Pariuri Cricket

Se credea că jocul a fost inventat în Anglia secolului al XVI-lea și este un joc de bâtă și minge care are elemente ale altor jocuri precum golf, squash, baseball și tenis. Sportul este deosebit de popular în Regatul Unit, India și Australia, dar se știe și că este iubit în majoritatea națiunilor din Commonwealth care erau sub dominație britanică.

În ceea ce privește pariurile, este unul dintre sporturile preferate la orice pariuri sportive europene și câștigă popularitate în alte regiuni de pariuri din întreaga lume.

Pariuri Cricket
Elementele de bază ale pariurilor pe cricket

Elementele de bază ale pariurilor pe cricket

Se estimează că crichetul a fost inventat în Anglia secolului al XVI-lea. Acest joc este un meci de bâtă și minge care încorporează elemente din alte sporturi notabile, inclusiv golf, squash, baseball și tenis. Sportul are o mare popularitate în Marea Britanie, India și Australia. Cu toate acestea, este, de asemenea, iubit pe scară largă în națiunile din Commonwealth, cândva sub dominația britanică.

Când vine vorba de pariuri pe cricket, este destul de popular să se găsească în orice pariuri sportive europene. De asemenea, câștigă popularitate în întreaga lume în multe regiuni.

Ce sunt pariurile pe cricket?

Știind că sportul a intrat cu mult timp în urmă, se poate presupune doar că pariurile pe cricket au început cu secole în urmă. Când crichetul a devenit un sport oficial la începutul secolului al XVIII-lea, pariurile pe sport au câștigat o notorietate largă. Așteptați până astăzi, iar pariurile pe cricket sunt larg răspândite și încă câștigă favoarea.

Casele de pariuri sportive europene legitime ar trebui să aibă cricket-ul ca opțiune de pariere. Și având în vedere creșterea popularității sale, nu va trece mult până când va exista o creștere a pariurilor acestui sport în SUA. Acest lucru ar trebui să fie observat alături de legalizarea în creștere la nivel național. Deși sportul nu este la fel de iubit la scară largă precum fotbalul sau baschetul, cricketul fiind prezent în casele de pariuri sportive este mai frecventat decât ați putea ghici.

Elementele de bază ale pariurilor pe cricket
Cum să pariezi pe cricket

Cum să pariezi pe cricket

Jocurile de noroc pe cricket necesită să înțelegeți unele dintre regulile mai complicate ale jocului, mai ales când vine vorba de punctaj. Acest lucru vă va permite să știți pe ce este cel mai bine să pariați și pe ce condiții sunt ideale să omiteți.

La valoarea nominală, puteți paria în continuare pe cricket la fel ca orice alt sport de echipă, pur și simplu punând pariu cine va fi câștigătorul absolut al meciului. Dacă sunteți familiarizat cu pariurile pe linia de bani într-un meci de fotbal sau baschet, acesta este același lucru. Tot ce pariezi este ca o echipă să câștige.

Alte elemente pe care puteți paria sunt aruncarea monedei de deschidere, totalurile echipelor pentru punctele marcate și chiar câte puncte vor fi marcate într-o anumită repriză. Similar cu majoritatea sporturilor, puteți paria pe elementele de recuzită individuale sau de echipă pentru cricket pe site-urile de pariuri. Aceasta include pariul pe cine credeți că va fi cel mai bun batsman sau bowler pentru fiecare echipă la încheierea competiției.

Vrei să plasezi pariuri și mai specifice sportului? Odată ce înveți despre sistemul de punctare al cricketului, poți paria pe care bataie va avea cei mai mulți șase până la sfârșitul meciului. Pentru o victorie mai rapidă, poți chiar să pariezi pe metoda primului wicket, un cincizeci sau o sută care va fi marcat în meci și care echipă va obține cele mai multe runde.

Cum să pariezi pe cricket
Cotele de pariuri pe cricket

Cotele de pariuri pe cricket

Ca și în cazul pariurilor pe aproape toate celelalte sporturi de echipă, cote de pariuri diferă în funcție de performanța recentă și de modul în care au rezistat echipei adverse în trecut. O nepotrivire puternică de bowler și aluat poate duce, de asemenea, la o influență a șanselor în ambele direcții.

Un alt aspect semnificativ al modului în care casele de pariuri vor construi cote de pariuri pentru acest sport este starea terenului și vremea programată. Ca și în cazul baseball-ului, cricketul se joacă în aer liber, așa că, dacă vremea este greoaie, condițiile jocului pot fi modificate.

O zi ploioasă va afecta câte alergări sunt marcate, eficiența bowlerului și capacitățile jucătorilor de câmp. Înainte de a pune un pariu, ține cont de toți acești factori, astfel încât să ieși un mare câștigător. Cotele la pariuri la cricket sunt abundente cu jocuri lungi, stiluri diferite, ligi profesionale și turnee internaționale.

Cele mai populare cote la cricket sunt pentru câștigătorul definitiv al meciului, care are patru rezultate posibile la cricket. O echipă sau o țară fie câștigă un meci, pierde un meci, egalează un meci sau egalează un meci. O egalitate înseamnă că meciul se termină și ambele echipe au același scor. Și când vine vorba de egaluri, înseamnă că meciul se termină înainte ca oricare echipă să finalizeze toate reprizele.

Uneori, casele de pariuri sportive vor grupa o remiză și o egalitate, dar similar cu fotbalul, egalitățile și egalele sunt destul de comune. Aceasta înseamnă că pariurile pe aceste linii standard de cricket pot fi destul de benefice pentru pariori. Un alt stil de pariere foarte popular când vine vorba de cricket este pariul pe peste/sub scor. Pariurile peste/sub pe scorul total - sau scorul total al unei singure părți - sunt de obicei un pariu 50/50. În această situație, șansele acestui stil de pariere se deschid la aproximativ -110.

Concentrați-vă pe meci

Pentru a face cele mai bune pariuri pe cricket, nu poți doar să știi care echipă este mai bună sau mai proastă. Trebuie să cunoașteți punctele forte și punctele slabe ale fiecăruia, mai ales dacă s-au potrivit cu această echipă adversă înainte. Analizați rezistența, recuperarea, viteza și acuratețea acestora.

Când vine vorba de pariuri pe cricket, poate fi necesar să studiezi statisticile mai mult decât dacă pariezi pe alt sport. Nu este suficient să te uiți la înregistrări și clasamente. Trebuie să fii familiarizat cu fiecare jucător și să știi cum sta în competiție. Acest tip de cunoștințe vă va ajuta să obțineți un pas în sus și să câștigați mare.

Cotele de pariuri pe cricket
Nu paria pe hype

Nu paria pe hype

Mulțimea poate să înrădăcineze o anumită echipă ca o nebunie, dar doar pentru că este favoritul mulțimii nu înseamnă că va câștiga. Când vine vorba de pariuri, este important să nu acceptați cum gândesc sau simt oamenii. Ceea ce trebuie să faceți este să urmăriți statisticile și cercetările pe care le-ați adunat despre echipă și jucătorii individuali. Știi mult mai multe despre sport decât orice Joe aleatoriu, așa că nu te uita la ceea ce s-ar putea gândi privitorii.

Mulți fani ai cricketului tind să-și abandoneze credințele de la un alt fan. Pentru că este un sport care nu este foarte iubit în întreaga lume, fanii care urmăresc sportul într-adevăr iubesc sportul. Astfel, există multă camaraderie între grupuri, astfel, părerile legănând cu privire la cine poate performa cel mai bine. Deși pot avea intenții bune, nu urmați doar ceea ce gândesc, deoarece sunt orbi la multe statistici. La sfârșitul zilei, vrei să ieși învingător sau învins? Știm răspunsul la asta, așa că asigurați-vă că pariați pe ceva mai permanent, nu pe ceea ce mulțimea aplaudă.

Nu paria pe hype
Elementele de bază ale liniilor de pariuri

Elementele de bază ale liniilor de pariuri

Aveți timp suficient pentru a vă putea folosi cunoștințele și a pune un pariu atunci când vine vorba de sezonul de cricket. Pariurile pe cote de cricket pot adăuga cu adevărat mai multă emoție atunci când vine vorba de meciuri de testare dureroase. În aceste situații, poți avea rezistență și forță atunci când vine vorba de a îndura componentele fizice și mentale ale acestor meciuri dure.

Recuzită pentru pariuri la cricket

Pariurile de cricket prop prezintă un spectru larg de pariuri care nu conțin pariuri pe campion sau scorul unui joc. Pariurile cu prop variază de la pariuri pe ce echipă sau țară va câștiga aruncarea monedei, câți patru și șase vor fi într-o repriză și cine va fi numit cel mai bun jucător al meciului.

Pariurile de prop pe acest sport pot oferi o valoare rezonabilă, mai ales atunci când oportunitățile standard de pariere ale meciului favorizează în mare măsură o parte.

Pariuri live pe cricket

Cu pariurile live pe cricket, nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți începutul meciului. Pariurile live pe cricket prezintă oportunități de pariere comparabile cu cote înainte de meci. Cu toate acestea, cotele la meciurile de cricket live sunt în fluctuație constantă, reflectând ceea ce se întâmplă pe teren.

Elementele de bază ale liniilor de pariuri
Ce trebuie să știți despre pariurile nule

Ce trebuie să știți despre pariurile nule

Pentru orice joc, ai nevoie ca jucătorul tău să înceapă să joace pentru ca pariul tău să fie valid. Deci, dacă din orice motiv jucătorul tău de cricket MVP se retrage și este înlocuit de un alt jucător, pariul tău îți va fi returnat. Nu poți paria pe un jucător dacă nu joacă de fapt

Viitoarele de cricket

Pariurile pe campionul celor mai importante ligi de cricket și al celor mai populare turnee sunt deschise pentru mai multe case de pariuri sportive online. A începe, site-uri de pariuri online va extinde cotele la jocuri în mod rezonabil înainte de a începe. Pariorii au schimbări bune când vine vorba de cote timpurii, pe măsură ce intră devreme în acțiune. Acest lucru le permite să atragă unii de mai sus într-o țară sau un club despre care cred că va câștiga.

Pariorii pot, de asemenea, miza dacă o echipă va ajunge în finala unui turneu și dacă o echipă va retrograda. Futures pentru pariuri pe cricket sunt, de asemenea, disponibile pentru câștigătorii premiilor turneului și liderii din categoriile statistice.

Ce trebuie să știți despre pariurile nule
Care sunt cele mai mari evenimente de cricket

Care sunt cele mai mari evenimente de cricket

Cricketul are câteva evenimente majore care atrag pariori și fani deopotrivă.

  • Cupa Mondială de Cricket ICC: Cupa Mondială de Cricket ICC are loc la fiecare patru ani și este cel mai mare eveniment din acest sport. Are loc de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii iulie, iar cotele de pariere sunt disponibile pentru fiecare meci. Futures sunt disponibile pentru pariori pentru a paria pe ce țară va ieși mare câștigătoare.
  • India Premiere League: India Premier League sau IPL este liga sportivă dominantă în India. Deci, există multe site-uri de pariuri pe cricket IPL care acceptă pariori din SUA. Turneul se desfășoară timp de aproximativ două luni în fiecare an și are opt cluburi diferite și are loc în mod normal primăvara.
  • Campionatul Județean: Datând de peste 100 de ani, Campionatul Județean din Anglia și Țara Galilor este cea mai mare competiție de cricket din Europa, oferind 18 cluburi. Se desfășoară din aprilie până în septembrie și evidențiază liga de primă clasă.

Recomandări cheie

  • Luați în considerare vremea înainte de a plasa pariuri
  • Priviți toate turneele diferite care au loc pe tot parcursul anului
  • Luați în considerare pariurile pe futures
  • Cercetați-vă înainte de a paria și nu vă bazați pe hype-ul fanilor
Care sunt cele mai mari evenimente de cricket