Totul despre Cricket Odds

Știați că cricketul este al doilea sport ca popularitate din lume? Desigur, doar statistic, deoarece este popular în India, Pakistan și țările din Commonwealth, ceea ce nu reflectă imaginea adevărată a popularității acestui sport.

Crichetul este practic un sport britanic care s-a răspândit mai ales în fostele colonii britanice și este precursorul baseball-ului, cu care împărtășește anumite asemănări. Crichetul se joacă pe un teren oval, iar echipele au 11 jucători. Scopul jocului este de a înscrie mai multe puncte decât adversarul, iar punctele se obțin prin alergare, numită popular alergare.

Totul despre Cricket Odds
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Înțelegerea cotelor de pariuri în cricket

Înțelegerea cotelor de pariuri în cricket

Crichetul nu este doar un sport; este o pasiune care unește milioane de fani din întreaga lume. Și pentru cei cărora nu numai că le place să urmărească, dar și care doresc să câștige niște bani în timp ce fac acest lucru, înțelegerea cotelor de cricket este esențială.

Pentru a înțelege cotele de cricket, este important să vă familiarizați cu diferite tipuri de cote folosit la pariurile pe cricket. Să aruncăm o privire mai atentă la cotele zecimale, fracționale și monetare.

 1. Cote zecimale: cotele zecimale sunt utilizate pe scară largă în multe țări, inclusiv în Europa, Australia și Canada. Aceste cote reprezintă plata totală pe unitate mizată, inclusiv miza inițială. De exemplu, dacă șansele ca o echipă să câștige un meci sunt 2,50, înseamnă că pentru fiecare dolar sau liră pe care pariați, veți primi 2,50 USD sau, respectiv, 2,50 GBP, dacă pariul dvs. este reușit. Pentru a calcula profitul potențial, pur și simplu vă înmulțiți miza cu cota zecimală.
 2. Cote fracționale: Cotele fracționale sunt utilizate în mod obișnuit în Regatul Unit și Irlanda. Ele sunt reprezentate ca fracții și indică profitul potențial raportat la miza inițială. De exemplu, dacă șansele ca o echipă să câștige un meci sunt 5/1, înseamnă că pentru fiecare unitate mizată, vei primi un profit de 5 unități dacă pariul tău este reușit. Plata totală, inclusiv miza inițială, ar fi de 6 unități.
 3. Cote Moneyline: Cotele Moneyline, cunoscute și sub numele de cote americane, sunt utilizate în principal în Statele Unite. Aceste cote pot fi exprimate fie ca numere pozitive, fie negative. Cotele pozitive indică profitul potențial pe o miză de 100 USD, în timp ce cotele negative indică suma pe care trebuie să o pariezi pentru a câștiga 100 USD. De exemplu, dacă șansele ca o echipă să câștige un meci sunt +150, înseamnă că pentru fiecare 100 USD pe care pariezi, vei primi un profit de 150 USD dacă pariul tău este reușit. În schimb, dacă cota este -200, înseamnă că trebuie să pariezi 200 USD pentru a câștiga un profit de 100 USD.

Înțelegerea diferitelor tipuri de cote este crucială pentru interpretarea și compararea cotelor pe diferite platforme de pariuri și pentru a lua decizii informate de pariere. În secțiunea următoare, vom explora factorii de luat în considerare atunci când analizăm cotele la cricket.

Înțelegerea cotelor de pariuri în cricket
Cum să citiți cu exactitate cotele de pariuri pe cricket

Cum să citiți cu exactitate cotele de pariuri pe cricket

Citirea cu precizie a cotelor de cricket este esențială pentru luarea unor decizii informate la pariuri. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să citiți cu exactitate cotele de cricket:

 • Înțelegeți formatul: Familiarizați-vă cu formatul în care sunt prezentate cotele, fie că este zecimal, fracționar sau linie monetară. Fiecare format are propriul mod de a exprima probabilitatea și rentabilitatea potențială, așa că înțelegerea formatului este esențială pentru o interpretare corectă.
 • Comparați cotele: comparați cotele pe diferite platforme de pariuri pentru a găsi cea mai bună valoare pentru pariurile dvs. Unele platforme pot oferi cote mai mari pentru același rezultat, oferindu-vă oportunitatea de a obține profituri mai mari. Utilizați site-uri web de comparație sau comparați manual cotele pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă.
 • Luați în considerare contextul: Luați în considerare contextul în care sunt prezentate cotele. Sunt pentru câștigătorul meciului, batsmanul de top sau pentru orice altă piață specifică? Înțelegerea contextului vă va ajuta să interpretați cotele mai precis și să luați decizii mai bune la pariuri.
 • Factorul în marje: Casele de pariuri construiesc o marjă sau comision în cotele lor pentru a asigura profitabilitatea. Înțelegerea marjei vă poate ajuta să evaluați probabilitatea reală a unui anumit rezultat și să faceți predicții mai precise.
 • Rămâneți la curent: Deoarece cotele se pot schimba în funcție de diverși factori, este important să fii la curent cu cele mai recente cote înainte de a plasa pariurile. Monitorizați cotele până la meci și fiți conștienți de orice modificări de ultim moment care ar putea afecta cotele.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți îmbunătăți capacitatea de a citi cu precizie cotele de cricket și de a lua decizii mai informate la pariuri. În secțiunea finală, vom rezuma principalele concluzii și vom sublinia importanța luării unor decizii informate cu cote de cricket.

Cum să citiți cu exactitate cotele de pariuri pe cricket
Linii de pariuri și spread-uri la cricket

Linii de pariuri și spread-uri la cricket

Liniile sau piețele de pariuri se referă la diferitele tipuri de pariuri pe care le puteți plasa. Unele dintre cele mai populare în cricket includ:

 • Pariuri pe meci: Pur și simplu pariază pe ce echipă va câștiga meciul.
 • Câștigătorul seriei: Pariați pe câștigătorul general al unei serii cu mai multe meciuri.
 • Top Batsman/Bowler: Pariați pe care jucător va înscrie cele mai multe runde sau va primi cele mai multe wickets, fie într-un meci, fie pe parcursul unei serii.
 • Omul meciului/Serii: Pariază pe jucătorul care va fi desemnat cel mai bun jucător.
 • Totaluri (peste/sub): Pariază dacă numărul total de puncte marcate de o echipă va fi peste sau sub o anumită cifră stabilită de casa de pariuri.
 • Pariuri cu propunere (sau pariuri cu prop): Acestea sunt pariuri specifice, cum ar fi dacă un secol va fi marcat în meci sau dacă o echipă va înscrie peste un anumit număr de run-uri în primele 10 over-uri.

Crecket Spreads

Spread betting este o formă de pariere în care pariezi dacă rezultatul real va fi peste sau sub spread-ul stabilit de casa de pariuri. „Spread” reprezintă predicția casei de pariuri cu privire la locul în care cred că va cădea o anumită valoare.

În cricket, pariurile spread pot include prezicerea marjei de victorie în termeni de alergări sau wickets, sau câte alergări va înscrie un anumit batsman într-un joc. De exemplu, dacă casa de pariuri stabilește spread-ul pentru scorul total al unei echipe la 250-260 de puncte și crezi că va înscrie mai mult, ai „cumpăra” la 260. Dacă crezi că vor înscrie mai puțin, ai „vinde” la 250. Cu cât ai mai multă dreptate, cu atât câștigi mai mult, dar este și invers.

Pariurile cu spread pot fi mai riscante decât pariurile tradiționale, deoarece pierderile (sau câștigurile) pot depăși cu mult miza inițială. Este esențial să înțelegeți potențialele rezultate înainte de a vă scufunda.

Linii de pariuri și spread-uri la cricket
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe cricket

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe cricket

Găsirea celor mai bune cote la pariuri pe cricket necesită o combinație de cercetare, comparare și valorificarea diferitelor instrumente și resurse. Căutând în mod constant cele mai bune cote, vă puteți maximiza profiturile potențiale în timp. Iată un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta în căutarea dvs.:

1. Educă-te: Înainte de a pătrunde în lumea pariurilor pe cricket, familiarizați-vă cu sportul, nuanțele sale, formatele (Test, ODI, T20) și turneele majore. Aceste cunoștințe vor ajuta la înțelegerea semnificației anumitor cote și linii de pariere.

2. Utilizați site-uri web de comparație: Există numeroase site-uri web dedicate comparării cotelor de la diverse case de pariuri. Aceste site-uri oferă actualizări în timp real și pot arăta rapid care casă de pariuri oferă cele mai bune cote pentru un anumit pariu. Exemple de aceste site-uri includ Oddschecker și BetBrain.

3. Înregistrați-vă la mai multe case de pariuri: Casele de pariuri diferite pot avea cote diferite pentru același eveniment, pe baza analizei lor, a pariurilor utilizatorilor și a altor factori. Având conturi pe mai multe platforme, puteți plasa rapid un pariu oriunde cotele sunt cele mai favorabile.

4. Înțelegeți marjele caselor de pariuri: Toate casele de pariuri operează cu o marjă, ceea ce asigură că obțin profit. Marje mai mici înseamnă de obicei cote mai bune pentru parior. Este util să calculați și să comparați aceste marje atunci când evaluați cotele pe diferite platforme.

5. Rămâneți la curent cu știrile Cricket: Rămâneți informat despre anunțurile echipei, accidentări, condițiile terenului și alți factori relevanți vă poate ajuta să anticipați potențialele schimbări ale cotelor. Dacă acționați devreme pe baza predicțiilor dvs., uneori puteți asigura cote mai bune înainte ca acestea să se scurteze.

6. Utilizați schimburile de pariuri: Bursele de pariuri precum Betfair permit utilizatorilor să parieze unul împotriva celuilalt, mai degrabă decât împotriva unei case de pariuri. Adesea, puteți găsi cote mai bune la schimburi, în special pentru pariurile mai puțin populare. Cu toate acestea, rețineți că schimburile percep de obicei un comision pentru câștiguri.

7. Profită de bonusuri și promoții: Mulți casele de pariuri oferă bonusuri, cote sporite și promoții, în special pentru turneele mari. Acestea pot oferi valoare și pot crește randamentele potențiale, dar citiți întotdeauna termenii și condițiile asociate acestor oferte.

8. Alăturați-vă comunităților de pariuri: Există multe forumuri și comunități online în care pariorii discută meciurile viitoare, împărtășesc sfaturi și oferă informații. Angajarea în aceste comunități vă poate oferi o idee despre unde se află valoarea în anumite cote.

9. Dezvoltați-vă abilitățile de analiză: În timp, pe măsură ce câștigi experiență, vei începe să recunoști valoarea anumitor cote pe baza analizei tale. Această perspectivă personală poate fi adesea mai precisă decât cotele generice ale caselor de pariuri, mai ales dacă sunteți specializat în anumite formate sau ligi.

10. Urmăriți-vă pariurile: Menținerea unei evidențe a pariurilor dvs., a cotelor primite și a rezultatelor vă poate ajuta să identificați unde găsiți valoare și care case de pariuri oferă în mod constant cele mai bune cote pentru stilul dvs. de pariere.

11. Rămâneți disciplinat: Deși este important să găsiți cele mai bune cote, este la fel de important să nu vă lăsați duși de cap. Pariaza intotdeauna responsabil si in limitele tale.

În rezumat, găsirea celor mai bune cote la pariuri pe cricket este o combinație de pregătire, cercetare și a fi proactiv. Utilizând resursele potrivite și ținând un ochi atent asupra lumii cricket-ului, puteți identifica și profita constant de cotele favorabile.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe cricket
Formate internaționale de cricket

Formate internaționale de cricket

Cricketul se joacă în diferite formate, fiecare cu propriul set de reguli, durată și strategii. Cele trei formate principale de cricket internațional sunt Test, One Day International (ODI) și Twenty20 (T20). Iată o prezentare detaliată a fiecăruia:

 • Test Cricket reprezintă cel mai lung format al jocului, care se întinde până la cinci zile, fiecare echipă primind două reprize la bată și la bowling. Jucătorii poartă îmbrăcăminte tradițională albă sau aproape albă, iar utilizarea unei mingi roșii (sau roz pentru meciurile de zi/noapte) distinge acest format de celelalte. Crichetul de testare este considerat de mulți puriști drept provocarea supremă, care necesită rezistență, strategie și un set cuprinzător de abilități. Ritmul jocului permite schimbări semnificative ale impulsului, factori precum condițiile meteorologice și deteriorarea terenului jucând roluri esențiale.
 • One Day International (ODI) Cricket condensează jocul într-o singură zi, alocand fiecărei echipe 50 de over-uri de jucat. Jucătorii poartă uniforme vibrante, colorate, iar utilizarea unei mingi albe se potrivește jocului de zi și sub lumini al formatului. ODI-urile ating un echilibru între maratonul de cricket de testare și sprintul de T20, cerând atât rezistență, cât și agresivitate din partea jucătorilor. Acest format a câștigat o popularitate imensă prin evenimente precum Cupa Mondială de Cricket ICC, reunind cele mai bune echipe din lume pentru a concura pentru râvnitul trofeu.
 • Twenty20 (T20) Cricket, cel mai scurt format al jocului, a crescut în popularitate datorită naturii sale rapide și distractive. Fiecărei echipe i se alocă 20 de over-uri, ceea ce face un spectacol rapid și captivant, adesea finalizat în aproximativ trei ore. Jucătorii poartă uniforme colorate, adesea flamboyante, iar mingea albă este folosită pentru o mai bună vizibilitate sub lumini. Crichetul T20 a dat naștere la numeroase ligi interne din întreaga lume, cum ar fi Indian Premier League (IPL) și Big Bash League (BBL), atrăgând publicul global și transformând peisajul sportului.

Fiecare dintre aceste formate oferă o experiență distinctă, captând diversitatea și bogăția cricket-ului și găzduind o gamă largă de public din întreaga lume.

Formate internaționale de cricket
Top site-uri de pariuri pe cricket

Top site-uri de pariuri pe cricket

Când vine vorba de pariuri pe cricket, alegerea site-ului de pariuri potrivit este crucială. Iată câteva dintre Top site-uri de pariuri pe cricket cunoscut pentru fiabilitatea lor, interfețele ușor de utilizat și gama largă de piețe de pariuri:

**1.**Bet365: Bet365 este unul dintre cele mai populare și de încredere site-uri de pariuri la nivel global. Ele oferă o selecție cuprinzătoare de piețe de pariuri pe cricket, cote competitive și streaming live de meciuri. Platforma lor ușor de utilizat și asistența excelentă pentru clienți îi fac o alegere de top printre pariorii de cricket.

**2.**William Hill: Marea Britanie este patria cricketului și a pariurilor, iar William Hill este una dintre cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri pe cricket. Făcând clic pe butonul Cricket de pe pagina de meniu, vei intra în ofertele de pariuri pe cricket care arată la fel de bine pe cât primesc. William Hill oferă cele mai interesante perechi de cricket, pariuri speciale pe ele, precum și un buton de meci live.

**3.**Betway: Betway este un alt site de pariuri reputat care oferă o selecție excelentă de piețe de pariuri pe cricket și cote competitive. Ele oferă o experiență de pariuri perfectă, cu o interfață intuitivă și o aplicație mobilă dedicată. Betway oferă, de asemenea, streaming live de meciuri de cricket, permițându-vă să pariați și să urmăriți acțiunea în timp real.

**4.**22 pariu: 22Bet este un site de pariuri popular cunoscut pentru acoperirea sa extinsă a meciurilor și turneelor ​​de cricket. Ele oferă o gamă diversă de piețe de pariuri, inclusiv opțiuni de pariuri live și oferă cote competitive. Cu o interfață ușor de utilizat și o gamă largă de opțiuni de plată, 22Bet este o alegere de încredere pentru pariurile pe cricket.

Acestea sunt doar câteva exemple dintre cele mai bune site-uri de pariuri pe cricket disponibile. Este important să efectuați propria cercetare și să alegeți o platformă care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. în ceea ce privește piețele de pariuri, cote, experiență de utilizator și asistență pentru clienți. În secțiunea următoare, vom explora pariurile live și legătura lor cu cotele la cricket.

Top site-uri de pariuri pe cricket
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la cricket

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la cricket

Există case de pariuri sportive online speciale de cricket care se ocupă exclusiv de găsirea caselor de pariuri care plasează un handicap excesiv favoriților. Deși există echipe care sunt clare favorite în joc, casele de pariuri știu adesea să le supraestimeze și să ofere prea multe puncte de handicap pentru victoria lor.

Crichetul este un sport complex, iar victoriile defavorizate nu sunt deloc rare, de care jucătorii noștri știu să profite.

Fitness și forma sunt o parte importantă a oricărui sport, iar acest lucru este valabil mai ales pentru cricket. Într-un sport în care meciurile durează cinci zile, starea psihică și fizică a echipei este adesea testată. Prin urmare, pentru pariuri pe cricket, forumul este incredibil de important, deoarece pe forumuri puteți găsi informații privilegiate despre fitness-ul echipelor.

Forma echipei este, de asemenea, un aspect cheie al pariurilor, deoarece echipele care au o formă sporită pot învinge mult echipe mai puternice. Este adevărat și invers, dacă echipele puternice sunt într-o formă proastă, nu pot fi considerate favorite în niciun meci.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la cricket
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Care sunt cotele de cricket?

Cotele de cricket sunt valori numerice stabilite de casele de pariuri sau site-urile de pariuri care reprezintă probabilitatea ca un anumit rezultat să aibă loc într-un meci de cricket. Aceste rezultate pot varia de la o echipă care câștigă jocul, un jucător care înscrie un anumit număr de runde sau alte scenarii specifice. Cotele sunt influențate de mai mulți factori, inclusiv performanțe recente ale echipelor, condițiile jucătorilor și factori externi, cum ar fi vremea și condițiile de teren.

Ce tipuri de cote sunt folosite în pariurile pe cricket?

Există trei tipuri principale de cote utilizate în pariurile pe cricket: Cote zecimale, Cote fracționale și Cote Moneyline. Cotele zecimale arată plata totală pe unitatea mizată, inclusiv miza inițială. Cotele fracționate reprezintă profitul potențial raportat la miza inițială. Cotele Moneyline pot fi pozitive sau negative, arătând fie profitul potențial pe o miză de 100 USD, fie suma necesară pentru a miza pentru a câștiga 100 USD.

Cum calculez profitul potențial folosind cote zecimale?

Pentru a calcula profitul potențial folosind cote zecimale, înmulțiți miza cu numărul cotei zecimale. De exemplu, dacă pariați 10 USD la cota de 2,50, plata dvs. totală potențială ar fi de 25 USD (10 USD x 2,50), inclusiv miza inițială.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez cotele la cricket?

Când analizați cotele de cricket, luați în considerare factori precum performanța recentă a echipelor, forma și condiția fizică a jucătorilor individuali, condițiile meteorologice, condițiile terenului și înregistrările între echipe. Acești factori vă pot oferi informații valoroase și vă pot ajuta să luați decizii de pariuri mai informate.

Ce strategii pot folosi pentru a paria pe cricket?

Unele strategii eficiente pentru pariuri pe cricket includ efectuarea de cercetări amănunțite asupra echipelor și jucătorilor, rămânerea la curent cu cele mai recente știri despre cricket, gestionarea responsabilă a fondurilor, înțelegerea și compararea cotelor pe diferite platforme de pariuri și evitarea pariurilor bazate pe emoții sau părtiniri.

Care sunt unele site-uri de încredere pentru pariuri pe cricket?

Unele site-uri de încredere de pariuri pe cricket includ Bet365, Betway și 22Bet. Aceste platforme sunt cunoscute pentru interfețele lor ușor de utilizat, gama largă de piețe de pariuri și asistența bună pentru clienți. Asigurați-vă întotdeauna că faceți propria cercetare pentru a găsi platforma care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs.

Cum funcționează pariurile live în cricket?

Pariurile live sau pariurile în joc vă permit să plasați pariuri pe un meci de cricket în timp ce acesta este în desfășurare. Cotele la pariurile live se schimbă rapid în funcție de ceea ce se întâmplă în meci. Această formă de pariere necesită luare rapidă a deciziilor și o bună înțelegere a dinamicii jocului.

Cum pot citi cu precizie cotele de cricket?

Pentru a citi cu exactitate cotele de cricket, familiarizați-vă cu formatul cotelor (zecimală, fracțională sau linie monetară), comparați cotele pe diferite platforme pentru a găsi cea mai bună valoare, luați în considerare contextul cotelor, înțelegeți marjele încorporate ale caselor de pariuri și fiți la curent cu cele mai recente cote înainte de a vă plasa pariurile.

Ce ar trebui să-mi amintesc când pariez pe cricket?

Amintiți-vă că cotele de cricket reprezintă probabilități, nu garanții. Efectuați cercetări amănunțite, rămâneți la curent, gestionați-vă bankroll-ul în mod responsabil și abordați pariurile cu o mentalitate strategică. Luarea deciziilor în cunoștință de cauză este crucială pentru a vă îmbunătăți experiența de pariere și pentru a vă crește șansele de profitabilitate. Bucurați-vă de fiorul de a paria pe cricket, dar pariați întotdeauna în mod responsabil.