Pariuri Ice Hockey

Hocheiul pe gheață aduce căldură în timpul iernii jucătorilor și fanilor de aproape 130 de ani. De când primul joc a fost jucat în Canada în 1895, hocheiul pe gheață și-a consolidat locul ca sport național în țară și s-a răspândit în multe alte părți ale lumii. Și, astăzi, atrage și un alt grup de populație; pariori la hochei pe gheață.

Majoritatea s-a răspândit în întreaga lume, unde oamenii se bucură de fiorul de a plasa pariuri și de a aștepta rezultate. Bucuria este și mai bună cu pariurile sportive online. Fanii de hochei pe gheață au acum mai multe platforme pe care pot plasa pariuri din confortul casei lor.

Pariuri Ice Hockey
Cele mai bune pariuri pe hochei pe gheațăCum să pariezi pe hochei pe gheațăCote de pariuri pe hochei pe gheață
Cele mai bune pariuri pe hochei pe gheață

Cele mai bune pariuri pe hochei pe gheață

Pariurile pe hochei pe gheață au început informal în Canada. Prietenii faceau pariuri nereglementate pe măsură ce participau la jocurile locale. În primii ani ai secolului al XX-lea, casele de pariuri au început să se scurgă în zonele de joc și să citeze cote.

Când Liga de hochei pe gheață a început în 1923, pariurile pe sport au devenit mai structurate. Guvernul a reglementat pariurile, iar liga însăși a căutat compensații de la casele de pariuri, care erau acum adevărate entități cu puncte de vânzare fizice. La acea vreme, pariurile erau încă limitate la localități.

Pe măsură ce jocul a crescut și s-a răspândit, pariurile s-au împrăștiat și în zone noi. Difuzarea de jocuri a permis mai multor oameni să parieze pe jocuri departe de locul în care se aflau.

Pariuri pe hochei pe gheață astăzi

Astăzi, hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai multe pariuri sportive populare opțiuni pe multe platforme. Pariurile cresc în timpul iernii și evenimente importante, cum ar fi Jocurile Olimpice de iarnă. Cu toate acestea, mai există hochei pe gheață pe care să pariați pe tot parcursul anului, deoarece unele jocuri sunt jucate pe suprafețe de gheață controlate de interior.

Pariurile online au reprezentat un impuls major pentru industria pariurilor pe hochei pe gheață. S-a răspândit în multe părți ale lumii, atât de mult încât acum pariurile sunt plasate chiar și de oameni care tocmai învață cum să facă. pariază pe sport. Coloanele de sfaturi pentru pariuri sportive despre hochei pe gheață atrag un cititor excelent. Pentru a curma totul, Liga de hochei pe gheață din Canada este astăzi denumită Liga de hochei pe gheață „bet-at-home”.

Cele mai bune pariuri pe hochei pe gheață
Cum să pariezi pe hochei pe gheață

Cum să pariezi pe hochei pe gheață

Oricine poate răspunde la întrebarea „ce sunt pariurile sportive” poate paria pe hochei pe gheață. Este atât de ușor! Hocheiul pe gheață este un joc rapid, cu o mulțime de posibilități pe care să pariezi. Paritorii pot paria pe echipa câștigătoare, marcatori, scoruri, avertismente și multe altele.

Pariurile live pe măsură ce se desfășoară jocurile au extins piețele de pariuri pe hochei pe gheață pe site-urile de pariuri online. Jucătorii pot paria pe următoarea acțiune care va avea loc în funcție de ceea ce văd în acest moment. Cotele pentru astfel de pariuri sunt foarte fluide; se pot schimba într-o clipă. Acest lucru face ca pariurile să fie foarte interesante.

Cum să pariezi pe hochei pe gheață
Cote de pariuri pe hochei pe gheață

Cote de pariuri pe hochei pe gheață

Cotele sunt probabilitatea ca ceva să se întâmple. Dacă este foarte probabil să se întâmple ceva, de exemplu, echipa favorită câștigă, aceasta are cote mici și oferă pariorilor randamente mici și invers. Cotele sunt determinate de factori precum forma echipei, noi autografe, accidentări, palmares, temperamentul unui anumit jucător (de exemplu, atunci când pariezi pe o avertizare) și poziția în clasamentul ligii.

Cotele sunt de obicei calculate și furnizate de casele de pariuri. Jucătorii își fac alegerile doar pe baza unei evaluări sau a unui instinct pur. Cotele pentru un anumit joc se pot schimba în timpul săptămânii sau perioadei de unitate.

De exemplu, dacă o echipă are o probabilitate mare de a câștiga și jucătorul său vedetă este accidentat la antrenament, șansele se schimbă. Jucătorii care plasează pariuri după accidentare fac acest lucru conform noilor cote. Cu toate acestea, cei care au plasat pariuri anterioare își păstrează biletele de pariuri.

Cotele sunt exprimate fie ca linie monetară (+/-), fracții, de exemplu, 10/1, fie zecimale, de exemplu, 5,2.

Cote de pariuri pe hochei pe gheață