FIFA Cupa mondială

November 22, 2022

Grupa C Previzualizarea zilei 1 a meciului

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Cupa Mondială FIFA 2022 este în sfârșit în derulare și ne-a oferit deja câteva meciuri cu adevărat memorabile!

Grupa C Previzualizarea zilei 1 a meciului

Acum că Grupele A și B și-au încheiat prima zi de meci, este timpul ca Grupa C să își înceapă campania la Cupa Mondială marți, 22 noiembrie, cu două meciuri interesante.

O grupă extrem de competitivă care ar putea oferi o mulțime de surprize, sunt multe de digerat din meciurile din prima rundă.

Argentina vs Arabia Saudită

Considerată pe scară largă una dintre echipele favorite pentru a lua cupa acasă, Argentina va face debutul la Cupa Mondială împotriva uneia dintre echipele cel mai jos clasate din competiție - Arabia Saudită.

Poate Messi să câștige Cupa Mondială?

Condusă de incandescentul Lionel Messi în ceea ce se așteaptă să fie cântecul său de lebădă la Cupa Mondială, Argentina intră în acest turneu pe spatele unei impresionante neînvinsuri de trei ani.

Deși formația lor de start ar putea să nu fie plină cu atât de multe superstaruri recunoscubile instantaneu ca în alte ediții, Argentina intră în această cupă cu ceva mult mai bun decât atât: o echipă bine structurată, unită, care se mândrește cu o mare înțelegere și sinergie asupra echipei. pas.

Ei bine, asta și Lionel Messi în formă maximă și mai dornic ca niciodată să ridice trofeul.

La celălalt capăt al terenului, naționala saudită nu a obținut prea mult succes în niciuna dintre campaniile anterioare ale CM. Făcând a șasea apariție la Finalele Cupei Mondiale, Arabia Saudită a ajuns o singură dată în optimile de finală, în 1994.

În afară de istoria lor neimpresionantă în acest turneu, națiunea de pe locul 51 din lume nu ajunge la această competiție cu cea mai bună formă. Câștigând doar 2 din ultimele 10 meciuri și înscriind doar de 4 ori, ei nu par a fi o amenințare pentru o echipă Albiceleste cu o formă încinsă și ambiții mari.

La un preț de 1,16, nu prea are valoare să pariezi pe o victorie directă în Argentina, dar „Peste 2,5/Ambele echipe marchează - Nu” la un preț de 3,0 ni se pare foarte tentant.

Mexic vs Polonia

În timp ce Argentina este de așteptat să se califice în următoarea rundă a competiției, al doilea loc pentru optimile de finală este foarte mult în aer. 

Fiindcă nimeni nu se bazează cu adevărat pe Arabia Saudită pentru a avansa, acest lucru face ca meciul dintre Mexic și Polonia să fie absolut crucial pentru aspirațiile ambelor echipe de a avansa în runda următoare.

Istorie vs Prezent

El Tri intră în această Cupă Mondială cel mai experimentat dintre ambele părți, calificându-se în ultimele 8 competiții la rând, inclusiv în aceasta. Ei au avansat în optimile de finală în toate cele 7 ocazii anterioare, dar le-a fost celebru imposibil să treacă mai departe decât atât.

În timp ce istoria Mexicului în secolul 21 o depășește cu siguranță pe cea a Poloniei, care nu s-au calificat în faza grupelor din Mexic 1986, Polonia pare să intre în această competiție cu o formă mai puternică decât adversarii lor nord-americani.

Deși poate fi greu să separați ambele părți, cu șansele care favorizează doar puțin Mexicul la 2,68 pentru victorie, ambele echipe să înscrie la 2,03 pare a fi un pariu că merită să cercetezi.

Echipa aztecă a avut probleme în a-și menține apărarea strânsă în ultimele jocuri, iar cu talismanicul atacant al polonez Robert Lewandowski venind într-o formă roșie și căutând să-și scuture blestemul de la Cupa Mondială, nu ar fi surprinzător să-l vedem marcand primul său gol. în competiția din acest meci, la cota de 5 la Betsson.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere
2024-06-02

Elevați-vă jocul de pariuri: alegeri din interior, statistici și recenzii de încredere

Știri