Totul despre Ice Hockey Odds

Hocheiul pe gheață poate să nu fie un sport popular precum fotbalul sau baschetul în întreaga lume, dar este extrem de popular în părțile de nord ale lumii, în special în Canada, SUA și Europa de Nord. De aceea, pariurile pe liga nord-americană de hochei HNL, care este considerată cea mai bună din lume, sunt de asemenea foarte populare.

NHL este cea mai puternică și mai faimoasă ligă din lume. Este format din 30 de echipe din America și Canada, care joacă fiecare 82 de meciuri din sezonul regulat. La sfârșitul sezonului, primii opt din fiecare conferință concurează în play-off pentru cel mai prestigios premiu - Cupa Stanley.

Hocheiul pe gheață nu este doar unul dintre cele mai palpitante sporturi de urmărit, dar oferă și câteva oportunități de pariuri care pot fi atât distractive, cât și profitabile. Fie că ești un parior experimentat sau un începător care dorește să se scufunde în lumea pariurilor pe hochei pe gheață, iată un ghid pas cu pas pentru a începe.

Totul despre Ice Hockey Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Factori cheie care influențează cotele la hochei pe gheață

Factori cheie care influențează cotele la hochei pe gheață

Cand vine vorba de pariuri pe hochei pe gheață, nu totul e vorba de noroc. Există factori cheie care influențează șansele. Înțelegerea acestor elemente vă poate ajuta să faceți pariuri mai inteligente, ceea ce poate duce la randamente mai bune. Deci, să cercetăm acești factori importanți.

 • Istoricul performanței echipei: Performanța trecută a unei echipe vă poate spune multe despre perspectivele sale viitoare. Dacă o echipă a fost într-o serie de victorii, cotele se pot înclina în favoarea ei. Dar amintiți-vă, performanța trecută nu este o garanție pentru victoriile viitoare. Fii mereu la curent cu statisticile sezonului curent.
 • Accidentele jucătorilor și modificările listei: accidentările jucătorilor pot afecta semnificativ șansele unei echipe de a câștiga. De exemplu, dacă un jucător vedetă este accidentat, șansele se pot înclina împotriva acelei echipe. Verificați întotdeauna modificările listei înainte de a plasa pariul. Orice schimbare de ultim moment poate influența puternic jocul.
 • Dinamica jocului acasă/deplasare: Avantajul acasă este un lucru real în hochei pe gheață. În general, echipele au rezultate mai bune atunci când joacă pe gheața de acasă, datorită împrejurimilor familiare și sprijinului mulțimii. Așadar, fii atent pentru unde se joacă jocul.
 • Confruntări directe recente: Confruntările recente dintre echipe vă pot oferi, de asemenea, informații valoroase. Dacă echipa A a câștigat ultimele trei jocuri împotriva echipei B, ar putea fi cel mai sigur pariu. Cu toate acestea, supărările sunt frecvente, așa că utilizați aceste informații cu înțelepciune.
Factori cheie care influențează cotele la hochei pe gheață
Diferite tipuri de cote de pariuri pe hochei pe gheață

Diferite tipuri de cote de pariuri pe hochei pe gheață

Acum că înțelegem ce poate influența cotele, haideți să explorăm diferitele tipuri de pariuri pe care le puteți plasa în hochei pe gheață.

 • Cote Moneyline: Moneyline este cel mai simplu tip de pariu în care alegi echipa care crezi că va câștiga. De exemplu, dacă cota pentru Echipa A este de +150 și Echipa B este -150, vei câștiga mai mulți bani dacă pariezi pe cel defavorizat, Echipa A, și ei câștigă.
 • Pariuri pe linia pucului: Pariurile pe linia de puci sunt unice pentru hocheiul pe gheață și similare cu punctele din alte sporturi. Aici, o echipă trebuie să câștige cu un anumit număr de goluri sau să piardă cu mai puțin de un anumit număr de goluri. Acest lucru face pariul mai interesant, mai ales când o echipă este foarte favorizată.
 • Pariuri peste/sub sau totaluri: În pariurile peste/sub, pariezi pe numărul total de goluri marcate de ambele echipe. Dacă Over/Under este setat la 5,5, pariați că totalul golurilor va fi fie peste, fie sub acel număr. Luați în considerare factori precum statisticile defensive și ofensive ale echipelor înainte de a face acest pariu.
 • Pariuri futures și prop: Futures sunt pariuri pe evenimente care se vor întâmpla în viitor, cum ar fi cine va câștiga campionatul. Pariurile prop sunt mai specifice, cum ar fi ce jucător va înscrie primul gol. Aceste pariuri sunt distractive, dar sunt în general mai greu de prezis.

Înțelegând acești factori cheie și diferitele tipuri de pariuri, vei fi mai echipat pentru a te scufunda în lumea interesantă a pariurilor pe hochei pe gheață. Nu uitați, jucați întotdeauna în mod responsabil și luați în considerare vizitarea unui cazinou de top pe BettingRanker pentru cea mai bună experiență de pariuri.

Diferite tipuri de cote de pariuri pe hochei pe gheață
Cum să pariezi pe hochei pe gheață

Cum să pariezi pe hochei pe gheață

Hocheiul pe gheață nu este doar unul dintre cele mai palpitante sporturi de urmărit, dar oferă și câteva oportunități de pariuri care pot fi atât distractive, cât și profitabile. Iată pașii pentru a începe:

 1. Cercetați echipele: Înainte de a plasa orice pariu, cercetați întotdeauna performanțele recente ale echipelor, statisticile jucătorilor și orice alte date relevante.
 2. Verificați șansele: Casele de pariuri diferite vor oferi cote diferite pentru același meci. Găsiți cele mai bune cote pentru jocul care vă interesează.
 3. Puneți pariul: Decideți suma pe care doriți să o pariați și plasați pariul pe echipa pe care credeți că va câștiga.
 4. Privește și Așteaptă: Bucură-te de joc, iar dacă echipa ta câștigă, la fel și tu!
Cum să pariezi pe hochei pe gheață
Cum să citiți cotele de pariuri pe hochei pe gheață

Cum să citiți cotele de pariuri pe hochei pe gheață

Înțelegerea modului de a citi cotele de pariuri este crucială pentru oricine dorește să parieze pe hochei pe gheață. Acesta nu indică doar plata pentru un pariu câștigător, dar arată și probabilitatea implicită a unui anumit rezultat. Cotele de pariuri reprezintă evaluarea casei de pariuri asupra probabilității ca un anumit eveniment să apară. Ele determină, de asemenea, suma de bani pe care ai putea câștiga în funcție de miza ta.

Există trei formate de cote principale:

 • Cote zecimale: Cel mai frecvent în Europa, Australia și Canada. Reprezintă plata totală (miză + profit). De exemplu, cota de 2,50 înseamnă că veți primi 2,50 USD pentru fiecare 1 USD pe care îl pariați, inclusiv miza inițială.
 • Cote fracționale: Frecvent în Marea Britanie și Irlanda. Reprezentat ca fracții, cum ar fi 6/4. Aceasta înseamnă că pentru fiecare $4 pariați, veți profita de $6.
 • Cote Moneyline (sau americane): Folosit pe scară largă în SUA. Sunt afișate ca numere pozitive sau negative. Un număr pozitiv (de exemplu, +150) arată cât de mult ați obține cu un pariu de 100 USD. Un număr negativ (de exemplu, -200) indică cât de mult ar trebui să pariezi pentru a obține un profit de 100 USD.

Calcularea plății potențiale:

 • Cote zecimale: Miza x Cote = Plata. De exemplu, un pariu de 10 USD la 2,50 cote ar returna 25 USD (profit de 15 USD + miza de 10 USD).
 • Cote fracționale: (Miza x Numărător) / Numitor = Profit. Cu 6/4 cote, un pariu de 4 USD ar aduce un profit de 6 USD.
 • Cote Moneyline: Pentru cote pozitive: (Miza x Cote) / 100 = Profit. Pentru cote negative: (100 x miză) / |Cote| = Profit.

Probabilitate implicită:

De asemenea, puteți înțelege cotele ca estimarea casei de pariuri a unui eveniment care are loc:

 • Cote zecimale: (1/Cote) x 100 = Probabilitate implicită. Deci, 2,50 cote au o probabilitate implicită de 40%.
 • Cote fracționale: Numitor / (Numător + Numitor) x 100. Pentru 6/4 cote, probabilitatea implicită este de 40%.
 • Cote Moneyline: Pentru cote pozitive: 100 / (Cote + 100) = Probabilitate implicită. Pentru cote negative: |Cote| / (|Cote| + 100).

Peste tot

Este esențial să înțelegeți că casele de pariuri adaugă o marjă (cunoscută ca overround sau vig) la cote pentru a se asigura că obțin profit. Acesta este motivul pentru care probabilitatea totală implicită pentru toate rezultatele posibile într-un eveniment va depăși 100%.

Cum să citiți cotele de pariuri pe hochei pe gheață
Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri pe hochei pe gheață

Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri pe hochei pe gheață

 1. Utilizați site-uri de comparare a cotelor: Aceste platforme adună cote de la diverse case de pariuri, permițându-vă să identificați rapid cele mai favorabile cote pentru un anumit meci sau eveniment.
 2. Specializare în ligi specifice: Cotele pot diferi considerabil între ligi. Specializându-vă în anumite ligi, veți dezvolta o mai bună înțelegere a echipelor, jucătorilor și a altor factori de influență, facilitând identificarea cotelor valorice.
 3. Urmărește știrile despre hochei pe gheață: Rămâneți la curent cu cele mai recente știri despre hochei pe gheață. Accidentările, forma echipei și alte dinamici pot afecta șansele. A fi în fața curbei vă poate ajuta să profitați de cote mai bune înainte ca acestea să se scurteze.
 4. Utilizați schimburile de pariuri: Platformele precum Betfair permit pariorilor să-și propună cotele și să parieze unul împotriva celuilalt. Acest sistem peer-to-peer poate oferi uneori cote mai bune decât casele de pariuri tradiționale.
 5. Căutați promoții pentru case de pariuri: Unele case de pariuri oferă cote îmbunătățite pentru anumite jocuri sau evenimente. Aceste promoții pot oferi o valoare mai bună, dar citiți întotdeauna termenii și condițiile.
Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri pe hochei pe gheață
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la hochei pe gheață

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la hochei pe gheață

Selectarea celui mai bun site de pariuri este crucială pentru o experiență bună de pariuri. Iată ce trebuie luat în considerare:

 • Reputatie: Alegeți întotdeauna site-uri de pariuri reputate și bine evaluate. Verifică Lista de top a caselor de pariuri recomandate de BettingRanker astăzi și scufundă-te în lumea palpitantă a pariurilor pe hochei pe gheață!
 • Cote oferite: Cu cât șansele sunt mai bune, cu atât randamentele dvs. potențiale sunt mai mari.
 • Opțiuni de pariuri live: Pariurile în joc sau live pot spori entuziasmul.
 • Experiența utilizatorului: Un site bun este ușor de navigat și are un serviciu de încredere pentru clienți.
 • Bonusuri și promoții: Multe site-uri oferă bonusuri la depunerea inițială sau pariuri gratuite pentru utilizatori noi.
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la hochei pe gheață
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la hochei pe gheață

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la hochei pe gheață

Indiferent dacă ești începător sau ai experiență în pariuri, hocheiul este un sport trecut cu vederea în multe domenii. Dar specificul acestui sport și pariurile pe el nu trebuie ratate. Tot ce ai nevoie este puțină curiozitate, lectură și familiaritate cu termenii.

Multe cercetări au arătat că favoriții sunt mai importanți în hochei decât în ​​alte sporturi. Doar 41,2% dintre cei defavorizați au câștigat, spre deosebire de baseball, de exemplu, unde au câștigat 42,5%. Pare o diferență minoră, dar acea diferență de 1,3% face o mare diferență în câștigarea biletelor.

Este, de asemenea, interesant cum hocheiul nu acordă atât de multă importanță dacă echipele joacă pe „gheață acasă” ca în alte sporturi. Are de-a face cu stadioanele, pentru că jucătorii de hochei sunt destul de izolați de mulțime, spre deosebire de alte sporturi și au mai puține distrageri. Pentru NHL, raportul acasă-victorie este de 54,9%, iar raportul în deplasare este de 45,1%.

Importanța portarului

Portarii din hochei pe gheață au adesea o zi liberă, mai ales dacă echipa lor a avut o serie de jocuri de succes. Deși probabil că nu contează la fel de mult precum pitcherul titular în baseball sau fundașul titular în fotbalul american, diferența dintre portarul titular al unei echipe și suplimentul poate fi semnificativă.

Așadar, este important să fii atent la ce portar va începe meciul înainte de a pune bani în pariul tău.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la hochei pe gheață
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri în hochei pe gheață?

Cele mai populare pariuri în hochei pe gheață includ pariuri pe linie monetară, pariuri pe linie puck, pariuri peste/sub și pariuri prop.

Cum funcționează pariul moneyline în hochei pe gheață?

Pariurile pe linie monetară implică alegerea câștigătorului unui joc. Cotele pozitive și negative indică dezavantajul și, respectiv, favoritul. De exemplu, dacă cota este -150, ar trebui să pariezi 150 USD pentru a câștiga 100 USD pe favorit.

Ce este pariul pe linia pucului și cum diferă de împrăștierea punctelor în alte sporturi?

Linia pucului la hochei pe gheață este similară cu un punct de răspândire. Oferă unei echipe un handicap de -1,5 goluri sau +1,5 goluri. Pariând pe favorit la -1,5 înseamnă că trebuie să câștige cu cel puțin 2 goluri, în timp ce pariând pe favorit la +1,5 înseamnă că poate pierde cu 1 gol și totuși să acopere pariul.

Cum funcționează pariurile peste/sub în hochei pe gheață?

Pariurile peste/sub, cunoscute și sub numele de totaluri, implică prezicerea dacă scorul total combinat al ambelor echipe va fi peste sau sub o anumită valoare stabilită de către cei care fac cote.

Ce sunt pariurile cu prop la pariurile pe hochei pe gheață?

Pariurile prop sunt pariuri care se concentrează pe evenimente specifice dintr-un joc, cum ar fi ce jucător va înscrie primul gol, câte salvari va face un portar sau dacă un anumit jucător va fi penalizat.

Există strategii pentru pariuri de succes pe hochei pe gheață?

Cercetă performanța echipei, forma recentă, accidentări și confruntări față-n față. Luați în considerare recordurile acasă/deplasare și acordați atenție tendințelor precum modelele de marcare a golurilor și eficiența jocului de putere.

Cât de important este avantajul acasă la gheață în pariurile pe hochei pe gheață?

Avantajul de acasă poate influența rezultatele pariurilor. Echipele au rezultate mai bune acasă, datorită familiarizării cu patinoarul, sprijinului mulțimii și schimbării ultimei linii, care pot afecta dinamica meciurilor.

Condițiile meteorologice pot influența pariurile pe hochei pe gheață?

Condițiile meteorologice afectează rar jocurile de hochei pe gheață în interior. Cu toate acestea, jocurile în aer liber ar putea fi afectate de vreme, ceea ce ar putea afecta jocul și ar putea influența pariurile.

Ce este „pariul live” în hochei pe gheață și cum funcționează?

Pariurile live sau pariurile în joc vă permit să plasați pariuri în timpul jocului. Cotele se ajustează în timp real în funcție de progresul jocului, oferind oportunități de a valorifica situațiile în schimbare.

Cum ar trebui să-și gestioneze începătorii fondurile atunci când pariază pe hochei pe gheață?

Începătorii ar trebui să stabilească un buget pentru pariuri și să evite să riște mai mult decât își permit să piardă. Luați în considerare utilizarea unui sistem de unități, în care o unitate reprezintă un anumit procent din bankroll, pentru a gestiona pariurile în mod constant. Începeți cu pariuri mai mici în timp ce învățați frânghiile.