Pariază online pe NFL

Dacă pariorii sportivi doresc să parieze pe turnee de fotbal american, cele mai importante jocuri sunt de departe organizate de National Football League (NFL). O multitudine de site-uri de pariuri online oferă meciuri organizate de NFL. În prezent, pe lista lor sunt 32 de echipe profesioniste. Cei care joacă pentru NFL sunt considerați cei mai buni sportivi din acest sport.

Meciurile de fotbal pot avea loc într-o varietate de locații diferite. De-a lungul anilor, au fost create 30 de stadioane NFL. Dacă un oraș are mai multe echipe, uneori se antrenează și joacă în aceeași echipă. Turneele NFL sunt repartizate pe sezoane. Acestea au loc anual, începând cu un segment de pre-sezon de trei săptămâni în august.

Pariază online pe NFL
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Totul despre pariurile pe NFL

Totul despre pariurile pe NFL

Turneele sezonului regulat durează din septembrie până în ianuarie. Fiecare echipă trebuie să joace 17 jocuri diferite. Scopul este de a determina cele două cele mai bune. Un singur sezon oferă jucătorilor online o mulțime de oportunități de a plasa pariuri.

Aceste jocuri culminează cu Super Bowl, care are un fond masiv de premii. În 2022, jucătorii câștigători au obținut 118.000 USD fiecare. Chiar și pe locul doi au fost recompensați cu 59.000 de dolari fiecare. Traficul de pariuri online crește la nivel global când începe Super Bowl. Este considerat cel mai mare și cel mai bun Fotbal american eveniment.

Totul despre pariurile pe NFL
Istoria NFL

Istoria NFL

Fotbalul american există cel puțin din anii 1860. Regulile se bazau pe un hibrid de rugby și fotbal. Au fost nevoie de câteva decenii pentru ca ideea ligilor de fotbal american să capete popularitate. În 1920, reprezentanți ai numeroaselor echipe s-au întâlnit pentru a discuta perspectiva campionate pentru sport. A rezultat în crearea Conferinței de fotbal profesionist american.

Scopul a fost ridicarea standardelor pentru sport și creșterea cooperării între echipe pentru programarea turneelor. Întâlnirea a semnalat formarea Ligii Naționale de Fotbal. În timp ce NFL a fost cea mai importantă organizație bazată pe fotbalul american, a avut totuși câțiva rivali. Acest lucru a fost valabil mai ales în anii 1930 și 1940.

Când echipele din ligile rivale au văzut amploarea turneelor NFL, și-au schimbat partea. În anii 50, NFL avea monopol asupra acestui sport. Parierii pariau exclusiv pe jocurile organizate de această organizație. Cu toate acestea, turneele au fost create și de rivala American Football League de-a lungul anilor 60.

S-a încheiat când cele două firme au fuzionat în 1970. Astăzi, NFL se află în fruntea listei ligilor de fotbal american. Anual, evenimentele lor atrag milioane de telespectatori.

Istoria NFL
Tot ce trebuie să știți despre fotbalul american

Tot ce trebuie să știți despre fotbalul american

Într-un joc de fotbal american, două echipe se joacă una împotriva celeilalte. Există unsprezece membri în fiecare echipă. Ei joacă pe un teren în formă de dreptunghi care are câte un stâlp de poartă la fiecare capăt. Echipa aflată în posesia mingii este denumită „infracțiune”. Scopul lor este să se deplaseze pe teren și să ducă mingea în zona finală fără ca „apărarea” să-i oprească.

Dacă infracțiunea nu reușește să avanseze cu zece metri mai jos în patru jocuri, atunci mingea este dată apărării. Cu toate acestea, dacă reușesc, pot continua încă patru jocuri. Punctele sunt câștigate prin atingeri sau lovituri de fotbal prin stâlpii porții. Câștigă echipa care poate acumula cele mai multe puncte.

În cadrul comunității pariurilor sportive, fotbalul american este cel mai bine cotat. Jocurile NFL înregistrează o creștere a traficului pe site-urile de pariuri. Pentru a face un pariu de succes, persoana trebuie să înțeleagă specificul punctajului în turneele de fotbal american.

Touchdown-urile valorează șase puncte. Odată ce acest lucru a fost atins, se poate câștiga mai mult prin oportunitățile punct(e) după atingere. Acestea tind să merite unul sau două puncte. Între timp, trei puncte sunt câștigate cu un obiectiv de teren reușit.

Tot ce trebuie să știți despre fotbalul american
Cum să pariezi pe NFL

Cum să pariezi pe NFL

Deoarece fotbalul american este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, are sens ca atât de multe site-uri de pariuri online au opțiuni de pariere pentru evenimentele organizate de NFL. Odată ce persoana s-a înscris la o companie de pariuri sportive, poate alege formatul de jocuri de noroc potrivit pentru nevoile sale specifice.

Pariurile pe linia monetară sunt larg răspândite. Implică ghicirea cine va câștiga jocul. Pariurile de prop necesită jucătorului să facă predicții despre anumite evenimente care s-ar putea întâmpla. De exemplu, ar putea paria pe numărul de touchdown-uri pe care le va înscrie un jucător. Dacă persoana dorește să prezică rezultatul întregului sezon NFL, atunci un pariu viitor va fi cel mai atrăgător.

Cotele pariului va dicta câți bani pot fi câștigați cu el. Acestea vor varia în funcție de casa de pariuri. Multe dintre aceste companii preferă să le exprime fie ca zecimale, fie ca cote din SUA. Există o mulțime de factori care pot avea un impact asupra cotelor finale nfl.

Forma echipei este una majoră. La fel este și combinația de jucători. Uneori, performanța lor poate crește sau scădea din cauza locației jocului. Paritorii ar trebui să se țină la curent cu noile evoluții.

Cum să pariezi pe NFL
Cele mai bune site-uri de pariuri NFL din 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri NFL din 2024

Nu există un turneu de fotbal american de nivel mai înalt decât NFL. Prin urmare, un număr mare de site-uri de pariuri sportive vor avea piețe de pariuri pentru aceasta. Principala dificultate va fi alegerea celui potrivit.

Industria pariurilor sportive online este foarte saturată. Site-urile de pariuri concurează între ele pentru a obține mai mulți pariori. Există mai multe companii care s-au remarcat când vine vorba de pariuri la fotbal american.

Mr. Green este ideal pentru a paria pe campionatele NFL. Acest lucru se datorează serviciului său pentru clienți, ușurinței în utilizare și caracteristicilor de ultimă oră. În plus, site-ul lor poate fi bucurat de persoanele care folosesc atât dispozitive iOS, cât și Android. Aplicația Mr. Green permite clienților săi să navigheze pe piețele de fotbal american cu doar câteva atingeri.

Dacă jucătorii doresc o marcă de pariuri care să-și actualizeze cotele de pariuri NFL în fiecare minut, atunci ar putea alege EnergyCasino. Oferă chiar și pariuri live pentru numeroase evenimente sportive majore. Motivul principal pentru a merge cu acest brand sunt bonusurile sale.

Sunt oferite pariuri gratuite. Clientul le poate folosi atunci când joacă pe NFL. Site-ul Unibet are oferte promoționale similare. De asemenea, se adresează milioanelor de oameni din 100 de țări diferite.

Cele mai bune site-uri de pariuri NFL din 2024
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Cote de fotbal NFL pe care paritorii ar trebui să le știe
2023-01-04

Cote de fotbal NFL pe care paritorii ar trebui să le știe

Deși există cote peste/sub și împarte puncte, cotele de fotbal NFL nu se opresc doar la acestea. Există numeroase alte moduri de a paria pe NFL, inclusiv linia monetară, liniile de pariere pentru prima și a doua jumătate și futures.