Ice Hockey

Hocheiul pe gheață aduce căldură în timpul iernii jucătorilor și fanilor de aproape 130 de ani. De când primul joc a fost jucat în Canada în 1895, hocheiul pe gheață și-a consolidat locul ca sport național în țară și s-a răspândit în multe alte părți ale lumii. Și, astăzi, atrage și un alt grup de populație; pariori la hochei pe gheață.

Majoritatea s-a răspândit în întreaga lume, unde oamenii se bucură de fiorul de a plasa pariuri și de a aștepta rezultate. Bucuria este și mai bună cu pariurile sportive online. Fanii de hochei pe gheață au acum mai multe platforme pe care pot plasa pariuri din confortul casei lor.

Ice Hockey
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe hochei pe gheață

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe hochei pe gheață

Hocheiul pe gheață este printre cele mai populare sporturi de iarnă, incalzind sportul printre zapada. Originar acum aproape 130 de ani, primul joc de hochei pe gheață a fost în Canada în 1895. De atunci a devenit un fenomen național și internațional. Odată cu creșterea popularității jocului, vine și creșterea pariurilor sportive pe acesta.

Pe lângă emoția de a urmări echipele luptă pe gheață, pariorii se pot bucura și de entuziasmul de a-și pune banii jos pentru un mare premiu al lor.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe hochei pe gheață
Ce este pariul pe hochei pe gheață?

Ce este pariul pe hochei pe gheață?

Pariurile pe hochei pe gheață au început inițial în Canada - informal. A început cu prietenii care se adună și plasau pariuri nereglementate pe jocurile locale. Apoi, la începutul secolului al XX-lea, casele de pariuri au început să intre în zonele de joc și să citeze cote.

Avansarea pariurilor sportive online face ca oportunitatea de a paria pe hochei pe gheață să fie mult mai răspândită. Privitorii apreciază sportul datorită cât de repede este și cât de violente pot deveni chiar și jocurile.

Mulți observatori încă participă fizic și urmăresc jocurile de hochei pe gheață, chiar și cu creșterea pariurilor sportive online. Unele case de pariuri chiar știu cât de mult le place oamenilor pariază pe sport că vor transmite evenimentul în direct.

În 1923 a fost creată Liga de hochei pe gheață, iar atunci a devenit o structură pentru pariuri. A început cu guvernul care reglementează pariurile, iar liga a dorit plata de la casele de pariuri. Casele de pariuri erau, în acest moment, adevărate entități cu puncte de vânzare fizice. Totuși, pariurile au fost limitate la localități.

Pe măsură ce jocul s-a dezvoltat și a devenit vast, pariurile s-au răspândit și în noi zone din Canada și din întreaga lume. Dezvoltarea jocurilor difuzate a permis mai multor oameni să parieze pe jocuri, chiar dacă în altă țară.

Ce este pariul pe hochei pe gheață?
Cum să pariezi pe sporturile de hochei pe gheață

Cum să pariezi pe sporturile de hochei pe gheață

În prezent, hochei pe gheata este una dintre cele mai populare opțiuni de pariuri sportive în rândul jucătorilor. Există vârfuri în timpul iernii pentru pariuri, deoarece există o creștere a evenimentelor, inclusiv a Jocurilor Olimpice de iarnă. Cu toate acestea, hocheiul pe gheață este disponibil pentru a paria pe tot parcursul anului, deoarece jocurile pot fi jucate pe patinoarele de interior.

Pariurile online au îmbunătățit semnificativ industria pariurilor pe hochei pe gheață. S-a extins în numeroase părți ale lumii și a devenit oarecum un punct de intrare pentru pariorii sportivi. În plus, coloanele de sfaturi pentru pariuri sportive pentru hochei pe gheață atrag un cititor uimitor. Pe lângă toate acestea, astăzi, Liga de hochei pe gheață din Canada este denumită Liga de hochei pe gheață „bet-at-home”.

Pentru a paria, tot ce trebuie să facă un jucător este să găsească un site de pariuri online care oferă hochei pe gheață pe piața sa. Apoi, jucătorii pot deschide și încărca un cont de pariuri și pot începe să parieze imediat.

Iată defalcarea pariurilor:

 1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe hochei pe gheață și faceți o depunere.
 2. Alegeți evenimentul de hochei pe gheață pe care doriți să pariați.
 3. Alegeți jocul de hochei pe gheață pe care doriți să pariați.
 4. Selectați o sumă de miză.
 5. Pune un pariu.

Pariurile pe hochei pe gheață sunt o modalitate excelentă pentru pariori de a se alătura ligii sportive. Hocheiul pe gheață are un ritm rapid, cu multe posibilități de pariuri. Pariorii pot paria pe echipa câștigătoare, marcatori, scoruri, avertismente și multe altele.

Pariurile live s-au extins pe piețele de hochei pe gheață, în special site-uri de pariuri online. Jucătorii pot paria pe ceea ce văd în acest moment. Cotele pentru astfel de pariuri se pot schimba instantaneu, făcând pariurile și mai palpitante.

Cum să pariezi pe sporturile de hochei pe gheață
Calcularea cotelor de pariuri pe hochei pe gheață

Calcularea cotelor de pariuri pe hochei pe gheață

Iată defalcarea simplă: Cote pentru pariuri sunt probabilitatea ca un eveniment să se întâmple. Dacă este posibil să se întâmple ceva (de exemplu, echipa favorită care câștigă), aceasta are cote mai mici și oferă pariorilor randamente slabe.

Cotele sunt determinate de mulți factori, cum ar fi forma echipei, noi autografe, accidentări, palmares, temperamentul unui anumit jucător (de exemplu, atunci când pariezi pe o avertizare) și poziția în clasamentul ligii.

Cotele sunt în general estimate și furnizate de casele de pariuri. Parorii își completează alegerile doar bazate pe o examinare sau pe o intuiție rafinată. The cote la hochei pe gheață pentru un anumit meci se poate modifica în timpul săptămânii sau perioadei unității.

De exemplu, dacă este probabil ca o echipă să câștige, dar jucătorul său vedetă este accidentat în timpul antrenamentelor, cotele se ajustează. Cei care doresc să parieze vor face acest lucru după ce noile cote de hochei pe gheață vor fi distribuite online. Cei care au plasat pariuri mai devreme își păstrează biletele.

Cotele pot varia între site-urile de pariuri, așa că un parior trebuie să-și facă cercetările. Cu toate acestea, diferența este rareori semnificativă, cu excepția cazului în care un jucător pariază o avere.

Cotele sunt prezentate în mod normal ca o linie monetară (+/-), fracții (de exemplu, 10/1) sau zecimale (de exemplu, 5,2).

Factori pentru cotele în hochei pe gheață

Există mulți factori care afectează șansele de hochei pe gheață. Pariorii trebuie să ia în considerare performanțele anterioare ale jucătorilor individuali. Pasionații de pariuri pe hochei pe gheață se pot uita la statistici online pentru a determina dacă pot avea succes. A avut vreun jucător o serie lipsă în ultima vreme? Cum se ridică o echipă la concurență? Cum au evoluat mai ales în ultima vreme?

Calcularea cotelor de pariuri pe hochei pe gheață
Cote pentru pariuri NHL Moneyline

Cote pentru pariuri NHL Moneyline

Pariuri Moneyline sunt pentru jucătorii care doresc să parieze pe ce echipă va câștiga jocul. Poate avea trei formate diferite: plus/minus, zecimal și fracție.

Când vine vorba de jucători mai noi, cotele plus/minus pot fi mai greu de înțeles. Cu toate acestea, ei devin rapid favoriții majorității pariorilor. Un număr pozitiv indică cel defavorizat, iar un număr negativ este pentru favorit.

Pentru cei defavorizați, numărul este cât de mult poate câștiga un jucător la un pariu de 100 USD. Favorit este cât de mult trebuie să riște un jucător pentru a câștiga 100$. De exemplu, să presupunem că un jucător urmărește un meci dintre Tampa Bay Lightning și Washington Capitals, iar Tampa este -150 și Washington este +140.

Tampa este calculat pentru a câștiga, așa că un jucător ar trebui să parieze 150 USD pentru a câștiga 100 USD. Washington este cel defavorizat, așa că un jucător care pariază 100 de dolari ar primi 140 de dolari.

Cotele zecimale sunt exprimate printr-un număr zecimal, cum ar fi 2,55. Aceasta înseamnă că orice pariază un jucător este înmulțit cu 2,55, ceea ce va primi dacă pariul său câștigă.

Cotele de fracțiuni sunt confuze și arată ca 11/1 sau 21/38. Numărul din stânga reprezintă suma pe care un jucător o poate câștiga, iar numărul din dreapta reprezintă cota pe care trebuie să o riscă un jucător. De exemplu, 10/1 cote ar plăti 100 USD pentru un pariu de 10 USD. Acest format este de obicei folosit doar pentru pariuri mai considerabile, dar un jucător îl poate vedea din când în când în linia monetară.

Cote pentru pariuri NHL Moneyline
Stiluri de pariuri pe hochei pe gheață

Stiluri de pariuri pe hochei pe gheață

 • Puck Line: Această linie este mai simplă, deoarece majoritatea fanilor de sport sunt familiarizați cu principiile fundamentale. Alte sporturi s-ar putea referi la acest stil de pariere ca spread. Pentru pariurile pe hochei, linia pucului este un pariu dacă favoritul va învinge cealaltă echipă cu două sau mai multe goluri în comparație cu cel defavorizat care cedează cu un gol sau câștigă.
 • Totaluri (peste/sub): Pariul peste sub este pentru numărul de goluri marcate de ambele echipe în joc. Cota va indica dacă este peste sau sub pariul numărului.
 • Pariuri live:Pariuri live implică atunci când jucătorii pariază pe parcursul unui joc live. Ei își actualizează pariurile și modificările în timp real, iar cotele sunt ajustate în consecință. Acest lucru poate fi denumit și pariuri în joc.
 • Pariuri pe perioada: Acesta este un stil de pariere pentru atunci când un jucător pariază pe rezultatul fiecărei perioade.
 • Recuzită: Pariurile cu recuzită se concentrează pe evenimente specifice din joc, nu pe rezultatul jocului. De exemplu, un parior poate paria că un anumit jucător va înscrie un gol sau că altul poate opri mai mult de 20 de lovituri.
 • Pariu: Acesta este momentul în care un parior poate aduna mai multe evenimente într-un singur pariu.
 • Viituri: Viitoarele impun jucătorilor să parieze pe ceea ce se poate întâmpla în viitor, nu pe jocul prezent. Cele mai multe pariuri futures sunt legate de câștigătorii Cupei Stanley, finalele conferinței, reducerile din playoff sau câștigarea anumitor trofee.

Faceți-vă cercetarea

Orice meciuri viitoare din NHL și din liga internațională de hochei pot avea deja alegeri. Fiecare parior ar trebui să cerceteze care ar putea fi acestea. Fanii de hochei pe gheață știu că acesta este un loc bun pentru a începe.

Stiluri de pariuri pe hochei pe gheață
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece hocheiul pe gheață este un sport de pariuri popular, este ușor pentru un parior să parieze pe pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Recomandări cheie

 • Știind că câștigătorul absolut este unul dintre singurele stiluri de pariere, cercetați-vă
 • Nu pariați pe cei defavorizați; rămâi la campioni
 • Dacă cursa este în aer liber, luați în considerare modul în care vremea poate juca un rol pentru performanța câinelui
Nu pariați pe Hype
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu