Știri

December 15, 2021

Cele mai bune cinci tendințe de pariuri sportive în 2021

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Pariurile sportive continuă să crească în popularitate în fiecare zi. Numărul de pariori care pariază pe sport este în prezent la un nivel maxim, cifrele estimate să atingă cote în creștere. Popularitatea tot mai mare a pariurilor sportive a dus la îmbunătățiri și inovații constante în industrie.

Cele mai bune cinci tendințe de pariuri sportive în 2021

Aceste evoluții au fost alimentate de mai multe tendințe, dintre care cele mai multe sunt probabil să dureze mai mult timp. Acestea fiind spuse, iată cinci tendințe de pariuri sportive observate în 2021.

Pariuri pe mobil

Pariurile mobile sunt tendința cea mai răspândită în pariuri sportive. În prezent, statisticile indică faptul că mai mult de jumătate dintre toți paritorii care pariază online își folosesc smartphone-urile sau alte dispozitive mobile pentru a paria. Tendința este alimentată de funcțiile de pariuri mobile din ce în ce mai mari și de confortul care vine cu pariurile și urmărirea pariurilor de oriunde.

Micro pariuri

Micro-pariurile sunt denumite în mod obișnuit pariuri în joc. Majoritatea pariorilor se bucură de micro-pariuri din cauza entuziasmului pe care îl adaugă unui joc. Jucătorii nu pariază doar pe ce echipă va câștiga. În schimb, ei pariază pe oricare dintre detaliile jocului în orice moment al jocului.

Cotele se schimbă constant în timpul jocului, contribuind la creșterea de adrenalină pe care o experimentează pariorii și făcând jocul mult mai captivant. Micro-pariurile sunt mai frecvente printre pariorii care se dublează ca fani ai jocului.

Fluxuri live

Din ce în ce mai multe case de pariuri oferă acum streamuri live pentru evenimente sportive majore. Acest lucru le permite pariorilor să urmărească evenimentele pe măsură ce se petrec, ceea ce adaugă un fior experienței de joc. Odată cu tendințele pariurilor pe mobil, jucătorii pot surprinde și o parte din acțiune de oriunde s-ar afla.

În plus, pariorii oferă și numeroase opțiuni de pariuri live. Parierii se bucură de pariuri live, deoarece pot studia jocul înainte de a decide ce pariu să plaseze.

Creșterea pariurilor e-sport

Pariuri e-sport este, de asemenea, o tendință în curs de dezvoltare, judecând după numărul tot mai mare de pariori care fac pariuri la evenimentele e-sport. Numărul de evenimente e-sport este, de asemenea, în creștere, majoritatea turneelor și ligilor devenind mai populare.

Focarul de coronavirus din trecutul recent a dus la amânarea sau anularea majorității ligilor și turneelor sportive. Acesta este printre lucrurile care au alimentat tendința de pariuri e-sport, deoarece majoritatea evenimentelor e-sport nu au fost afectate.

Prevalența pariurilor gratuite și a bonusurilor

Bonusurile și pariurile gratuite au fost de multă vreme o tendință continuă în pariurile sportive. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă bonusuri generoase pentru a-și menține clienții și pentru a-i atrage și pe alții noi. Tendința crește și mai mult din cauza concurenței tot mai mari dintre casele de pariuri.

Paritorilor, de asemenea, le place să primească bonusuri, deoarece le permite să încerce noi strategii de pariere. Cu toate acestea, cerințele de pariere devin din ce în ce mai dure odată cu creșterea recompenselor promoționale.

Disponibilitate sporită a datelor de pariuri

O altă tendință în creștere este utilizarea datelor pentru a lua decizii de pariuri. Majoritatea caselor de pariuri prezintă acum pariorilor o mulțime de date referitoare la piețele de pariuri disponibile. Există, de asemenea, numeroase site-uri care sunt dedicate furnizării de cât mai multe date posibil. Pariorii folosesc astfel de date pentru a plasa pariuri informate. Exemple de date disponibile includ valorile așteptate și urmărirea jucătorilor.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri