Pariuri Curse de cai

Cursele de cai sunt adesea numite sportul regilor. Este unul dintre cele mai populare sporturi din lume pe care să pariezi și datează de-a lungul istoriei în aproape fiecare civilizație. Eleganța acestor animale uriașe și puternice bate inima fiecărui om. Au existat multe variații de atunci, inclusiv curse de câini și chiar curse de porci, dar caii domnesc suprem atunci când vine vorba de lumea pariurilor.

În zilele noastre, cu pariurile online atât de disponibile, ți-ar fi greu să găsești o carte de sport care să nu ofere cursele de cai ca sport pe care să pariezi. Cea mai bună parte? Există întotdeauna o cursă pe care să pariezi în orice moment al zilei într-o parte a lumii!

Pariuri Curse de cai
Bazele pariurilor pe cursele de cai

Bazele pariurilor pe cursele de cai

Cursele de cai sunt cunoscute pe scară largă ca sportul regilor. Fiind unul dintre cele mai faimoase sporturi din lume pe care să pariezi, datează de-a lungul istoriei în aproape fiecare civilizație.

Eleganța acestor animale gigantice și puternice bate inima fiecărui om. De atunci, au existat multe interpretări, cum ar fi cursele de câini și cursele de porci. Totuși, caii domnesc în primul rând când vine vorba de lumea pariurilor.

În zilele noastre, un parior ar fi greu să găsească o carte de sport care să nu ofere cursele de cai ca sport pe care să parieze cu pariurile online atât de disponibile. Care este cea mai bună parte, s-ar putea să vă întrebați? Ei bine, există întotdeauna o cursă pe care să pariezi oriunde și oricând într-o parte a lumii!

Bazele pariurilor pe cursele de cai
Ce este pariul pe cursele de cai?

Ce este pariul pe cursele de cai?

Pariurile pe curse de cai datează de secole și reprezintă una dintre cele mai vechi forme de sport, iar jocurile de noroc sunt cunoscute de om. Se spune că pariurile de cai într-o cursă au început în anii 1600 în Regatul Unit și de atunci a fost un loc fix pentru jucătorii de noroc.

Cursele de cai au loc pe fiecare continent și chiar au loc în unele tari unde jocurile de noroc sunt interzise. Cum poate fi adevărat? Unele jurisdicții consideră pariul pe o cursă de cai ca un pariu parimutuel, ceea ce înseamnă că jucătorii pariază pe plasarea primilor trei cai.

Astăzi, pariurile pe curse de cai sunt încă una dintre cele mai populare moduri de a paria pe sport. Pentru a paria pe evenimente de curse de cai precum Triple Coroane sau Kentucky Derby sunt cele mai bune oportunități pentru pariori noi și experimentați. Cursele de cai nu au fost niciodată atât de accesibile decât odată cu utilizarea sporită a caselor de pariuri sportive online.

Cursele virtuale de cai sunt organizate de case de pariuri sportive online, constând dintr-un câmp de cai generați și controlați de computer. În timp ce jucătorii pot acum să parieze de pe un telefon mobil sau de pe computer, cursele de cai sunt întotdeauna un sport de care se bucură cel mai bine în persoană.

Ce este pariul pe cursele de cai?
Cum să pariezi pe cursele de cai

Cum să pariezi pe cursele de cai

Pariuri pe curse de cai poate fi la fel de simplu sau complicat pe cât alege un jucător. Cel mai simplu pariu se numește pariu direct și este atunci când un jucător alege câștigătorul cursei. Pariurile intense pe cursele de cai apar atunci când un jucător începe să parieze pe pariuri exotice, cum ar fi un pariu trifect. Acesta este momentul în care un jucător alege primii trei cai în ordinea în care termină.

Există, de asemenea, un pariu exact, în care un jucător alege primii doi cai în ordinea în care termină. În plus, există un pariu superfect, în care un jucător selectează primii patru cai în ordine. Cântărind cât de dificil și de rar este pentru un parior să lovească aceste pariuri exotice, plățile sunt mult mai mari decât un pariu direct.

Pariurile online au îmbunătățit semnificativ industria pariurilor la cursele de cai. S-a extins în numeroase părți ale lumii și a devenit oarecum un punct de intrare pentru pariorii sportivi. În plus, coloanele de sfaturi pentru pariuri sportive pentru cursele de cai atrag un cititor uimitor.

Pentru a paria, tot ce trebuie să facă un jucător este să găsească un site de pariuri online care oferă curse de cai pe piața lor. Apoi, jucătorii pot deschide și încărca un cont de pariuri și pot începe să parieze imediat.

Iată defalcarea pariurilor:

  1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe curse de cai și faceți o depunere.
  2. Alegeți evenimentul de curse de cai pe care doriți să pariați.
  3. Alegeți cursa de cai pe care doriți să pariați.
  4. Selectați o sumă de miză.
  5. Pune un pariu.

Pariurile pe curse de cai sunt o modalitate excelentă pentru pariori de a se alătura ligii sportive. Cursele de cai sunt în ritm rapid, cu multe posibilități de pariuri. Pariorii pot paria pe caii câștigători, pe cei mai rapidi timpi de alergare și multe altele.

Cum să pariezi pe cursele de cai
Calcularea cotelor de pariuri pe curse de cai

Calcularea cotelor de pariuri pe curse de cai

Iată defalcarea simplă: Cote pentru pariuri sunt probabilitatea ca un eveniment să se întâmple. Dacă este posibil să se întâmple ceva (de exemplu, câștigul calului favorit), acesta are cote mai mici și oferă pariorilor randamente slabe. Cotele sunt determinate de mulți factori, cum ar fi forma calului, noi autografe, accidentări și multe altele.

Cotele sunt în general estimate și furnizate de casele de pariuri. Parorii își completează alegerile doar bazate pe o examinare sau pe o intuiție rafinată. Cotele pentru un anumit meci se pot modifica în timpul săptămânii sau perioadei de unitate.

Există o unicitate în pariurile online pe curse de cai în ceea ce privește cotele afișate. Spre deosebire de când casele de pariuri oferă un punct de repartizare la fotbal și baschet american, pariurile la cursele de cai se concentrează în principal în jurul câștigătorilor curselor.

Calcularea cotelor de pariuri pe curse de cai
Calculați cotele de pariuri cai ca un profesionist

Calculați cotele de pariuri cai ca un profesionist

Cotele sunt furnizate înainte de începerea unei curse și sunt prezentate de obicei ca o fracție; cu cât șansele sunt mai mari, cu atât plățile sunt mai mari. De exemplu, cota publicată pentru ca Calul A să câștige cursa este ½, iar un parior plasează un pariu de 10,00 USD. Să spunem că Calul A câștigă cursa; apoi, pariorul primește o plată de 15 USD.

Aceste probabilități sunt publicate înainte de cursă și nu se schimbă adesea semnificativ până la începerea cursei. Aspecte care afectează postarea cote de curse de cai sunt de obicei din gură în gură și bârfe referitoare la un anumit cal.

Elementele suplimentare includ un climat ploios la o pistă în aer liber. În timp ce unii cai se ocupă de urme alunecoase, alții nu pot. Tipul de pistă poate lua în considerare, de asemenea, șansele unui anumit cal. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceste cote nu se schimbă în ziua cursei!

Dacă este probabil ca o echipă să câștige, dar jucătorul său vedetă este accidentat în timpul antrenamentelor, șansele se ajustează. Cei care doresc să parieze vor face acest lucru după ce noile cote vor fi împărțite. Cei care au plasat pariuri mai devreme își păstrează biletele.

Cotele pot varia între site-urile de pariuri, așa că un parior trebuie să-și facă cercetările. Cu toate acestea, diferența este rareori semnificativă, cu excepția cazului în care un jucător pariază o avere.

Calculați cotele de pariuri cai ca un profesionist
Factori pentru cotele în cursele de cai

Factori pentru cotele în cursele de cai

Există mulți factori care afectează șansele la cursele de cai. Pariorii trebuie să ia în considerare performanțele anterioare ale cailor individuali. Fanii pariurilor pe curse de cai se pot uita la statistici online pentru a determina dacă calul lor preferat le poate aduce acasă bani mari. Un cal a avut o serie de înfrângeri în ultima vreme? Cum se ridică un cal la concurența lor? Cum au evoluat mai ales în ultima vreme?

Există, de asemenea, lungimea circuitului de luat în considerare. Pentru pariurile cu cai, fanii ar trebui să rețină, de asemenea, că cursele de cai se desfășoară de obicei pe piste care au câțiva kilometri lungime. Acest lucru poate afecta modul în care un cal poate lua cursa, adică dacă se așteaptă și merge pentru victorie la sfârșit sau încearcă să mențină primul loc de la început. Deci, mulți factori pot afecta planurile.

Curse de animale, în special cai și curse de ogari, nu este doar despre puterea și precizia animalului. De exemplu, antrenorul de cai joacă, de asemenea, un rol important în șansele unei curse. Caii antrenați de antrenori experimentați au întotdeauna șanse mai mari de câștig. În plus, pariorii trebuie să ia în considerare, de asemenea, descendența familiei unui cal și modul în care aceasta poate afecta performanța acestuia.

Factori pentru cotele în cursele de cai
Alți factori de pariuri pe cai de care trebuie să țineți cont

Alți factori de pariuri pe cai de care trebuie să țineți cont

Vârsta și nivelul de fitness al unui cal concurent afectează, de asemenea, șansele, la fel ca și oamenii. De exemplu, adăugarea de noi cai în linie, care sunt tineri și la apogeul lor, deseori îi împinge pe favoriți în jos.

Partea pozitivă a cailor în curse este că nu au nevoie de o pauză prea lungă între curse, permițându-le să participe la mai multe. Acest lucru înseamnă că pariorii pot seta mai multe pariuri pe anumiți cai în timp ce se află într-o formă consecventă.

Dacă un parior dorește să ajungă puțin mai adânc, trebuie să se uite la forma calului. Unele dintre instrumentele folosite pentru alegerea predicțiilor de curse de cai includ un predictor virtual, un formular de alergător și indicații de studiat pentru a plasa cotele corecte.

Analiza formei alergătorului este esențială, iar o atenție deosebită trebuie acordată timpilor postați de cai pe distanțe similare. De asemenea, ar trebui să se pună accent pe pozițiile lor finale în cursele analizate.

Din cauza cât de repede trec aceste curse de la început până la sfârșit, nu există cu adevărat pariuri disponibile în joc. Deci, asta înseamnă că pariarea pe câștigătorul absolut este de obicei metoda de pariere la care se vor ține majoritatea jucătorilor. Cu toate acestea, pariorii pot, de asemenea, să parieze cât timp cred că va dura cursa, ce poziție va ocupa un anumit cal și dacă vreunul dintre cai se poate împiedica.

Principala dintre toate informațiile este pagina de rezultate pentru cai a zilei. Acest lucru le spune pariorilor cum se descurcă caii în ziua respectivă, permițându-le jucătorilor să facă cele mai actualizate alegeri de pariuri. Sunt, de asemenea, informații importante cu privire la locul unde se află capcanele fierbinți ale unei anumite piste, indicând unde poate fi tras un cal. Acest lucru permite restrângerea câmpului pentru a alege mai ușor câștigătorul.

Alți factori de pariuri pe cai de care trebuie să țineți cont
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece cursele de horci sunt un sport popular de pariuri, este ușor pentru un parior să se apropie de pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Recomandări cheie

  • Știind că câștigătorul absolut este unul dintre singurele stiluri de pariere, cercetați-vă
  • Nu pariați pe cei defavorizați; rămâi de campioni
  • Dacă cursa este în aer liber, luați în considerare modul în care vremea poate juca un rol pentru performanța unui cal
Nu pariați pe Hype