Totul despre Cricket Odds

Știați că cricketul este al doilea sport ca popularitate din lume? Desigur, doar statistic, deoarece este popular în India, Pakistan și țările din Commonwealth, ceea ce nu reflectă imaginea adevărată a popularității acestui sport.

Crichetul este practic un sport britanic care s-a răspândit mai ales în fostele colonii britanice și este precursorul baseball-ului, cu care împărtășește anumite asemănări. Crichetul se joacă pe un teren oval, iar echipele au 11 jucători. Scopul jocului este de a înscrie mai multe puncte decât adversarul, iar punctele se obțin prin alergare, numită popular alergare.

Cum să citești cotele la pariuri pe cricket?

Cum să citești cotele la pariuri pe cricket?

După ce un jucător lovește mingea și o trimite într-o parte a terenului unde nu există apărători adversi, el poate alerga la o anumită bază care îi va aduce un punct. Dacă batetorul lovește mingea astfel încât aceasta să iasă din limite, el primește patru puncte, iar lovind mingea în aer, care ajunge în afara limitelor, primește șase puncte.

Meciurile din cele mai populare variante durează destul de mult și rezultatul este măsurat în câteva sute de puncte.

Cum să citești cotele la pariuri pe cricket?
Totul despre cote de cricket, linii de pariere și spread

Totul despre cote de cricket, linii de pariere și spread

Dacă ați vizitat vreuna pariuri pe cricket atunci știi că bowlierii și baterii sunt cele mai mari vedete ale oricărei echipe de cricket. Aceste două poziții sunt cele care au cea mai mare responsabilitate și aduc avantaj echipei lor, așa că forma vedetelor principale este ceva la care trebuie să fii atent atunci când vine vorba de pariuri pe cricket.

Pe lângă monitorizarea formei jucătorilor, vizionarea meciurilor este o parte cheie a strategiei, mai ales când vine vorba de pariuri live pe cricket. Streaming de pariuri live de meciuri de cricket vă va ajuta să înțelegeți mai bine strategiile echipei și să vă plasați pariurile pe baza schimbărilor evenimentelor de pe teren.

Lumea pariurilor pe cricket poate fi adesea complicată pentru noii parori. Și anume, există trei tipuri oficiale de cricket și nesfârșite neoficiale.

Test de cricket

Meciurile durează cinci zile și sunt considerate cel mai important format de cricket. Acest format este provocarea supremă pentru abilitățile fizice și mentale ale jucătorilor. Dacă sunteți interesat de acest forum de pariuri pe cricket cu informații despre statutul jucătorului, va trebui să îl vizitați mai des.

O zi greier

Se joacă ca un meci separat sau ca parte dintr-o serie. O zi de cricket are reguli de joc diferite în comparație cu crichetul de testare și un meci durează „doar” șapte ore. Cel mai bun pariu de cricket pentru One Day Cricket este să pariezi pe o echipă care are un batsman grozav.

Twenty20 de greier

Cel mai rapid dintre toate formele, jocul durează trei ore. Echipele au câte o repriză, iar numărul maxim de over-uri este de 20. În acest tip de cricket, viteza de înscriere a curselor este primordială, iar baterii își vor asuma mai multe riscuri. Când vine vorba de pariuri pe cricket, predicțiile pentru meciurile T20 sunt destul de slabe, dar acest format este grozav pentru pariurile live pe cricket.

Totul despre cote de cricket, linii de pariere și spread
Cum să pariezi pe cricket

Cum să pariezi pe cricket

Pariurile pe cricket sunt o combinație de cunoștințe sportive, analiză de meci și statistici. Puțin noroc nu este niciodată deplasat, dar ar fi o greșeală să crezi că pariurile pe cricket sunt purul noroc. Dacă vrei să pariezi profit pe cricket, învață tot ce există pentru a afla despre acest sport și urmărește cel puțin câteva meciuri în fiecare săptămână.

După aceea, selectați una până la maximum trei echipe de cricket pe care să pariați și urmăriți statisticile lor, inclusiv forma, jucătorii cheie, tradiția, starea terenului și orice alte date care pot afecta rezultatul unui meci de cricket. Numai cu o abordare serioasă vă puteți aștepta la venituri pe termen lung din pariurile pe cricket.

Cum să pariezi pe cricket
Au fost explicate liniile de pariuri la cricket

Au fost explicate liniile de pariuri la cricket

În fazele sale inițiale, cricketul a fost jucat doar în formatul de testare al jocului numit cricket de formă lungă. În cele din urmă, atât jucătorii, cât și spectatorii au început să se supere din cauza jocului lung. Drept urmare, unele autorități de cricket au sugerat formate mai scurte. Aceste formate scurte de cricket au devenit în cele din urmă ceea ce cunoaștem acum ca ODI și T20 cricket.

Pariuri sportive în sine a fost o distracție populară pentru fanii aproape tuturor sporturilor. Jocurile de noroc cu cricket există și ele de zeci de ani. La mijlocul anilor 1660, guvernul Regatului Unit a adoptat Legea Gaming din 1664. Acest act a amenințat perspectivele jocurilor de noroc sportive prin limitarea pariurilor la 100 de lire sterline, dar practica a devenit mai populară, deși ilegal.

De atunci, pariurile pe cricket nu au încetinit niciodată. Odată cu apariția celei mai mari ligi de cricket din lume, Indian Premier League (IPL), jucătorii practică acum pariurile pe cricket plasând pariuri în miliarde.

Se estimează că IPL-ul valorează mai mult de 5 miliarde de dolari și valoarea sa continuă să crească odată cu fiecare turneu. IPL aduce, de asemenea, peste 300 de milioane de vizualizări în fiecare turneu. Acesta este probabil și motivul pentru care India găzduiește și cea mai mare comunitate de jocuri de noroc de cricket.

Au fost explicate liniile de pariuri la cricket
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe cricket

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe cricket

Pariurile pe cricket sunt un lucru grozav dacă ai cunoștințe despre acest sport. Chiar dacă acest sport este al doilea cel mai urmărit din lume, asta nu înseamnă că doar cei familiarizați cu el pariază pe el. Dimpotrivă, majoritatea caselor de pariuri care pariază pe cricket sunt fani care pariază aproape exclusiv pe de rost.

Vizitați orice forum de pariuri pe cricket și veți vedea despre ce vorbim. Dar armata de fani de cricket care pariază pe emoție face de fapt un lucru grozav pentru jucătorii noștri profesioniști: le crește cote de pariuri.

Și anume, toate casele de pariuri online de cricket din lume reacționează la un număr mare de plăți pe o anumită pereche prin creșterea sau scăderea cotelor. Dacă o grămadă de fani englezi cumpără bilete pentru Anglia pentru a câștiga împotriva Australiei, șansele pe Australia vor crește, chiar dacă toate sfaturile de pariuri prevăd că Australia este favorită în meci.

Acest lucru are ca rezultat un așa-numit Value Bet, adică o situație în care înălțimea cotei nu corespunde raportului real de putere. Pariurile de valoare pot fi găsite în cricket dacă cunoașteți sportul și vă pot recompensa cu cote de peste 4, pe care pariorii noștri le vor aprecia cu siguranță.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe cricket
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de cricket

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de cricket

Marea Britanie este patria cricketului și a pariurilor, iar William Hill este unul dintre cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri de cricket. Făcând clic pe butonul Cricket din pagina de meniu, vei intra în ofertele de pariuri pe cricket care arată la fel de bine. William Hill oferă cele mai interesante perechi de cricket, pariuri speciale pe ele, precum și un buton de meci live.

Dacă optați pentru pariuri live pe cricket, veți avea acces la o elaborare excelentă, precum și la o fereastră separată de statistici a meciurilor. William Hill acoperă un număr mare de ligi, campionate, meciuri internaționale și meciuri expoziționale.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de cricket
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la cricket

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la cricket

Există case de pariuri sportive online speciale de cricket care se ocupă exclusiv de găsirea caselor de pariuri care plasează un handicap excesiv favoriților. Deși există echipe care sunt clare favorite în joc, casele de pariuri știu adesea să le supraestimeze și să ofere prea multe puncte de handicap pentru victoria lor.

Crichetul este un sport complex, iar victoriile defavorizate nu sunt deloc rare, de care jucătorii noștri știu să profite.

Fitness și forma sunt o parte importantă a oricărui sport, iar acest lucru este valabil mai ales pentru cricket. Într-un sport în care meciurile durează cinci zile, starea psihică și fizică a echipei este adesea testată. Prin urmare, pentru pariuri pe cricket, forumul este incredibil de important, deoarece pe forumuri puteți găsi informații privilegiate despre fitness-ul echipelor.

Forma echipei este, de asemenea, un aspect cheie al pariurilor, deoarece echipele care au o formă sporită pot învinge mult echipe mai puternice. Este adevărat și invers, dacă echipele puternice sunt într-o formă proastă, nu pot fi considerate favorite în niciun meci.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la cricket
Analizează-ți pariurile anterioare

Analizează-ți pariurile anterioare

Predicțiile tale de cricket nu s-au adeverit și biletul tău nu a câștigat? Invata din propriile greseli. Analizează meciul de cricket în care ai eșuat și încearcă să-ți dai seama de ce s-a întâmplat. Este o chestiune de forță majoră, o combinație de coincidențe, lipsă de informații sau proasta dumneavoastră judecată?

Găsiți greșeala și faceți tot ce puteți pentru a preveni să se repete.

Analizează-ți pariurile anterioare