Dependență de jocuri de noroc

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterAdriana PopescuWriter

Evitarea dependenței de jocuri de noroc

Pentru oricine nu a căzut în capcană, dependența de pariuri sună ca un scenariu imposibil. Mulți oameni cărora le place jocurile de noroc ca activitate socială nu înțeleg cum îi poate atrage pe oameni. Dependența de jocuri de noroc este o problemă serioasă pe care toți jucătorii ar trebui să încerce să o evite în orice moment.

Pentru a face acest lucru, este important să înțelegeți ce cauzează un astfel de comportament.

Pariuri emoționale

Unii oameni iubesc să parieze pe echipele pe care le susțin. Alții sunt împotriva acelor echipe pe care le urăsc. Acest lucru îi face să-și piardă raționalitatea în procesul de pariuri. Dacă pariurile nu merg pe drumul lor, probabil că vor continua urmărirea până la un punct în care nu le mai pot controla.

Pariurile ca investiție

Poate că vremurile au fost grele, dar pariurile pentru unicul scop de a face bani sunt încă o idee proastă. La fel cum ți-ai pune toți banii într-un start-up, pariurile ca afacere vor continua să ceară mai mult. Urmăriți pierderile și doriți să valorificați câștigurile. Evitați întotdeauna acest lucru.

Alte cauze comune pentru dependența de pariuri includ:

  • A fi defăimat pentru că pariezi prea mult
  • Neavând un buget de pariuri
  • Stresul sau depresia care decurge din alte zone (deflexie și căutarea alinare).
  • Asociere cu dependenții de pariuri

Evitarea dependenței de pariuri

Având în vedere motivele de mai sus, este ușor de spus cum se poate evita dependența. Este inversul cauzelor de mai sus. Dar, de obicei, este mai ușor de spus decât de făcut. Cea mai importantă parte este să eliminați emoția de la pariuri. Nu pariați pentru că ești stricat. Sau beat. Sau rănit. Nu vă atașați pariurile la suportul pentru echipe.

Mai mult, este important să înțelegem că dependența este o tulburare. Dacă întâlnești un dependent, contactează-l și ajută-l. Îi puteți trimite la organizații precum Be Gamble Aware, Priory Group și Help Guide unde pot obține ajutor profesionist.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Natalie „OddsQueen” Turner, originară din vibrantul oraș Toronto, este forța motrice din spatele BettingRanker. Cu două decenii în industria pariurilor, expertiza ei de neegalat și leadership-ul vizionar au făcut din BettingRanker platforma ideală pentru toate lucrurile legate de pariurile sportive.

Send email
More posts by Natalie Turner