Totul despre American Football Odds

Mingea se transferă purtând-o cu sine (grabă), sau prin aruncare și trecere de la un membru al propriei echipe la altul (pasare).

Punctele pot fi înscrise în mai multe moduri, inclusiv trecerea mingii peste linia porții, aruncarea mingii către un jucător care a trecut linia porții (care este o atingere în ambele cazuri) sau șutul prin stâlpii porții (teren poartă). Câștigătorul este echipa cu cele mai multe puncte după expirarea timpului.

Jocul durează de obicei 60 de minute împărțite în 4 perioade a câte 15 minute.

Totul despre American Football Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Totul despre cote de fotbal american, linii de pariuri și spread-uri

Totul despre cote de fotbal american, linii de pariuri și spread-uri

Cele mai multe dintre pariuri pe fotbalul american sunt de fapt pariuri pe liga NFL. NFL este formată din 32 de echipe, împărțite în 8 divizii, iar fiecare echipă joacă 17 meciuri în sezonul regulat. Acesta este un sezon scurt în comparație cu majoritatea celorlalte ligi, jucând de la începutul lunii septembrie până la începutul lunii februarie.

Datorită duratei scurte a sezonului, NFL poate fi o provocare pentru cei cărora le place să parieze pe ligă, deoarece numărul limitat de jocuri și echipele adverse fac dificilă evaluarea adevăratului potențial pe care îl au echipele. Dar este o provocare cu care se confruntă toată lumea și poate deveni un avantaj pentru cei care sunt pregătiți.

Totul despre cote de fotbal american, linii de pariuri și spread-uri
Cote pentru linia monetară de fotbal american și cum să pariezi pe fotbalul american

Cote pentru linia monetară de fotbal american și cum să pariezi pe fotbalul american

A pariu pe linie monetară este unul în care alegi cine va câștiga meciul. Nu trebuie să preziceți alte aspecte ale jocului, doar alegeți câștigătorul dintre echipa A și echipa B. Majoritatea începătorilor aleg acest tip de pariu pentru că pare cel mai simplu.

Fotbalul american s-a răspândit

Cea mai populară formă de pariuri pe fotbalul american este răspândită, care se mai numește și pariuri cu handicap. Cel mai bun mod de a descrie această formă de pariuri este prin exemplu. Deci, dacă vedeți jocul dintre New Orleans Saints și Dallas Cowboys cu un -3,5 puncte repartizate pe New Orleans, ce înseamnă mai exact asta?

Aceasta înseamnă că Sfinții, pentru a acoperi spread-ul, trebuie să câștige cu minim 4 puncte. Pe de altă parte, dacă ai de gând să pariezi pe Cowboys, câștigi dacă câștigă sau pierde cu maximum trei puncte.

În esență, casa de pariuri a estimat astfel marja care face jocul 50-50. În exemplul nostru, casa de pariuri de fotbal american a stabilit spread-ul pentru New Orleans la -3,5 deoarece crede că există o șansă de 50% ca Chicago să câștige cu cel puțin 4 puncte sau o șansă de 50% să nu câștige.

Din păcate, dacă știm că casele de pariuri nu oferă cote „chiar pe bani” de 2,00 și, de obicei, este vorba de cote de 1,85 până la 1,90 la pariuri cu spread, aceasta înseamnă că trebuie să câștigi cel puțin 52,5% din pariurile tale pentru a ajunge la egalitate. Acest lucru este mai greu decât pare. Oricum ar fi, pentru a avea succes pe termen lung, proporția de aur ar fi de 55,5%.

Cote pentru linia monetară de fotbal american și cum să pariezi pe fotbalul american
Liniile de pariuri la fotbal american au fost explicate

Liniile de pariuri la fotbal american au fost explicate

Ceva de care trebuie să țineți cont atunci când pariați pe liniile de pariuri la fotbal american este ceva numit numere cheie.

Numerele cheie sunt cele mai comune marje de victorie în jocuri NFL. În ordinea apariției, sunt 3 puncte, 7 puncte și 10 puncte. În ultimele 20 de sezoane, aproape o treime din jocuri s-au încheiat cu una dintre aceste trei marje.

Deci, de ce ar trebui să țineți cont de numerele cheie? Ei bine, dacă ne gândim că în ultimele 20 de sezoane 16% din jocuri s-au încheiat cu o marjă de 3 puncte, important este ca dacă pariezi pe spread-ul NFL să înțelegi diferența dintre linia 2.5 și linia 3.5, sau 6.5. și 7.5.

Deoarece atât de multe jocuri se termină pe aceste marje, aceasta înseamnă că o diferență de 1 punct între un spread de 2,5 și 3,5 este mult mai semnificativă decât o diferență de 1 punct între un spread de 4,5 și 5,5 puncte sau chiar o diferență de 2 puncte între un spread. de la 10,5 la 12,5 puncte.

Pentru a simplifica lucrurile: să presupunem că Baltimore Ravens au un spread de +3,5 puncte. Deoarece marja de 3 puncte este atât de stabilită și comună, acel 0,5 mai mult pe care Raveni au obținut-o peste este mult mai valoros decât aproximativ 0,5 puncte într-un caz de 5 sau 8 puncte, deoarece acestea apar mult mai rar.

Liniile de pariuri la fotbal american au fost explicate
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la fotbal american

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la fotbal american

Având în vedere faptul că NFL este cea mai populară ligă din SUA, fiecare pariuri sportive de fotbal american oferă o varietate de linii despre jocurile de fotbal din NFL și colegiu. Știind că spread bet-urile sunt cea mai comună linie jucată în fotbalul american, casele de pariuri depun un efort suplimentar pentru a le face cât mai bune.

Totuși, asta nu înseamnă că nu există diferențe în ceea ce privește cotele și liniile dintre acestea case de pariuri sportive online. Fotbalul american este un sport în care schimbarea unui punct în răspândire face cea mai mare diferență în toate sporturile.

De obicei, există cel puțin o săptămână între două jocuri pe care o echipă le joacă. În acel timp pot apărea multe evenimente care vor influența cotele și liniile. Aceasta este perioada în care ar trebui să aibă loc compararea cotelor. Orice modificare semnificativă poate fi folosită pentru a plasa un pariu pe cote care ar aduce o valoare bună.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la fotbal american
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la fotbal american

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la fotbal american

Sezonul de fotbal american nu oferă multe jocuri ca baseballul și baschetul. Acest fapt face ca găsirea casei de pariuri online potrivite de fotbal american și mai importantă, deoarece doriți să aveți cele mai bune cote posibile de pariere și liniile gata când începe sezonul.

10bet, BetVictor, Gunsbet și Melbet oferă tot ce ar avea nevoie orice parior de fotbal american.

Fotbalul american, ca unul dintre cele mai dinamice sporturi, poate fi descris ca un joc de șah între două echipe. Fiecare echipă are în cartea de joc zeci și chiar sute de acțiuni pe care le are la dispoziție și pe care le-a exersat cu sârguință.

Unele acțiuni sunt foarte sigure, în timp ce alte acțiuni sunt riscante, dar dacă sunt executate bine, pot câștiga mult spațiu.

Ar trebui să fie același cu acțiunile tale când plasezi un pariu. Asigură-te că îți faci temele și găsești cea mai bună casă de pariuri la care te-ai ține pentru sezon și, sperăm, să beneficiezi de asta.

Nu poți influența rezultatul jocului, dar te poți pune cu siguranță în cea mai bună situație posibilă pentru a beneficia cel mai mult dacă pariul tău se transformă într-unul câștigător.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la fotbal american
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la fotbal american

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la fotbal american

Munca asiduă și cercetarea sunt două strategii indispensabile pentru pariuri online la fotbal american. Trebuie să absorbi cât mai multe informații despre echipa pe care pariezi, precum și despre adversarul acesteia. Fotbalul american este un sport agresiv care duce adesea la accidentări ale jucătorilor.

Pentru a ști dacă jucătorii cheie vor lipsi de la evenimentul viitor, verificați Rapoartele de accidentări ale echipei. Absența unui jucător cheie poate duce la o scădere drastică a performanței întregii echipe.

În plus, ar trebui să investigați statisticile fiecărui jucător în parte, performanța echipei în sezonul precedent, să vedeți importanța meciurilor și alți factori care pot afecta rezultatul final.

De asemenea, avantajul terenului de acasă este important în jocurile de fotbal american. Faceți-vă cercetarea comparând succesul meciurilor de acasă și ale echipei dvs. în deplasare. Conform statisticilor generale, echipele care joacă acasă câștigă 60% din timp. Echipele care joacă în deplasare pot fi dezavantajate din cauza efectului de mulțime, a oboselii de călătorie, a diferenței de fus orar și altele asemenea.

În sfârșit, dorim să menționăm că antrenorii și tactica lor joacă un rol important în rezultatul final al fiecărui joc. Antrenorii folosesc strategii repetitive care pot fi foarte bune împotriva unor adversari și eșuează împotriva altora.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la fotbal american
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu