Totul despre Tennis Odds

Când vine vorba de cote la pariuri pe tenis, există trei tipuri principale cu care trebuie să fii familiarizat: cote Moneyline, cote fracționale și cote zecimale. Fiecare tip are propriul său mod unic de a reprezenta probabilitatea unui anumit rezultat și potențiala plată la care vă puteți aștepta.

Cote Moneyline

Cotele Moneyline, cunoscute și sub denumirea de cote americane, sunt cele mai frecvente tipuri de cote utilizate în pariurile pe tenis. Ele sunt reprezentate fie ca un număr pozitiv sau negativ, indicând profitul potențial pe care îl puteți obține dintr-un pariu de 100 USD. Numerele pozitive reprezintă cel defavorizat, în timp ce numerele negative reprezintă favoritul.

Exemplu: Într-un meci dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic, Nadal are cote de +150, în timp ce Djokovic are cote de -200. Dacă pariezi 100 USD pe Nadal și el câștigă, vei primi o plată de 250 USD – 100 USD pentru miza ta inițială și 150 USD în profit. Pe de altă parte, dacă pariezi 200 USD pe Djokovic și el câștigă, vei primi o plată de 300 USD – 200 USD pentru miza ta și 100 USD în profit.

Cote fracționale

Cotele fracționale sunt utilizate în mod obișnuit în Marea Britanie și sunt reprezentate ca fracții. Ele arată potențialul profit pe care îl puteți obține în raport cu miza dvs. De exemplu, dacă un jucător are cote fracționale de 2/1, înseamnă că pentru fiecare $1 pariat, ai obține un profit de $2 dacă câștigă.

Exemplu: Într-un meci dintre Serena Williams și Naomi Osaka, Williams are cote fracționale de 3/1, în timp ce Osaka are cote de 1/4. Dacă pariezi 1 USD pe Williams și ea câștigă, vei primi o plată de 4 USD – 1 USD pentru miza ta și 3 USD în profit. Pe de altă parte, dacă pariezi 4 USD pe Osaka și ea câștigă, vei primi o plată de 5 USD – 4 USD pentru miza ta și 1 USD în profit.

Cote zecimale

Cotele zecimale sunt utilizate pe scară largă în Europa și reprezintă plata potențială pe care ați primi-o pentru fiecare pariu unitar. Ele sunt exprimate ca un număr zecimal, cum ar fi 2,50 sau 1,75. Pentru a calcula câștigurile potențiale, pur și simplu vă înmulțiți miza cu cota zecimală.

Exemplu: Într-un meci dintre Roger Federer și Alexander Zverev, Federer are cote zecimale de 1,50, în timp ce Zverev are cote de 2,75. Dacă pariezi 100 USD pe Federer și el câștigă, vei primi o plată de 150 USD – 100 USD pentru miza ta și 50 USD în profit. Pe de altă parte, dacă pariezi 100 USD pe Zverev și el câștigă, vei primi o plată de 275 USD – 100 USD pentru miza ta și 175 USD în profit.

Totul despre Tennis Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Cum se calculează cotele de pariuri pe tenis

Cum se calculează cotele de pariuri pe tenis

Cotele la pariuri pe tenis sunt calculate de casele de pariuri folosind o combinație de factori, inclusiv performanța anterioară a jucătorilor, înregistrările față în față, forma actuală și alte statistici relevante. Casele de pariuri analizează acești factori pentru a evalua probabilitatea unui anumit rezultat și pentru a determina cotele în consecință.

Este important de reținut că casele de pariuri își propun să creeze cote care să atragă acțiuni egale de pariuri de ambele părți ale unui meci. Acest lucru le asigură că pot obține profit, indiferent de rezultat. Prin urmare, cotele nu sunt întotdeauna o reflectare fidelă a șanselor reale de câștig ale jucătorilor.

Cum se calculează cotele de pariuri pe tenis
Piețe populare de pariuri pe tenis

Piețe populare de pariuri pe tenis

În tenis, mai multe piețe de pariuri populare oferă diferite oportunități pentru parioși. Iată câteva dintre cele mai comune:

  • Câștigătorul meciului: Piața câștigătorilor de meciuri este cea mai simplă piață de pariuri din tenis. Aici, pur și simplu pariezi pe ce jucător crezi că va câștiga meciul. Cotele pentru fiecare jucător reflectă șansele percepute de a câștiga.
  • Set de pariuri: Pariurile la set vă permit să pariați pe scorul exact al unui meci. De exemplu, puteți paria pe un jucător care câștigă meciul în seturi drepte (2-0) sau câștigând în trei seturi (2-1). Pariurile cu set oferă cote mai mari în comparație cu piața câștigătorilor de meciuri, deoarece necesită predicții mai specifice.
  • Total jocuri: Piața totală de jocuri vă permite să pariați pe numărul total de jocuri jucate într-un meci. Casele de pariuri stabilesc o linie și poți paria dacă numărul total de jocuri va fi peste sau sub acea linie. Această piață este populară pentru meciurile în care ambii jucători sunt egalați.
  • Pariuri cu handicap: Pariurile cu handicap, cunoscute și sub denumirea de spread betting, implică oferirea unui jucător unui avantaj sau dezavantaj virtual în ceea ce privește jocurile sau seturile. Acest lucru permite cote mai echilibrate, mai ales în meciurile în care un jucător este favorit. De exemplu, puteți paria pe un jucător pentru a câștiga cu un handicap de joc -1,5, ceea ce înseamnă că ar trebui să câștige cu cel puțin două jocuri.
Piețe populare de pariuri pe tenis
Factori de luat în considerare atunci când se analizează cotele de pariuri pe tenis

Factori de luat în considerare atunci când se analizează cotele de pariuri pe tenis

Atunci când analizați cotele la pariuri pe tenis, există câțiva factori cheie de care trebuie să luați în considerare care vă pot ajuta să luați decizii de pariere mai informate:

  • Forma jucătorului: Forma actuală a unui jucător este un factor important de luat în considerare atunci când îi evaluăm șansele de câștig. Priviți rezultatele recente, atât în ​​ceea ce privește câștigurile, cât și înfrângerile, și luați în considerare dacă au performanțe optime sau se luptă cu inconsecvențe.
  • Înregistrări head-to-head: Înregistrările față în față pot oferi informații valoroase asupra modului în care doi jucători se potrivesc unul împotriva celuilalt. Priviți întâlnirile lor anterioare și luați în considerare factori precum stilul de joc, suprafața terenului și condițiile. Unii jucători pot avea un avantaj psihologic față de alții, ceea ce le poate afecta performanța.
  • Suprafața terenului: Diferiți jucători excelează pe diferite suprafețe de teren. Unii jucători au rezultate mai bune pe terenuri pe zgură, în timp ce alții preferă terenurile pe iarbă sau pe terenuri dure. Luați în considerare suprafața terenului și modul în care se potrivește stilului de joc al fiecărui jucător. Un jucător care este puternic pe zgură se poate lupta pe un teren dur și invers.
  • Leziuni și fitness: Leziunile și nivelul de fitness pot avea un impact semnificativ asupra performanței unui jucător. Luați în considerare orice accidentări sau boli recente care pot afecta capacitatea unui jucător de a performa cel mai bine. Un jucător care nu este pe deplin în formă se poate lupta să concureze împotriva unui adversar în formă și sănătos.
  • Importanța turneului:Luați în considerare importanța turneului pentru fiecare jucător. Unii jucători pot acorda prioritate anumitor turnee față de altele, în funcție de clasamentul lor, obiectivele în carieră și performanța anterioară. Un jucător care este foarte motivat și are un palmares puternic într-un anumit turneu poate avea mai multe șanse să performeze bine.
Factori de luat în considerare atunci când se analizează cotele de pariuri pe tenis
Cum să găsiți cele mai bune cote de pariuri pe tenis

Cum să găsiți cele mai bune cote de pariuri pe tenis

Cotele de pariuri pe tenis pot fi găsite pe orice pariuri sportive online, dar nu toate oferă aceleași linii și opțiuni. Moneyline, spread și totalul linii de joc pot fi găsite literalmente la orice pariuri sportive online, în timp ce celelalte opțiuni sunt oferite doar de cele mai bune case de pariuri online.

Tenisul este un sport ale cărui șanse se mișcă cel mai mult. Este un sport individual în care mulți factori pot influența un eveniment viitor. Durata meciului anterior, distanța parcursă, forma recentă și accidentările, un record anterioară de cap la cap sunt doar câțiva dintre factorii care influențează cotele la tenis.

Toți acești factori au un nivel diferit de influență asupra cotelor în diferite case de pariuri sportive, așa că verificarea mai multor case de pariuri și compararea cotelor la tenis poate face o diferență reală.

Linia totală de joc menționată poate fi diferită și pe diferite case de pariuri online. De exemplu, dacă linia undeva este la 23,5 jocuri, așteaptă ca ambii jucători să își țină serviciul pentru o perioadă lungă de meci, aceeași linie poate fi 22,5 în altă parte, care este linia obișnuită în majoritatea meciurilor.

Cum să găsiți cele mai bune cote de pariuri pe tenis
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la tenis

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la tenis

Așa cum sa menționat mai sus, majoritatea caselor de pariuri sportive online oferă pariuri pe tenis online dar doar câteva au o mulțime de replici care sunt o adevărată plăcere pentru fiecare fan de tenis.

Melbet, N1 bet, Unibet, William Hill, Leon bet sunt câteva dintre casele de pariuri care oferă toate liniile pe care un parior de tenis și-ar dori să le vadă.

Compararea cotelor de tenis este foarte importantă pentru a plasa pariul corect și pentru a putea profita la maximum de el. Este destul de obișnuit ca cotele la tenis să urce și să scadă și adesea există multe diferențe între cotele între ziua precedentă și ziua jocului.

Diferențele dintre cote sunt obișnuite nu doar pentru pariurile pe linia monetară, ci și în spread-uri și linii de joc.

Același lucru este și dacă pariați pe ce jucător va câștiga un turneu. Casele de pariuri diferite oferă cote diferite pentru favoritul de top și, deoarece multor pariori se bucură să aleagă câștigătorul, este foarte important să găsiți casa de pariuri care oferă cele mai mari cote pentru ca jucătorul ales să câștige.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote la tenis
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe tenis

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe tenis

La fel ca pentru orice alt sport, există multe sfaturi și trucuri atunci când vine vorba de pariuri online pe tenis.

Înainte de a pune un pariu pe câștigătorul meciului, trebuie să verificați multe detalii. Clasamentul actual oferă o imagine clară a cât de bun este jucătorul. Recordul sezonului vorbește și despre forma recentă și despre potențialul jucătorului de a câștiga mai multe meciuri într-un turneu sau chiar de a câștiga trofeul.

Când verificați recordul sezonului al jucătorului, există un alt detaliu crucial. Trebuie să vedeți înregistrarea pe o anumită suprafață, deoarece tenisul se joacă pe trei suprafețe principale.

De exemplu, dacă vrei să pariezi pe meciurile de la Wimbledon, trebuie să verifici recordurile jucătorilor pe iarbă. A vedea că jucătorul este bun sau rău pe suprafețe de lut nu vă va spune suficient, deoarece stilul de joc pe iarbă și pe zgură este total diferit.

Un alt fapt important este dacă jucătorul joacă pentru prima dată într-un anumit turneu sau dacă are un istoric de succes. Jucătorii au turnee și suprafețe pe care se simt confortabil să joace pe care pot face, de asemenea, diferența.

Și, în cele din urmă, verificarea înregistrării față în față dintre cei doi jucători este esențială pentru alegerea alegerii potrivite. Dacă un jucător își bate în mod regulat adversarul, atunci este un avantaj bun pentru un pariu câștigător.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe tenis
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Care sunt cele trei tipuri principale de cote la pariuri pe tenis?

Cele trei tipuri principale de cote la pariuri pe tenis sunt cote Moneyline, cote fracționale și cote zecimale. Cotele Moneyline arată un profit potențial dintr-un pariu de 100 USD, cu numere pozitive pentru cei defavorizați și numere negative pentru favoriți. Cotele fracționate, comune în Marea Britanie, arată un potențial profit în raport cu miza dvs. ca fracții. Cotele zecimale, populare în Europa, arată plata totală pe unitatea de pariu ca număr zecimal.

Cum funcționează cotele Moneyline în pariurile pe tenis?

Cotele Moneyline, cunoscute și sub numele de cote americane, sunt exprimate ca numere pozitive sau negative. Un număr pozitiv indică o persoană defavorizată și arată cât de mult ați obține cu un pariu de 100 USD. De exemplu, +150 înseamnă că ai profita de 150 USD pe un pariu de 100 USD. Un număr negativ indică un favorit și arată cât de mult trebuie să pariezi pentru a obține un profit de 100 USD. De exemplu, -200 înseamnă că trebuie să pariezi 200 USD pentru a obține un profit de 100 USD.

Care este semnificația cotelor fracționate în pariurile pe tenis?

Cotele fracționale reprezintă profitul potențial raportat la miza dvs., prezentată ca o fracție. De exemplu, 2/1 înseamnă că veți obține un profit de 2 USD pentru fiecare pariu de 1 USD dacă alegerea dvs. câștigă. Aceste cote oferă, de asemenea, un sentiment al probabilității unui rezultat; primele numere mai mari din fracție indică rezultate mai puțin probabile.

Cum calculez câștigurile potențiale cu cote zecimale?

Pentru a calcula câștigurile potențiale cu cote zecimale, vă înmulțiți miza cu cotele zecimale. De exemplu, dacă cota zecimală este de 2,50 și pariați 100 USD, veți primi 250 USD dacă câștigați (miză de 100 USD + profit de 150 USD).

Cum sunt determinate cotele de pariuri pe tenis?

Casele de pariuri stabilesc cote la pariuri pe tenis pe baza diverșilor factori, inclusiv performanța anterioară a jucătorilor, recordurile față în față, forma actuală și alte statistici. Ele urmăresc să atragă pariuri egale de ambele părți ale unui meci pentru a asigura un profit indiferent de rezultat.

Care sunt piețele populare de pariuri pe tenis?

Piețele populare de pariuri pe tenis includ câștigătorul meciului, pariurile la set, jocurile totale și pariurile cu handicap. Câștigătorul meciului pariază pe cine va câștiga meciul. Pariurile la set prezice scorul exact. Total jocuri este pariarea peste sau sub o linie stabilită a totalului de jocuri jucate. Pariurile cu handicap oferă un avantaj sau un dezavantaj virtual unui jucător în ceea ce privește jocurile sau seturile.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez cotele de pariuri pe tenis?

Luați în considerare forma jucătorului, înregistrările față în față, suprafața terenului, nivelurile de accidentare și fitness și importanța turneului. Analiza acestor factori ajută la luarea unor decizii informate privind pariurile.

Cum pot paria cu succes pe tenis?

Pentru a vă crește șansele de succes, cercetați jucătorii și meciurile, gestionați-vă bankroll-ul în mod responsabil, căutați pariuri de valoare unde cotele sunt în favoarea dvs. și specializați-vă în anumite piețe sau profiluri de jucători.

Ce ar trebui să caut într-un site de pariuri pe tenis sau într-o casă de pariuri?

Alegeți o casă de pariuri cu o bună reputație, o gamă largă de piețe de pariuri pe tenis, cote competitive, o interfață ușor de utilizat și bonusuri și promoții atractive. Asigurați-vă că sunt licențiați și de încredere.

Cum pot compara cotele de pariuri pe tenis la diferite case de pariuri?

Utilizați instrumente online de comparare a cotelor, cum ar fi Oddschecker, BetBrain sau OddsPortal, pentru a compara cotele oferite de diferite case de pariuri pentru un anumit meci sau piață. Acest lucru ajută la găsirea celor mai bune cote și la maximizarea profiturilor potențiale.