Pariuri Greyhounds

Cursele cu ogari, o practică care există de aproximativ un secol și jumătate, este încă un sport foarte popular pentru spectatori. Sportul care a început cu cursing (setarea ogarilor pentru a urmări iepuri de câmp) se desfășoară acum în cea mai mare parte pe un traseu oval într-un mod similar cu cursele de cai (fără un jocheu, desigur).

Un lucru care atrage mulți oameni la cursele de ogari este șansa de a paria pe ei. Este palpitant să urmărești câinii care pot atinge viteze de până la 72 km/h urmărind naluca până la linia de sosire. Fiorul este și mai bun atunci când un spectator a pariat și are șanse de câștig.

Pariuri Greyhounds
Aflați elementele de bază ale pariurilor pe ogar

Aflați elementele de bază ale pariurilor pe ogar

Cursele de ogari sunt o eveniment sportiv care a început în urmă cu un secol și jumătate și este încă un sport popular pentru spectatori. Sportul a început cu cursing (plasarea ogarilor pentru a urmări iepuri) și acum se desfășoară predominant pe un traseu oval similar cu cursa de cai (fără jocheu, desigur).

Ceva care atrage mulți oameni la cursele de ogari este șansa de a paria pe ei și pe performanța lor. Este incitant să observi câinii care trec de-a lungul cursului și urmăresc naluca până la linia de sosire. Graba este și mai intensă atunci când un spectator a plasat un pariu și are șansa să aducă acasă niște bani în plus.

Aflați elementele de bază ale pariurilor pe ogar
Ce este pariul Greyhound?

Ce este pariul Greyhound?

Cursele de ogari sunt în primul rând o activitate de agrement nereglementată. Cu toate acestea, în țările actuale precum Marea Britanie, SUA, Australia și Irlanda, sportul joacă o parte considerabilă a industriei pariurilor. Aceste țări au chiar și persoane care se angajează să prezinte clienți potențiali de pariuri sportive online pentru ogari.

Avansarea pariurilor sportive online face ca oportunitatea de a paria pe cursele de ogari să fie mult mai răspândită. Observatorii apreciază sportul pentru cât de repede este și pentru modul în care câinii performează. La începutul cursei, nu durează mult timp până când rezultatul pariului este dezvăluit.

Mulți observatori încă participă fizic și urmăresc cursele de ogari, chiar și cu creșterea pariuri sportive online. Multe piste de curse Greyhound notabile includ Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park și Wentworth Park. Aceste piese acceptă întotdeauna pariori și spectatori dornici. Unele case de pariuri sportive știu chiar cât de mult le place oamenilor să parieze pe ogari că transmit evenimentul în direct.

Ce este pariul Greyhound?
Cum să pariezi pe Greyhound Racing

Cum să pariezi pe Greyhound Racing

Pentru a paria pe cursele de ogari, un parior trebuie doar să cunoască regulile generale ale pariurilor sportive. Metodele standard de gestionare a riscurilor și de cercetare se aplică acestui sport, așa cum trebuie să se aplice și altora. Iată cea mai simplă defalcare: cei mai buni câini sunt cele mai sigure pariuri.

Acest lucru se aplică unele sporturi, precum echipele de fotbal care par să câștige de fiecare dată când ies pe teren. De exemplu, între 1983 și 1993, pariorii și-ar fi dat banii pe Ballyregan Bob, ogarul care a avut 32 de victorii consecutive.

Pentru a face pariurile cu ogari mai interesante, consultați casele de pariuri pentru turnee precum Derby-ul ogarului englez, care este unul dintre cele mai prestigioase derby-uri de ogari din lume.

Din cauza cât de repede trec aceste curse de la început până la sfârșit, nu există cu adevărat pariuri disponibile în joc. Deci, asta înseamnă că pariul pe câștigătorul absolut este de obicei metoda de pariere la care se vor ține majoritatea jucătorilor. Cu toate acestea, pariorii pot, de asemenea, să parieze cât timp cred că va dura cursa, ce poziție va ocupa un anumit câine și dacă vreunul dintre ogari se poate împiedica.

Pentru a paria, tot ce trebuie să facă un jucător este să găsească un site de pariuri online care oferă curse de ogari pe piața sa. Apoi, jucătorii pot deschide și încărca un cont de pariuri și pot începe să parieze imediat.

Iată defalcarea pariurilor:

  1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri cu ogari și a face un depozit.
  2. Alegeți evenimentul de curse de ogari pe care doriți să pariați.
  3. Alege ogarul pe care vrei să pariezi.
  4. Selectați o sumă de miză.
  5. Pune un pariu.
Cum să pariezi pe Greyhound Racing
Cum se calculează cotele de pariuri Greyhound

Cum se calculează cotele de pariuri Greyhound

Cursele de animale, în special cursele de cai și ogari, nu se referă doar la puterea și precizia animalului. De exemplu, antrenorul de ogari joacă și el un rol important în șansele unei curse. Ogarii antrenați de antrenori experimentați au întotdeauna șanse mai mari de câștig. În plus, pariorii trebuie să ia în considerare, de asemenea, descendența familiei unui câine și modul în care aceasta poate afecta performanța acestuia.

Vârsta și nivelul de fitness al unui câine concurent afectează, de asemenea, șansele, la fel ca și oamenii. De exemplu, adăugarea de noi câini în linie care sunt tineri și la apogeul lor îi împinge adesea pe favoriți în jos. Partea pozitivă a câinilor din curse este că nu au nevoie de o pauză prea lungă între curse, permițându-le să participe la mai multe. Aceasta înseamnă că pariorii pot seta mai multe pariuri pe ogari anumiți, în timp ce se află într-o formă consecventă.

Cotele pentru modul în care se poate desfășura o cursă sunt oferite pe un pariu sportiv cu ogar până la începerea cursei. Pariorii își pot alege cotele dorite și pot pune un pariu pe ele. Ceva de remarcat este că nu există nicio distincție între cotele care apar diferit (americane, britanice și europene).

Diferențierea unei linii de bani, a unei zecimale sau a unei fracțiuni nu indică neapărat că câștigătorii vor primi sume diferite. Pe de altă parte, unele cote afișează suma pe care un jucător trebuie să o câștige ca parte a mizei sale, în timp ce altele nu își afișează miza.

In orice caz, cotele pot varia între site-urile de pariuri, deci este important ca un parior să-și facă cercetările. La sfârșitul zilei, diferența este rareori semnificativă, cu excepția cazului în care pariază o avere.

Cum se calculează cotele de pariuri Greyhound
Factori pentru cotele în cursele de ogari

Factori pentru cotele în cursele de ogari

Există mulți factori care afectează șansele de ogari. În primul rând, vremea poate fi un factor determinant uriaș pentru modul în care se va desfășura o cursă dacă cursa se desfășoară în aer liber. Dacă este o zi ploioasă, acest lucru poate afecta tracțiunea picioarelor câinilor, ceea ce afectează apoi modul în care aceștia pot merge și cât de repede pot face viraje. Poate juca, de asemenea, un rol important dacă un câine se prăbușește sau rămâne neclintit în picioare.

Există, de asemenea, lungimea circuitului de luat în considerare. Pentru pariurile cu ogari, fanii ar trebui să rețină, de asemenea, că cursele de ogari se desfășoară de obicei pe piste care au câțiva kilometri lungime. Acest lucru poate afecta modul în care un câine poate lua cursa, adică dacă se așteaptă și merge pentru victorie la sfârșit sau încearcă să păstreze primul loc de la început. Deci, mulți factori pot afecta planurile.

Pariorii trebuie să ia în considerare și performanțele anterioare ale câinilor. Fanii pariurilor cu Greyhound se pot uita la statistici online pentru a determina dacă pot avea succes. A avut un câine o serie de pierderi în ultima vreme? Cum se ridică la concurență? Cum au evoluat mai ales în ultima vreme?

Dacă un parior caută să aprofundeze puțin, trebuie să se uite la forma ogarilor. Unele dintre instrumentele utilizate pentru alegerea predicțiilor pentru ogari includ un predictor virtual, un formular de alergător și indicii de studiat pentru a plasa cotele corecte.

Factori pentru cotele în cursele de ogari
Analizezi pariurile pe ogari? Tu ar trebui!

Analizezi pariurile pe ogari? Tu ar trebui!

Analiza formei alergătorului este esențială, iar o atenție deosebită trebuie acordată timpilor postați de câini pe distanțe similare. De asemenea, ar trebui să se pună accent pe pozițiile lor finale în cursele analizate.

Când vine vorba de casele de pariuri online cu ogari, coloana „Pos” poate fi, de asemenea, incredibil de benefică. Înregistrează ce poziție a ținut un alergător la o curbă a cursei și oferă o înțelegere dacă un ogar ajunge devreme la iepuraș sau rămâne până târziu în cursă.

Fila de indicatori este, de asemenea, grozavă atunci când un parior caută o gamă largă de informații, inclusiv înregistrarea unui ogar la pistă și modul în care se descurcă în cele șase capcane de pe parcurs.

Principala dintre toate informațiile este pagina de rezultate pentru ogari a zilei. Acest lucru le spune pariorilor cum se descurcă câinii în acea zi, permițându-le jucătorilor să facă cele mai actualizate alegeri de pariuri. Sunt, de asemenea, informații importante despre unde se află capcanele fierbinți ale unei anumite piese, indicând unde poate fi desenat un ogar. Acest lucru permite restrângerea câmpului pentru a alege mai ușor câștigătorul.

Luarea în considerare a acestor factori ajută în mare măsură pariorii din cursele de ogari să ia decizii informate cu privire la plasarea pariurilor.

Analizezi pariurile pe ogari? Tu ar trebui!
Totul despre pariurile Tricast Greyhound

Totul despre pariurile Tricast Greyhound

Pe lângă câștigătorul absolut, există și pariuri mai elaborate, inclusiv pronosticul direct, pronostic invers, tricast direct sau tricast combinat.

O previziune directă sau tricast direct sunt tipuri de cote de pariuri pentru ogari în care un parior alege primele două sau trei după post în ordinea în care trec linia. Cu toate acestea, este important să ne amintim că acestea sunt sfaturi mai provocatoare pentru a ateriza decât alegerea câștigătorului pe baza rezultatelor la ogar. Dar, cu un risc mare, vine o recompensă mare, așa că, deși poate fi mai dificil, plata va fi mai mare.

Puțin mai ușor, dar care obligă numeroase pariuri, în loc de unul, sunt previziunile inverse (două pariuri) și combinațiile tricast (șase pariuri). Prognozele inverse permit pariorilor să aleagă primii doi care au terminat în orice ordine. Tricasturile combinate necesită ca un parior să prezică primele trei capcane pentru a trece linia de sosire în orice ordine.

Totul despre pariurile Tricast Greyhound
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece cursele de ogari sunt un sport popular de pariuri, este ușor pentru un parior să se apropie de pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Recomandări cheie

  • Știind că câștigătorul absolut este unul dintre singurele stiluri de pariere, cercetați-vă
  • Nu pariați pe cei defavorizați; rămâi la campioni
  • Dacă cursa este în aer liber, luați în considerare modul în care vremea poate juca un rol pentru performanța câinelui
Nu pariați pe Hype