Pariază online pe ATP Tour

ATP înseamnă Association of Tennis Professionals, care organizează turul ATP. Turul se concentrează pe circuitul mondial profesionist de tenis masculin. Turul constă de fapt din mai multe turnee diferite, inclusiv turneele de Grand Slam și mai multe turnee marca ATP, cum ar fi Finalele ATP, Cupa ATP și seria ATP 250.

Din acest motiv, turul are loc în locații din întreaga lume de-a lungul calendarului tenisului. Este un turneu foarte prestigios și jucătorii concurează tot timpul pentru a câștiga punctele care le vor oferi clasamentul pentru următorul sezon de tenis.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Istoria Turului ATP

Istoria Turului ATP

Fondul de premiere pentru turneu variază, deoarece fiecare turneu va avea propriul fond de premii. Mai multe informații despre acest lucru pot fi găsite pe site-urile web ale turneelor individuale. De exemplu, premiul în bani pentru Cupa ATP în 2022 este de 10 milioane de dolari. Jucătorii primesc atât o taxă de participare, cât și premii în bani. Există și premii în bani pentru echipe din Cupa ATP.

ATP și-a început viața în 1972 și a fost creat de cei mai buni profesioniști din tenis ai zilei. Jucătorul a avut o întâlnire într-o scară la US Open în acel an pentru a vorbi despre dorința lor de a avea o asociație de jucători. Jack Kramer a fost ales director executiv, iar Cliff Drysdale a devenit președinte. Scopul a fost îmbunătățirea jocului pentru jucători.

ATP a creat sistemul de clasare care a analizat performanța jucătorilor și a determinat înscrierile jucătorilor la diferitele turnee din tur. Clasamentul a intrat în vigoare anul următor și același sistem de clasare rămâne în vigoare până în prezent. Timp de cincisprezece ani, circuitul de tenis masculin a fost supravegheat de ATP, împreună cu Federația Internațională de Tenis și o serie de directori diferiți de turneu.

Istoria Turului ATP
O nouă direcție

O nouă direcție

În ciuda faptului că jucătorii au contribuit la crearea ATP-ului, totuși au simțit că nu au suficientă voce și vor mai mult control. În 1988, tot la US Open, CEO-ul ATP, Hamilton Jordan, a ținut o conferință de presă în parcare.

Au fost expuse problemele turului, precum și oportunitățile. Unul care a fost clar identificat a fost crearea unui nou tur ATP. Jucătorii au susținut acest lucru și 24 dintre ei s-au înscris pentru a juca în noul tur ATP în 1990.

O nouă direcție
Tot ce trebuie să știi despre tenis

Tot ce trebuie să știi despre tenis

Tenis a fost mult timp un sport foarte popular printre spectatori. Este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi sporturi din jur, fiind jucat într-o formă ușor diferită de Henric al VIII-lea în secolul al XVI-lea. Turnee precum Wimbledon există de mai bine de un secol și figurează în evenimente sportive majore, cum ar fi Jocurile Olimpice de vară.

Cele mai multe turnee au meciuri masculine jucate în cinci seturi, în timp ce meciurile feminine se joacă în trei seturi. Turneele includ, de asemenea, unele dintre cele mai recente tehnologii, care pot măsura viteza serviciului și poate măsura cu precizie locul în care aterizează mingea.

Turneele au loc în țări din întreaga lume și există evenimente atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu opțiuni de dublu și dublu mixt incluse în majoritatea turneelor. Toate turneele majore sunt televizate, iar unii dintre jucătorii de top vor lua parte și la turnee mai mici și mai locale pe tot parcursul anului. Evenimentele de Grand Slam sunt întotdeauna bine frecventate și sunt difuzate în întreaga lume.

Tot ce trebuie să știi despre tenis
Cele mai bune campionate de tenis

Cele mai bune campionate de tenis

Turul ATP este, de asemenea, atractiv pentru parior, deoarece este unul dintre cele mai mari evenimente sportive și se concentrează pe jucătorii de elită. Acestea sunt nume de top din sport și spectatorul este garantat să urmărească un meci excelent atunci când sunt aruncați unul împotriva celuilalt.

Deoarece este alcătuit din cele mai mari evenimente de tenis, meciurile vor fi foarte variate, iar spectatorii pot descoperi talentele care vor veni.

Cele mai bune campionate de tenis
Cum să pariezi pe turul ATP

Cum să pariezi pe turul ATP

Primul pas pentru a plasa un pariu este să te uiți la site-urile de pariuri online. Există mai multe dintre care să alegeți și toate vor oferi caracteristici ușor diferite. Cele mai bune campionate de tenis sunt de obicei incluse pe toate site-urile de pariuri sportive, astfel încât majoritatea evenimentelor turului ATP vor fi disponibile pariorilor. Toate vor oferi puțin cote diferite pe jucători și evenimente, dar majoritatea vor fi similare în viziunea lor asupra rezultatelor potențiale.

Odată ce pariorul a găsit cea mai bună casă de pariuri pentru ei, trebuie să se înregistreze. Procesul este destul de ușor. Paritorul va trebui să-și creeze un cont online urmând pașii stabiliți de site. Unele site-uri pot solicita utilizatorului să-și verifice adresa și vârsta înainte ca procesul de înscriere să poată fi finalizat. Apoi trebuie să stabilească cum vor adăuga fonduri în contul lor, astfel încât să își poată finaliza pariurile.

Cum să pariezi pe turul ATP
Plasarea pariului

Plasarea pariului

Pariătorul ar trebui să ia în considerare cotele care sunt oferite și să se gândească dacă dorește sau nu să parieze pe un meci individual sau pe rezultatul unui turneu. Cotele se vor schimba în funcție de performanța jucătorului sau a echipei în celelalte turnee de tenis care fac parte din turul ATP.

Site-uri de pariuri online ușurează pariul real. Paritorul adaugă cât de mult dorește să parieze și va putea vedea toate pariurile actuale în talonul de pariuri virtual.

Plasarea pariului
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tururi ATP din 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tururi ATP din 2024

Pariul pe turnee este foarte ușor atunci când pariorul are acces la unele dintre cele mai bune site-uri de case de pariuri online. Toți vor avea o listă de turnee sportive care sunt curente sau care urmează în viitor și unii chiar vor explica sporturile în detaliu pentru a ajuta pariorul să înțeleagă regulile.

Betsafe și 888Sporturi sunt printre site-urile de top cu o bună pariuri sportive online. Jucătorii vor găsi site-urile ușor de navigat și de utilizat. William Hill este binecunoscut pentru pariurile sportive, cum ar fi pe ligile de tenis. Turneele online de tenis pot fi găsite și pe alte site-uri precum Dafabet și Betfinal.

Betfresh și Mr Green vor avea, de asemenea, turneele majore de tenis ca parte a listei lor de turnee sportive. Unele site-uri pot fi specifice țării și au restricții cu privire la locul în care pot fi localizați clienții lor, dar există mai multe site-uri internaționale care sunt disponibile jucătorilor din diferite locații.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru tururi ATP din 2024
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu