Ghiduri

May 3, 2023

Elementele de bază ale cumpărăturilor în linie pentru pariuri sportive mai bune

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Atunci când pariezi pe sport, este important să iei în considerare mai mulți factori, inclusiv cotele și liniile, înainte de a face un pariu. Cumpărături în linie înseamnă căutarea celor mai avantajoase linii de pariuri înainte de a plasa un pariu.

Elementele de bază ale cumpărăturilor în linie pentru pariuri sportive mai bune

Găsirea celor mai mari linii posibile este esențială pentru fiecare parior sportiv care dorește să-și maximizeze profitul, indiferent dacă pariază pe arte marțiale mixte, fotbal, tenis sau orice altceva.

Această piesă va prezenta cumpărăturile în linie și va evidenția de ce este esențial pentru rezultatul final.

Ce este Line Shopping?

Cumpărăturile în linie sunt comparabile cu orice alt tip de cumpărături. Când sunteți în căutarea unei mașini noi, faceți câteva comparații pentru a afla care comerciant cu amănuntul oferă cea mai bună ofertă. Aceleași principii se aplică și pentru cumpărăturile pe linie. Prin urmare, sfaturile de cumpărături banale s-ar putea aplica ca sfaturi de cumpărături în linie.

Pentru a face cumpărături corecte, alegeți o linie (cum ar fi un spread, total sau moneyline) și comparați-o în două sau mai multe case de pariuri diferite. 

Ar trebui să plasați pariurile pe linia cu cele mai mari cote, deoarece vă va oferi cea mai mare rentabilitate și ar trebui să pariați pe această linie. Acesta este esența. Cu toate acestea, dacă ești serios în privința pariurilor, devine mult mai complicat decât atât.

De exemplu, unele site-uri web sau regiuni vă vor opri sau vă vor restricționa, în timp ce altele vă vor limita mai multe cu privire la ceea ce puteți face. Când vine vorba de recompense, cele mai bune site-uri de pariuri sportive va avea un risc mai mic și sunt mai rapide în plăți decât altele. În orice caz, ar trebui să prioritizați pariurile pe linia care oferă cel mai potențial randament al investiției.

Ilustrație simplă a cumpărăturilor în linie

Deși cumpărăturile în linie este o expresie tehnică, este un concept simplu de înțeles. Nu este greu să lucrezi, chiar dacă ți-ai dori să ai drone să o faci (cum ar putea face colectivitățile mari). Beneficiile de cumpărături pe linie pentru rezultatul dvs. de bază îl fac cu siguranță un efort util.

Înainte de a plasa un pariu, ar trebui să faceți niște „cumpărături în linie”, ceea ce înseamnă să răsfoiți multe case de pariuri sportive pentru casele de pariuri care oferă cele mai mari cote. Ilustrarea este cea mai eficientă metodă de a face acest lucru.

 • Vrei să pariezi împotriva răspândirii în jocul Blazers din această seară împotriva vrăjitorilor. 
 • Casele de cote de la majoritatea caselor de pariuri au Washingtonul etichetat drept favorit cu 5,5 puncte față de cealaltă echipă. Cu toate acestea, conform uneia dintre cărți, vrăjitorii sunt doar favoriți cu 5 puncte. 
 • Dacă credeți că vrăjitorii vor câștiga cu o marjă de șase puncte sau mai mult, ar trebui să jucați într-o case de pariuri sportive care îi are listate la un spread de 5,5 puncte. 
 • Dacă, pe de altă parte, credeți că Blazers vor câștiga sau vor pierde cu o marjă de mai puțin de șase puncte, atunci ar trebui să alegeți casa de pariuri care are San Antonio favorizat cu 5,5 puncte.

Ar trebui să faceți acest lucru și cu alte pariuri, cum ar fi totaluri și linii de bani. Când caută un joc pe care să pariezi pe Over, vei căuta totalul care este cel mai mic număr posibil și invers când cauți un joc pe care să pariezi pe Under.

Același lucru este valabil și pentru liniile de bani. Pariurile de acest fel sunt cele mai răspândite în baseball și hochei și sunt adesea notate în dolari și cenți. De exemplu, un favorit de doi dolari ar avea o linie de bani de -200, dar un underdog ale cărui cote au trecut de la +150 la +140 ar fi considerat că s-a schimbat cu zece cenți.

Deși s-ar putea să nu pară prea mult atunci când pariezi doar câțiva dolari (10 USD câștigă 14 USD în loc de 15 USD), aceasta este o diferență de 6,7%! La fel de esențială, și posibil să decidă între succesul pe termen lung și eșecul, este practica de cumpărături în linie pentru pariurile Moneyline.

Cum folosesc pariorii cumpărăturile pe linie pentru a „fii cartea”

Dacă sunteți unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive și luați pariuri la sucul tipic de -110, veți obține un profit frumos pe termen lung. Cu toate acestea, acesta este cazul numai dacă liniile dvs. sunt în mod constant aproape de consens, cunoscut și sub numele de piață.

 • Dacă alegeți un site web care compară cotele, puteți examina liniile din mai multe case de pariuri sportive simultan și pe același ecran. Acest lucru vă permite să vedeți unde se află majoritatea cărților și să subliniați variațiile de rând.
 • În situațiile în care liniile sunt întrerupte cu 1,5 puncte sau peste, puteți, în esență, „deveni cartea” alegând o echipă cu preț greșit și pariând pe ea. Acest lucru se face prin selectarea echipei care are cea mai mare distribuție de puncte. 
 • Găsirea acestor lacune în prețuri vă poate crește semnificativ profitul și nu trebuie să aveți o poziție asupra evenimentului pentru a plasa un pariu profitabil; tot ce trebuie să faceți este să determinați linia de consens, să localizați alte case de pariuri care pleacă de la acea linie și să pariați pe partea care are un preț necorespunzător.
 • Identificarea liniei de consens este de obicei ușoară, iar cea mai ușoară metodă de a învăța „linia adevărată” este alegerea unor magazine foarte apreciate, de renume, cu mulți clienți activi.

Stale Lines și Steam Chasing: Condiții de cumpărături pe linie pe care trebuie să-i cunoașteți

Două expresii sunt frecvent utilizate în legătură cu cumpărăturile pe linie.

Prima tehnică este cunoscută sub numele de urmărire cu abur. Acest lucru se întâmplă atunci când o sumă semnificativă de bani (abur) vine pe o parte, ceea ce determină o creștere semnificativă a liniilor pentru a atrage venituri în partea opusă. Acest lucru are potențialul de a deveni bulgăre de zăpadă foarte rapid, deoarece o sumă tot mai mare de bani încearcă să „alunge” „aburul” și să intre înainte ca linia să devină și mai departe și mai abruptă.

 • Să presupunem că ești norocos (sau suficient de priceput) să te strecori chiar înainte de a se produce mișcarea uriașă a aburului. 
 • În acest caz, veți avea ocazional posibilitatea de a vă acoperi pariul înainte de a începe acțiunea și de a pune un randament garantat sau un freeroll. 
 • Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să profitați de această oportunitate.

Lăsați-l să ruleze și fiți mulțumiți cu pariul dvs. așa cum este, dar dacă intrați suficient de devreme și schimbarea este suficient de semnificativă, luați în considerare această alternativă. Să presupunem că ești norocos (sau suficient de priceput) să intri chiar înainte să se producă mișcarea uriașă a aburului. În acest caz, veți avea ocazional posibilitatea de a vă acoperi pariul înainte de începerea jocului și de a bloca un profit garantat sau un freeroll.

 • Să presupunem că ești norocos (sau suficient de priceput) să intri chiar înainte să se producă mișcarea uriașă a aburului.
 •  În acest caz, veți avea ocazional posibilitatea de a vă acoperi pariul înainte de începerea jocului și de a bloca un profit garantat sau un freeroll. 
 • Presupunând că ai intrat suficient de devreme și mișcarea a fost suficient de mare, lasă-l să călătorească și fii mulțumit cu pariul tău.

Să presupunem că linia actuală la majoritatea caselor de pariuri este Los Angeles -5, dar că, cu 10 minute înainte de pontaj, a venit o secvență masivă de pariuri asupra Lakers, forțând o carte să modifice linia către Los Angeles -5,5 și apoi să -5,5. În acest scenariu, Lakers sunt favorizați cu 5,5 puncte (-120).

Orice carte care arată încă un Los Angeles -5 este acum văzută ca fiind în urmă cu vremurile și în pericol crescut de a avea un hit major. Aceasta este ceea ce industria se referă la o linie învechită.

Profită întotdeauna la maximum de liniile învechite când le întâlnești, deoarece, în cele mai multe cazuri, acestea nu vor rămâne foarte mult timp.

Beneficiile de cumpărături în linie merită un efort suplimentar?

Raspunsul este da. Orice „ascuțit” ți-ar spune că o margine, oricât de modestă, este întotdeauna mai bună decât să nu ai niciuna. Pariurile sportive au marje de profit subțiri, pentru început, și una strategie de reducere a „vegherii” care adaugă casele de pariuri la rânduri este să faci cumpărături.

Pentru ochiul neantrenat, diferența dintre -110 și -105 poate să nu pară atât de semnificativă. La urma urmei, este greu să vezi o distincție -5 între cele două linii. Gresit.

De-a lungul timpului, atât câștigurile, cât și pierderile se adună. Niciun jucător de noroc expert nu a reușit vreodată fără să ia în considerare cu atenție fiecare posibilitate. A face fiecare cent să conteze este esențial dacă vrei să-ți câștigi existența ca jucător de noroc.

Acum, să facem un pas înapoi și să vedem imaginea de ansamblu. 

 1. Pariând 110 USD pe 250 de jocuri la -110 înseamnă că trebuie să câștigi 131 de jocuri doar pentru a ajunge la egalitate. 
 2. Trebuie să câștigi 128 de jocuri din 250 dacă câștigi 105 - 105 USD din total. 
 3. Peste 250 de jocuri, aceasta înseamnă o diferență de doar trei.
 4. Sharps trebuie să învingă cărțile între 53% și 56% din timp pentru a-și menține procentul de victorie stabil.

Când marjele sunt atât de subțiri, o victorie sau o pierdere în doar trei jocuri ar putea fi diferența dintre rentabilitatea și pierderea banilor. Discrepanța dintre linii, oricât de mică ar fi, vă va afecta în mod semnificativ profiturile.

Gânduri finale

În concluzie, cumpărăturile pe linie este crucială pentru succesul fiecărui parior sportiv.

Există multe sfaturi grozave de cumpărături pe linie care vă pot ajuta să fiți un cumpărător expert în linie, precum și câteva articole instructive care explică pe ce merită să pariați o linie și pe care trebuie să le evitați. Având în vedere marjele subțiri de victorie în pariurile sportive, cumpărăturile pe linie pot determina dacă un jucător de noroc vine înainte sau în urmă.

Evitați să dați cărții dvs. banii câștigați cu greu, studiind subiectul în prealabil. Cumpărăturile pe linii nu sunt dificil de făcut și vor avea un impact semnificativ asupra profitului dvs. în timp.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri