Pariuri Golf

Golful este un sport de care se bucură în întreaga lume și are o mulțime de urmăritori extrem de loiali atât din partea bărbaților, cât și a femeilor, indiferent de vârstă. Nu este primul joc pe care te-ai gândi să pariezi, dar este un sport surprinzător de popular din care poți câștiga bani. Jocul își are rădăcinile în Scoția din secolul al XV-lea, deși s-a descoperit că alte civilizații antice au jucat un joc similar încă din secolul I î.Hr.

Cărțile sportive din întreaga lume oferă golf, în special turneele PGA, ca o opțiune de pariere populară. Pe măsură ce pariurile sportive continuă să crească pe noi piețe precum Statele Unite, popularitatea golfului va crește doar pe măsură ce mai mulți oameni vor descoperi suspansul pariurilor la un turneu competitiv.

Pariuri Golf
Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru golf

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru golf

Bucurat în întreaga lume, golful are un public incredibil de loial, indiferent de vârstă sau sex. Deși golful poate să nu fie primul sport care îmi vine în minte în ceea ce privește pariurile, pariurile sunt destul de populare.

Datând din Scoția din secolul al XV-lea, golful a câștigat notorietate globală. S-a descoperit că civilizațiile antice au jucat un sport comparabil încă din secolul I î.Hr. Cu toate acestea, golful este la fel de răspândit în zilele noastre precum a fost vreodată, în special pe piața pariurilor sportive.

Pariurile sportive online din întreaga lume includ golf, în special turneele PGA, ca o alegere faimoasă de pariuri. Și pe măsură ce pariurile sportive cresc pe noi piețe, inclusiv în Statele Unite, popularitatea golfului va crește doar pe măsură ce mai mulți indivizi descoperă entuziasmul pariază pe un turneu competitiv.

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru golf
Ce este pariurile pe golf?

Ce este pariurile pe golf?

Pariurile pe golf au început probabil odată cu începutul jocului. Este un sport simplu în care să pariezi, în special între doi jucători într-un meci. Deși nu există o dată certă când au început pariurile pe golf, se poate presupune în mod rezonabil că pariurile pe sport au început atunci când jocul a fost creat.

În 2019, PGA Tour a îmbrățișat pariurile sportive, un contrast puternic cu alte ligi sportive profesionale, iar de atunci, golful a fost unul dintre cele mai populare pariuri sportive in Statele Unite ale Americii.

În zilele noastre, golful este curent, mai ales când vine vorba de pariuri sportive. Casele de pariuri sportive online importante pentru golf prezintă pariuri pe golf, dar site-uri precum FanDuel și DraftKings oferă Daily Fantasy Sports pentru golf. Astăzi, există un acces mai mare la transmisiunile turneelor în flux și acces și mai accesibil la pariuri.

Ce este pariurile pe golf?
Cum să pariezi pe golf

Cum să pariezi pe golf

Pariurile pe golf online s-au dezvoltat de când a fost prezentat inițial. Există multe tipuri de pariuri disponibile, inclusiv câștigătorii turneelor. Acest stil este popular în rândul pariorilor care caută o plată mare. Examinarea performanței jucătorilor de golf pe anumite terenuri sau în diferite condiții meteorologice poate ajuta la restrângerea opțiunilor de pariere.

Alte tipuri de pariuri cum ar fi meciurile cu jucătorii de golf, le permit pariorilor să parieze care vor avea o rundă sau un turneu mai reușit între doi jucători de golf egali. În plus, există pariuri de prop pentru jucătorii de golf. Ce este asta?

Pariurile cu prop sunt extrem de populare în sporturile mari, inclusiv baschet și fotbal. Pe măsură ce golful continuă să câștige popularitate, are sens doar să îl aducem la pariurile sportive.

Cu pariurile cu prop de golf, pariorii pot miza pe numărul de păsări pe care un jucător de golf face în fiecare rundă, pe jucătorul de cea mai bună naționalitate sau pe jucătorul stângaci de sus.

Cum să pariezi pe golf
Înțelegerea cotelor de pariuri pe golf

Înțelegerea cotelor de pariuri pe golf

Diferiți factori decid golful cote de pariuri. În primul rând, fiecare curs se joacă diferit, afectând modul în care un anumit jucător se desfășoară în joc. De exemplu, dacă un anumit teren are green-uri provocatoare, jucătorii de golf mai performanti pot avea cote mai mici.

De exemplu, dacă un alt teren are fairway-uri mai lungi, pot exista cote mai mici pentru jucătorii de golf care pot conduce mingea la distanțe mari.

Deoarece golful este un joc în aer liber, vremea afectează jucătorii și performanțele. De asemenea, jucătorii de golf se luptă în mod constant cu rănile sâcâitoare din cauza cuplului impus asupra corpului lor. Un jucător de golf care se întoarce de la o accidentare poate părea o valoare, dar destul de des, poate fi ruginit la primul turneu înapoi.

Cotele pentru un meci de golf sau 2 mingi, așa cum sunt numite în unele case de pariuri sportive de golf, sunt derivate din performanța recentă și performanța trecută la acest curs. Cu toate acestea, cotele de meci pot fi foarte grele, deoarece câțiva jucători foarte bine clasați vor fi adesea favoriții la pariuri, în timp ce terenul va avea cote extrem de mari de câștigat.

Înțelegerea cotelor de pariuri pe golf
Tipuri de pariuri pe golf

Tipuri de pariuri pe golf

Câștigătorul turneului

Mai simplu spus, în golf, pariarea pe linia turneului înseamnă pariarea pe cine va câștiga turneul. Spre deosebire de sporturile de echipă, pariorii trebuie să aleagă câștigătorul dintr-o listă de peste o sută de jucători, deoarece majoritatea turneelor de golf sunt fiecare bărbat sau femeie pentru ei înșiși. Recompensa pentru selectarea cu acuratețe a campionului este în general mare.

Câștigător Matchup

Pariorii pot pune un pariu pe cine va câștiga pentru meciurile jucător vs. jucător (sau grupări). De exemplu, dacă linia banilor are Tiger Woods la +180 și Phil Mickelson la -110, Mickelson este jucătorul favorit, iar pariorul ar trebui să parieze 110$ pentru a câștiga 100$. Dacă un parior plasează un pariu de 100 USD pe Tiger Woods și obține un câștig, pariorul va câștiga 180 USD.

Lideri de rundă

Pariorii pot, de asemenea, să parieze cine va fi lider la sfârșitul unei runde. De exemplu, un parior poate miza pe Justin Thomas pentru a câștiga prima rundă a Masters.

Apoi, cotele pentru celelalte runde vor fi disponibile după încheierea zilei de joc. Pariul pe un lider de rundă este adesea neprevăzut, dar dacă un parior știe că un jucător se descurcă întotdeauna bine în prima rundă a unui turneu, ar putea fi un pariu considerabil.

Naționalitatea jucătorului de golf

Un pariu de naționalitate este atunci când un parior pariază că un jucător dintr-o anumită țară sau regiune va câștiga sau că un anumit jucător va fi cel mai bun jucător dintr-o țară sau regiune. De exemplu, un parior ar putea paria pe Jason Day fiind cel mai bun jucător australian la Masters. Dacă îi învinge pe toți ceilalți jucători australieni, pariorul va câștiga pariul.

Parlays

Un pariu parlay este atunci când un parior plasează un pariu pe numeroase rezultate care să apară și are nevoie ca toate rezultatele să fie stabilite cu precizie pentru a câștiga. De exemplu, dacă un parior folosește 100 USD pentru Tiger Woods învingându-l pe Phil Mickleson și Brooks Koepka învingându-l pe Justin Thomas în US Open, vor avea nevoie de ambele situații pentru a juca pentru a reuși în pariul parlay.

Având în vedere că un parior trebuie să fie precis cu privire la fiecare rezultat al pariului total, parlay-urile sunt un stil de pariere pe golf mai provocator, dar oferă recompense mai mari.

Viitoarele

Crezi că SUA vor revendica Ryder Cup? Apoi, puteți plasa un pariu futures pe el. Dacă cota este de +300 chiar acum și pariezi 100 USD, echipa SUA care câștigă Ryder Cup ți-ar primi 300 USD. Este important să rețineți că contractele futures sunt oferite cu mult înainte de orice eveniment.

Pariuri de prop

Pariurile de prop sunt pariuri suplimentare legate de rezultate explicite într-un turneu (recuzită de turneu) sau de performanța jucătorilor (recuzită de jucător). Crezi că Dustin Johnson va marca cel mai bine în turul 2 al US Open?

Ei bine, poți paria pe asta. O marjă de doar trei lovituri va câștiga Masters? Puteți miza și pe asta. Renumite pe scară largă ca pariuri distractive, pariurile de prop sunt disponibile în mod obișnuit pentru aproape orice are legătură cu jocul.

Tipuri de pariuri pe golf
Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pe golf

Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pe golf

Pariurile live sunt abilitatea de a paria pe un meci pe măsură ce are loc. Cotele sunt implicate și se vor actualiza pe tot parcursul turneului în funcție de acțiunea de dezvoltare. Deci, de exemplu, dacă, după cea de-a cincea gaură, Tiger arată promițător și este în frunte, ar trebui ca un parior să pună bani pe el pentru a câștiga turneul și a culege recompensele.

Principalele turnee de golf

 1. Maestrii
 2. Campionatul Open
 3. US Open
 4. Campionatul PGA
 5. Campionatul Jucătorilor
 6. Memorialul
 7. Campionatul Turului
 8. Invitația Arnold Palmer
 9. WGC-Fedex St. Jude Invitational
 10. Cupa Ryder
Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pe golf
Nu pariați pe Hype

Nu pariați pe Hype

Deoarece pariurile online pe golf sunt foarte populare, este ușor pentru un parior să se dezvolte pe pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Nu pariați pe Hype
Greșeli frecvente în pariurile pe golf

Greșeli frecvente în pariurile pe golf

Pariază numai pe favorite

Înapoi în floare, pariul pe Tiger era un lucru sigur. Cu toate acestea, astăzi, majoritatea turneelor sunt deschise, iar supărările sunt standard. Pariorii trebuie să cerceteze jucătorii și performanțele lor anterioare înainte de a plasa un pariu. Favoritele se pot schimba rapid de la o săptămână la alta. Găsiți jucători în curs de dezvoltare care au o șansă excelentă de a câștiga, dar nu sunt încă urmăriți pe scară largă.

Nu se concentrează pe curs

Structura cursului joacă un rol proeminent în a decide cine va avea performanțe excelente și cine va zgudui. Dacă punctele forte ale unui jucător se potrivesc cu cursul, un parior va avea șanse mult mai bune de a câștiga un pariu.

De exemplu, dacă un teren larg deschis are drumuri lungi, un parior ar trebui să aleagă un jucător care poate ajunge la green. Dacă există green-uri dificile, un parior ar trebui să aleagă un jucător care excelează la putting.

Gestionarea greșită a bankroll-ului

Înainte de a plasa primul pariu, pune deoparte bani pentru bankroll. Cel mai rapid mod de a pierde acest bankroll este gestionarea greșită a acestuia. Nu urmăriți pierderile (pariți mai mult decât ați face de obicei) pentru a compensa o singură pierdere. Este important să nu devii lacom dacă mergi pe o serie de câștiguri.

Recomandări cheie

 • Luați în considerare toate tipurile de pariuri
 • Acordați atenție vremii
 • Urmăriți performanța trecută și prezentă a fiecărui jucător
Greșeli frecvente în pariurile pe golf