afișează mai multe
La Liga

La Liga este o competiție de fotbal spaniolă populară în lumea fanilor și a pariurilor. Este competiția de fotbal de elită din țara europeană și este cunoscută ca Primeira Division printre localnici. Liga profesionistă cu cel mai înalt rang este o divizie a Ligii Spaniole de Fotbal și este condusă de Liga Nacional de Futbol Professional.

Afișează mai multe
Premier League

Premier League engleză, cunoscută sub numele de Premier League, se remarcă drept cea mai mare și mai populară ligă de fotbal din lume și cel mai vizionat eveniment sportiv. Douăzeci de echipe alcătuiesc această ligă și concurează în meciurile acasă și în deplasare. Există un total de 380 de jocuri în timpul sezonului, oferind cele mai bune site-uri de pariuri online cu multe evenimente de pariuri. Premier League funcționează pe bază de retrogradare și promovare.

Afișează mai multe
Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 - Franța vs Maroc
2022-12-14

Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 - Franța vs Maroc

Semifinalele Cupei Mondiale FIFA 2022 continuă miercuri pe stadionul Al Bayt cu un meci pe care puțini dintre noi ne-am fi imaginat vreodată să-l vedem în această etapă, în timp ce campionii care revin Franța se confruntă cu revelația turneului - Maroc.

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 - Anglia vs. Franța
2022-12-09

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 - Anglia vs. Franța

Ziua a 2-a a sferturilor de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 este aici și, odată cu ea, ceea ce va fi cu siguranță unul dintre cele mai interesante meciuri ale competiției, în timp ce o echipă electrică a Angliei înfruntă campioana în vigoare, Franța!

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

În 2022, Baseball Hall of Fame primește șapte membri noi în clubul exclusivist. Asta după ce niciun nume nu a făcut tăierea anul precedent. Cu oameni ca David Ortiz, Tony Oliva și alții care nu sunt în sală, pasionații de baseball și pariorii își pot îndrepta atenția către clasa 2023 de talente din Major League Baseball care au o șansă bună.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Cele mai populare echipe sportive și ligi pe care să pariezi

Marea majoritate a participanților la echipele sportive sunt sportivi amatori. Cu toate acestea, echipele și ligile profesioniste au devenit o parte integrantă a peisajului sportiv modern. Iată o listă cu echipele sportive care sunt cele mai valoroase din lume.

  • Real Madrid CF - 4,8 miliarde de dolari
  • Dallas Cowboys – 5,7 miliarde de dolari
  • FC Barcelona - 4,8 miliarde de dolari
  • New York Knicks - 5 miliarde de dolari

În 2012, jucătorii care pariau pe echipe sportive au pariat peste 58 de milioane de dolari la meciul final de la Wimbledon de la site-uri de pariuri sportive online. Peste 1 miliard de fani s-au conectat pentru a viziona meciurile de la Wimbledon în timpul competiției. Jocul ocupă locul patru în popularitatea pariurilor în rândul jucătorilor de noroc.

Cu aproximativ 93.000 de meciuri, fanii tenisului au o mulțime de oportunități de a paria. Numărul 1 mondial, Iga Swiatek, este favorizată în orice competiție de tenis, mai ales după câștigarea Openului Francez din 2022 de la Paris.

În timpul nebuniei din martie, jucătorii pariază aproximativ 10 miliarde de dolari pe baschet, care este al treilea în popularitatea pariurilor printre fanii sportului. În timp ce 68 de echipe concurează pentru campionatul național, fanii echipelor pariază pe rezultatul meciurilor individuale și al meciului final de campionat. Kansas Jayhawks a câștigat campionatul NCAA din 2022, devenind echipa una de urmărit pentru pariuri în 2023.

Fotbalul american este pe locul doi după un singur sport în pariurile globale. Liga Națională de Fotbal atrage jumătate din toate pariurile sportive din America. De fapt, Super Bowl a atras un record de 158 de milioane de dolari în pariuri legale în 2018. Estimările privind pariurile ilegale în campionat apropie suma totală de pariuri de 5 miliarde de dolari.

Chiar dacă Rams i-au învins pe Bengali în Super Bowl 2022, doar cele mai mari șapte echipe sportive au câștigat campionate consecutive și nu s-a întâmplat din 2004. În 2023, cei care fac cote se pot uita la alte echipe sportive importante pentru a câștiga Super Bowl. inclusiv Buccaneers, conduși de iconici, de 7 ori Super Bowl quarterback-ul campion Tom Brady.

Ca ale lumii cel mai popular sport, fotbalul depășește cea mai bună acțiune de pariuri pe echipe sportive. Campionatul de fotbal, Cupa Mondială FIFA atrage echipe din 210 de țări care participă la turneu. De la meciurile de calificare până la finală, echipele se întrec pentru a vedea care va câștiga totul. Pariorii urmăresc și pariază la fiecare pas. Atât FC Barcelona, cât și Real Madrid sunt echipe favorizate de pariurile sportive.

Pariați pe o echipă sportivă

Cu mii de competiții sportive lunare, cele mai bune echipe sportive pe care să pariezi au cote favorabile. Fanii fac pariuri la unități offline populare, site-uri web online sau aplicații mobile disponibile pentru descărcare în magazinele de aplicații Apple și Google.

Echipele cu șanse mari de câștig sunt expuse unui risc monetar mai mare pentru pariorii care participă la pariuri pe echipe sportive. Prin urmare, este esențial ca un jucător de noroc să parieze doar bani pe sporturi pe care își poate permite să le piardă.

Majoritatea caselor de pariuri oferă mai multe moduri de a pariază pe aceeași competiție. De exemplu, un parior poate miza pe cine va câștiga meciul, care jucător va înscrie primul sau jucătorul care va obține cele mai multe puncte. Cotele unei echipe favorizate vor avea cote cu semnul minus. Şansele unei echipe estimate să piardă vor avea un semn plus al cotelor.

Pariul bazat pe marja de victorie așteptată în puncte este o modalitate populară de a paria. Dacă se așteaptă ca o echipă să câștige cu 10 puncte, diferența de puncte este de -10. Pariorii care pariază pe echipa favorită primesc înapoi banii pariați plus câștiguri suplimentare dacă favoritul cu cote câștigă cu 10 puncte.

Merită să pariezi pe o ligă?

Pentru pasionații de sport, pariurile pe ligile sportive sunt o formă de divertisment care îmbunătățește jocul. Câștigă sau pierde, pariurile merită experiența pentru cei mai mulți. De exemplu, pariurile pe linie monetară sunt o altă modalitate populară de a câștiga un pariu. Dacă cota favorită este -400, un parior pariază 400 USD pentru șansa de a câștiga 200 USD.

Totuși, pariorul își câștigă pariul plus 200 USD dacă favoritul câștigă, dar poate pierde 400 USD dacă favoritul pierde meciul. Pariurile pe linie de bani sunt populare pentru competițiile sportive cu scoruri mici, cum ar fi fotbalul și baseballul. Jucătorii experimentați au stăpânit cum să gestioneze riscurile, iar fanii individuali joacă adesea doar pentru distracție.

Cum să pariezi pe echipe sportive

Jucătorii experimentați pariază deștepți. Să fii informat despre pariurile pe echipele sportive favorizate este o modalitate de a alege cele mai bune echipe pe care să pariezi. Majoritatea jucătorilor urmăresc jocurile pentru a afla ce jucători au performanțe bune și ce echipe știu să câștige.

Cercetarea statisticilor istorice câștig/pierde este, de asemenea, o modalitate inteligentă de a lua o decizie informată. De fapt, software-ul de calculator poate analiza victoriile pentru a produce câștigătorul probabil într-o confruntare cu echipe cap la cap.

Cu toate acestea, statisticile și datele sunt doar două moduri de a determina câștigătorul probabil. Informațiile din știri oferă chei pentru capacitățile viitoare de performanță ale unei echipe și oferă o perspectivă asupra pariurilor pe echipe sportive. Dacă o echipă dobândește un jucător superstar, șansele de câștig ar putea crește. În schimb, dacă o echipă pierde un jucător important din cauza unei accidentări, se poate confrunta cu provocări concurând la același nivel.

Urmărirea cotelor de pariuri ale echipei sportive este, de asemenea, o modalitate eficientă de a paria. Angajații caselor de pariuri sportive au experiență în alegerea câștigătorilor și au dreptate mai mult de 50 la sută din timp. Pentru a asigura o victorie, un mai bun poate miza și pe ambele părți ale meciului.

Alegând să separe casele de pariuri, un jucător de noroc poate plasa două pariuri, ceea ce aproape solidifică un câștig. Desigur, un meci egal în acest scenariu va însemna că jucătorul pierde dacă pariază pe ambele echipe pentru a câștiga.

Cei mai buni jucători de sport din lume

Stăpânirea unui sport necesită dăruire intensă, talent, seriozitate și atletism. Puțini jucători ajung la statutul emblematic, care include adorația fanilor și o mulțime de bani din salarii, câștiguri și aprobări. Iată cinci jucători care sunt favorizați de fani și cote de pariuri sportive.

Cristiano Ronaldo câștigă un salariu uriaș de 26,4 milioane de dolari în 2022 și se bucură de o urmărire pe Twitter de 42 de milioane de urmăritori. Fiind cel mai popular jucător de fotbal din lume, el a acumulat peste 1 miliard de dolari în câștiguri în timpul carierei sale din salarii și aprobări și are o valoare netă estimată la 500 de milioane de dolari.

LeBron James câștigă 23 de milioane de dolari jucând baschet pentru Los Angeles Lakers și trimite pe Twitter la peste 31 de milioane de urmăritori pe Twitter. Forbes estimează că averea netă a lui James depășește 1 miliard de dolari.

Serena și Venus Williams au zguduit lumea tenisului cu victorii la individual și la dublu de-a lungul carierei lor. Ambii au adus contribuții neprețuite la sport, câștigând mai multe campionate, inclusiv Wimbledon. Serena conduce cu 19 victorii la Wimbledon la 12 victorii ale lui Venus. Ambii s-au bucurat de statutul de jucători de tenis numărul 1 din lume.

Fiecare dintre acești jucători este considerat pe scară largă ca fiind cel mai bun care a jucat vreodată sporturile respective și este adesea favorizat de jucători.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu