Totul despre Boxing Odds

Boxul este unul dintre cele mai atractive sporturi vreodată. Acest sport are milioane de fani din întreaga lume. Este plin de dramă, emoție și acțiune pe care puține evenimente sportive le pot oferi. Spre deosebire de alte sporturi, precum fotbalul, tenisul și baschetul, boxul nu oferă atât de multe linii de pariuri.

Cu toate acestea, atunci când există un meci mare de box, mulți fani ai sportului îl urmăresc cu interes și, de asemenea, sunt mulți oameni care pariază pe meciurile de box.

Mulți pariori plasează adesea pariuri pe sporturi cu care nu sunt foarte familiarizați. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate face un începător. Este întotdeauna bine să cunoști regulile unui anumit sport, astfel încât să poți fi mai informat atunci când alegi un pariu.

Cum se citesc cotele de pariuri la box?

Cum se citesc cotele de pariuri la box?

Este clar că meciurile de box au loc între doi boxeri care se confruntă în mai multe runde. Depinde de tipul de meci de box și de categoria de participanți în ceea ce privește întrebarea pentru câte runde este programată lupta.

Există diferite categorii în box, de la foarte ușor la foarte greu, în funcție de greutatea concurentului. Desigur, cel mai mare interes este cauzat de categoria cea mai grea, dar nici celelalte categorii nu sunt cu mult în urmă.

Cum se citesc cotele de pariuri la box?
Totul despre cote de box, linii de pariuri și spread-uri

Totul despre cote de box, linii de pariuri și spread-uri

Boxul este o artă marțială care a fost foarte apreciat de-a lungul istoriei, iar popularitatea sa este în continuă creștere, de la începutul secolului al XX-lea până astăzi. De-a lungul istoriei, boxul ne-a oferit unele dintre cele mai mari legende ale sportului, precum Muhammad Ali, Rocky Marciano, Mike Tyson, Evander Holyfield, Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao, precum și numeroase rivalități memorabile.

Cine va învinge pe cine într-o confruntare fizică este un pariu clasic care a apărut cu mult înaintea primelor case de pariuri legale, iar odată cu dezvoltarea boxului ca sport recunoscut, și-a căpătat varianta nobilă, de care astăzi jucătorii se pot bucura prin pariuri online la box.

Deși pariul pe box pare simplu, pentru că se pare că nu trebuie decât să prezici cine va câștiga și eventual cât de curând și în ce mod va veni rezultatul, adevărul este că ai nevoie de o mulțime de cunoștințe sportive și de multă perspectivă dacă vrei cu adevărat. pentru a avea succes la pariuri pe box.

Totul despre cote de box, linii de pariuri și spread-uri
Cum să pariezi pe box

Cum să pariezi pe box

Câștigătorul luptei

Cine va termina lupta cu mâinile ridicate și cine va fi în genunchi este pariul de bază care există în box și cel mai mare număr de parori își plasează pariurile prevăzând câștigătorul luptei. Cotele mai mici sunt de obicei pe boxerul listat primul care este favorit.

Totuși, nu uita de a treia opțiune, care este o remiză. Acest rezultat nu este atât de neobișnuit în box, pentru că este suficient ca un judecător să rămână nehotărât, iar doi au păreri diferite și lupta se va încheia la egalitate, cu cote de obicei în jurul valorii de 25.

Prezicerea câștigătorului turneului

Boxul este adesea o luptă în 12 runde și uneori un război pe termen lung, cu un singur câștigător posibil. În box, există turnee, cu olimpiade unul fiind cel mai celebru, în care se poate prezice viitorul campion, chiar dacă încă mai sunt multe meciuri care îl așteaptă în drumul spre finală.

Astfel de pariuri merg de obicei cu cote mari, dar ar trebui luați în considerare mulți factori, inclusiv forma și potențialii adversari pe drumul către titlu.

Cum se va termina lupta

Un pariu pe cum se termină lupta - în box, nu este vorba doar de câștig, este apreciat mai ales dacă o faci într-un mod impresionant. De aceea pariurile asupra modului în care se va încheia lupta sunt extrem de populare. Lupta se poate încheia cu un knockout sau câștigătorul final va fi decis de opinia arbitrilor.

Cum să pariezi pe box
Liniile de pariuri la box explicate

Liniile de pariuri la box explicate

Boxul este un sport care este privit prin multe aspecte diferite și fiecare dintre ele poate fi un pariu separat oferit de cele mai bune case de pariuri online. Este cazul mai ales în marile meciuri profesioniste pentru titlul mondial.

Pariuri sub/peste runde

Ca și numărul de coșuri marcate, goluri marcate sau jocuri jucate, pariul pe numărul total de runde finalizate este oferit de casa de pariuri de box online. Lupta poate dura peste marja dată sau se poate termina mai devreme. Linia pe care o oferă casele de pariuri de obicei sunt 6,5 și 7,5, în funcție de puterea adversarilor.

Unele dintre casele de pariuri sportive online de box oferă mai mult de patru linii diferite, ceea ce crește șansele de a o alege pe cea potrivită. Depinde de tine să judeci dacă lupta va fi fără compromisuri sau tactică și, pe baza asta, să joci „peste” sau „sub”.

Câștigătorul rundei

Așa cum poți paria pe câștigătorul meciului, poți paria și pe cine va fi mai bun într-o anumită rundă, pe baza cardurilor oficiale de arbitru. Este un tip de pariu care apare doar în cele mai atractive meciuri și nu la toate casele de pariuri online.

Liniile de pariuri la box explicate
Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri la box

Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri la box

Cele mai bune site-uri de pariuri oferă lupte de box aproape zilnic. Cele mai mari lupte generează cea mai mare acțiune și captează atenția majorității fanilor sportului în general.

Liniile de box și șansa de a compara cotele depind în principal de nivelul luptei sau mai exact, de faptul dacă lupta este disponibilă pentru pariuri pe multe case de pariuri online.

Vorbind despre nivelul luptei, se știe că WBA reprezintă cea mai mare organizație mondială de box, deoarece organizează cel mai mare număr de meciuri din întreaga lume. În cadrul WBC, cei mai buni boxeri din lume luptă pentru titlul de campion mondial la categoria lor.

Campionatul de box de elită (EBC) se remarcă pentru că are un turneu eliminatoriu. Fiecare meci este la fel de important, iar această ligă este grozavă pentru utilizatorii care doresc să parieze. Centura Verde WBC este cunoscută pentru multe lupte, deoarece aici boxerii luptă pentru centură.

Cum să găsești cele mai bune cote de pariuri la box
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de box

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de box

Pentru a alege cea mai bună casă de pariuri online de box, trebuie să țineți cont de limitele mizei, de date cote de pariuri și liniile oferite.

William Hill este perfect pentru fanii boxului. Ele oferă o gamă largă de lupte IBF, WBA, WBC și ceea ce le face remarcabile este că poți să pariezi pe o luptă din momentul în care aceasta este programată, în ciuda faptului că pot fi luni înainte ca lupta propriu-zisă să aibă loc.

Unibet și Malbet sunt, de asemenea, case de pariuri care oferă o selecție diversă de pariuri, de exemplu, pe runde sau cum se va încheia bătălia.

Pariurile live la box sunt o altă modalitate, cele mai bune case de pariuri ies în evidență. Când pariezi live, cel mai profitabil este să pariezi pe un boxer care a început rezervat și știi că are o calitate care va trece în prim-plan mai târziu, pentru că acolo se ascund uneori cotele mari.

Uneori merită să încerci să pariezi pe underdog, dacă în rundele de deschidere îl pune pe favorit în necaz cu tactici surprinzătoare sau calități neașteptate.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de box
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la box

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la box

Ca și în cazul oricărui alt sport, pentru pariuri pe box trebuie să vă pregătiți și să vă faceți timp pentru a afla cât mai multe despre sportivii selectați și rezultatele acestora, să studiați statisticile, întâlnirile anterioare și, mai presus de toate, să le cercetați temeinic punctele forte și punctele slabe.

Stilul de box este unul dintre lucrurile de bază la care trebuie să fii atent. Pugilistul este dreptaci sau stângaci, care este ritmul lui, care este rezistența? Aceștia sunt toți factorii care formează stilul de box al fiecărui sportiv. Oricât de amuzant ți-ar părea, urmărește declarațiile boxerilor în emisiunile de știri și conferințele de presă chiar înainte de meci.

De foarte multe ori aceste afirmații par îngâmfate și încrezătoare în sine, dar dacă le studiezi bine, limbajul corpului însuși îți poate spune multe despre pregătirea psihologică a boxerului pentru meci. Ca în orice alt sport și în pariuri în general, statisticile sunt importante pentru pariurile pe box, așa că monitorizează-le în mod regulat, deoarece te pot ajuta foarte mult în alegerea pariului potrivit.

Bineînțeles, casele de pariuri sunt mai bine pregătite pentru meciuri mari decât pentru adversari mai puțin cunoscuți, așa că uneori modalitatea corectă de a câștiga este să pariezi pe luptele care se află pe pagina din spate a presei.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri la box

Cele mai recente știri

Cum să alegi boxerul potrivit pe care să pariezi
2023-04-19

Cum să alegi boxerul potrivit pe care să pariezi

Campionii de box au împărtășit mai multe puncte comune care i-au ajutat să se ridice din obscuritate în vârf. Trebuie să fii dur ca unghiile pentru a fi un boxer profesionist. Nu este o exagerare să spunem că boxul este unul dintre sporturile tăioase ale lumii. Luptători uriași și cunoscuți se antrenează adesea mult timp.

Ghidul final de pariuri sportive pentru box
2023-02-08

Ghidul final de pariuri sportive pentru box

Există și va exista întotdeauna o bază de fani devotați pentru pariuri pe box. În ultimii ani, un număr tot mai mare de fani ai luptei au început să caute în mod activ oportunități de pariuri pe evenimente semnificative. Vestea bună este că acest lucru este acum mai simplu ca niciodată.