Totul despre Basketball Odds

Baschetul, în special NBA, a cucerit lumea în ultimele decenii și a devenit unul dintre cele mai populare sporturi din lume. NBA este probabil cea mai de succes organizație sportivă din lume și, prin urmare, una dintre favoritele pariorilor.

La fel este și cazul Euroliga, liga ACB, Eurocup precum și turneele internaționale precum Cupa Mondială sau Jocurile Olimpice. Baschetul are multe elemente specifice, iar cele mai bune case de pariuri online oferă o varietate de linii pe care să pariezi.

Totul despre Basketball Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Cum se citesc cotele la pariuri la baschet?

Cum se citesc cotele la pariuri la baschet?

Având în vedere acest lucru, cum să citiți cotele la pariuri la baschet este extrem de important, deoarece există multe cote diferite și linii. De la linia monetară, diferența de puncte și totalul de puncte peste/sub până la pariuri pe sferturi și reprize separate, toate acestea sunt doar o parte din ceea ce oferă casele de pariuri sportive online de baschet.

The case de pariuri de baschet online care doresc să iasă în evidență oferă linii de pariuri pe statisticile individuale ale jucătorilor. În zilele noastre poți paria pe punctele jucătorilor, recuperări, pase decisive, furturi, blocaje, turnover-uri, triple făcute și aruncări libere făcute.

Se pare că totul este pregătit pentru o experiență de pariere supremă pentru fiecare fan de pariuri la baschet, dar dacă nu sunteți familiarizat cu liniile de pariere și cum să citiți cotele la baschet, este posibil să vă pierdeți.

Cum se citesc cotele la pariuri la baschet?
Totul despre cote de baschet, linii de pariere și spread-uri

Totul despre cote de baschet, linii de pariere și spread-uri

Unul dintre elementele de bază ale fiecărui sport de echipă este durata jocului. Baschetul este unul dintre puținele sporturi, dacă nu singurul, ale căror jocuri durează diferit în funcție de ligă. The jocuri NBA iar jocurile din alte ligi, cum ar fi China CBA sau Philippines PBA sunt jucate în perioade de 4 x 12 minute sau un total de 48 de minute.

Jocurile de baschet din Europa sau toate cele care sunt organizate de FIBA se joacă în 4 perioade de 10 minute sau în total 40 de minute.

Este foarte important să știi cât va dura un meci de baschet înainte de a plasa pariul, mai ales dacă vrei să pariezi pe over/under.

Cote la baschet

Niciun joc de baschet nu poate ajunge la egalitate, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ei trebuie să aibă un câștigător. Un anumit procent din jocurile de baschet termină la egalitate după 40 sau 48 de minute. În aceste cazuri, se joacă prelungiri de 5 minute până când una dintre echipe ajunge câștigătoare a acelor perioade.

Știind că casele de pariuri online de baschet oferă linie monetară cu două și trei direcții. Într-o linie monetară cu două direcții, tot ce primești sunt cote pentru câștigul fiecărei echipe. Într-o linie monetară cu trei direcții, pe lângă cele două, veți vedea cote de pariuri la baschet pentru o egalitate în regulament.

Când vine vorba de pariuri pe sferturi sau jumătăți, linia monetară cu trei direcții este cea mai comună, deoarece un sfert sau jumătate poate ajunge la egalitate.

Baschetul se răspândește

Pariurile la baschet sunt cunoscute pentru utilizarea spread-urilor. Calcularea spread-urilor este ceva ce cele mai bune case de pariuri online se descurcă foarte bine. Scopul spread-ului în pariurile la baschet este de a oferi ambelor echipe șanse egale de câștig, stabilind spread-ul la un anumit punct. Care va fi răspândirea depinde de mulți factori, cum ar fi liste, înregistrări, scoruri recente, programul de raportare a accidentărilor etc.

Totul despre cote de baschet, linii de pariere și spread-uri
Cum să pariezi pe spread-ul de baschet

Cum să pariezi pe spread-ul de baschet

Cum să pariezi pe spread-ul de baschet va fi cel mai bine descris printr-un exemplu. Deci să presupunem că Golden State Warriors joacă cu Charlotte Hornets. Războinicii, una dintre cele mai bune echipe din ultimul deceniu, ar fi favoriți în acest joc. Asta va aduce spread-ul undeva la -9,5 puncte pentru Warriors.

Acest spread înseamnă că, dacă pariați pe Warriors pentru a acoperi spread-ul, aceștia vor trebui să câștige cu cel puțin 10 puncte. Pe de altă parte, dacă pariezi pe Hornets, pariul tău va fi unul câștigător dacă Hornets câștigă jocul sau pierd, dar nu cu o marjă mai mare de 9 puncte.

Cum să pariezi pe spread-ul de baschet
Liniile de pariuri la baschet explicate

Liniile de pariuri la baschet explicate

Liniile de pariuri la baschet sunt una dintre cele mai interesante din industrie dar și una dintre cele care necesită atenție pentru a fi înțelese. Pariorii la baschet își plasează în mod egal pariuri pe linia monetară și răspândirea, precum și numărul total de puncte de joc.

Over and under este una dintre opțiunile pe care mulți jucători le aleg în pariurile online la baschet. Setarea marjei totale a punctelor este similară cu setarea spread-ului. Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive online oferă numeroase linii peste/sub pentru un singur joc cu cote diferite.

De asemenea, există cote de pariuri la baschet pentru echipele individuale și statisticile acestora în joc, precum și statisticile unor jucători de baschet separati. Casele de pariuri care oferă cele mai bune cote la pariuri la baschet oferă, de asemenea, linii pentru jucători puncte, recuperări, pase decisive, furturi, blocaje, aruncări libere marcate, trei puncte realizate, precum și diferite rezumate ale acestor categorii.

Înainte de începerea sezonului și pe măsură ce sezonul avansează, pariurile online la baschet oferă cote pentru echipa care va câștiga campionat specific. Există, de asemenea, cote la baschet pentru sfertul cu cel mai mare scor sau cel mai mic scor, care echipă sau jucător ar înscrie primele puncte și multe alte cote la pariuri la baschet.

Liniile de pariuri la baschet explicate
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la baschet

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la baschet

Dacă ești un fan al pariurilor la baschet, în special al NBA, trebuie să fii conștient de faptul că cotele la pariuri la baschet sunt probabil cele care se mișcă cel mai mult. Sezoanele de baschet constau din multe jocuri și, cu tot respectul pentru echipe, nu toți sunt la fel de importanți pentru ei.

Aceasta înseamnă că antrenorii folosesc managementul timpului pentru a limita minutele jucătorilor lor vedete în anumite jocuri sau chiar pentru a nu le juca. Știrile despre aceste mișcări sunt cu doar câteva ore înainte de pontul, iar șansele la baschet se schimbă rapid.

Dacă vă întrebați cum să pariați pe baschet și cum să alegeți cele mai bune cote posibile pentru pariuri la baschet, trebuie să comparați cotele oferite de diferite case de pariuri sportive online de baschet.

La fel ca și șansele, și liniile date ar trebui comparate. Există mulți factori statistici care influențează distribuirea punctelor și marja totală a punctelor și, chiar dacă toate casele de pariuri online folosesc sisteme similare, pot exista încă multe diferențe.

Acest lucru este și mai important dacă pariați pe statistici individuale ale jucătorului, deoarece absența unui anumit jucător poate însemna mai multe oportunități de marcare pentru jucătorul pe care doriți să pariați.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri la baschet
Care casă de pariuri are cele mai bune cote la baschet?

Care casă de pariuri are cele mai bune cote la baschet?

Fiecare casă de pariuri oferă pariuri online la baschet, dar competițiile și liniile oferite variază adesea. Cele mai populare competiții de baschet precum NBA, NCAA, EuroLeague sau FIBA World Cup sau olimpiade, ar fi oferit de fiecare casă de pariuri online.

Dar dacă vrei să pariezi pe alte competiții de baschet precum G-League, CBA, PBA sau Big-Three, va trebui să-ți faci temele și să găsești cele mai bune cote la pariuri la baschet.

Compararea cotelor dintre diferite case de pariuri online nu este singurul lucru pe care trebuie să-l faci. În pariurile la baschet, spread-urile date și totalurile de joc, echipă sau jucător ar trebui să fie, de asemenea, un subiect de comparație. Casele de pariuri online de baschet, cum ar fi 1xBet, Bet Winner, 22bet, Rabona sau Nomini oferă majoritatea liniilor, dar spread-urile reale sau marjele totale de puncte nu sunt întotdeauna aceleași.

Unele dintre casele de pariuri online de baschet marchează direcția în care se îndreaptă anumite cote de baschet folosind săgeți în sus și în jos sau culori verzi și roșii, cu verdele care înseamnă că cotele sunt în scădere și roșu care înseamnă că cresc.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote la baschet?
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la baschet

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la baschet

Baschetul este un sport pentru care sezonul este foarte dinamic. Echipele NBA joacă între 3 și 5 meciuri pe săptămână, adesea jucând în nopți consecutive. Este un sezon regulat de 82 de meciuri, în care echipele și antrenorii se confruntă cu tot felul de provocări cu jucătorii și staff-ul.

În Europa, echipele joacă în mai multe competiții. Ei joacă o competiție națională sau regională, uneori ambele, și, de asemenea, competiții internaționale precum EuroLeague, EuroCup sau Liga Campionilor.

Într-un mediu atât de dinamic, forma și ambiția echipelor urcă și coboară orice joc dat. Toate acestea influențează cotele la baschet și dacă vrei să fii sigur că pariezi pe cele mai bune opțiuni posibile, atunci trebuie să urmărești toate aceste informații. Uneori, cotele sunt date pe baza recordului echipei, iar lista care merge în jocul următor nu arată deloc la fel.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la baschet
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu