Totul despre pariurile Formula 1

Formula 1 este o serie de curse de top la nivel mondial. Deci, nu este de mirare că pariurile pe acest sport sunt o distracție răspândită pentru mulți observatori. Fanii sportului de conducere pot aprecia o acțiune palpitantă în timp ce își observă șoferii favoriți mergând cap în cap pe pistă. Cu toate acestea, pariurile pe Formula 1 au devenit o afacere și mai mare cu internetul.

NASCAR poate fi cea mai populară formă de curse cu motor din Statele Unite; cu toate acestea, cursele de Formula 1 au un public mai extins la nivel global. Popularitatea F1 a crescut constant în America și, odată cu această favoare, vine o atracție suplimentară pentru pariuri. Ne vom arunca mai mult în detalii despre creșterea pariurilor pe Formula 1 și în toate dezavantajele necesare pariorilor.

Totul despre pariurile Formula 1
Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe Formula 1

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe Formula 1

Pariurile în Formula 1 necesită pariuri pe rezultatul curselor. Stilurile de pariuri pot fi completate prin case de pariuri sportive online, bursele de pariuri și casele de pariuri tradiționale. Pariotorii își pot testa banii pe ce pilot cred că va câștiga cursa, în plus față de alte provocări, inclusiv podium, cei mai rapidi timpi pe tur și multe altele.

Nu există o dată la care au început pariurile pe Formula 1; cu toate acestea, se poate presupune că pariurile pe sport au început de la începutul sportului în sine. Ceva de remarcat este că într-o carte numită „A History of Gambling” de Tony Bloom, au fost menționate pariurile pe Formula 1, discutând despre modul în care pariorii pariază de secole pe multe evenimente sportive, inclusiv curse.

Deci, casele de pariuri de Formula 1 se crede că au început în anii 1950. De la începuturile sale, a devenit mai populară pe măsură ce timpul a trecut, în special odată cu crearea pariurilor sportive pe internet.

Pariurile pe Formula 1 sunt una dintre cele mai populare forme de pariuri sportive din întreaga lume. Pariul pe sport este unul dintre cele mai populare pariuri la nivel global, iar pariorilor le place să parieze pe ei piloți și echipe preferate.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe Formula 1
Cum să pariezi pe Formula 1

Cum să pariezi pe Formula 1

Pariul pe Formula 1 poate fi la fel de simplu sau complicat pe cât îl faci, cel mai simplu pariu de Formula 1 fiind câștigătorul cursei - asta se numește un Pariu absolut. Tot ce trebuie să facă un parior este să parieze pe un șofer despre care crede că va câștiga.

Iată defalcarea pariurilor:

  1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe Formula 1 și faceți o depunere.
  2. Alegeți evenimentul de Formula 1 pe care doriți să pariați.
  3. Alegeți pilotul sau echipa de Formula 1 pe care doriți să pariați.
  4. Selectați o sumă de miză.
  5. Pune un pariu.

Pariorii pot plasa, de asemenea, pariuri pe un Finalizare pe podium. Aceasta presupune pariarea pe primii trei piloți sau echipe. Nu contează în ce poziție termină oricare dintre piloți. Deci, dacă pariezi folosind acest stil și un pilot pe care l-ai ales primește primul, câștigi.

De asemenea, dacă șoferul tău ajunge al treilea, câștigi. Marja predominantă Fanii pariurilor pe Formula 1 pot miza și pe cât de departe îl va învinge un pilot pe primul loc pe cel de pe locul doi.

Există, de asemenea, Poziția întâi pariu, care presupune pariarea pe cine va începe cursa în pole position. Această poziție este cea mai apropiată de linia de start la începutul unei curse. Este un loc care se câștigă, mergând la șoferul cu cel mai rapid timp în calificări.

Un alt stil de pariere este Cel mai rapid tur. Acesta este destul de simplu: este atunci când pariorii pot miza pe cine cred că va avea cea mai rapidă tură. Acest lucru se poate baza pe performanțele anterioare sau pe modul în care un șofer performează în cursa prezentă.

În timp ce o plată semnificativă pentru cei defavorizați poate fi tentant, de obicei nu sunt plină de satisfacții. Asta pentru că Formula 1 este un sport în care favoriții câștigă aproape întotdeauna.

De exemplu, Lewis Hamilton a câștigat nouă curse în sezonul din 2017. Între timp, Valtteri Bottashis, coechipierul său Mercedes, a câștigat trei. Acest lucru i-a oferit lui Hamilton campionatul șoferilor și Mercedes campionatul constructorilor.

Evenimente sportive de Formula 1 de prestigiu, cum ar fi Marele Premiu Monaco sau Campionatele Mondiale de Formula 1 sunt oportunități excepțional de mari pentru toți pariorii de a-și plasa pariurile.

Cum să pariezi pe Formula 1
Calcularea cotelor de pariuri pe Formula 1

Calcularea cotelor de pariuri pe Formula 1

Calcularea formulei 1 cote de pariuri poate fi descurajantă pentru unii parori, dar poate fi relativ simplu. Pentru a începe să parieze pe o cursă de Formula 1, un parior trebuie să cunoască probabilitatea ca un eveniment să aibă loc. Odată ce cotele sunt cunoscute, un parior poate utiliza acest număr pentru a estima cotele de pariuri în Formula 1.

Factori pentru cotele în Formula 1

Sunt mulți factori care afectează Cote de Formula 1. În primul rând, vremea poate fi un factor determinant uriaș pentru modul în care se va desfășura o cursă. Dacă este o zi ploioasă, acest lucru poate afecta tracțiunea roților, ceea ce afectează apoi cât de repede pot merge mașinile și cât de repede pot face viraje.

Există, de asemenea, lungimea circuitului de luat în considerare. Pentru pariurile online pe Formula 1, fanii ar trebui să rețină, de asemenea, că cursele de Formula 1 se desfășoară de obicei pe piste care au câțiva kilometri lungime. Acest lucru poate afecta modul în care un șofer poate lua cursa, adică dacă se așteaptă și merge spre victorie la sfârșit sau încearcă să păstreze primul loc de la început. Deci, mulți factori pot afecta planurile.

Pariorii trebuie să ia în considerare și performanțele anterioare ale șoferilor. Fanii de pariuri pe Formula 1 se pot uita la statistici online pentru a determina dacă pot avea succes. A avut un șofer o serie de înfrângeri în ultima vreme? Ce fel de mașină folosesc? Care sunt specificațiile mașinii? Pariorii de Formula 1 ar trebui să ia în considerare și echipele de Formula 1 pentru a determina cine va câștiga probabil.

Luarea în considerare a acestor factori ajută în mare măsură pariorii de Formula 1 să ia decizii informate cu privire la plasarea pariurilor.

Pariuri Futures Formula 1

Pariați pe futures înseamnă să pariați pe pilotul sau echipa despre care credeți că va deveni campion la sfârșitul sezonului de F1. În Formula 1, jucătorii pot paria pe ce echipă cred că va câștiga cea a pilotului campionat, iar jucătorii pot miza și pe cine cred că va câștiga campionatul constructorilor.

Cel mai bun moment pentru a face acest pariu este înainte de începerea sezonului de curse, deoarece unele site-uri de pariuri online de Formula 1 închid opțiunea de pariuri când începe prima cursă.

Calcularea cotelor de pariuri pe Formula 1
Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pentru Formula 1

Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pentru Formula 1

Bucurați-vă de entuziasmul pariurilor în joc pentru Formula 1, unde luarea rapidă a deciziilor este esențială. Distincția dintre pariurile live pe F1 și alte sporturi este că pariorii își reevaluează constant determinările asupra unei curse. Într-o cursă, piloții trebuie să facă o oprire la boxe cel puțin o dată pentru a-și schimba anvelopele.

Anticiparea când se poate întâmpla acest lucru este o modalitate excelentă de a vă oferi un avantaj când pariuri live pe Formula 1.

De asemenea, comentatorii sunt de mare ajutor atunci când se iau în considerare cursele de Formula 1. Ascultarea experților îi va ajuta pe pariori să urmărească cronometrajele pe parcursul cursei. De exemplu, dacă un parior dorește să știe când un anumit șofer va face o oprire la boxe, poate asculta aceste informații prin radiourile șoferilor.

Dacă un parior consideră că un anumit șofer face boxe la momentul nepotrivit, acesta ar putea decide dacă pariază pe el. Mai mult, pe de altă parte, ar putea fi momentul perfect pentru ca un parior să-l susțină pe rivalul acelui pilot în cursă.

Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pentru Formula 1
Pariuri de calificare pentru Formula 1

Pariuri de calificare pentru Formula 1

Există un knockout în trei etape pentru cursele de calificare la F1. Acest lucru poate depinde de numărul de mașini înscrise, dacă un grup de piloți cei mai lenți a fost eliminat în Q1 și apoi dacă un alt grup de piloți cei mai lenți a fost eliminat din nou în Q2, lăsând zece mașini să concureze în Q3 pentru pole position.

Pariurile pentru o pole position sunt o piață grozavă de privit în timpul calificărilor pentru Formula 1. În acest moment, pariorii ar fi avut mai multe șanse să vadă performanța unui pilot pe circuit în timpul antrenamentelor și ar trebui să aibă o idee decentă despre care pilot ar putea câștiga cursa.

Nu pariați pe Hype

Deoarece Formula 1 este foarte populară, este ușor pentru un parior să parieze pe un alt mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Pariuri de calificare pentru Formula 1
Recomandări cheie

Recomandări cheie

  • Luați în considerare pariurile live și futures
  • Nu pariați pe cei defavorizați; ține-te de campioni
  • Evaluează-ți cunoștințele pentru stilul de pariere care funcționează cel mai bine pentru tine
  • Luați în considerare modul în care vremea poate juca un rol pentru performanța mașinii șoferului dvs
Recomandări cheie