Pariuri Curse de cai

Cursele de cai sunt adesea numite sportul regilor. Este unul dintre cele mai populare sporturi din lume pe care să pariezi și datează de-a lungul istoriei în aproape fiecare civilizație. Eleganța acestor animale uriașe și puternice bate inima fiecărui om. Au existat multe variații de atunci, inclusiv curse de câini și chiar curse de porci, dar caii domnesc suprem atunci când vine vorba de lumea pariurilor.

În zilele noastre, cu pariurile online atât de disponibile, ți-ar fi greu să găsești o carte de sport care să nu ofere cursele de cai ca sport pe care să pariezi. Cea mai bună parte? Există întotdeauna o cursă pe care să pariezi în orice moment al zilei într-o parte a lumii!

Pariuri Curse de cai
Ce sunt pariurile pe curse de cai?Cum să pariezi pe cursele de caiCote de pariuri pe curse de cai
Ce sunt pariurile pe curse de cai?

Ce sunt pariurile pe curse de cai?

Pariurile pe curse de cai datează de secole și reprezintă una dintre cele mai vechi forme de sport și jocuri de noroc cunoscute de om. Se crede că pariurile pentru plasarea cailor într-o cursă au început în anii 1600 în Regatul Unit, și a fost un fix pentru jucători de atunci.

Cursele de cai au loc pe fiecare continent din lume, chiar și în unele țări în care jocurile de noroc sunt interzise. De ce asta? Acest lucru se datorează faptului că unele jurisdicții consideră pariul pe o cursă de cai ca un pariu parimutuel, ceea ce înseamnă că pariezi pe plasarea primilor trei cai. Astăzi, pariurile pe curse de cai sunt încă una dintre cele mai populare moduri de a paria pe sport. Odată cu utilizarea sporită a cărților de sport online, cursele de cai sunt la fel de accesibile ca întotdeauna.

Există chiar și curse virtuale de cai care sunt organizate de cărți de sport online, care constau într-un câmp de cai generați și controlați de computer. Deși acum poți să pariezi de pe telefonul tău mobil sau de pe computer, cursele de cai sunt întotdeauna un sport care se bucură cel mai bine în persoană.

Ce sunt pariurile pe curse de cai?
Cum să pariezi pe cursele de cai

Cum să pariezi pe cursele de cai

Pariurile pe cursele de cai pot fi la fel de simple sau complicate pe cât alegi. Cel mai simplu pariu se numește pariu direct și este, la propriu, alegerea câștigătorului cursei. Adevărata distracție în pariurile pe curse de cai vine atunci când începi să pariezi pe pariuri exotice. Un exemplu de pariu exotic este pariul Trifecta, în care alegi primii trei cai în ordinea în care termină.

Există, de asemenea, un pariu Exacta în care alegi primii doi cai în ordinea în care termină, precum și un pariu Superfecta în care alegi primii patru cai în ordine. Având în vedere cât de dificil și rar este pentru un parior să lovească aceste pariuri exotice, plățile sunt mult mai mari decât un pariu direct.

Cum să pariezi pe cursele de cai
Cote de pariuri pe curse de cai

Cote de pariuri pe curse de cai

Pariurile online pe curse de cai sunt unice când vine vorba de cotele publicate. Spre deosebire de sport ca Fotbal american și baschet, unde casele de pariuri vor oferi o distribuție de puncte, pariurile pe curse de cai se învârt în principal în jurul câștigătorilor curselor.

Cotele sunt furnizate înainte de începerea unei curse și sunt date de obicei sub forma unei fracții, cu cât cotele sunt mai mari, cu atât câștigul este mai mare. Iată un exemplu: cota publicată pentru ca Calul A să câștige cursa este ½, iar un parior plasează un pariu de 5,00 USD. Dacă Calul A câștigă cursa, atunci pariorul primește o plată de 7,50 USD.

Aceste cote sunt afișate înainte de cursă și nu se schimbă adesea prea mult până la începerea cursei. Lucrurile care pot avea un efect asupra cotelor postate sunt în principal lucruri precum cuvântul în gură și zvonurile despre un anumit cal. Există și alți factori, cum ar fi vremea ploioasă la o pistă în aer liber, unde unii cai se descurcă mai bine decât alții pe piste alunecoase. Tipul de pistă poate, de asemenea, să ia în considerare cotele unui anumit cal, dar de cele mai multe ori aceste cote nu se schimbă în ziua cursei.!.

Cote de pariuri pe curse de cai