Golf

Golful este un sport de care se bucură în întreaga lume și are o mulțime de urmăritori extrem de loiali atât din partea bărbaților, cât și a femeilor, indiferent de vârstă. Nu este primul joc pe care te-ai gândi să pariezi, dar este un sport surprinzător de popular din care poți câștiga bani. Jocul își are rădăcinile în Scoția din secolul al XV-lea, deși s-a descoperit că alte civilizații antice au jucat un joc similar încă din secolul I î.Hr.

Cărțile sportive din întreaga lume oferă golf, în special turneele PGA, ca o opțiune de pariere populară. Pe măsură ce pariurile sportive continuă să crească pe noi piețe precum Statele Unite, popularitatea golfului va crește doar pe măsură ce mai mulți oameni vor descoperi suspansul pariurilor la un turneu competitiv.

Golf
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru golf

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru golf

Bucurat în întreaga lume, golful are un public incredibil de loial, indiferent de vârstă sau sex. Deși golful poate să nu fie primul sport care îmi vine în minte în ceea ce privește pariurile, pariurile sunt destul de populare.

Datând din Scoția din secolul al XV-lea, golful a câștigat notorietate globală. S-a descoperit că civilizațiile antice au jucat un sport comparabil încă din secolul I î.Hr. Cu toate acestea, golful este la fel de răspândit în zilele noastre precum a fost vreodată, în special pe piața pariurilor sportive.

Pariurile sportive online din întreaga lume includ golf, în special turneele PGA, ca o alegere faimoasă de pariuri. Și pe măsură ce pariurile sportive cresc pe noi piețe, inclusiv în Statele Unite, popularitatea golfului va crește doar pe măsură ce mai mulți indivizi descoperă entuziasmul pariază pe un turneu competitiv.

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru golf
Ce este pariurile pe golf?

Ce este pariurile pe golf?

Pariurile pe golf implică plasarea de pariuri pe rezultatul turneelor ​​de golf. Este diferit de sporturile tradiționale precum fotbalul sau baschetul prin faptul că necesită luarea în considerare a diverșilor factori, cum ar fi condițiile cursului, forma jucătorului și dinamica generală a turneului. Pariurile pe golf pot fi o activitate plăcută și stimulatoare intelectual pentru cei care iubesc sportul.

Pentru a avea succes la pariuri pe golf, trebuie să înțelegeți cum funcționează. Puteți plasa pariuri pe o varietate de rezultate, cum ar fi prezicerea câștigătorului unui turneu sau a performanțelor unui anumit jucător. Cotele atribuite fiecărui jucător arată șansele lor de câștig, favoriții având cote mai mici, iar cei defavorizați având cote mai mari. De asemenea, șansele determină câți bani poți câștiga.

Când pariezi pe golf, este important să cunoști diferitele piețe de pariuri disponibile. Câștigătorii definitivi implică pariarea pe cine va câștiga întregul turneu, în timp ce meciurile vă permit să pariați pe performanța anumitor jucători unul împotriva celuilalt. Pariurile cu prop implică prezicerea unor rezultate specifice în cadrul unui turneu, cum ar fi numărul de păsări pe care le va face un jucător.

Pentru a face pariuri de succes pe golf, luați în considerare cotele, performanța jucătorului, condițiile cursului și alți factori înainte de a face selecțiile. Analizarea informațiilor disponibile și aplicarea unei abordări strategice vă pot spori șansele de succes.

Ce este pariurile pe golf?
Cum să pariezi pe golf

Cum să pariezi pe golf

Când vine vorba de pariuri pe golf, există câțiva pași importanți de urmat. În primul rând, este esențial să găsiți o case de pariuri sportive de renume care să ofere servicii de pariuri pe golf. Puteți face propriile cercetări online sau puteți cere recomandări de la alți pasionați de pariuri pe golf. Dacă nu ești sigur de unde să începi, BettingRanker te poate ajuta. Echipa noastră a analizat și clasat cu atenție cele mai bune case de pariuri sportive, astfel încât să puteți plasa pariuri cu încredere.

Odată ce ați găsit o casa de pariuri sportivă potrivită, va trebui să vă înregistrați un cont și să faceți o depunere. Majoritatea caselor de pariuri sportive necesită o sumă minimă de depozit, așa că asigurați-vă că verificați termenii și condițiile înainte de a efectua orice depunere.

După ce ați finanțat contul, puteți începe să răsfoiți turneele de golf disponibile pe care să pariați. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă o gamă largă de turnee de golf, inclusiv evenimente majore precum Masters, US Open și British Open, precum și turnee mai mici. Unele case de pariuri pot oferi, de asemenea, pariuri de prop, cum ar fi pariurile pe care jucător va atinge cel mai lung drum sau cine va face cele mai multe păsări.

Odată ce ați selectat turneul și tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, va trebui să decideți asupra sumei de bani pe care doriți să o pariați. Asigurați-vă că pariați doar pe ceea ce vă puteți permite să pierdeți și să nu vă urmăriți niciodată pierderile.

În general, pariurile pe golf pot fi o experiență interesantă și plină de satisfacții, dar este important să o abordezi cu prudență și să faci mereu cercetări înainte de a plasa orice pariu. în funcție de numărul de păsări pe care le face un jucător de golf în fiecare rundă, jucătorul de cea mai bună naționalitate sau jucătorul stângaci de sus termină.

Cum să pariezi pe golf
Înțelegerea cotelor de golf și a liniilor de pariere

Înțelegerea cotelor de golf și a liniilor de pariere

Înțelegerea cotelor de pariuri pe golf și a liniilor de pariere este esențială pentru a lua decizii informate și pentru a maximiza câștigurile potențiale. Cotele și liniile de pariere indică probabilitatea unui anumit rezultat și determină plata potențială pentru un pariu de succes.

Sunt disponibile două formate pentru prezentarea cotelor de pariuri pe golf: fracționar și zecimal. Cotele fracționale, cum ar fi 2/1 sau 7/2, indică profitul potențial în raport cu miza. De exemplu, dacă pariezi 100 USD pe un jucător cu cotă 2/1 și acesta câștigă, vei primi un profit de 200 USD. Cotele zecimale reprezintă plata potențială totală, inclusiv miza inițială.

Liniile de pariuri în pariurile pe golf sunt folosite pentru a distribui cotele într-o gamă largă de jucători pentru a asigura o piață echilibrată. Jucătorul cu cea mai mare șansă de a câștiga va avea cele mai mici cote, în timp ce cei mai slabi vor avea cote mai mari. Liniile de pariuri permit caselor de pariuri să atragă pariuri pe o gamă largă de jucători și să asigure că plățile sunt corecte și reflectă șansele percepute de câștig.

Înțelegerea cotelor de golf și a liniilor de pariere
Tipuri de pariuri pe golf

Tipuri de pariuri pe golf

 • Câștigătorul turneului: Mai simplu spus, în golf, pariarea pe linia turneului înseamnă pariarea pe cine va câștiga turneul. Spre deosebire de sporturile de echipă, pariorii trebuie să aleagă câștigătorul dintr-o listă de peste o sută de jucători, deoarece majoritatea turneelor ​​de golf sunt fiecare bărbat sau femeie pentru ei înșiși. Recompensa pentru selectarea cu acuratețe a campionului este în general mare.
 • Câștigătorul meciului: Pariorii pot pune un pariu pe cine va câștiga pentru meciurile jucător vs. jucător (sau grupări). De exemplu, dacă linia banilor are Tiger Woods la +180 și Phil Mickelson la -110, Mickelson este jucătorul favorit, iar pariorul ar trebui să parieze 110$ pentru a câștiga 100$. Dacă un parior plasează un pariu de 100 USD pe Tiger Woods și obține un câștig, pariorul va câștiga 180 USD.
 • Liderii rundei: Pariorii pot, de asemenea, să parieze cine va fi lider la sfârșitul unei runde. De exemplu, un parior poate miza pe Justin Thomas pentru a câștiga prima rundă a Masters. Apoi, cotele pentru celelalte runde vor fi disponibile după încheierea zilei de joc. Pariul pe un lider de rundă este adesea neprevăzut, dar dacă un parior știe că un jucător se descurcă întotdeauna bine în prima rundă a unui turneu, ar putea fi un pariu considerabil.
 • Naționalitatea jucătorului de golf: Un pariu de naționalitate este atunci când un parior pariază că un jucător dintr-o anumită țară sau regiune va câștiga sau că un anumit jucător va fi cel mai bun jucător dintr-o țară sau regiune. De exemplu, un parior ar putea paria pe Jason Day fiind cel mai bun jucător australian la Masters. Dacă îi învinge pe toți ceilalți jucători australieni, pariorul va câștiga pariul.
 • Parlays: Un pariu parlay este atunci când un parior plasează un pariu pe numeroase rezultate care să apară și are nevoie ca toate rezultatele să fie stabilite cu precizie pentru a câștiga. De exemplu, dacă un parior folosește 100 USD pentru Tiger Woods învingându-l pe Phil Mickleson și Brooks Koepka învingându-l pe Justin Thomas în US Open, vor avea nevoie de ambele situații pentru a juca pentru a reuși în pariul parlay. Având în vedere că un parior trebuie să fie precis cu privire la fiecare rezultat al pariului total, parlay-urile sunt un stil de pariere pe golf mai provocator, dar oferă recompense mai mari.
 • Viituri: Crezi că SUA vor revendica Ryder Cup? Apoi, puteți plasa un pariu futures pe el. Dacă cota este de +300 chiar acum și pariezi 100 USD, echipa SUA care câștigă Ryder Cup ți-ar primi 300 USD. Este important să rețineți că contractele futures sunt oferite cu mult înainte de orice eveniment.
 • Pariuri cu prop: Pariurile de prop sunt pariuri suplimentare legate de rezultate explicite într-un turneu (recuzită de turneu) sau de performanța jucătorilor (recuzită de jucător). Crezi că Dustin Johnson va marca cel mai bine în turul 2 al US Open? Ei bine, poți paria pe asta. O marjă de doar trei lovituri va câștiga Masters? Puteți miza și pe asta. Renumite pe scară largă ca pariuri distractive, pariurile de prop sunt disponibile în mod obișnuit pentru aproape orice are legătură cu jocul.
Tipuri de pariuri pe golf
Cercetarea și analizarea turneelor ​​și jucătorilor de golf

Cercetarea și analizarea turneelor ​​și jucătorilor de golf

Pentru a lua decizii informate în materie de pariuri, este esențială cercetarea și analiza amănunțită a turneelor ​​de golf și a jucătorilor. Iată câțiva factori cheie de care trebuie să luați în considerare atunci când efectuați cercetarea.

1️⃣. Conditii de curs: Diferitele terenuri de golf au caracteristici și condiții diferite care pot avea un impact semnificativ asupra performanței jucătorilor. Factori precum lungimea cursului, grosimea brută și viteza verde pot influența modul în care jucătorii navighează pe teren.

2️⃣. Forma jucătorului: Analiza formei recente a unui jucător este crucială în evaluarea șanselor sale de succes. Analizați performanța lor în turneele recente și luați în considerare factori precum consistența, media de punctaj și capacitatea de a face față situațiilor de presiune.

3️⃣. Istoricul cursului: Unii jucători au un istoric puternic pe anumite terenuri de golf. Cercetarea performanțelor lor anterioare pe un anumit curs poate oferi informații valoroase despre potrivirea lor pentru turneul viitor.

Cercetarea și analizarea turneelor ​​și jucătorilor de golf
Factori de luat în considerare atunci când alegeți un jucător de golf pe care să pariați

Factori de luat în considerare atunci când alegeți un jucător de golf pe care să pariați

Când vine vorba de alegerea unui jucător de golf pe care să parieze, există mai mulți factori de luat în considerare. Iată câteva considerente cheie care vă vor ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

 • Abilitățile și stilul jucătorului: Evaluarea setului de abilități și a stilului de joc al unui jucător este esențială. Unii jucători excelează în anumite condiții, în timp ce alții pot avea dificultăți. Luați în considerare factori precum distanța de condus, precizia, capacitatea de punere și capacitatea de a gestiona presiunea.
 • Formular recent: Forma recentă a unui jucător poate oferi informații despre nivelul actual de performanță. Vă rugăm să asigurați-vă că căutați jucători care au avut constant performanțe bune în turneele recente.
 • Curs Fit: Luați în considerare cât de bine se potrivește abilitățile unui jucător cu cerințele terenului de golf specific. Unii jucători pot prospera pe cursuri care se potrivesc cu punctele lor forte, în timp ce alții pot avea dificultăți.
Factori de luat în considerare atunci când alegeți un jucător de golf pe care să pariați
Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pe golf

Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pe golf

Pariurile live sunt abilitatea de a paria pe un meci pe măsură ce are loc. Cotele sunt implicate și se vor actualiza pe tot parcursul turneului în funcție de acțiunea de dezvoltare. Deci, de exemplu, dacă, după cea de-a cincea gaură, Tiger arată promițător și în frunte, ar trebui ca un parior să pună bani pe el pentru a câștiga turneul și a culege recompensele.

Principalele turnee de golf

 1. Maestrii
 2. Campionatul Open
 3. US Open
 4. Campionatul PGA
 5. Campionatul Jucătorilor
 6. Memorialul
 7. Campionatul Turului
 8. Invitația Arnold Palmer
 9. WGC-FedEx St. Jude Invitational
 10. Cupa Ryder
Căutați un site cu opțiuni excelente de pariuri live pe golf
Pariuri pe meciuri și head-to-head în golf

Pariuri pe meciuri și head-to-head în golf

Pe lângă pariurile pe câștigătorii turneelor, o altă piață populară de pariuri în golf este pariurile pe meciuri și head-to-head. Iată cum funcționează și câteva strategii de luat în considerare.

 1. Potriviri: Pariurile de meci implică selectarea jucătorului dintr-o anumită pereche sau grup va avea performanțe mai bune într-o anumită rundă sau turneu. Cercetați forma recentă a jucătorilor, istoricul cursurilor și stilurile de joc pentru a lua decizii informate.
 2. Față la cap: Pariurile head-to-head implică selectarea jucătorului care va termina mai sus în clasamentul final între doi jucători anumiți. Similar cu meciurile, analizați forma recentă a jucătorilor, istoricul cursului și adecvarea la condițiile de teren.
Pariuri pe meciuri și head-to-head în golf
Importanța urmăririi și analizei pariurilor dvs. de golf

Importanța urmăririi și analizei pariurilor dvs. de golf

Urmărirea și analizarea pariurilor pe golf este esențială pentru îmbunătățirea strategiei de pariere în timp. Iată de ce este importantă urmărirea și cum se procedează.

 1. Identificați tendințele: Urmărind pariurile dvs., puteți identifica tendințele în performanța pariurilor dvs. Acest lucru vă permite să înțelegeți ce tipuri de pariuri sunt mai de succes pentru dvs. și să faceți ajustări în consecință.
 2. Evaluați rentabilitatea investiției: Urmărirea pariurilor vă ajută, de asemenea, să calculați rentabilitatea investiției (ROI). Analizând rentabilitatea investiției, puteți determina dacă strategia de pariuri este profitabilă pe termen lung.
 3. Invata din greseli: Urmărirea pariurilor vă permite să revizuiți și să învățați din greșelile dvs. Identificați orice erori sau modele recurente în pariurile nereușite și utilizați aceste informații pentru a vă rafina strategia.
Importanța urmăririi și analizei pariurilor dvs. de golf
Greșeli frecvente în pariurile pe golf

Greșeli frecvente în pariurile pe golf

Pariere numai pe favorite: Înapoi în floare, pariul pe Tiger era un lucru sigur. Cu toate acestea, astăzi, majoritatea turneelor ​​sunt deschise, iar supărările sunt standard. Pariorii trebuie să cerceteze jucătorii și performanțele lor anterioare înainte de a plasa un pariu. Favoritele se pot schimba rapid de la o săptămână la alta. Găsiți jucători în curs de dezvoltare care au o șansă excelentă de a câștiga, dar nu sunt încă urmăriți pe scară largă.

Nu vă concentrați pe curs: Structura cursului joacă un rol proeminent în a decide cine va avea performanțe excelente și cine va zgudui. Dacă punctele forte ale unui jucător se potrivesc cu cursul, un parior va avea șanse mult mai bune de a câștiga un pariu.

De exemplu, dacă un teren larg deschis are drumuri lungi, un parior ar trebui să aleagă un jucător care poate ajunge la green. Dacă există green-uri dificile, un parior ar trebui să aleagă un jucător care excelează la putting.

Gestionarea greșită a bankroll-ului: Înainte de a plasa primul pariu, pune deoparte bani pentru bankroll. Cel mai rapid mod de a pierde acest bankroll este gestionarea greșită a acestuia. Nu urmăriți pierderile (pariți mai mult decât ați face de obicei) pentru a compensa o singură pierdere. Este important să nu devii lacom dacă mergi pe o serie de câștiguri.

Greșeli frecvente în pariurile pe golf
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este un pariu absolut câștigător în golf?

Un pariu absolut câștigător este atunci când pariați pe cine credeți că va câștiga întregul turneu de golf. Dacă jucătorul de golf pe care l-ai ales câștigă, pariul tău este reușit.

Pot paria pe un jucător de golf care va face bine, dar nu neapărat să câștige?

Da, puteți face un pariu în fiecare direcție, ceea ce înseamnă că pariați pe un jucător fie să câștige, fie să termine în primele poziții, de obicei primele cinci. Acest pariu este împărțit în două părți: una pentru câștig și cealaltă pentru plasare.

Ce înseamnă să pariezi pe un jucător de golf pentru a termina în top-10?

Când pariezi pe un jucător de golf pentru a termina în top-10, spui că crezi că jucătorul de golf va încheia turneul printre primii zece jucători. Acest tip de pariu vă oferă o șansă mai mare de a câștiga decât să pariați pe jucătorul de golf să câștige definitiv.

De ce ar trebui să mă uit la forma recentă a unui jucător de golf înainte de a paria?

Privind forma recentă a unui jucător de golf, ceea ce înseamnă cât de bine a jucat în ultima vreme, vă poate spune multe despre șansele lor de a performa bine într-un turneu. Performanțe consistente și bune pot fi un semn că jucătorul de golf este în formă pentru a concura.

Este important să luați în considerare terenul de golf atunci când pariați?

Absolut, caracteristicile unui teren de golf, cum ar fi lungimea și tipul de iarbă, pot afecta cât de bine joacă diferiți jucători de golf. Unii jucători de golf s-ar putea descurca mai bine pe anumite terenuri, deoarece se potrivește stilului lor de joc.

Ce înseamnă managementul bankroll-ului în pariuri?

Gestionarea bankroll-ului înseamnă stabilirea unui buget pentru câți bani poți cheltui pe pariuri și respectarea acestuia. Te ajută să pariezi cu înțelepciune și să eviți să pierzi mai mulți bani decât îți poți permite.

Cum îmi gestionez eficient banii de pariuri?

Ar trebui să vă împărțiți totalul banilor de pariuri în unități mai mici și să pariați o sumă unitară consistentă de fiecare dată. În acest fel, nu vei risca o mare parte din banii tăi la un singur pariu.

De ce ar trebui să-mi urmăresc pariurile pe golf?

Urmărirea pariurilor vă ajută să vedeți ce funcționează și ce nu. Puteți observa tendințe în pariurile dvs. de succes și nereușite, iar asta vă poate ajuta să luați decizii mai bune în viitor.

Care este o greșeală comună de evitat atunci când pariezi pe golf?

O mare greșeală este să pariezi cu inima și nu cu capul. Nu lăsați jucătorii sau emoțiile dvs. preferați să vă controleze deciziile de pariuri. Privește întotdeauna datele și șansele.

Cum îmi pot îmbunătăți șansele de a câștiga pariuri pe golf?

Pentru a-ți îmbunătăți pariurile, fă-ți temele cu privire la jucători și cursuri, gestionează-ți banii cu înțelepciune și ține evidența pariurilor pentru a învăța de la ei. Căutați întotdeauna valoarea, unde șansele sunt bune în raport cu șansele jucătorului de golf de a face bine.