Joacă Esports astăzi - Câștigă bani reali

Pariurile Esports sunt noua nebunie a jocurilor de noroc din oraș. În fiecare zi se joacă mii de meciuri virtuale, casele de pariuri oferind cote profitabile. Aceste jocuri multiplayer online nu sunt doar distractive de jucat, dar merită și ele vizionate. Știm că nu este întotdeauna ușor să ții pasul cu tendințele în continuă schimbare din lumea pariurilor.

Așa că aici vă vom ajuta să navigați prin tendința pariurilor eSports și să plasați primul pariu pe eSports. Există, de asemenea, suficiente informații despre analiza cotelor și plasarea pariurilor pe cele mai bune site-uri de pariuri esport. Pregătește-te să înveți!

Cum se compară jocurile video și pariurile online
2023-11-07

Cum se compară jocurile video și pariurile online

Ca pasionat de jocuri, te-ai trezit vreodată rupt între lumea jocurilor video și a pariurilor online? Te-ai întrebat vreodată cum se compară aceste două forme populare de divertisment? Jocurile video au revoluționat modul în care interacționăm cu tehnologia, oferind narațiuni captivante și un joc palpitant. Pe de altă parte, pariurile online au devenit un jucător important în industria divertismentului, oferind emoția de a plasa pariuri și potențialul de câștiguri profitabile.

Twitch interzice streamerii live de pe site-urile de pariuri care fac publicitate
2023-07-31

Twitch interzice streamerii live de pe site-urile de pariuri care fac publicitate

Pariurile sportive au devenit un fenomen masiv printre fanii tradiționali ai pariurilor sportive. Acest tip de pariere le permite pariorilor să prezică rezultatele meciurilor Esports precum Valorant, CS:SO, Dota 2 și multe altele.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Ce sunt pariurile pe sporturi?

În primul rând, ce sunt pariurile pe sporturi? Ei bine, esports este orice tip de competiție de jocuri video jucată între echipe sau indivizi. Principala diferență cu jocurile video tradiționale este că jucătorii concurează împotriva ei înșiși în sporturi în loc de sistemul computerizat. Deci, practic, nu există nicio diferență semnificativă între pariurile pe sport și pariurile tradiționale. Doar că de data aceasta, miza se face pe competiții virtuale precum curse de mașini, curse de cai, fotbal, PUBG etc.

Interesant este că jocurile de noroc din sporturi își au rădăcinile din anii 40, când primul joc video a văzut lumina. Mai târziu, în anii 50, Tennis for Two a fost introdus ca primul joc virtual competitiv.

După aceea, lucrurile au continuat să explodeze pentru sporturi, jucătorii excelenți fiind recunoscuți în anii 80. Mai multe competiții de esports au fost introduse în urma ascensiunii tehnologiei pe internet și a jocurilor pe computer în anii 90, datorită jocurilor precum Doom, StarCraft, Tetris etc. Astăzi, esports-ul este un pilon principal în industria jocurilor de noroc.

Cum să pariezi pe sporturi

După cum s-a spus, pariuri pe sporturi este destul de asemănător cu pariurile tradiționale. Cu toate acestea, piețele de pariuri pot diferi puțin. De exemplu, jucătorii pot miza pe echipa sau persoana care face prima ucidere în jocuri precum League of Legends, PUBG sau Counter Strike. O altă piață obișnuită de pariuri pe sporturi este cea a câștigătorului hărții, unde jucătorii miză pe o echipă sau un individ care câștigă o anumită hartă.

În ceea ce privește cotele de pariuri, totul rămâne neschimbat cu sporturile. Casele de pariuri știu că sporturile atrag public internațional. Ca atare, folosesc cotele americane, zecimale și fracționale. Deci, în funcție de locul de unde pariezi, învață mai întâi cum să citești cotele. Din fericire, asta vei învăța în continuare.

Cum să citiți cotele de pariuri pe sporturi

Esporturi cote de pariuri reflectă probabilitatea unui rezultat al meciului și ceea ce pariorul poate câștiga pe fiecare piață. La fel ca în pariurile tradiționale, cotele mai mici în sporturi reprezintă favoriții meciului, echipa cu cote mai lungi fiind defavorizată. Rețineți, totuși, că șansele pot fi înșelătoare.

Deci, presupunând că două echipe de sport au cote de +200 și, respectiv, -200 Moneyline. În acest caz, înseamnă că pariorii pot câștiga 200 USD dacă pariază 100 USD pentru cei defavorizați (+200 cote). Acest lucru face ca câștigul total să fie de 300 USD plus miza inițială. Pe de altă parte, jucătorii pot câștiga 100 $ dacă miză 200 $ pe favoritul fierbinte (-200 cote). Deci, din nou, profitul total, dacă echipa favorizată câștigă, este de 300 USD.

Între timp, cotele zecimale sunt predominante în Europa, Asia și Africa. De fapt, aceasta este cea mai ușor de citit în lumea jocurilor de noroc. Aici, doar înmulțiți cotele cu miza pentru a determina câștigul potențial. Deci, să presupunem că un parior susține o echipă cu cote de 4,2 și miză 100 USD, înseamnă că suma posibilă de câștig este de 420 USD.

În cele din urmă, pariorii din Marea Britanie și Irlanda sunt destul de familiarizați cu cotele Fracționale. La fel ca și cotele zecimale, aceste cote sunt ușor de înțeles. De exemplu, atunci când susțineți o echipă cu cote 5/1 și mizați 100 USD, rentabilitatea potențială este de 500 USD (5x100 USD/). Doar înmulțiți cifra de sus cu miza și apoi împărțiți rezultatul la numărul inferior.

Cele mai bune site-uri de pariuri Esports

Chestia este că pariurile pe sporturi sunt obișnuite în majoritatea caselor de pariuri sportive. Cu toate acestea, unele case de pariuri oferă mult mai multe piețe și cote mai bune decât altele. În afară de acestea două, mai jos sunt câteva dintre lucrurile de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o casă de pariuri esports:

Varietatea jocului: în pariurile esport-uri, cu atât mai mult, cu atât mai bine. Asta pentru că există multe competiții de esporturi în afară de Counter Strike: Global Offensive și Dota 2. Deși aceste două jocuri oferă mai multe piețe de pariuri pe majoritatea site-urilor de jocuri de noroc, unii operatori adaugă titluri precum League of Legends, Fortnite, PUBG și multe altele.

Securitate și siguranță: desigur, toți pariorii doresc să joace pe un site de jocuri de noroc unde informațiile și fondurile lor personale sunt în siguranță. Dacă sunteți unul dintre aceștia, asigurați-vă că un organism legal acordă licență site-ului de pariuri. De asemenea, un site de pariuri sigur ar trebui să utilizeze criptarea SSL (Secure Socket Layer) pentru a proteja datele jucătorilor. Pentru a ști acest lucru, verificați dacă adresa URL a site-ului web are o pictogramă de lacăt la început.

  • Plăți sigure și rapide: Când vă alăturați lumii pariurilor pe sporturi, ideea inițială este să faceți profit și să încasați cât mai curând posibil. Deci, cele mai bune site-uri de pariuri trebuie să proceseze depozite și retrageri destul de repede. Cu toate acestea, este neobișnuit să găsiți retrageri instantanee.
  • Pariuri live: Pariurile live sau în joc trebuie să se afle în fruntea listei dvs. de verificare dacă doriți o experiență supremă de pariuri pe sporturi. De obicei, turneele profesionale live prezintă acțiune palpitant și dramă cu o valoare mare. Deci, folosește-ți abilitățile analitice pentru a ucide.
  • Relații Clienți: Site-ul de pariuri esports oferă suport prin chat live? Dacă nu, sunt ușor disponibile prin telefon, e-mail sau rețele sociale? În plus, care este reputația lor în rândul jucătorilor? Răspundeți la aceste întrebări înainte de a alege un site de pariuri.

Cum funcționează bonusurile de pariuri Esports?

Ca și tradițional bonusuri la pariuri online, bonusurile de pariuri pe sporturi sunt recompense oferite pariorilor de casa de pariuri sportive. De obicei, casa de pariuri va oferi bonusuri jucătorilor noi care își creează un cont cu succes. În plus, jucătorii fideli primesc și o mulțime de bonusuri după îndeplinirea unor condiții specifice.

Acestea fiind spuse, jucătorii noi ar putea avea nevoie să depună o sumă minimă pentru a revendica recompensa bonus. Dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat, deoarece unele case de pariuri vor activa bonusul imediat fără a cere o depunere.

Oricum ar fi, citiți cu atenție termenii bonusului esports înainte de a-l revendica. De asemenea, unele case de pariuri pot avea nevoie de jucători să introducă un cod bonus pentru a-l activa.

În ceea ce privește jucătorii fideli, casa de pariuri poate oferi ocazional bonusuri de depunere și cashback. Cu alte cuvinte, trebuie să faci ceva mai întâi pentru a obține acest bonus. De exemplu, producătorul de cote ar putea decide să ramburseze un anumit procent din suma totală a pariului săptămânal sau lunar.

Una peste alta, bonusurile de pariuri pe sporturi sunt benefice atât pentru jucător, cât și pentru operator. Cu un aglomerat spatiu de pariuri online, casele de pariuri se vor descurca cu o oferta atractiva de bun venit. În ceea ce privește jucătorul, șansa de a obține un premiu de la casele de pariuri de obicei zgârcite este un plus binevenit.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Esports

Pentru un începător, pariurile pe sporturi pot părea intimidante la început. Ei bine, probabil că este adevărat, având în vedere că pariurile pe sport necesită un anumit angajament și muncă grea pentru a le reduce.

Acestea fiind spuse, te vei pregăti pentru eșec dacă nu știi nimic despre jocurile de sport de top. Deci, fă-ți afacerea să cercetezi ceva despre StarCraft, League of Legends, Dota 2 și alte titluri. Dacă este posibil, jucați mai întâi jocurile înainte de a paria pe un joc.

După ce v-ați familiarizat cu jocurile, continuați să creați un buget pentru jocuri de noroc. Crearea unui buget de jocuri de noroc este o tehnică încercată și testată care îi ține pe parioși să joace mai mult timp, fără să treacă peste bord. Este recomandabil să împărțiți bankroll-ul în unități mai mici pentru a evita să aruncați totul pe un singur pariu esports. Amintiți-vă, nimic nu este garantat în industria jocurilor de noroc

În sfârșit și și mai important, nu pariați cu emoții. În schimb, învață să cronometrezi jocul și când să arunci prosopul. În cele mai multe cazuri, pariurile sunt despre noroc. Prin urmare, unele zile pot fi bune sau rele decât altele. Pur și simplu, nu urmăriți pierderile și nu mizați întreaga pradă cu speranța de a trimite casa de pariuri la curățenii.

Joc responsabil

Pentru a fi un jucător de succes, adoptarea jocului de noroc responsabil nu este o opțiune. Înseamnă că preluarea controlului complet asupra sesiunilor tale de pariuri este o necesitate.

După cum s-a spus mai sus, un buget de pariuri și sincronizarea jocului dvs. vor contribui în mare măsură la reglarea timpului dvs. la pariuri sportive. De asemenea, știți când să renunțați sau să căutați ajutor dacă simțiți că dependența de jocuri de noroc vă ajunge din urmă. Și, mai presus de toate, tratați pariurile ca pe o activitate de distracție și nu ca pe o profesie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu