Pariuri Golf

Golful este un sport de care se bucură în întreaga lume și are o mulțime de urmăritori extrem de loiali atât din partea bărbaților, cât și a femeilor, indiferent de vârstă. Nu este primul joc pe care te-ai gândi să pariezi, dar este un sport surprinzător de popular din care poți câștiga bani. Jocul își are rădăcinile în Scoția din secolul al XV-lea, deși s-a descoperit că alte civilizații antice au jucat un joc similar încă din secolul I î.Hr. Indiferent de asta, golful este la fel de popular în ziua de azi precum a fost vreodată, mai ales când vine vorba de piața pariurilor sportive.

Cărțile sportive din întreaga lume oferă golf, în special turneele PGA, ca o opțiune de pariere populară. Pe măsură ce pariurile sportive continuă să crească pe noi piețe precum Statele Unite, popularitatea golfului va crește doar pe măsură ce mai mulți oameni vor descoperi suspansul pariurilor la un turneu competitiv.

Pariuri Golf
Ce sunt pariurile pe golf?Cum să pariezi pe golfCote la pariuri pe golf
Ce sunt pariurile pe golf?

Ce sunt pariurile pe golf?

Pariurile pe golf au început cel mai probabil încă de la începutul jocului. Este un sport ușor de pariat, mai ales între doi jucători într-un meci. Deși nu există o dată concretă cu privire la momentul în care au început pariurile pe golf, putem presupune în mod rezonabil că pariurile de o anumită formă au loc încă de la existența sa.

În 2019, PGA Tour a îmbrățișat pariurile sportive, care a fost un contrast puternic cu alte ligi sportive profesionale. De atunci, golful a fost unul dintre cele mai populare pariuri sportive din Statele Unite.

Astăzi, golful a atins curentul principal atunci când vine vorba de pariuri sportive. Nu numai că toate cărțile sportive majore oferă pariuri pe golf, dar site-uri precum FanDuel și DraftKings oferă Daily Fantasy Sports pentru golf, pe lângă pariurile tradiționale. Acum există un acces mai mare la transmisiunile turneelor în flux și un acces și mai ușor la plasarea pariurilor.

Ce sunt pariurile pe golf?
Cum să pariezi pe golf

Cum să pariezi pe golf

Pariurile pe golf s-au extins cu adevărat de când au fost introduse pentru prima dată. Este ușor de înțeles pariurile precum câștigătorii turneelor, care sunt populare în rândul pariorilor care caută plata mare. Studierea modului în care jucătorii de golf performează pe anumite terenuri sau în diferite tipuri de vreme poate ajuta la restrângerea opțiunilor de pariere.

Alte pariuri, cum ar fi meciurile pentru jucători de golf, le permit pariorilor să parieze pe cine va avea o rundă sau un turneu mai bun între doi jucători de golf egali. Golful a introdus chiar și pariuri de prop pentru jucătorii de golf. Pariurile la prop au fost extrem de popular în sport precum baschetul și fotbalul, așa că are sens să-i aduceți la alte sporturi precum golful.

Cu pariurile cu prop de golf, poți paria pe lucruri precum numărul de păsări pe care un jucător de golf le poate face pe rundă sau chiar pe primul jucător de naționalitate sau pe stângacul de sus.

Cum să pariezi pe golf
Cote la pariuri pe golf

Cote la pariuri pe golf

Cotele la pariuri pe golf sunt derivate dintr-o multitudine de factori. Fiecare curs joacă diferit și poate afecta modul în care un anumit jucător joacă. De exemplu, dacă un anumit teren are green-uri dificile, jucătorii de golf mai buni pot avea cote mai mici. Dacă un alt teren are fairway-uri mai lungi, atunci este posibil să vedem cote mai mici pentru jucătorii de golf care pot conduce mingea pe distanțe lungi.

Deoarece golful este un joc în aer liber, vremea are întotdeauna un efect asupra jucătorilor. În mod similar, jucătorii de golf se luptă mereu cu răni sâcâitoare din cauza cuplului care este plasat pe corpul lor. Un jucător de golf care se întoarce de la o accidentare poate părea o valoare, dar destul de des îi vom vedea că sunt destul de ruginți în primul rând turneu înapoi.

Cotele pentru un meci de golf în sus sau 2 mingi, așa cum sunt numite în unele cărți de sport, sunt derivate din performanța recentă, precum și din performanța trecută la acest curs special. Cotele la turneu pot fi extrem de grele, deoarece există adesea câțiva jucători foarte bine clasați care vor fi favoriți la pariuri, în timp ce terenul va avea cote extrem de mari de câștigat.

Cote la pariuri pe golf