Ghid de pariuri pe curse de cai 2024

Pariurile cu cai au fost o distracție populară încă din anii 1600, jucătorii de la curtea regelui James I plasau pariuri cu nerăbdare. Popularitatea pariurilor la cursele de cai a crescut în anii 1800, pariurile trecând de la pariuri simple pe viteza și rezistența unui cal la predicții cu privire la rezultate mai sofisticate.

Astăzi, cursele de cai reprezintă o industrie de pariuri sportive de mai multe miliarde, cu pariori din întreaga lume care plasează pariuri și pariază pe cote de curse de cai. Datorită progreselor tehnologice, site-urile de pariuri fac ca pariurile să fie mai convenabile și mai accesibile ca niciodată, fără a fi nevoie să vizitați pista în persoană. Pur și simplu plasați pariurile online, urmăriți un stream live și vă veți putea bucura de pariuri pe curse de cai oricând și oriunde doriți. Aruncă o privire la ghidul nostru pentru pariuri pe curse de cai și pariuri sportive și începe să te bucuri de sportul regilor astăzi!

Ghid de pariuri pe curse de cai 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Înțelegerea pariurilor pe cai

Înțelegerea pariurilor pe cai

Când vrei să începi să pariezi pe cai, mai întâi va trebui să găsești casa de pariuri potrivită. Pentru a face acest lucru, va trebui să luați în considerare factori precum:

 • Cote de curse de cai
 • Bonusuri de pariuri sportive
 • Live streaming
 • Piețele de pariuri
 • Reputatie
 • Metode de plată sigure
 • Licențiere legitimă
 • Ajutor pentru jocurile de noroc responsabile
 • Relații Clienți

Pariuri sportive online

După ce ați aruncat o privire asupra opțiunilor disponibile pentru dvs. și ați ales site-ul de pariuri sportive online care vi se potrivește, va trebui să deschideți un cont de pariuri sportive pentru a plasa pariuri. Iată cum:

 1. Înregistrați un cont și autentificați-vă cu numele de utilizator și parola.
 2. Adăugați bani în contul dvs. cu mecanismul de plată ales.
 3. În funcție de site-ul pe care îl alegeți, veți putea și revendicați un bonus de înscriere si de pe site.
 4. După ce aveți bani în cont și sunteți gata să începeți să pariați, alegeți „Cursele de cai” din bara de meniu a categoriilor și alegeți dintre cursele disponibile.
 5. Găsiți pariul pe care doriți să îl plasați și faceți clic pe cotele de curse asociate acestuia.
 6. Diferitele tipuri de pariuri vor deveni apoi disponibile.
 7. Pur și simplu introduceți suma pe care doriți să o pariați, faceți clic pe „Place Bet”, iar pariul dvs. va fi confirmat!
Înțelegerea pariurilor pe cai
Tipuri de cote de curse de cai

Tipuri de cote de curse de cai

Vizitați oricare dintre site-urile de pariuri online care vă permit să pariați pe curse de cai și veți găsi o serie de opțiuni diferite din care să alegeți.

Victorie

Unul dintre cele mai simple pariuri din cursele de cai, un pariu pe un câștig (cunoscut și ca pariu direct) înseamnă că pariezi pe un anumit cal pentru a câștiga o cursă definitiv. Dacă calul ajunge în altă parte decât pe primul loc, nu vei câștiga niciun ban la pariul tău.

Loc

Pariurile la locul sunt pariuri plasate pe cai pentru a termina fie primul, fie al doilea într-o cursă din America de Nord. În Europa, Asia și Australia, aceste pariuri funcționează ușor diferit, deoarece numărul de locuri variază în funcție de câți cai iau parte la cursă. De exemplu, cu șapte sau mai puțini alergători, primii doi care au terminat vor fi câștigători cu un pariu pe loc, în timp ce trei participanți ar conta pentru o cursă de opt sau mai mulți alergători.

Spectacol

Plasarea unui pariu de spectacol înseamnă că pariezi că un anumit cal va termina fie pe primul, al doilea sau al treilea. Pariurile show sunt disponibile numai în America de Nord.

Peste granita

Un alt pariu nord-american, pariul peste tot, înseamnă plasarea unui pariu pe un cal fie pentru a câștiga, fie pentru a termina al doilea sau al treilea. Dacă calul termină în poziția câștigătoare, veți fi plătit pentru toate cele trei poziții sau pentru locul și locurile de afișare pentru locul doi. Dacă calul termină pe locul al treilea, vei câștiga banii din spectacol.

Fiecare cale

În afara Americii de Nord, veți putea plasa un pariu în fiecare direcție, unde jumătate din banii pe care îi pariați vor fi plasați pe cal pentru a câștiga și jumătate pentru a plasa. Din nou, dimensiunea câmpului va depinde de câte locuri vor fi plătite într-un pariu în fiecare sens.

Tipuri de cote de curse de cai
Alte tipuri de pariuri pe curse de cai

Alte tipuri de pariuri pe curse de cai

Pe lângă cele mai comune opțiuni de pariuri online, există o serie de alte moduri de a paria pe curse de cai, în special cu pariuri exotice. Acestea vin în două forme - orizontală și verticală.

Pariuri sportive orizontale

Exacta:

Alegeți caii de pe primul și al doilea loc exact în ordinea corectă.

Caseta Exacta:

Alegeți cei doi cai care vor intra primul și al doilea, fără a paria pe ordinea exactă. Boxul vă ajută să oferiți mierii dvs. puțină latitudine, eliminând nevoia de a selecta ordinea corectă.

Trifecta:

Prevăd corect ordinea exactă de câștig a cailor pentru primul, al doilea și al treilea loc.

Trifecta Box:

Înregistrează-ți pariul trifectă și alege trei cai care să intre primul, al doilea și al treilea, în orice ordine.

Superfecta:

Preziceți ordinea exactă de victorie a primilor patru clasați într-o cursă.

Cutie Superfecta:

Alegeți patru cai în orice combinație pentru a intra pe primul, al doilea, al treilea și al patrulea.

Pariuri sportive verticale

Daily Double: Acest tip de pariu necesită să alegeți corect câștigătorul în cursele consecutive.

Pick 3 & Pick 4: Similar cu Daily Double, aceste pariuri vă cer să alegeți câștigătorii fie în trei sau patru curse consecutive. Riscul este mare, dar la fel este și recompensa!

Alegeți 5 și alegeți 6: aici veți juca pe câștigătorii a cinci sau șase curse consecutive. Aceste tipuri de pariuri au un risc semnificativ legat de ele, dar pot plăti sute de mii de dolari dacă sunt folosite cu înțelepciune.

Alte tipuri de pariuri pe curse de cai
Pariuri sportive online

Pariuri sportive online

Când vine vorba de alegerea celui mai bun site de pariuri online, există o serie de factori de care trebuie să iei în considerare. Pe lângă avantajele evidente, cum ar fi bonusurile și promoțiile, trebuie să vă asigurați că software-ul de jocuri de noroc oferit de casa dvs. de pariuri include:

 • O mare varietate de piețe de sport și pariuri.
 • Funcționalitate care vă permite să faceți pariuri înainte, în timpul și după meciuri sau curse.
 • Opțiuni bancare ușor de utilizat.
 • Securitate online strictă.
 • Asistență clienți multilingv 24/7.

Pentru a vă asigura că atunci când începeți să pariați, jucați cu una dintre cele mai bune case de pariuri sportive din jur, veți dori, de asemenea, să luați în considerare aceste puncte importante:

Reputatie

Casele de pariuri sportive se bazează pe reputația lor, motiv pentru care parteneriatul cu un furnizor de software de încredere este atât de crucial. Pentru a vă asigura că jucați cu un furnizor de încredere, va trebui să verificați dacă acesta este înregistrat pe un teritoriu legitim, cum ar fi SUA, Marea Britanie, UE sau Australia. De asemenea, va trebui să vă asigurați că este licențiat corespunzător pentru pariuri sportive legalizate, deoarece operațiunile de jocuri de noroc sunt strict monitorizate și controlate.

varietate

Cu cât mai mult, cu atât mai bine, mai ales când vine vorba de pariuri pe sport. Asigurați-vă că pariurile dvs. oferă o mare varietate de sporturi populare, ci și de nișă, deoarece acest lucru vă va asigura că se adresează unui public larg și va putea satisface toate nevoile dvs. de jocuri de noroc. De la pariuri pe sport la esporturi, sporturi fantasy, sporturi virtuale și pariuri live, un pariu sportiv care oferă o selecție largă este un pariu sigur.

Securitate

Pariurile sportive online sunt foarte profitabile, milioane de pariuri schimbându-se în fiecare zi. Ca atare, este imperativ ca casele de pariuri să utilizeze controale stricte de securitate și confidențialitate și să păstreze confidențialitatea datelor utilizatorilor în orice moment. Asigurați-vă că pariurile dvs. iau în serios siguranța dvs. cu cel mai înalt nivel de tehnologie de criptare și vă protejează împotriva fraudei online și a furtului de date.

Pariuri sportive online
Alegerea celui mai bun site de pariuri sportive online

Alegerea celui mai bun site de pariuri sportive online

Găsirea casei de pariuri sportive potrivite pentru tine este totul despre găsirea site-ului web cu cele mai bune cote și de aceea este atât de important să știi să citești cu exactitate cotele de curse de cai.

În primul rând, este util să știți cum funcționează pariurile pe cai în general. În SUA și în multe alte țări, pariurile se fac folosind pariuri mutuale, care este un tip unic de grup de pariuri. În loc să pariezi împotriva casei de pariuri sportive, pariezi împotriva celorlalți pariori care au plasat pariuri pe același eveniment. Toate aceste pariuri intră într-un grup, iar după ce pariurile sportive și-au luat tăierea, banii rămași sunt folosiți pentru a plăti câștigătorii. Acest lucru înseamnă că, deoarece acțiunea de pariere determină cota finală, cotele de pariuri mutuale nu sunt fixe, astfel încât plățile se pot schimba.

În schimb, pariurile cu cote fixe sunt stabilite de casa de pariuri sportive și sunt finale, așa că indiferent de câți bani sunt pariați de către alți pariori, cotele și câștigurile vor rămâne aceleași.

Cum funcționează șansele curselor de cai

În timp ce alte forme de pariuri sportive online pot folosi cote zecimale, cursele de cai folosesc cote fracționale, ceea ce înseamnă că vei vedea cotele afișate ca 6/1 sau 10/1, de exemplu.

Acesta reprezintă raportul dintre profit și pariul inițial făcut. Deci, dacă pariezi pe un cal la 6/1, vei câștiga 6 $ pentru fiecare $1 pariat, inclusiv suma inițială pe care ai pariat. Deci, dacă pariezi 1 USD pe 6/1, vei câștiga 7 USD (miza ta de 1 USD + profit de 6 USD). Poate fi complicat pentru început dacă ești nou în acest sport, dar cu cât câștigi mai multă experiență, cu atât vei deveni mai familiar cu șansele curselor de cai.

Alegerea celui mai bun site de pariuri sportive online
Alte sporturi pe care să pariezi

Alte sporturi pe care să pariezi

Pe lângă cursele de cai, casele de pariuri sportive oferă și o mare varietate de altele sporturi populare pe care să pariezi, inclusiv:

Fotbal:

Fiind cel mai vizionat sport din lume, fotbalul (sau fotbalul) este sportul numărul unu pe care să pariezi, cu pariori care pariază peste 1 miliard de lire sterline numai în Marea Britanie.

Tenis:

Al treilea cel mai popular sport pe care să pariezi după fotbal și cursele de cai, tenisul oferă o varietate de pariuri, cum ar fi pariurile câștigătoare, pariurile cu cote scăzute de tip tie break și, de asemenea, pariurile live.

Golf:

Având loc turnee majore pe tot parcursul anului, implicând 78 de jucători în orice moment, golful are o varietate de cote și rezultate care îl fac ideal pentru pariuri online.

NFL:

Cel mai mare eveniment din SUA pentru pariuri sportive, NFL iar Super Bowl-ul comandă miliarde de dolari în pariuri în fiecare an.

Alte sporturi pe care să pariezi
Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive

Oferă-ți cea mai bună șansă de a reuși cu aceste sfaturi și trucuri utile pentru pariuri sportive:

Fă-ți cercetările

Studierea formei cailor, antrenorilor și jocheilor vă va oferi un avantaj atunci când alegeți pariul potrivit.

Citiți șansele

În mod similar, să înveți cum să citești șansele și alegerea site-ului cu cele mai bune cote va contribui, de asemenea, la succesul dvs.

Joacă favorite

În timp ce toată lumea iubește un underdog, adevărul este că favoriții câștigă în medie 32% din toate cursele, cu 85% din toți câștigătorii venind din primii patru favoriți la pariuri. Deci, dacă sunteți în căutarea unui pariu sigur, favoriții sunt acolo unde îl veți găsi.

Începe mic

Ca începător, cel mai bun pariu este să începi cu un mic pariu și să-ți crești investiția în timp pe măsură ce devii mai încrezător. În acest fel, vei câștiga experiența de care ai nevoie fără a-ți risca fondurile.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri sportive
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Top 4 câștigători de pariuri pe fotbal din toate timpurile
2023-05-07

Top 4 câștigători de pariuri pe fotbal din toate timpurile

Fotbal este printre cele mai simple sporturi pe care să pariezi case de pariuri sportive reglementate oferind nenumărate competiții și piețe. Cu toate acestea, uneori s-ar putea să aveți nevoie de mai multă motivație în timp ce căutați o plată mare în pariurile pe fotbal. Deci, această postare listează și discută primele patru victorii la pariuri pe fotbal din ultima vreme.