Tot ce trebuie să știți despre: Crypto Betting

Popularitatea crescândă a criptomonedelor în întreaga lume a determinat companiile să înceapă să se adapteze la criptomonede. Site-urile de iGaming și de pariuri sportive sunt de pionierat când vine vorba de adoptarea criptomonedei. Credem că pariurile pe sport folosind criptomonede este următorul lucru important care va schimba hotărât viitorul industriei jocurilor de noroc online.

Astăzi, site-urile cripto de pariuri sportive depășesc progresul site-urilor convenționale în ceea ce privește promoțiile și securitatea. Deoarece există mai multe site-uri care acceptă metode de depunere criptografică pentru pariuri sportive, mai multe persoane se bucură de această comoditate.

Tot ce trebuie să știți despre: Crypto Betting
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ghidul tău de pariuri cripto

Ghidul tău de pariuri cripto

Dacă ești interesat de pariurile cripto și vrei să afli mai multe despre cum să pariezi pe cripto, ești la locul potrivit. Iată opinia noastră despre tot ce trebuie să știți pariuri pe sport folosind cripto.

Criptomoneda sau criptomoneda este o monedă virtuală care folosește criptografie pentru a securiza tranzacțiile. Este similar cu soldul contului pe care îl aveți în aplicația dvs. bancară sau pe site-ul web al băncii. Diferența este că criptomoneda nu are o autoritate de reglementare, dar soldul pe care îl aveți în cont se bazează pe o autoritate centrală, care este de obicei guvernul.

În urma realizării celei mai vechi criptomonede, care este Bitcoin, numeroase alte criptomonede au fost introduse publicului. Există o gamă largă de criptomonede disponibile, cum ar fi Solana (SOL), Ethereum (ETH) și Tether (USDT). Astăzi, criptomonedele sunt folosite în diverse scopuri și unul dintre ele este pariurile sportive cripto.

Pariurile sportive sunt un tip de jocuri de noroc larg apreciat. Inițierea criptomonedei în lumea pariurilor sportive nu a făcut decât să extindă gama acesteia.

Pariurile sportive cripto implică pariuri pe sport folosind criptomonede salvate în portofelele cripto.

Ghidul tău de pariuri cripto
Merită să pariați cu criptomonede?

Merită să pariați cu criptomonede?

Există mai multe avantaje ale utilizării criptomonedei pentru a paria pe sport, dar ne vom concentra pe primele trei pentru a arăta cele mai importante elemente.

În primul rând, site-urile de pariuri cripto sunt adesea mai sigure decât site-urile și cazinourile tradiționale. Monedele cripto sunt teribil de greu de piratat și oferă o securitate mult mai mare decât metode convenționale de depozit.

În al doilea rând, criptomoneda oferă o modalitate mai rapidă și mai convenabilă de tranzacționare. Este obișnuit să te confrunți cu provocări în timpul tranzacțiilor cu schimb valutar pe site-uri străine, dar tranzacționarea criptomonedelor este mult mai ușoară.

În cele din urmă, puteți obține beneficii suplimentare de confidențialitate atunci când utilizați criptomonede în pariuri. Anonimul și confidențialitatea jucătorilor sunt asigurate de pariurile sportive cripto.

Merită să pariați cu criptomonede?
Cele mai bune criptomonede pentru pariuri sportive

Cele mai bune criptomonede pentru pariuri sportive

Există o gamă splendidă de motive pentru care oamenii încep să se intereseze de criptomonede.

Unii cumpără Bitcoin ca mijloc de investiție și alții obțin monede bazate pe meme, cum ar fi DogeCoin pentru a face cumpărături de la comercianții cu amănuntul online.

Solana este o altă opțiune preferată, deoarece permite oamenilor să efectueze tranzacții rapide, convenabile și ieftine.

După cum am menționat anterior, criptomonedele sunt metode excelente de plată atunci când pariezi online. Există o mulțime de opțiuni de utilizat numai pentru această sarcină specială. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai bune opțiuni de plată cripto pentru pariuri sportive, împreună cu motivele pentru care ar trebui să alegeți oricare dintre ele.

 • Solana (SOL): Acesta este plasat în fruntea listei noastre dintr-un motiv: Solana a fost aprobată pentru a se putea ocupa de peste două mii de tranzacții pe secundă.
 • Ethereum (ETH): Ethereum este mai des adoptat decât Solana, deși este puțin mai lent decât atât, cu aproximativ 12 până la 25 de tranzacții pe secundă.
 • Bitcoin (BTC): Bitcoin este prima și încă cea mai cunoscută opțiune de criptomonedă disponibilă. Dacă ați primit deja Bitcoin, veți găsi posibilități infinite de a-l folosi pentru a paria pe sport.
 • Tether (USDT): Dacă ați început recent să vă interesați de criptomonedă, Tether sau USDT este probabil cea mai ușor de folosit criptomonedă. USDT este legat de dolarul american și, prin urmare, teoretic ar trebui să rămână neschimbat de volatilitatea pieței.
Cele mai bune criptomonede pentru pariuri sportive
Cele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru pariuri cripto

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru pariuri cripto

Astăzi, există sute de site-uri de pariuri sportive care permit jucătorilor să depună folosind criptomonede. Prin urmare, este destul de dificil să găsești site-uri legale de pariuri online, care să fie legitime, sigure și potrivite nevoilor tale. Iată sfaturile noastre pentru ca procesul de alegere să meargă mai ușor:

Aflați ce căutați

Primul pas în a descoperi cea mai bună opțiune pentru tine este să știi ce vrei să ai pe un site de pariuri sportive. Vă recomandăm să vă puneți câteva întrebări pentru a afla, precum: Pe ce sporturi doriți să pariați? Ești interesat să încerci un anumit tip de pariu? Cât de des plănuiți să plasați pariuri?

Consultați recenziile site-ului

Recenziile site-urilor sunt adesea resurse excelente dacă doriți să aflați despre tot ceea ce i-a făcut pe alți jucători fericiți sau nemulțumiți de anumite site-uri. Aici, puteți consulta recenziile noastre despre cele mai bune case de pariuri online acolo.

Comparați o listă cu diferite site-uri de pariuri sportive

Deoarece aveți o listă cu mai multe site-uri de pariuri sportive diferite, este întotdeauna o idee bună să le parcurgeți pe toate și să le comparați între ele. Aceasta înseamnă că ar trebui să vizitați site-urile dvs. după ce citiți recenziile.

Tăiați unele opțiuni

Ultimul pas este să vă cunoașteți deal-breakers și să eliminați unele dintre opțiunile de pe listă.

Din fericire, v-am scutit de munca grea de a vă face propria listă. Iată lista noastră cu primele 10 site-uri de pariuri sportive pentru cripto:

 • Paf
 • Betsson
 • domnule Green
 • Casumo
 • Haide
 • Leo Vegas
 • Betsafe
 • Unibet
 • William Hill
 • 10 pariuri
Cele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru pariuri cripto
Cum să pariezi cu Bitcoin

Cum să pariezi cu Bitcoin

Bitcoin este cea mai frecvent utilizată criptomonedă de către pariori, deoarece este acceptată de aproape toate pariurile online.

Primul pas pentru a paria cu Bitcoin este să alegeți un site de pariuri licențiat și securizat care admite Bitcoin ca metodă de depunere. Alte caracteristici cruciale de căutat pe un site de pariuri cripto includ sporturi disponibile, bonusuri și promoții, cote de pariuri, și comisioane de depozit.

După ce ați descoperit cel mai bun site de pariuri sportive, trebuie să vă înscrieți pe platformă și să faceți câteva depuneri folosind portofelul Bitcoin. Ultimul pas este să pariezi pe rezultatul unui eveniment sportiv.

Cum să pariezi cu Bitcoin
Pariuri sportive cu Bitcoin Pas cu Pas

Pariuri sportive cu Bitcoin Pas cu Pas

Am făcut acest ghid pas cu pas despre cum să pariezi pe sport folosind Bitcoin pentru a te ajuta să înțelegi mai bine procesul.

 • Pasul 1: Descoperiți un site de pariuri sportive licențiat și securizat care vă permite să faceți o depunere folosind Bitcoin. De asemenea, asigurați-vă că este cel mai potrivit site pentru nevoile dvs. în funcție de caracteristicile pe care le oferă.
 • Pasul 2: Înscrieți-vă pe site.
 • Pasul 3: Asigurați-vă că portofelul dvs. Bitcoin este încărcat cu suma minimă pe care intenționați să o plasați la pariuri.
 • Pasul 4: Acum este timpul să transferați niște Bitcoin din portofel pe site-ul de pariuri. Pentru a înțelege dacă ați introdus adresa corectă de portofel, faceți mai întâi o depunere de probă.
 • Pasul 5: Alegeți un joc sportiv sau un eveniment pe care doriți să pariați.
 • Pasul 6: Explorați un pariu pe care îl preferați în ceea ce privește cotele.
 • Pasul 7: Puneți un pariu folosind plata pe care ați făcut-o cu Bitcoin.
 • Pasul 8: Ultimul pas este pur și simplu să așteptați ca pariul să fie confirmat de site.
Pariuri sportive cu Bitcoin Pas cu Pas
Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive cu Bitcoin

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive cu Bitcoin

Mai jos, am enumerat câteva sfaturi și trucuri despre pariurile sportive folosind Bitcoin. Puteți beneficia de ele pentru a face experiența de pariuri mai eficientă pentru dvs.

 • Efectuați întotdeauna o depunere de probă cu o sumă mult mai mică înainte de a transfera întreaga sumă. În acest fel, vă puteți asigura că ați completat adresa corectă.
 • Este crucial să citiți recenziile site-ului de pariuri pe care alegeți să utilizați Bitcoin pentru a vedea dacă site-ul este licențiat și sigur. În caz contrar, puteți ajunge să fiți înșelat.
 • Asigurați-vă că păstrați informațiile despre propriul dvs. portofel Bitcoin. Site-urile de pariuri sportive nu necesită aceste informații pentru depuneri.
 • Valoarea monedei Bitcoin se schimbă constant; poate diferi chiar în fiecare zi sau chiar în fiecare oră. Pentru a vă asigura că primiți suma corectă de credite pentru pariuri, vă recomandăm să verificați mai întâi prețul Bitcoin.
Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive cu Bitcoin
Pariuri sportive folosind criptomonede vs alte metode bancare

Pariuri sportive folosind criptomonede vs alte metode bancare

Chiar dacă există multe asemănări între pariurile sportive care utilizează criptomonede și pariurile cu alte metode bancare, cum ar fi Transfer bancar, Skrill și Neteller, rămân încă multe diferențe între ele.

După ce faceți depuneri, va trebui să alegeți un pariu pentru un eveniment sportiv și va trebui să verificați cotele, indiferent dacă utilizați sau nu cripto. Metoda de depunere este singura diferență între ambele tipuri de pariuri.

Dacă doriți să utilizați o metodă bancară obișnuită, va trebui să aveți fie un cont bancar, fie un portofel electronic, ceea ce înseamnă, de asemenea, că trebuie să deschideți un cont bancar pentru a putea transfera bani în portofelul dvs. electronic. Cu toate acestea, atunci când utilizați criptomonede aveți nevoie de un portofel cripto, care este complet diferit de un cont bancar.

O altă mare diferență între pariurile sportive folosind criptomonede și alte metode bancare este anonimatul. Poți fi anonim atunci când faci o depunere cu criptomonede.

În cele din urmă, există problema vitezei tranzacției și a taxelor. Este probabil să aștepte mai mult de o zi pentru a finaliza o tranzacție atunci când utilizați metode bancare obișnuite pentru a efectua o depunere. Pe de altă parte, puteți transfera instantaneu cu criptomonede.

Pariuri sportive folosind criptomonede vs alte metode bancare
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu