Totul despre Baseball Odds

Pentru ce este specific pariuri pe baseball este faptul că, de obicei, nu există atâtea rânduri ca la celelalte sporturi precum fotbalul sau baschetul. Majoritatea caselor de pariuri online pe baseball oferă doar linia monetară, spread-ul și liniile peste/sub.

Un alt lucru care specifică cotele de baseball este faptul că nu sunt la fel de diferite ca pentru celelalte sporturi, iar spread-urile sunt aproape aceleași pentru majoritatea jocurilor.

Totul despre Baseball Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Totul despre cote de baseball, linii de pariere și spread-uri

Totul despre cote de baseball, linii de pariere și spread-uri

Ceea ce face ca baseballul să iasă în evidență alte sporturi de echipă este faptul că nu există un ceas de timp. Jocul durează cel puțin nouă reprize dacă câștigătorul poate fi hotărât în acel cadru. Dacă jocul este la egalitate după nouă reprize, atunci se joacă o repriză suplimentară până când una dintre echipe câștigă repriza suplimentară.

MLB a decis să schimbe regula reprizelor suplimentare în 2020 pentru a scurta jocurile care vor intra în reprize suplimentare, plasând un jucător la baza a doua înainte ca fiecare echipă să înceapă repriza suplimentară.

Baseballul este sportul cu cele mai multe meciuri de sezon din toate ca fiecare MLB echipa joacă 162 de meciuri într-un sezon regulat. În timpul sezonului regulat, echipele joacă de obicei 6 jocuri în 7 nopți, ceea ce face ca programul de baseball să fie cel mai dinamic dintre orice sport. Echipele joacă serii de jocuri de două până la patru meciuri cap la cap într-un ritm de zi cu zi și uneori chiar și două jocuri pe zi.

Cote pentru baseball

Niciun joc de baseball nu poate ajunge la egalitate, ceea ce înseamnă că există doar două opțiuni de linie monetară pentru ca fiecare echipă să câștige. Unele dintre casele de pariuri online de baseball oferă linii pentru egalitate la sfârșitul regulamentului, care sunt mult mai mici decât același scenariu în baschet sau Fotbal american.

Cotele de pariuri pe baseball la care echipă va câștiga nu pot fi la fel de mici sau la fel de mari ca în fotbal sau baschet. Având în vedere numărul de jocuri din sezon și programul după care două echipe joacă mai multe meciuri una împotriva celeilalte zi de zi, nu există favoriți mari sau defavorizați, așa cum poate fi cazul în fotbal sau baschet.

Baseball-ul se răspândește

La fel ca pentru orice alt sport de echipă, casele de pariuri sportive online de baseball oferă pariuri de tip spread. Ceea ce este comun pentru baseball este faptul că nu există multe spread-uri diferite, deoarece este un joc cu scoruri mici în care ambele echipe combină în medie de la 5 la 8 puncte. Singurele două spread-uri pe care le-ați întâlni înainte de un joc de baseball vedete sunt -1,5 și -2,5.

Totul despre cote de baseball, linii de pariere și spread-uri
Cum să pariezi pe răspândirea de baseball

Cum să pariezi pe răspândirea de baseball

Deci, dacă echipa gazdă primește un spread de -1,5 și decideți să plasați pariul pe ea, echipa gazdă va trebui să câștige cu cel puțin 2 runde pentru ca pariul dvs. să fie unul câștigător. Și invers, dacă plasați un pariu de +1,5 pe echipa vizitatoare, atunci aceasta trebuie fie să câștige jocul, fie să piardă cu cel mult o rundă.

Liniile de pariuri pe baseball explicate

Baseball-ul are un sistem unic de punctare, care este destul de dificil dacă nu ai un prieten fanatic de baseball care este dispus să-ți explice asta. Toate casele de pariuri oferă linii de pariere de bază pe baseball, cum ar fi linia de bani, spread-ul de puncte și over/under. Dar adevărata distracție constă în pariurile online pe baseball cu cele mai bune case de pariuri online.

Doar câteva dintre acestea oferă linii în reprize separate și statistici ale jucătorilor. Aici puteți găsi linii despre dacă o echipă va înscrie o alergare, va face o lovitură sau va ajunge la o bază într-o anumită repriză.

Când vine vorba de performanța individuală a jucătorilor, există mai multe linii pentru orice poziție dată sau impact măsurabil pe care un jucător îl poate avea asupra jocului. Acestea sunt destul de greu de prezis, dar dacă reușești să le câștigi, probabil că sentimentul este ca și cum ai fi lovit chiar tu un home run.

Celelalte linii de pariuri pe baseball care pot fi găsite sunt numărul total de alergări individuale ale fiecărei echipe, ambele echipe trebuie să înscrie un anumit număr de puncte sau au un anumit număr de lovituri, precum și prima sau ultima echipă care înscrie, echipa cu repriza cu cel mai mare scor și o echipă care să conducă la un anumit punct al jocului.

Cum să pariezi pe răspândirea de baseball
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe baseball

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe baseball

Baseballul este probabil sportul în care cote de pariuri la diferite case de pariuri sunt cât mai aproape în această industrie. Acesta este în principal cazul spread-ului, deoarece de cele mai multe ori acestea sunt -1,5 pentru favorite, iar cotele pentru opțiunile date sunt, de asemenea, apropiate.

Când vine vorba de totalul peste/sub total de runde, pot exista oferte diferite de la casele de pariuri, dar în majoritatea cazurilor nu mai mult de 0,5 runde. Când vine vorba de linia banilor, diferențele sunt posibile, mai ales că se apropie începutul jocului.

Indiferent de ceea ce se spune, compararea cotelor și găsirea celei care iese în evidență este foarte recomandată poate chiar mai mult decât pentru celelalte sporturi.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe baseball
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la baseball

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la baseball

Alegerea celei mai bune case de pariuri online pentru a paria pe baseball este mult mai mult decât a rămâne doar cu cea care oferă cele mai multe linii de pariuri. Baseballul este un sport care are un program încărcat cu jocuri care se joacă în fiecare zi și de foarte multe ori aceiași adversari se întâlnesc câteva zile la rând.

Deținerea tuturor informațiilor pentru jocul viitor, cum ar fi ulciorii titulari și formația de bataie, este esențială în crearea cotelor de baseball.

Programul afectează puternic cotele, deoarece acestea nu sunt publicate cu zile înainte, ci după terminarea jocului anterior. A avea șanse pentru următoarele jocuri destul de devreme după ce cele anterioare s-au terminat este ceva pe care doar cei mai buni din industrie îl oferă.

Nu este neobișnuit ca șansele să fie mult diferite astăzi, chiar dacă aceleași echipe au jucat ieri și cotele înainte de acel meci nu semănau deloc cu acestea.

Știind cele de mai sus, ar trebui să verificați cu siguranță cotele de pariuri pe baseball oferite de 1xBet, Betwinner, 22bet, Megapari, Melbet, Gunsbet, Casumo, Betvictor și 10 bet.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la baseball
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe baseball

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe baseball

Dacă vă întrebați cum să pariați pe baseball, vă vom oferi câteva sfaturi și trucuri. Cel mai important lucru atunci când vine vorba de prezicerea câștigătorului este să comparați pitcherii de la ambele echipe. Lanșorii au cel mai mare impact asupra jocului, iar recordul lor de câștiguri-pierderi și ERA (media earned run) sunt ceva pe care cu siguranță ar trebui să îl verificați înainte de a plasa un pariu.

Există mai mulți ulciori activi la orice echipă dată și lansarea pe care o oferă poate fi foarte diferită uneori. În ciuda faptului că, la sfârșitul zilei, acesta este un singur jucător, rezultatul unui joc depinde foarte mult de acel jucător.

Deci, majoritatea echipelor au jucători care au recorduri câștigătoare și echipa joacă bine cu ei pe montură, în timp ce sunt și cei care au un record negativ și echipa abia dacă câștigă cu ei în formație.

Un alt factor este călătoria. Echipele călătoresc de obicei de două ori pe săptămână, dar adesea joacă două jocuri cu un zbor lung între ele și toate acestea în cel mult 30 de ore. Aceasta este o altă situație în care programarea poate afecta o echipă care călătorește pentru seria următoare.

Un alt truc pe care orice parior serios ar trebui să-l ia în considerare este scorul seriei. În cel puțin două treimi din serie, ambele echipe câștigă cel puțin un joc, ceea ce poate fi un avantaj bun atunci când închiderea seriei este jocul pe care doriți să pariați și o echipă a câștigat toate jocurile din serie până în acel moment.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe baseball
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu