Pariuri Greyhounds

Cursele cu ogari, o practică care există de aproximativ un secol și jumătate, este încă un sport foarte popular pentru spectatori. Sportul care a început cu cursing (setarea ogarilor pentru a urmări iepuri de câmp) se desfășoară acum în cea mai mare parte pe un traseu oval într-un mod similar cu cursele de cai (fără un jocheu, desigur).

Un lucru care atrage mulți oameni la cursele de ogari este șansa de a paria pe ei. Este palpitant să urmărești câinii care pot atinge viteze de până la 72 km/h urmărind naluca până la linia de sosire. Fiorul este și mai bun atunci când un spectator a pariat și are șanse de câștig.

Pariuri Greyhounds
Cel mai bun pariu cu ogariCum să pariezi pe cursele de ogariCote de pariuri pe curse de ogari
Cel mai bun pariu cu ogari

Cel mai bun pariu cu ogari

Cursele de ogari au fost și au rămas în mare parte o formă nereglementată de agrement. Cu toate acestea, astăzi, în ţări precum Marea Britanie, SUA, Australia și Irlanda, sportul formează o mare parte a industriei pariurilor. Aceste țări au chiar oameni dedicați să ofere sfaturi pentru pariuri sportive pe ogari.

Creșterea pariurilor sportive online a făcut practica și mai populară. Oamenii iubesc sportul pentru cât de rapid este. Odată ce cursa începe, un pariu plasat nu durează mult înainte ca rezultatul să fie cunoscut.

Chiar și cu popularitatea lui pariuri sportive online, mulți oameni încă mai urmăresc cursele de ogari din punct de vedere fizic. Pistele de curse Greyhound precum Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park și Wentworth Park primesc întotdeauna pariori și spectatori entuziaști. Unele case de pariuri sportive care știu cum le place oamenilor să parieze pe aceste evenimente sportive chiar le transmit în direct.

Cel mai bun pariu cu ogari
Cum să pariezi pe cursele de ogari

Cum să pariezi pe cursele de ogari

Trebuie doar să știi ce înseamnă pariurile sportive pentru a înțelege pariurile cu ogari. The strategii uzuale a gestionării riscurilor și a face suficiente teme se aplică și în aceasta. Cei mai buni câini sunt cele mai sigure pariuri, la fel cum unele echipe de fotbal par să câștige de fiecare dată când pășesc. În deceniul dintre 1983 și 1983, toată lumea ar fi pariat pe Ballyregan Bob, câinele care a înregistrat un record de 32 de victorii consecutive.

Din cauza vitezei curselor, nu există prea multe pe care să pariezi în joc. Pe lângă câștigătorul absolut, celelalte pariuri comune sunt cât timp va dura pentru a finaliza cursa, poziția unui anumit câine și dacă vreun concurent se va împiedica.

Pentru a paria, trebuie doar să găsiți un site de pariuri online care să ofere piețe de curse de câini, să deschideți și să încărcați un cont de pariuri, apoi să pariați.

Cum să pariezi pe cursele de ogari
Cote de pariuri pe curse de ogari

Cote de pariuri pe curse de ogari

Cursele de animale (în mare parte curse de cai și ogari) arată dincolo de animale. Cotele sunt, de asemenea, determinate de antrenorul de câini. Câinii dresați de dresori experimentați au avut întotdeauna șanse mai mari de câștig. Linia familială a unui câine este, de asemenea, un factor determinant.

La fel ca oamenii, vârsta și nivelul de fitness al unui câine concurent afectează, de asemenea, șansele. Intrarea de noi câini care se apropie de vârf îi împinge adesea pe favoriții de până acum în jos. Lucrul bun despre câini este că pot participa la multe curse într-un timp scurt. Aceasta înseamnă că jucătorii pot plasa multe pariuri pe anumiți câini în timp ce aceștia sunt într-o formă constantă.

Cotele sunt oferite pe site-ul de pariuri până cu câteva minute înainte de începerea unei curse. Pariorii își aleg cota preferată și plasează o miză pe ele. Nu există nicio diferență între cote chiar și atunci când apar diferit (american, britanici și european). Expresia diferită a unei linii de bani, a unei zecimale sau a unei fracțiuni nu înseamnă că câștigătorii vor primi sume diferite. Unele cote arată suma pe care un jucător trebuie să câștige, inclusiv miza, în timp ce altele nu includ miza.

Cu toate acestea, cotele pot diferi de la un site de pariuri la altul. Dar diferența este rareori semnificativă, cu excepția cazului în care pariază o avere.

Cote de pariuri pe curse de ogari