Totul despre Tennis Odds

Sezonul de tenis durează 11 din 12 luni în fiecare an și există mai multe turnee în orice zi, care sunt urmate de casele de pariuri. Tenisul oferă o varietate de linii de pariere, fie că este vorba de turnee ATP sau WTA, Challenger Tour sau turnee ITF de nivel inferior.

Turneele de Grand Slam sunt o adevărată vacanță pentru fiecare parior pasionat, oferind o varietate de linii care face tenisul unul dintre cele mai interesante sporturi pe care să pariezi.

Totul despre cote de tenis, linii de pariere și spread-uri

Totul despre cote de tenis, linii de pariere și spread-uri

Sezonul de tenis începe imediat după Revelion și durează până la sfârșitul lunii noiembrie. Jucătorii sunt clasați în funcție de rezultatele obținute în sezoanele precedente. Sistemul de clasare este dezvoltat într-un anumit mod pentru a nu permite unui jucător să-și construiască un avantaj pe care îl va păstra ani de zile, dar fiecare jucător trebuie să dea dovadă de consistență și să câștige în mod regulat.

Există diferite niveluri de turnee care aduc un număr diferit de puncte în funcție de care este creat clasamentul. Cele patru turnee de Grand Slam, Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open sunt cele mai prestigioase care oferă câștigătorilor 1.500 de puncte.

Există 10 turnee ale Masters Series care acordă 1.000 de puncte câștigătorilor și multe dintre turneele ATP 500 și ATP 250.

Sistemul de competiție face tenisul foarte interesant de urmat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care acest sport a câștigat o mare popularitate în rândul pariorilor. Există meciuri de tenis în orice moment în lume pentru care sunt disponibile pariază pe cele mai bune case de pariuri online.

Totul despre cote de tenis, linii de pariere și spread-uri
Pariuri pe tenis pe linie monetară

Pariuri pe tenis pe linie monetară

Cel mai obișnuit pariu pe tenis este pariul pe linie monetară, în care pur și simplu încerci să ghiciți ce jucător va câștiga meciul. Meciurile sunt câștigate de cele mai multe ori de jucătorul care va câștiga mai întâi două seturi, cu excepția cazului în care este un turneu de Grand Slam sau Cupa Davis.

Cotele la tenis pentru pariurile pe linia monetară pot merge de la foarte scăzute la foarte mari, în funcție de jucătorii care joacă unul împotriva celuilalt.

Casele de pariuri sportive online de tenis oferă, de asemenea, pariuri pe seturi și chiar pe jocurile jucate. Pariurile live pe tenis sunt extrem de populare și oferă o varietate de linii care sunt oferite în fiecare minut.

Pariuri pe tenis pe linie monetară
Pariuri cu spread pe tenis

Pariuri cu spread pe tenis

Pariurile online pe tenis oferă diferite spread-uri care se referă la întregul meci sau la set. Prin urmare, spread-ul poate fi setat pentru seturi sau pentru jocuri. Valoarea spread-ului diferă în funcție de formatul meciului. Dacă este un meci câștigat cu două seturi, atunci singurul spread pentru seturi este -1,5 în timp ce poate fi -1,5 sau -2,5 dacă este un meci care necesită trei seturi câștigate.

Când vine vorba de răspândirea jocurilor, spread-ul merge de obicei de la -2,5 la -8,5 din nou, în funcție de formatul meciului.

Este de remarcat faptul că femeile joacă întotdeauna în două seturi câștigate, indiferent de turneu.

Pariuri cu spread pe tenis
Liniile de pariuri pe tenis explicate

Liniile de pariuri pe tenis explicate

Pe langa linia banilor iar răspândirea, linia principală de tenis este totalul jocurilor. La fel ca și răspândirea, linia variază în funcție de formatul de potrivire. Dacă turneul este unul dintre cele jucate în două seturi câștigate, atunci linia totală de jocuri este stabilită în jur de 22,5 jocuri.

Dacă pariați peste această linie, înseamnă că suma totală a jocurilor jucate în meci trebuie să fie de cel puțin 23. Un exemplu de scor de tenis care ar fi considerat peste această linie este 6-4, 7-6 . Dacă pariați pe sub această linie, înseamnă că meciul trebuie să se termine cu maximum 22 de jocuri sau 6-4, 7-5 sau 6-1, 2-6, 6-1.

Liniile de joc pentru un set sunt, de asemenea, oferite de aceeași regulă. Casele de pariuri sportive online de tenis oferă orice rând într-un set începând de la 6.5 la 12.5.

Există și rânduri referitoare la numărul de seturi care merg de la 2,5 la 3,5 și 4,5 în turneele de Grand Slam. Așii, greșelile duble, câștigurile în seturi drepte, vin din spate victoriile sunt, de asemenea, câteva dintre liniile pe care le oferă pariurile pe tenis.

Liniile de pariuri pe tenis explicate
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe tenis

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe tenis

Tenis cote de pariuri pot fi găsite pe orice pariuri sportive online, dar nu toate oferă aceleași linii și opțiuni. Moneyline, spread și totalul linii de joc pot fi găsite literalmente la orice pariuri sportive online, în timp ce celelalte opțiuni sunt oferite doar de cele mai bune case de pariuri online.

Tenisul este un sport ale cărui șanse se mișcă cel mai mult. Este un sport individual în care mulți factori pot influența un eveniment viitor. Durata meciului anterior, distanța parcursă, forma recentă și accidentările, un record anterioară de cap la cap sunt doar câțiva dintre factorii care influențează cotele la tenis.

Toți acești factori au un nivel diferit de influență asupra cotelor în diferite case de pariuri sportive, așa că verificând mai multe case de pariuri și comparând cote de tenis poate face o diferență reală.

Linia totală de joc menționată poate fi diferită și pe diferite case de pariuri online. De exemplu, dacă linia undeva este la 23,5 jocuri, așteaptă ca ambii jucători să își țină serviciul pentru o perioadă lungă de meci, aceeași linie poate fi 22,5 în altă parte, care este linia obișnuită în majoritatea meciurilor.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe tenis
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la tenis

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la tenis

După cum am menționat mai sus, majoritatea caselor de pariuri sportive online oferă pariuri pe tenis online, dar doar câteva au o mulțime de linii care sunt o adevărată plăcere pentru fiecare fan de tenis.

Melbet, N1 bet, Unibet, William Hill, Leon bet sunt câteva dintre casele de pariuri care oferă toate liniile pe care un parior de tenis și-ar dori să le vadă.

Compararea cotelor de tenis este foarte importantă pentru a plasa pariul corect și pentru a putea profita la maximum de el. Este destul de obișnuit ca cotele la tenis să urce și să scadă și adesea există multe diferențe între cotele între ziua precedentă și ziua jocului.

Diferențele dintre cote sunt obișnuite nu doar pentru pariurile pe linia monetară, ci și în spread-uri și linii de joc.

Același lucru este și dacă pariați pe ce jucător va câștiga un turneu. Casele de pariuri diferite oferă cote diferite pentru favoritul de top și, deoarece multor pariori se bucură să aleagă câștigătorul, este foarte important să găsiți casa de pariuri care oferă cele mai mari cote pentru ca jucătorul ales să câștige.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la tenis
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe tenis

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe tenis

La fel ca pentru orice alt sport, există multe sfaturi și trucuri atunci când vine vorba de pariuri online pe tenis.

Înainte de a pune un pariu pe câștigătorul meciului, trebuie să verificați multe detalii. Clasamentul actual oferă o imagine clară a cât de bun este jucătorul. Recordul sezonului vorbește și despre forma recentă și despre potențialul jucătorului de a câștiga mai multe meciuri într-un turneu sau chiar de a câștiga trofeul.

Când verificați recordul sezonului al jucătorului, există un alt detaliu crucial. Trebuie să vedeți înregistrarea pe o anumită suprafață, deoarece tenisul se joacă pe trei suprafețe principale.

De exemplu, dacă vrei să pariezi pe meciurile de la Wimbledon, trebuie să verifici recordul jucătorilor pe iarbă. A vedea că jucătorul este bun sau rău pe suprafața de zgură nu vă va spune suficient, deoarece stilul de joc pe iarbă și zgură este total diferit.

Un alt fapt important este dacă jucătorul joacă pentru prima dată într-un anumit turneu sau el sau ea are un istoric de succes. Jucătorii au turnee și suprafețe pe care se simt confortabil să joace pe care pot face, de asemenea, diferența.

Și, în cele din urmă, verificarea înregistrării față la cap între cei doi jucători este esențială pentru alegerea alegerii potrivite. Dacă un jucător își bate în mod regulat adversarul, atunci este un avantaj bun pentru un pariu câștigător.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe tenis