Pariază online pe MLB World Series

Evenimentul este o cursă de playoff în baseball, care îi pune pe câștigătorii celor două ligi profesioniste de top din America de Nord unul împotriva celuilalt. Aceste două ligi care alcătuiesc MLB sunt Liga Americană (AL) și Liga Națională (NL). World Series este un meci anual de campionat jucat între campionii acestor două turnee sportive.

Mulți americani consideră adesea World Series ca un campionat mondial de baseball. Ei se bazează pe faptul că Major League Baseball atrage cei mai buni jucători de baseball din lume. Cu jucători din peste 20 de țări, este unul dintre cele mai mari evenimente sportive la nivel global. Dar într-un sens real, campionii World Series nu sunt campioni mondiali. Această onoare aparține învingătorilor World Baseball Classic, un campionat sportiv internațional care a început în 2006.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știi despre MLB World Series

Tot ce trebuie să știi despre MLB World Series

Aceste două ligi sportive s-au luptat până în 2002 pentru avantajul gospodăriei în turneu. Cu toate acestea, între 2003 și 2016, liga respectivă care a câștigat All-Star Game a primit avantajul.

Mai târziu, până în 2020, echipa câștigătoare a ligii care a avut cele mai incredibile victorii-înfrângeri în sezonul regulat a primit un beneficiu pe teren propriu. Excepțiile sunt atunci când toate jocurile s-au jucat la un teren neutru, care a fost un caz similar în 2020.

Tot ce trebuie să știi despre MLB World Series
Istoria MLB World Series

Istoria MLB World Series

Seria de baseball a început în urma sfârșitului rivalităților dintre Liga Națională și proaspăt lansată american League în 1903. Primul eveniment a implicat o serie de cel mai bun din nouă, în care Pittsburgh a pierdut împotriva Bostonului, trei jocuri la cinci.

În anul următor, NY Giants a refuzat să înfrunte Boston, care au fost campioni ai AL. Cu toate acestea, seria a fost reînviată în 1905 și a fost jucată anual ulterior. Din păcate, în 1994 evenimentul a fost întrerupt de o grevă amplă a jucătorilor. O configurație de șapte jocuri a fost tipică din 1922. De asemenea, fiecare serie a avut un jucător selectat drept Cel mai valoros jucător începând din 1955.

Includerea Canadei

În 1969, Montreal a devenit prima echipă din Canada să apară la MLB. Toronto va fi a doua în anul 1977. Toronto a câștigat în 1992, devenind prima echipă din afara SUA care a câștigat turneele sportive majore. Yankees din New York au în prezent cele mai multe titluri în Liga Americană.

Veniturile obținute din vânzările la poarta playoff sunt împărțite între echipele din playoff. Campioana World Series primește cea mai mare cotă din grup, urmată de vicecampionul și așa mai departe. Premiul în bani pentru campionii din MLB World Series este determinat de totalul „poolului jucătorului”. „Fondul” este banii strânși din toate vânzările de bilete la playoff MLB.

Înainte de playoff-urile MLB, cluburile se reunesc de obicei pentru a negocia câți bani vor fi distribuiți câștigătorilor și învinșilor sezonului, similar celor mai bune campionate de sporturi. Învingătorii primesc cea mai mare parte din „pool” sau recompensează bani. Alte echipe de postsezon primesc o parte mai mică din veniturile din playoff MLB.

Istoria MLB World Series
Apropiat de baseball

Apropiat de baseball

Baseball-ul ca sport a fost jucat din 1744. Formatul jocului a rămas aproape același până în prezent. Canada, America de Nord și Japonia sunt principalele piețe ale jocului, dar baseballul este un sport global. Seria Mondială de Baseball servește drept punct culminant.

Scopul în timpul jocului este de a depăși adversarul cu numărul de run-uri. Jucătorii urmăresc să lovească o minge de baseball în cel mai îndepărtat loc posibil și apoi vor câștiga puncte alergând în jurul bazelor. Dacă reușesc să ocolească toate cele patru baze și să evite să fie etichetate, locul lor este luat de un alt batuta.

Într-un joc, două echipe, fiecare formată din nouă jucători, concurează una împotriva celeilalte. Jocul este lung de nouă reprize, fiecare echipă batând apoi activând alternativ în fiecare repriză. Scorurile finale ale fiecărei echipe sunt adăugate la scorurile totale, iar echipa care acumulează mai multe puncte câștigă.

Apropiat de baseball
De ce este populară Major League Baseball World Series?

De ce este populară Major League Baseball World Series?

World Series poate fi un turneu nord-american, dar este, fără îndoială, cel mai bun eveniment de baseball de pe planetă. Deși nu există echipe din toată lumea, există numeroși jucători străini. YouTube TV, un serviciu de televiziune pe internet care a fost lansat în 2017, a devenit sponsorul prezentator al World Series, ca parte a unui acord pe mai mulți ani care a început în 2017.

Multe turnee de baseball mai mici au fost denumite „Seria Mondială”. Acestea includ Junior World Series printre o listă de alte turnee sportive. Juniorul turnee sportive meci câștigătorul Asociației Americane și campioana Ligii Internaționale.

Acestea două sunt ligi minore profesioniste din America. De asemenea, a existat o creștere a turneelor sportive online care implică jucători de baseball.

De ce este popular să pariezi?

World Series este cel mai vechi campionat din sportul profesionist și nu este un secret pentru nimeni că baseballul are o bază suficient de mare de fani pentru a ajuta la promovarea celui mai important eveniment de baseball al sezonului.

Când vine vorba de cele mai acceptabile cote din World Series, serviciile de pariuri sportive nu se rețin și oferă o multitudine de posibilități pentru fiecare joc din serie. Pariurile futures sunt atunci când jucătorii pariază pe cote și linii din World Series înainte de seria de campionat.

De ce este populară Major League Baseball World Series?
Cum să pariezi pe MLB World Series

Cum să pariezi pe MLB World Series

Când vine vorba de pariuri la World Series pe turnee sportive, practic fiecare casă de pariuri de pe piață are o selecție mare. Problema reală este să decideți ce posibilități de pariere sunt potrivite pentru jucători. Pariurile sportive oferă o gamă largă de alternative de pariuri, inclusiv unele cele mai bune campionate de esports.

Moneyline este cel mai convenabil mod de a paria pe turnee sportive. Cotele MLB stabilesc plățile. Acest pariu necesită doar ca un jucător să parieze pe ce echipă va câștiga un anumit joc.

Strategii pentru a paria pe MLB World Series

Cealaltă metodă este să pariază pe spread-uri punctuale. Atunci când jucătorii pariază pe o diferență de puncte din World Series, ei pariază pe câte puncte trebuie să câștige sau să piardă o echipă.

Echipa favorită, notată cu un semn negativ, trebuie fie să câștige jocul, fie să piardă cu o marjă mai mică decât spread-ul. Cel defavorizat, indicat printr-un simbol negativ, trebuie să câștige cu mai multe runde decât spread-ul pentru a acoperi spread-ul.

Indivizii nu trebuie să parieze pe o echipă sau un anumit rezultat atunci când pariază pe totaluri. Pariul este, de obicei, pe numărul total de runde pentru ambele echipe. Dacă un joc din World Series are un total de 7,5, jucătorii pot miza peste, ceea ce înseamnă că ei prevăd că ambele echipe vor înscrie mai mult de 8. În cazul sub, este adevărat opusul.

Pariurile cu prop (propoziție) sunt o modalitate distractivă de a paria pe World Series fără a paria pe un anumit rezultat. Un pariu de prop nu ia în considerare echipa câștigătoare sau scorul final, ci se concentrează pe ceea ce se va întâmpla în timpul jocului. Pariurile prop pot fi făcute pe un singur jucător sau pe toate echipele într-o ciocnire.

Cum să pariezi pe MLB World Series
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu