Totul despre Horse Racing Odds

Au fost nevoie de mulți ani pentru ca cursele de cai să-și găsească drumul în rândul publicului. Astăzi, reprezintă un sport cu un număr mare de spectatori și este deosebit de cunoscut printre casele de pariuri sportive.

Despre ce este interesant pariuri pe curse de cai este faptul că regulile și tipurile de pariuri variază de la o țară la alta. De exemplu, în America de Nord poți paria pe câștigătorul cursei, dar nu și pe poziții, în timp ce în Europa și Asia poți paria pe grupa în funcție de numărul de cai care participă la cursă.

Totul despre Horse Racing Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Totul despre cote de curse de cai, linii de pariuri și spread-uri

Totul despre cote de curse de cai, linii de pariuri și spread-uri

Unul dintre motivele pentru care pariurile online pe curse de cai sunt atât de populare este simplitatea pariurilor. În plus, cursele sunt întotdeauna rapide și dinamice, așa că nu te vei plictisi niciodată.

The Preakness Stakes, Grand National, Kentucky Derby, Prix de l'Arc de Triomphe, Melbourne Cup și Nakayama Grand Jump sunt toate exemple de curse de cai organizate în întreaga lume care atrag un trafic uriaș de pariuri.

Majoritatea caselor de pariuri online de curse de cai oferă multe opțiuni de pariuri care sunt toate foarte distractive.

Pariuri pentru curse de cai

Când alegi această metodă, trebuie să alegi calul pe care pariezi pentru a câștiga și singurul mod în care pariul tău va fi cel câștigător este ca calul tău să ajungă pe primul loc. Cursele de cai au o adevărată gamă largă de cote de linie monetară, începând de la cote foarte mici, cum ar fi 1,20, până la cote foarte mari, uneori chiar peste 300.

Este foarte important să nu-ți fie frică să pariezi pe cai cu cote mari. Desigur, acest lucru trebuie să fie susținut de analize și cunoștințe solide. Există mulți parori cărora le este frică să parieze pe cote mari la curse de cai.

Aceștia ar spune că șansa de câștig este prea mică și a căzut constant în capcana de a paria pe curse de cai cote sub 2,50, ceea ce nu este recomandat pentru pariurile pe curse de cai. După un timp, veți ști cu toții când asumarea riscurilor dă roade și cum să identificați oportunități valoroase.

Totul despre cote de curse de cai, linii de pariuri și spread-uri
Formarea curselor de cai și cum să pariezi pe cursele de cai

Formarea curselor de cai și cum să pariezi pe cursele de cai

Acesta este cel mai neglijat, dar mulți susțin că este cel mai important factor pentru analiza cursa pe care vrei să pariezi. Încercați să înțelegeți stilurile de alergare ale protagoniștilor și ce li s-ar potrivi cel mai bine. De exemplu, dacă avem doi favoriți serioși agresivi în față, ambii sunt predispuși să se distrugă unul pe celălalt în față și să elibereze calea calului care era în spate.

În mod similar, dacă calului din față i se dă un start ușor pentru a conduce fără presiune, este mult mai probabil să alerge la maximum. O mare parte din aceasta este o chestiune de simțire care va veni din experiența de a viziona mii de curse și de a lua note precise.

Caii de la herghelii mai mari și mai celebri sunt în general supraevaluați în raport cu forma lor reală. Încearcă să nu cedezi zvonurilor și reputațiilor și concentrează-te pe ceea ce ai văzut cu ochii tăi.

Participanții mai tineri care abia la început sunt adesea mai entuziaști decât cei care au avut deja succes în trecut. Antrenorii „noi” au starturi excelente peste sărituri, pe care casele de pariuri nu le-au aplicat încă pe listele lor.

Formarea curselor de cai și cum să pariezi pe cursele de cai
Linii de pariuri despre curse de cai explicate

Linii de pariuri despre curse de cai explicate

Locul și spectacolul

Punerea unui pariu de curse de cai înseamnă că câștigi dacă calul pe care pariezi ocupă primul sau al doilea loc. Cote de pariuri aici sunt de obicei mai mici decât pariurile Win, dar primești o rezervă dacă calul tău ajunge pe locul al doilea într-un final strâns.

Când vine vorba de spectacol, îți oferă și mai multe șanse de a greși, deoarece calul ales poate fi pe unul dintre primele trei locuri și vei câștiga pariul. Cotele sunt mult mai mici decât atunci când joci Win and Place.

De-a lungul bordului

În acest fel, puteți include toate cele trei pariuri anterioare simultan. Deci pariezi că calul tău va fi primul, unul din doi și unul din trei. Cotele sunt bune, nu mari, pentru că șansele de a ghici sunt mai mari. Această metodă este destul de populară, deoarece este interesantă și include mai multe opțiuni.

Exacta

Astfel de pariuri sunt puțin mai riscante și ceea ce se recomandă este să încercați mai întâi unele dintre cele mai simple enumerate mai sus. Acest pariu înseamnă că trebuie să ghiciți care cal va fi primul și care cal va fi al doilea și numai dacă această ordine exactă apare și tu ești câștigătorul.

Linii de pariuri despre curse de cai explicate
Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri la curse de cai

Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri la curse de cai

Cea mai mare atenție trebuie acordată întotdeauna calității cotelor atunci când alegeți o casă de pariuri de curse de cai. Dacă intenționați să pariați în mod regulat pe cursele de cai, pariurile la cele mai bune cote ar trebui să fie o prioritate. Casele de pariuri diferite vor avea cote diferite pentru caii din aceeași cursă și doriți să pariați la cele mai mari cote posibile pentru a asigura suma maximă de câștiguri dacă câștigați.

De asemenea, atunci când alegeți o casă de pariuri de curse de cai, doriți să vă asigurați că casa de pariuri pe care o utilizați plătește numărul maxim de locuri. Vei fi foarte dezamăgit să vezi că calul tău termină pe locul al patrulea și are un pariu pierdut, doar pentru a realiza că dacă ai fi plasat același pariu la o altă casă de pariuri, ar fi plătit și pe locul patru.

În cele din urmă, atunci când alegeți o casă de pariuri de curse de cai, acordați întotdeauna atenție celor mai bune bonusuri. Există multe case de pariuri online care oferă fantastic bonusuri de bun venit, în timp ce alții vor avea promoții speciale de curse de cai.

Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri la curse de cai
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de curse de cai

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de curse de cai

Cursele de cai sunt întotdeauna populare, așa că accesarea informațiilor de încredere este destul de ușoară. Cel mai simplu mod de a colecta date este să urmărești profilurile din rețelele sociale ale grajdurilor, jocheilor și antrenorilor. De asemenea, ar trebui să vizitați în mod regulat site-uri de curse de cai precum SkiRacing, The Guardian și At Races. Acest site publică informații foarte utile despre antrenament, curse și cai.

În comparație cu celelalte sporturi, găsirea celei mai bune case de pariuri care oferă cote și linii bune de curse de cai este destul de dificilă, deoarece nu toți au considerat că este profitabil.

Oricum, cel cele mai mari case de pariuri sportive online au oferte bune de curse de cai. Unul dintre aceștia este cu siguranță William Hill. Toate opțiunile de pariuri pe curse de cai pe care le puteți gândi pot fi găsite acolo și adesea există promoții care fac pariurile pe curse de cai și mai interesante.

1xBet este un alt loc unde poți găsi tot ce îți dorești când vine vorba de curse de cai. Cote bune, o varietate de opțiuni și pariuri live sunt tot ce ai nevoie pentru a te bucura de pariurile pe curse de cai.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de curse de cai
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe curse de cai

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe curse de cai

O strategie pregătită este de mare importanță în pariurile la cursele de cai. Este plăcut să ai un plan de care să te ții și să eviți astfel potențialele pierderi.

Când vine vorba de curse de cai, analiza pre-cursă este probabil cea mai importantă parte a pariurilor. Ar trebui să acordați întotdeauna atenție formei calului în sine, precum și condițiilor pistei și alți factori care pot afecta cursa. De obicei, să-ți iei timp pentru a face puțină cercetare va da roade.

Online găsești diverse programe care îți oferă toate informațiile statistice utile despre cai, antrenorii lor și chiar proprietarii lor. De obicei, aceste aplicații sunt taxate. Cu toate acestea, prețul nu este mare, așa că merită să investiți într-una dintre ele.

De asemenea, urmăriți crescătorii mai mici și realizările lor, nu doar herghelii mai puternici. Mulți parori cred că jucând cei mai mari favoriți vor profita întotdeauna, dar acest lucru poate să nu fie adevărat. Căutați și stele în devenire, mai ales dacă doriți să jucați niște pariuri cu mai multe poziții.

Nu e rău că, în ciuda tuturor recenziilor și statisticilor disponibile, îți ții și propriile evidențe despre cai pentru că nu gândești exact la fel ca oamenii care se ocupă de prelucrarea datelor.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe curse de cai
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu