Totul despre Rugby Odds

Fără îndoială, fiecare casă de pariuri online care ține pasul astăzi are o ofertă generoasă de meciuri de rugby și urmărește fiecare versiune a acestui sport, dintre care cea mai populară este cea numită Rugby Union.

In orice caz, pariază pe rugby este ceea ce interesează din ce în ce mai mulți jucători, motiv pentru care vă oferim un ghid detaliat despre cum să preziceți rezultatul acestui sport captivant, cu o privire de ansamblu asupra celor mai bune strategii și cote disponibile.

Totul despre Rugby Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Totul despre cote de rugby, linii de pariere și spread-uri

Totul despre cote de rugby, linii de pariere și spread-uri

Rugby-ul este un sport care a apărut în secolul al XIX-lea, dar mulți nu știu că a existat de fapt o scindare între organizațiile-umbrelă ale acestui joc, așa că au existat de mult timp două versiuni diferite, care au început cu aceleași reguli, doar să se îndepărteze de unul dintre ei de-a lungul anilor.

Uniunea de rugby

Avem deci varianta de Rugby Union, care se joacă cu 15 jucători în teren, dintre care atacanții laterali au cele mai mari șanse să înscrie. Meciul durează 80 de minute, iar echipa poate obține cele mai multe puncte dacă înscrie o „proba”, adică trece linia de capăt a reprizei defensive a adversarilor și trece mingea.

El poate obține 5 puncte pentru acea mișcare și 2 puncte suplimentare dacă lovește o lovitură liberă și trimite mingea între furcile poartei adverse. Alte 3 puncte pot fi luate de echipă printr-un „drop goal”, adică o lovitură din joc, dar și dintr-o lovitură de pedeapsă, care se judecă pentru încălcări grave ale regulilor jocului.

Liga de rugby

O altă versiune este Rugby League, în care numărul de jucători din teren se reduce la 13, iar punctajul este și el diferit. Pentru o încercare, echipa primește 4 puncte, cu 2 puncte în plus dacă execută o lovitură liberă. „Drop goal” aduce aici doar un punct, iar o lovitură de pedeapsă aduce 2 puncte.

Există o altă versiune celebră care este redată în olimpiade, și acesta este Rugby Sevens. Regulile sunt similare cu versiunea Rugby Union, jucată doar pe un teren mai mic, doar 10 minute pe repriză, cu șapte jucători în teren.

Totul despre cote de rugby, linii de pariere și spread-uri
Cum să pariezi pe rugby?

Cum să pariezi pe rugby?

Dacă intenționați să pariați pe rugby, trebuie în primul rând să vă familiarizați cu diferitele reguli ale fiecărei versiuni a acestui joc, precum și cu puterea echipelor, deoarece cluburile din aceleași orașe nu sunt la fel de bune în Uniune și Liga versiuni, în timp ce același lucru este valabil și pentru echipele naționale.

Cu siguranță ajută să vizionezi cât mai multe transmisiuni video ale meciurilor, cu ajutorul streamingului live, disponibil gratuit la cel mai important sportbook online de rugby din Europa.

Acolo te vei familiariza cu regulile care apar în timpul meciurilor, după care va fi mult mai ușor să pariezi pe pariuri specifice, legate de performanța jucătorilor, eficacitatea fiecărei reprize, precum și de handicap și de numărul total. de puncte.

Cum să pariezi pe rugby?
Linii de pariuri la rugby explicate

Linii de pariuri la rugby explicate

Linia monetară de rugby

Ca în orice alt sport cu mingea, pariul de bază este să ghiciți cine va câștiga pe terenul de rugby. Favoritele pot avea un nivel scăzut cote de pariuri, care poate fi mărită cu pariuri specifice. Dar uneori sunt generoși. Asigurați-vă că verificați formațiile echipelor înainte de meci, precum și meciurile anterioare față în față înainte de a vă plăti biletul, pentru a evita orice surprize nedorite.

Câștigătorii turneelor de rugby

În afară de meciurile în sine, puteți paria oricând pe câștigătorul general al unei ligi, turnee sau cupe. Este un pariu care, de regulă, merge cu cote mari chiar și pe favorit, mai ales dacă plătiți biletul în faza incipientă a competiție.

Cu toate acestea, verificați mai întâi forma fiecărei echipe prin jocurile de deschidere, înainte de a vă decide să preziceți campionul, deoarece se poate întâmpla ca o echipă să vină la turneu și să nu arate pentru ce are capacități obiective.

Dacă pariezi pe un outsider care are cote mari la începutul competiției, asigură-te că folosești „cash out”, pentru a câștiga bani chiar înainte de meciul final.

Linii de pariuri la rugby explicate
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la rugby

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la rugby

De fiecare dată când pariezi pe sport, cotele sunt întotdeauna un factor important. Deci, atunci când doriți să pariați pe rugby, asigurați-vă că verificați cotele pentru acest sport.

Rugby-ul este un sport în care există multe strategii diferite pe care le poți încerca, dar cel mai important lucru este să fii informat despre tot ce ține de jocul pe care pariezi. Din fericire, există numeroase mass-media care urmăresc în detaliu competițiile de rugby, așa că nu este o problemă să aflăm cine este accidentat și în ce dispoziție așteaptă echipele un meci.

Toate acestea au impact asupra cotelor în sine și asupra liniilor unui anumit meci. Schimbările majore ale listei sau accidentările jucătorilor cheie vor influența cu siguranță șansele, chiar dacă încercați să pariați pe un câștigător al turneului.

Cele mai multe dintre cele mai bune case de pariuri online oferă cote de rugby deci compararea acestora și urmărirea direcției mișcărilor cotelor poate fi cu siguranță de mare folos atunci când decideți să pariați pe o anumită linie de pariuri la rugby.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la rugby
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la rugby

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la rugby

Pariurile online la rugby devin din ce în ce mai populare în întreaga lume, cu multe site-uri noi de pariuri online care se deschid zilnic. Cu atât de multe opțiuni, poate fi destul de dificil să evaluezi care casă de pariuri oferă cele mai bune cote și linii pentru un anumit sport.

Oricum, casele de pariuri sportive online de rugby precum 10Bet, BetVictor, 22bet, Betwinner oferă o varietate de ligi jucate în întreaga ligă, cu toate liniile necesare pentru o experiență grozavă de pariuri la rugby.

Majoritatea caselor de pariuri oferă pariuri live la jocurile de rugby, care este perfect pentru acest sport.

Când urmărim difuzarea meciului, avem ocazia să ne ajustam selecția și să plasăm un pariu mai potrivit. De asemenea, dacă pariul pe care l-am plasat înainte de meci nu a trecut, atunci avem ocazia să plasăm altul în timpul luptei și măcar să recuperăm finanțele plasate anterior.

În sporturi precum rugby 15 și rugby șapte, fiecare repriză durează 40 de minute, iar echipele au o mulțime de oportunități de a reveni. Dacă la început favoritul clar este în deficit, iar noi credem că va câștiga, în acest caz poți miza și pe favorit. În acest moment, va avea șanse crescute și nu poți să dai jos.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la rugby
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la rugby

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la rugby

În rugby, poți paria pe cote mai mici și poți câștiga, dar mai devreme sau mai târziu se va întâmpla o supărare care va îngreuna planul tău de câștig pe termen lung, așa că este mai bine să te concentrezi pe cote de 1,70 sau mai mult, astfel încât să ai o șansă. de a realiza un profit.

De aceea trebuie să folosești un spread atunci când ești sigur de dominația unei echipe, dar și un counter spread dacă crezi că underdog-ul nu va ajunge să fie alergat.

Fii cu ochii pe totalul de puncte, ca fiind unul dintre pariurile foarte utile, mai ales atunci când nu ești sigur cine va câștiga și nu te sfii să pariezi pe performanța jucătorilor, dacă ești familiarizat cu abilitățile vedetelor principale. a fiecărei echipe.

Fără îndoială, rugby-ul este un sport care îți oferă destule meciuri pe tot parcursul anului, ca să poți doar construiește-ți strategia cu pariuri la rugby. Și dacă pariezi live sau înainte de începerea meciurilor, asigură-te că te pregătești impecabil pentru meciul pe care intenționezi să plasezi bani și încearcă mereu să joci cel mai probabil pariu, la casa de pariuri care îți oferă cel mai mult pentru banii tăi.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la rugby
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu